Svaki selektor je izglasan JEDNOGLASNO. Svaki je mogao biti blokiran. Tako ce biti i za predsjednika saveza. Ako bude kvalitetan sumnjam da svi neceglasati za njega. Imamo mi dosta cistih ljudi nego ovi prljavi im nedaju na vidjelo.PIRKE33 je napisao/la:nasao bi se ......puno je nepovjerenja na sve tri strane.....to je najveci problem.....kad je neko kao Osim cist kao suza, onda ni najgori nemaju obraza usprotiviti se ....ja shvatam i Gracica, ovakvi nacini glasanja sa ovolikim kvorumom mogu dovesti do blokade rada NSBIH, ali sa druge strane kad se nesto izglasa, definitivno ce biti kvalitetno....dr.van nostrand je napisao/la:Covjek u ovim godinama sa ovakvim zdravljemPIRKE33 je napisao/la:Kako su svi za Osima???![]()
Dokle ?'?????
Ko bi bio neko drugi
Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Nogometni savez BiH - SUSPENZIJA
Tom logikom nikada nebi imali selektora, asvi su izabrani jednoglasno.RKO je napisao/la:dr.van nostrand je napisao/la:Covjek u ovim godinama sa ovakvim zdravljemPIRKE33 je napisao/la:Kako su svi za Osima???![]()
Dokle ?'?????
Ko bi bio neko drugi
I ja sam isto posta na temi Ivica Osim.Sta kad njega nebude?Koji bi kandidat od npr. Glavas,Barbarez,Ljubojevic,Hadzibegic,Beus... dobili podrsku 3/4 clanova IO(ako su u njemu npr. Gracic,Bevanda,Kovacevic(nebitna imena zna se na sta mislim))
Da sad komitet nije izabrao U21 selektora kad bi ga dobili 3/4 odlukom,nikad Tulic bi ostao....
To vam govorimo kad se dijelimo onda svi popusimo !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
-
- Kontakt:
Lijepo molim gosp.Nijaza Gracića i ovog drugog zgembu da nam svima lijepo objasni u čemu je problem,
:a
Pun mi je k.... vise nedovrsenih recenica,on se kao ne slaze,pa raci sto konjino,..Mi ovde raspravljamo ne znamo ni o čemu.

Pun mi je k.... vise nedovrsenih recenica,on se kao ne slaze,pa raci sto konjino,..Mi ovde raspravljamo ne znamo ni o čemu.

a šta misliš koliko ih nije izabrano?
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
A FUJ STVARNO FUJ
..... Ovi iz FSRS rekli koje su primjedbe, ovi šute, ljudi odu, dogovore sve i onda ovi dođu i seru..... Pa što nisi odmah rek'o što su išli ljudi džabe.....

-
- Kontakt:
cuj statut po kojem funkcionisu svi svezi,postoji li i jedna zemlja na planeti slicna BiH!?aleksandar_veliki je napisao/la:Jasno je kao dan u cemu je problem. Statut na kojem funkcionisu svi savezi je odbijen i sada smo se vratili na neki divlji Statut od prije deset godina, odnosno, opet je voda isla na mlin kocnicarima, a ove druge niko nista nije pitao. Mislim da je sve jasno kao dan.rossoneri83_sa je napisao/la:Lijepo molim gosp.Nijaza Gracića i ovog drugog zgembu da nam svima lijepo objasni u čemu je problem,![]()
![]()
Pun mi je k.... vise nedovrsenih recenica,on se kao ne slaze,pa raci sto konjino,..Mi ovde raspravljamo ne znamo ni o čemu.![]()
![]()
zar je bitno to? ne kontam zar ne pricamo o Fudbalu i kvalifikacijama? sta treba da ide na mlin gracicu? ne kontamaleksandar_veliki je napisao/la:Jasno je kao dan u cemu je problem. Statut na kojem funkcionisu svi savezi je odbijen i sada smo se vratili na neki divlji Statut od prije deset godina, odnosno, opet je voda isla na mlin kocnicarima, a ove druge niko nista nije pitao. Mislim da je sve jasno kao dan.rossoneri83_sa je napisao/la:Lijepo molim gosp.Nijaza Gracića i ovog drugog zgembu da nam svima lijepo objasni u čemu je problem,![]()
![]()
Pun mi je k.... vise nedovrsenih recenica,on se kao ne slaze,pa raci sto konjino,..Mi ovde raspravljamo ne znamo ni o čemu.![]()
![]()
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
O cemu ti. Ni u sadasnjem statutu se nemoze preglasavati, to je ostalo isto, nego je novi statut imao mogucnost preglasavanja.aleksandar_veliki je napisao/la:Jasno je kao dan u cemu je problem. Statut na kojem funkcionisu svi savezi je odbijen i sada smo se vratili na neki divlji Statut od prije deset godina, odnosno, opet je voda isla na mlin kocnicarima, a ove druge niko nista nije pitao. Mislim da je sve jasno kao dan.rossoneri83_sa je napisao/la:Lijepo molim gosp.Nijaza Gracića i ovog drugog zgembu da nam svima lijepo objasni u čemu je problem,![]()
![]()
![]()
Zasto svi elegantno preskacete da su ljudi pristali na jednog predsjednika iako su bili protiv, to je bio najveci problem, al ne sad cemo mi glumiti uvrijedjene mlade.
Edo_77 je napisao/la:
Svaki selektor je izglasan JEDNOGLASNO. Svaki je mogao biti blokiran. Tako ce biti i za predsjednika saveza. Ako bude kvalitetan sumnjam da svi neceglasati za njega. Imamo mi dosta cistih ljudi nego ovi prljavi im nedaju na vidjelo.
Barbarez je kao kandidat bio odmah blokiran od strane ljudi iz FSRS-a.Zasto se onda ovaj statut nije usvojio jednoglasno iako nam je prijetila suspenzija?Sta kad opet bude neko vazno pitanje...SUSPENZIJA.
Najbolje bi bilo 50% +1 tako bi savez najbolje funkcionisao nebi bilo raznoraznih kocenja al nemoze kad hrvati,bosnjaci i srbi stite vitalni nacionalni interes

RIP SALE VILENJAK
Ako se usvoji status,u njemu ce biti samo istaknuti sportisti,iz Celika ce otici SDA i doce biznismeni sa lovom,nakon cega ce izmiriti sve dugove,i harati narednih 10 godina, izglasat ce se zakon o sportu i mogucnost privatizacije,Zeljo ce izgraditi ultra,mega,giga, solarni kompleks Grbavica,Tušanj ce se izgraditi do kraja 2012,Banovici ce dobiti novi travnjak sa grijacima,Sarajevo ce konacno dobiti jednu jaku i stabilnu upravu,a Široki kao jedan od najuspjesniji poslije ratnih klubova,športski ili sportski, i Borca kao prvaka BiH ce pratiti u prosjeku 6-7 hiljada po utakmici,.Leotar više neče igrati utakmice 3 za 3.što ce vratiti ljude iz Trebinja na stadion,Veležov projekat,budi rodjeni ce u potpunosti oživjeti,pa ce se kao i Celik vratiti na staze stare slave,.i Mostar,barem jedan njegov dio ce ponovo živjeti za Velež,.Liga ce se smanjiti na 12 klubova,i dogovorice se jedna zajednicka druga liga,.Kvalitet fudbala ce porasti,vecina stadiona ce zadovoljavati Uefine i Fifine kriterije,Igraci iz Pl ce imati redovne i povecane plate,tako da više nece gledati da odu po svaku cjenu,u osrednje Hrvatske,Slovenske ili Češke klubove..i potpisivace ugovore na 3,4,5 godina,.Nakon što dobiju idealne uslove za treniranje,juniorske škole ce doci do izražaja,i poceti izbacivati talentovane igrace koji ce se prodavati po 10 mil eura,.KOJE BUDALE TO IMAJU HRABROSTI DA GLASAJU PROTIV STATUSA

Barabarez i Susic bio kandidati, glasalo se u Izvrsnom odboru i pobjedio Susic. I ja sam bio za Barbareza al postujem odluku i cini mi se da su bili upravu.RKO je napisao/la:Edo_77 je napisao/la:
Svaki selektor je izglasan JEDNOGLASNO. Svaki je mogao biti blokiran. Tako ce biti i za predsjednika saveza. Ako bude kvalitetan sumnjam da svi neceglasati za njega. Imamo mi dosta cistih ljudi nego ovi prljavi im nedaju na vidjelo.
Barbarez je kao kandidat bio odmah blokiran od strane ljudi iz FSRS-a.Zasto se onda ovaj statut nije usvojio jednoglasno iako nam je prijetila suspenzija?Sta kad opet bude neko vazno pitanje...SUSPENZIJA.
Najbolje bi bilo 50% +1 tako bi savez najbolje funkcionisao nebi bilo raznoraznih kocenja al nemoze kad hrvati,bosnjaci i srbi stite vitalni nacionalni interes
Bolje imati 3/4 i sve odluke donositi kompromisom, nego 50% +1 pa tako namtetati rjesenja koja mnogi nebi prihvatili..
-
- Kontakt:
A koje sviranje Q,majko mila...
Ovo je ono,hajmo samo pravit problem,pa i tamo dje ga nema. Ovo mi zvuči kao pecanje Gracića i co. da pokušaju i oni uštinuk koji ustupak,kao što su i Srbi iskoristili haos.
Što opet ne kažete da je važno samo da reprezentacija i klubovi igraju? De da vidimo kako će ovaj statut hodat pa da ocijenimo.
Ovo je ono,hajmo samo pravit problem,pa i tamo dje ga nema. Ovo mi zvuči kao pecanje Gracića i co. da pokušaju i oni uštinuk koji ustupak,kao što su i Srbi iskoristili haos.
Što opet ne kažete da je važno samo da reprezentacija i klubovi igraju? De da vidimo kako će ovaj statut hodat pa da ocijenimo.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Bas tako,sto odmah nisi rekao da si protiv ovih amandmana i gotovo!!!Unica_Liverpool_ je napisao/la:A FUJ STVARNO FUJ![]()
..... Ovi iz FSRS rekli koje su primjedbe, ovi šute, ljudi odu, dogovore sve i onda ovi dođu i seru..... Pa što nisi odmah rek'o što su išli ljudi džabe.....

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Jedan predsjednik i statut kakav zahtijeva ili koji nije u suprotnosti sa UEFA-om .
To traze od nas , jednostavno .
Ali UEFA na ovaj nacin nam kroji novu ludjacku kosulju koju moramo obuci preko jedne koju vec imamo
, eh to je problem . Jer se nece moci stvari rjesavati niti obavljati zbog blokada , koje su postojale i prije a sad su podignute stepenicu vise .
UEFA-u ne interesuje ko ce biti predsjednik , kako ce se zvati , iz kojeg entiteta dolazi ...
Ili se vi dogovorite ili suspenzija
, UEFA moze bez jednog saveza te clanstvo u UEFA-u je dobrovoljno , pa bujrum , imaju pravila i propisi ...
Ali UEFA na ovaj nacin nam kroji novu ludjacku kosulju koju moramo obuci preko jedne koju vec imamo

UEFA-u ne interesuje ko ce biti predsjednik , kako ce se zvati , iz kojeg entiteta dolazi ...
Ili se vi dogovorite ili suspenzija

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
- Kontakt:
Pa drug blokada je ne usvajanje statuta,ljudi su pristali usvojiti statut da bi pravili blokade!?to hoćeš da kažeš!?dr.van nostrand je napisao/la:Jedan predsjednik i statut kakav zahtijeva ili koji nije u suprotnosti sa UEFA-om .
Ali UEFA na ovaj nacin nam kroji novu ludjacku kosulju koju moramo obuci preko jedne koju vec imamo, eh to je problem . Jer se nece moci stvari rjesavati niti obavljati zbog blokada , koje su postojale i prije a sad su podignute stepenicu vise .
Ili se vi dogovorite ili suspenzija, UEFA moze bez jednog saveza te clanstvo u UEFA-u je dobrovoljno , pa bujrum , imaju pravila i propisi ...
Jeli tebi jasno da mi i sada nemamo mogucnost preglasavanja,to ostaje isto. Dobijamo jednog predsjednika i nismo zadovoljni.dr.van nostrand je napisao/la:Jedan predsjednik i statut kakav zahtijeva ili koji nije u suprotnosti sa UEFA-om .
Ali UEFA na ovaj nacin nam kroji novu ludjacku kosulju koju moramo obuci preko jedne koju vec imamo, eh to je problem . Jer se nece moci stvari rjesavati niti obavljati zbog blokada , koje su postojale i prije a sad su podignute stepenicu vise .
Ili se vi dogovorite ili suspenzija, UEFA moze bez jednog saveza te clanstvo u UEFA-u je dobrovoljno , pa bujrum , imaju pravila i propisi ...
Radi se o 3 naroda, normalno da treba veliki konsenzus oko vaznih odluka, inace se radi o preglasavanju i nametanju a to nije dobro jer imas ne zadovoljne grupacije i destabilizaciju.
Mi hocemo da nama bude kao sto je recimo u Engleskoj, pa drugovi nemoze, mi smo specificna drzava i moramo uvazavati jedni druge ako cemo biti zajedno..
Inace, rokajte po svom, onda ce Bosnjaci ispasti rusitelji drzave. Oni sto su objesili jezik i srali i optuzivali ove koji ruse drzavu su upravo oni koji sada hoce da odbiju statut i poslaju nogomet i drzavu u propast. A vjerujem da pola njih i nezna ni sta hoce, nego su sad zinuli kad je Gracic bacio "zisku". Sto ste juce i prekjuce sutili? Sad imate misljenje kad vas je Gracic "prosvijetlio" . Poserem mu se medju rogove.
Zadnja izmjena: Edo_77, dana/u 13 maj 2011, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
- Principatus
- Kontakt:
Nije problem u tome sto nece biti preglasavanja, nego sto ce biti vise sabotiranja.
Sad su svi navalili po Gracicu. Licno jos neznam sta da mislim o ovome, ali nebih prenaglo davao neke komentare. Svi znaju koliko nam znaci reprezentacija, pa nas preko te slabe tacke zele dovesti u jos goru situaciju. Polako.
Ili kako bi bilo, da mi odlucujemo.
Hajmo referendum.
Sad su svi navalili po Gracicu. Licno jos neznam sta da mislim o ovome, ali nebih prenaglo davao neke komentare. Svi znaju koliko nam znaci reprezentacija, pa nas preko te slabe tacke zele dovesti u jos goru situaciju. Polako.
Ili kako bi bilo, da mi odlucujemo.
Hajmo referendum.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
samo nek ne glasaju makar ce se znat ko nije glasao pa mu treba **** mater, znat ce se na koja vrata treba zakucat to jest zalupat

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.