Miami Heat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- bear grylls
- Kontakt:
Re: Miami Heat
dwayne wade became the only player in NBA history to record at least 2,000 points, 500 assists, 150 steals and 100 blocks during a single season(2008-09). I ja svog pulena malo da pohvalim 
- alfarouqaminu
- Kontakt:
BIHfan je napisao/la:Rose najmladji MVP svih vremena. I njemu moras cestitat.alfarouqaminu je napisao/la:James prvi igrac u istoriji koji je u cetiri sezone zaredom imao po 2000 poena, 500 skokova i asistencija i 100 ukradenih lopti.... Iako ga ne gotivim ali na ovome se mora cestitati...
sine pogledaj kakve brojke ima ovaj james,zaista najsvestraniji igrac danasnjice...
e da ovo dole rose joins bla,bla,bla gde je tu i wilt veliki wilt chamberlain?
svako svog konja hvali
pa cak i ovaj Dema na temi Miami Heat dosao da promovise svog pulena Rosea
koliko su ljudi poceli da dosadjuju s njim,a da omalovazavaju Jamesa kao covjeka bio sam "natjeran" da sklonim onog malog dripca sa avatara
pa cak i ovaj Dema na temi Miami Heat dosao da promovise svog pulena Rosea
koliko su ljudi poceli da dosadjuju s njim,a da omalovazavaju Jamesa kao covjeka bio sam "natjeran" da sklonim onog malog dripca sa avatara
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
L-Train je napisao/la:svako svog konja hvali![]()
pa cak i ovaj Dema na temi Miami Heat dosao da promovise svog pulena Rosea![]()
ma buraz ja ne volim uopste jamesa,ali stvarno da je najsvestraniji jeste sigurno
a o ovom sa roseo nista cudno dizu ga u nebesa
- bear grylls
- Kontakt:
Al ti i pojedinci ga spustate na nivo scalabrineaalfarouqaminu je napisao/la:L-Train je napisao/la:svako svog konja hvali![]()
ma buraz ja ne volim uopste jamesa,ali stvarno da je najsvestraniji jeste sigurno
a o ovom sa roseo nista cudno dizu ga u nebesa
- alfarouqaminu
- Kontakt:
pa zar nije na nivo Scalabrinea?bear grylls je napisao/la:Al ti i pojedinci ga spustate na nivo scalabrineaalfarouqaminu je napisao/la:L-Train je napisao/la:svako svog konja hvali![]()
a o ovom sa roseo nista cudno dizu ga u nebesaal ozbiljno vi ga podcjenjujete a oni ga dizu u nebesa nađite neku sredinu zarazili ste sve teme na forumu
mozda i ispod njegovog nivoa
- bear grylls
- Kontakt:
Al ti i pojedinci ga spustate na nivo scalabrinea
al ozbiljno vi ga podcjenjujete a oni ga dizu u nebesa nađite neku sredinu zarazili ste sve teme na forumu
[/quote]
pa zar nije na nivo Scalabrinea?
[/quote]
Evo to je to ti sad provociras doce par bullsa ovdje da ti objasne stvari i tako to 100te strane nemoj provocirat nismo valjda zbog toga na forumu da se svađamo.
pa zar nije na nivo Scalabrinea?
Evo to je to ti sad provociras doce par bullsa ovdje da ti objasne stvari i tako to 100te strane nemoj provocirat nismo valjda zbog toga na forumu da se svađamo.
@bear grylls
nadji mi taj post u kojem ja spustam Rosea
jbt ja nenormalno postujem Rosea i lik igra extra,ali ako ga konstantno neko dize u nebesa a pritome spusta igraca kojeg najvise volim onda mi ne preostaje nista drugo nego da i ja pocnem kao i oni
nadji mi taj post u kojem ja spustam Rosea
jbt ja nenormalno postujem Rosea i lik igra extra,ali ako ga konstantno neko dize u nebesa a pritome spusta igraca kojeg najvise volim onda mi ne preostaje nista drugo nego da i ja pocnem kao i oni
- bear grylls
- Kontakt:
Nisam na tebe mislio. Alfa i jos par likova to rade al naravno i bullsi istu stvar sa jamesom rade revansizam staces a i nevole ga kao i ja zbog nekih drugih razloga niko ne osporava njegov talenat.L-Train je napisao/la:@bear grylls
nadji mi taj post u kojem ja spustam Rosea![]()
Upravo to, niko nije ovdje napisao James je los igrac, vec je samo napravio preglup potez i to je to.bear grylls je napisao/la:Nisam na tebe mislio. Alfa i jos par likova to rade al naravno i bullsi istu stvar sa jamesom rade revansizam staces a i nevole ga kao i ja zbog nekih drugih razloga niko ne osporava njegov talenat.L-Train je napisao/la:@bear grylls
nadji mi taj post u kojem ja spustam Rosea![]()
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Nikad nisam napisao da je James los igrac, suprotno od toga. Ali, od mene nece imati nikad postovanje "velikog igraca" zbog onoga sto je uradio, i kako je uradio... Pa cak je se i on izvinuo zbog svog onog cirkusa koji je izazvao prije pocetka sezone.
A i ono orgijanje nakon 4te pobjede protiv Bostona, mi nije nikako leglo. Iako licno Boston volim manje od Miamia, ipak mislim da je onakva proslava, a tek usli u finale konferencije, je cisto preseravanje, kao sto je bilo i prije pocetka sezone. Sami na sebe losu kritiku navode.
A i ono orgijanje nakon 4te pobjede protiv Bostona, mi nije nikako leglo. Iako licno Boston volim manje od Miamia, ipak mislim da je onakva proslava, a tek usli u finale konferencije, je cisto preseravanje, kao sto je bilo i prije pocetka sezone. Sami na sebe losu kritiku navode.
Postovanje treba zaraditi.
Mi govorimo o istini, koja se nikom nije svidjela osim James fanovima i ponekim Heat fanovima i odmah ispada da mi Bulls fanovi mrzimo Jamesa. Ja ga ne mrzim uopste vec mi je samo pao u ocima, drag mi je bio sve dok nije poceo glumit da je on neko i nesto. Ovako oni nas provociraju tako sto umanjuju uspjeh Rosa.kad_kako je napisao/la:Nikad nisam napisao da je James los igrac, suprotno od toga. Ali, od mene nece imati nikad postovanje "velikog igraca" zbog onoga sto je uradio, i kako je uradio... Pa cak je se i on izvinuo zbog svog onog cirkusa koji je izazvao prije pocetka sezone.
L-Train i bear gryls za vas dvojicu respect.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- bear grylls
- Kontakt:
Pa dobro jarane boston ih je ponizavao ovih godina ona pobjeda im je jako znacila a i wade i james malo su upali u ovu medijsku hajku i bajku sto se stvara oko njih oceigledno je da nba liga(Stern) zeli da miami postane nova dinastia da profitiraju sto vise.kad_kako je napisao/la:Nikad nisam napisao da je James los igrac, suprotno od toga. Ali, od mene nece imati nikad postovanje "velikog igraca" zbog onoga sto je uradio, i kako je uradio... Pa cak je se i on izvinuo zbog svog onog cirkusa koji je izazvao prije pocetka sezone.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
kad_kako je napisao/la:Nikad nisam napisao da je James los igrac, suprotno od toga. Ali, od mene nece imati nikad postovanje "velikog igraca" zbog onoga sto je uradio, i kako je uradio... Pa cak je se i on izvinuo zbog svog onog cirkusa koji je izazvao prije pocetka sezone.
to šta je uradio james,je uradio i barkley 1992. godine kada je iz philadelphie prešao u phoenix,i niko mu nije prigovarao da je izdao bivši klub
Zato je i ostao luzer.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:kad_kako je napisao/la:Nikad nisam napisao da je James los igrac, suprotno od toga. Ali, od mene nece imati nikad postovanje "velikog igraca" zbog onoga sto je uradio, i kako je uradio... Pa cak je se i on izvinuo zbog svog onog cirkusa koji je izazvao prije pocetka sezone.
to šta je uradio james,je uradio i barkley 1992. godine kada je iz philadelphie prešao u phoenix,i niko mu nije prigovarao da je izdao bivši klub
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
ma jednostavno sad je to vise nebitno,ko ga voli volit ce ga i dalje,a ko ne nece ga nikad ni zavoliti i zavrsena prica 
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
BIHfan je napisao/la:Zato je i ostao luzer.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:kad_kako je napisao/la:Nikad nisam napisao da je James los igrac, suprotno od toga. Ali, od mene nece imati nikad postovanje "velikog igraca" zbog onoga sto je uradio, i kako je uradio... Pa cak je se i on izvinuo zbog svog onog cirkusa koji je izazvao prije pocetka sezone.
lako je to sad reći
- alfarouqaminu
- Kontakt:
upravo tako... ne razumem cemu ovolika paljba oko toga... pa hebo vas i kobea ne vole mnogi pa nista, navijaci lakersa ovo samo sam dao primer ne zameriteL-Train je napisao/la:ma jednostavno sad je to vise nebitno,ko ga voli volit ce ga i dalje,a ko ne nece ga nikad ni zavoliti i zavrsena prica
-
lbj06miami
- Kontakt:
Znas li ti sta su radili PP i KG kada su izbacivali KINGA iz playoffa? Al ocigledno da ne znas ti pratis kosarku od Rosea.kad_kako je napisao/la:Nikad nisam napisao da je James los igrac, suprotno od toga. Ali, od mene nece imati nikad postovanje "velikog igraca" zbog onoga sto je uradio, i kako je uradio... Pa cak je se i on izvinuo zbog svog onog cirkusa koji je izazvao prije pocetka sezone.
kad_kako je napisao/la:Nikad nisam napisao da je James los igrac, suprotno od toga. Ali, od mene nece imati nikad postovanje "velikog igraca" zbog onoga sto je uradio, i kako je uradio... Pa cak je se i on izvinuo zbog svog onog cirkusa koji je izazvao prije pocetka sezone.
Možda da se sjetiš šta je radio Pierce? Idemo Heat
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.