Miami Heat

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

L-Train
Kontakt:

Re: Miami Heat

Post Postao/la L-Train » 12 maj 2011, 10:31

s obzirom da nisam bio u mogucnosti da gledam sinoc utakmicu lijepo je vidjeti da smo uspijeli proci i kako vidim idemo na Chicago.Znaci LeBron i Wade izdominirali zelenase :mrgreen:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 12 maj 2011, 13:48

L-Train je napisao/la:s obzirom da nisam bio u mogucnosti da gledam sinoc utakmicu lijepo je vidjeti da smo uspijeli proci i kako vidim idemo na Chicago.Znaci LeBron i Wade izdominirali zelenase :mrgreen:
:roll: :lol:

Ti si Cavaliers navijac.

Je li mislis da su Bulls fans poceli navijati za Wizardse kad je MJ otisao?
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 12 maj 2011, 14:25

D1n0 je napisao/la:
L-Train je napisao/la:s obzirom da nisam bio u mogucnosti da gledam sinoc utakmicu lijepo je vidjeti da smo uspijeli proci i kako vidim idemo na Chicago.Znaci LeBron i Wade izdominirali zelenase :mrgreen:

Ti si Cavaliers navijac.

ooo Boze zar opet moram ponavljati :shock:

ja sam navijac onog kluba u koji ode LeBron James.Zbog ovog lika sam poceo da pratim NBA intenzivno i da njega nema pitanje da li bi uopste gledao NBA ako mozes da me shvatis,shvati me i ako sam zbog toga glory hunter onda i neka sam 8-)

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 12 maj 2011, 14:31

Sve čestitke igračima, ako se ovako bude igralo onda se može očekivati i osvajanje prstena
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 12 maj 2011, 14:52

Gdje ce iko sa LeBronom!

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 12 maj 2011, 15:54

Ted Mosby je napisao/la:Sve čestitke igračima, ako se ovako bude igralo onda se može očekivati i osvajanje prstena
Are your not navijac Sunsa ili Spursa?
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 12 maj 2011, 16:21

D1n0 je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:Sve čestitke igračima, ako se ovako bude igralo onda se može očekivati i osvajanje prstena
Are your not navijac Sunsa ili Spursa?
Navijač sam i Sunsa i Heata
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

D.M.S.O.
Kontakt:

Post Postao/la D.M.S.O. » 12 maj 2011, 17:38

L-Train je napisao/la:
D1n0 je napisao/la:

Ti si Cavaliers navijac.

ooo Boze zar opet moram ponavljati :shock:

ja sam navijac onog kluba u koji ode LeBron James.Zbog ovog lika sam poceo da pratim NBA intenzivno i da njega nema pitanje da li bi uopste gledao NBA ako mozes da me shvatis,shvati me i ako sam zbog toga glory hunter onda i neka sam 8-)
Boli te briga, gloryhunteri su najbolji ljudi :mrgreen: :D
Gloryhunterizam je najbolja furka, naucno dokazano.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 12 maj 2011, 19:27

pa naravno,pogotovo ako se taj gloryhunterizam odnosi prema LeBronu :oops: :D

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 13 maj 2011, 14:26

svaka cast!
In his post-game media session after the Heat eliminated the Celtics, LeBron James apologized to Cavs fans and the hometown city he left behind last summer.

James indicated that the primary reason he chose to sign with the Heat was to play alongside two other All-Star players, which James felt was necessary in order to finally be able to overcome the Celtics in the playoffs.

"I apologize for the way it happened," James said, referring to The Decision. "But I knew that this opportunity was once in a lifetime ... In order for me to continue to continue to move on in my career ... That team that we just defeated (referring to Boston) -- had to go through them at some point."

James indicated that he did not feel he had the supporting talent in Cleveland to be able to get by the Celtics.

Dwyane Wade, who as usual was seated besides James during the post-game press conference, showed some surprise at James' comments. When James said the word "apologize," Wade's posture changed noticeably and he looked intently at James as he completed his thought.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 13 maj 2011, 14:31

L-Train je napisao/la:pa naravno,pogotovo ako se taj gloryhunterizam odnosi prema LeBronu :oops: :D

Ja ne vidim zbog cega je to "gloryhunter"...nisi ti navijao za Spurse kad su osvojili,pa onda za Boston pa za Lakerse...isto tako nisi volio Jordana,pa Bryanta pa onda Jamesa(bezveze navodim primjere :D ) ...znaci pratis Jamesa i to je meni sasvim ok...

@KK Bosna

Za sta svaka cast?

Najlakse je izviniti se...

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 13 maj 2011, 14:34

pa objasnio je svoj potez, prvi put javno i iskreno se izvinio cavsima, to je odlika velikog sportiste
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 13 maj 2011, 19:09

KK_Bosna je napisao/la:pa objasnio je svoj potez, prvi put javno i iskreno se izvinio cavsima, to je odlika velikog sportiste
Ne nasmijavaj me. Pravi sportista nikad nece srozit ugled svom rodjenom gradu i klubu. OK je sve sto je presao i otisao Wade-u ali ona emisija The Decision, njom je unistio cast Cavsa, ponizio ih sto nijedan veliki sportista ne bi ucinio.
Normalno da ce biti prvi zato sto je jedini u historiji NBA lige uradio ovakav potez, ja se nadam da ce i zadnji biti.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 13 maj 2011, 19:17

BIHfan je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:pa objasnio je svoj potez, prvi put javno i iskreno se izvinio cavsima, to je odlika velikog sportiste
Ne nasmijavaj me. Pravi sportista nikad nece srozit ugled svom rodjenom gradu i klubu. OK je sve sto je presao i otisao Wade-u ali ona emisija The Decision, njom je unistio cast Cavsa, ponizio ih sto nijedan veliki sportista ne bi ucinio.
Normalno da ce biti prvi zato sto je jedini u historiji NBA lige uradio ovakav potez, ja se nadam da ce i zadnji biti.
Prvi i jedini kako god okrenes jer ne moze to niko drugi ni uraditi. Sta mislis sada za godinu ili dvije kada bi Rose odlucio za isti potez dali bi i upola biola gledanost te emisije kao KINGove? i nemoj se sada izvlaciti na glupost on to nikada nebi uradio ovo te pitam hipoteticki zato sto stalno pises gluposti o ovom prelasku.
i jos jedno pitanje znas li ti sta je KING uradio sa parama od emisije a to je samo jedan od dokaza pisanja tvojih gluposti o kvaliteti insana.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 13 maj 2011, 19:22

lbj06miami je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Prvi i jedini kako god okrenes jer ne moze to niko drugi ni uraditi. Sta mislis sada za godinu ili dvije kada bi Rose odlucio za isti potez dali bi i upola biola gledanost te emisije kao KINGove? i nemoj se sada izvlaciti na glupost on to nikada nebi uradio ovo te pitam hipoteticki zato sto stalno pises gluposti o ovom prelasku.
Kakve veze sad ima gledanost sa velicinom nekog kosarkasa. James je u Clevelandu mrska osoba iako im je donio dobrih sezona, sve to govori koliko je go.vno ispao.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 13 maj 2011, 19:23

lbj06miami je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
i jos jedno pitanje znas li ti sta je KING uradio sa parama od emisije a to je samo jedan od dokaza pisanja tvojih gluposti o kvaliteti insana.
ne vredi se raspreavljati sa pojedinim bullsanima,ko bukve su tvrdoglavi i subjektivni :roll:

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 13 maj 2011, 19:24

Normalno da ce biti prvi zato sto je jedini u historiji NBA lige uradio ovakav potez, ja se nadam da ce i zadnji biti.[/quote]
Prvi i jedini kako god okrenes jer ne moze to niko drugi ni uraditi. Sta mislis sada za godinu ili dvije kada bi Rose odlucio za isti potez dali bi i upola biola gledanost te emisije kao KINGove? i nemoj se sada izvlaciti na glupost on to nikada nebi uradio ovo te pitam hipoteticki zato sto stalno pises gluposti o ovom prelasku.[/quote]

Kakve veze sad ima gledanost sa velicinom nekog kosarkasa. James je u Clevelandu mrska osoba iako im je donio dobrih sezona, sve to govori koliko je ****.o ispao.[/quote]

Pa ja mislim da je gledanost jedna od najvaznijih pokazatelja za sportistu, jer se sve vrti oko gledanosti, dalje reklama dalje pare. A imali kakve veze za ljudkoscu to sto je on uradio sa parama tim od disižna? A ako govorimo o velicina igraca onda mislim da realno tu niko nema sta pricati osim reci on je najbolji!!!!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 13 maj 2011, 19:33

lbj06miami je napisao/la: Pa ja mislim da je gledanost jedna od najvaznijih pokazatelja za sportistu, jer se sve vrti oko gledanosti, dalje reklama dalje pare. A imali kakve veze za ljudkoscu to sto je on uradio sa parama tim od disižna? A ako govorimo o velicina igraca onda mislim da realno tu niko nema sta pricati osim reci on je najbolji!!!!
Al pare, reklame, emisije ne pokazuju velicinu kosarkasa, kakav je po karakteru. James je izdajica svoga grada, da je uradio na ovaj nacin trejd neki kao Melo danas mu niko ne bi nista progovorio. Al et mogu mu to oprostit, zeljan covjek titule, ali ona emisija mu nije trebala. Obrukao je Cavse kao fransizu, ponizio ih je doslovno.
Tebi je on najbolji, tebi je James miljama bolji od Jordana i mnogih igracina koji su idoli Jamesu. Nesto meni govore da sam subjektivan a ti si ovdje najveci subjektivac, ali ja ti ne zamjeram. Da si pratio NBA prije dolaska Jamesa imao bi drugacije misljenje, ovako nemoj nama pametovat kako, gdje i sta.
FK DELFIN NEUM

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 13 maj 2011, 19:35

James prvi igrac u istoriji koji je u cetiri sezone zaredom imao po 2000 poena, 500 skokova i asistencija i 100 ukradenih lopti.... Iako ga ne gotivim ali na ovome se mora cestitati...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 13 maj 2011, 19:40

alfarouqaminu je napisao/la:James prvi igrac u istoriji koji je u cetiri sezone zaredom imao po 2000 poena, 500 skokova i asistencija i 100 ukradenih lopti.... Iako ga ne gotivim ali na ovome se mora cestitati...
Rose najmladji MVP svih vremena. I njemu moras cestitat.
FK DELFIN NEUM

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: EdinTz i 2 gosta.