HKK Široki

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Kevin
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la Kevin » 11 maj 2011, 21:44

bogbatina je napisao/la:70-72 vodimo i izgubimo 77-73 :o :o
:roll: :roll:

čemu se nadat u finalu, čemu se nadat u subotu!? di je ona ekipa iz sezone ****..mladost nemozemo da dobijemo..u pm
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 11 maj 2011, 21:45

Ne može lagano i jbga, ali eto jedna utakmica vise na Pecari.. :)
Biti ce to dobro sve.. ;)
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 11 maj 2011, 21:47

Kevin je napisao/la:

čemu se nadat u finalu, čemu se nadat u subotu!? di je ona ekipa iz sezone ****..mladost nemozemo da dobijemo..u pm
bit ce nam metla u finalu (ako dodjemo do njega) kao i igokei lani :(

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 11 maj 2011, 21:50

Nema veze idemo dalje
Svi na Pecaru podrzat decke do finala

Koš-
Kontakt:

Post Postao/la Koš- » 11 maj 2011, 21:57

Biće,biće metli,al nećemo kopirati.Biće nešto orginalnije.

Crveni Barun
Kontakt:

Post Postao/la Crveni Barun » 11 maj 2011, 22:04

bogbatina je napisao/la:
Kevin je napisao/la:

bit ce nam metla u finalu (ako dodjemo do njega) kao i igokei lani :(
loše loše teško se i čem možete nadati u finalu ako ovako budete igrali
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK

Koš-
Kontakt:

Post Postao/la Koš- » 11 maj 2011, 22:09

Tebe sam čekao i ovog Rosos.A da vas dvojica nema taj x faktor umjesto Širokog pa ste predvidjali ko je već šampion i ko će pobjediti u Mrkonjicu. :D :D :D :D :D

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 11 maj 2011, 22:12

Ovaj Koš je online samo kada Široki izgubi, hah koji moćan lik.. I da ne zaboravim, onu prošlogodišnju metlu nista ne može nadmašiti..
19 - ђ - 11

Koš-
Kontakt:

Post Postao/la Koš- » 11 maj 2011, 22:27

Nemam ja protiv Širokog ništa,naprotiv draga ste mi ekipa,za razliku od Bosne koju ne mogu nikako.Imam protiv likova koji misle da su najpametniji,a vidi koga sam imenovao.Vi što pišete korektno ja poštujem.I jeste orginalna metla,al bog vidi sve pa se vrati u životu sve.Naći će se nešto što će da ponizi Velića i ostale jer je to tako mizerno i ponižavajuće bilo da ne može proći nekažnjeno.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 11 maj 2011, 22:39

Ma samo lagano,ovo je jedna utakmica,luda atmosfera malo suci za domacina,izgubi se pa sta.Trebamo doci u subotu podrzati momke i ja sam uvjeren da cemo namuciti Dodikovce i pobijediti ih.Onu metlu lani nista ne moze nadmasiti,sad jeli bilo bezobrazno :D :D :D

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 11 maj 2011, 22:43

Koš- je napisao/la:Nemam ja protiv Širokog ništa,naprotiv draga ste mi ekipa,za razliku od Bosne koju ne mogu nikako.Imam protiv likova koji misle da su najpametniji,a vidi koga sam imenovao.Vi što pišete korektno ja poštujem.I jeste orginalna metla,al bog vidi sve pa se vrati u životu sve.Naći će se nešto što će da ponizi Velića i ostale jer je to tako mizerno i ponižavajuće bilo da ne može proći nekažnjeno.
Cuuuj nista ne moze proci nekaznjeno, pa sto li onda tek ceka vaseg predsjednika.. :D
19 - ђ - 11

Koš-
Kontakt:

Post Postao/la Koš- » 11 maj 2011, 22:49

A stvarno si i ti smiješan,pa znaš da je on bog. :D :D :D :D
A bog će da vrati sve.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 11 maj 2011, 23:44

Nema veze, rijetko kad je Širokom i islo sve po planu i ocekivanju, no rezultati su pokazivali drugacije. Puno vise volim kad je Široki ''underdog'', mislim da ga sanjaju Bosna i Igokea puno vise nego obrnuto, a zasto, pa sasvim je jasno. Moze u finalu, u koje cemo vjerujem uci, biti i 3:0 za Igokeu, ali moze i za nas, jer ova ekipa to moze, a kakvo ce stanje biti, treba vidjeti, Široki se nema cega bojati, ima vec jedan trofej, jednu vrlo dobru sezonu u NLB iza sebe sa vjerovatno najmanjim budzetom uz afirmiraciju dosta mladih igraca koji su zaista igrali i nosili igru, a ne skupljali thrash time, tako da jednostavno trebaju uci borbeno i onako kako Široki inace igra finala, i tu svasta moze biti.
...Život za Široki...

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 12 maj 2011, 08:05

ŠB_Fidelis je napisao/la:Nema veze, rijetko kad je Širokom i islo sve po planu i ocekivanju, no rezultati su pokazivali drugacije. Puno vise volim kad je Široki ''underdog'', mislim da ga sanjaju Bosna i Igokea puno vise nego obrnuto, a zasto, pa sasvim je jasno. Moze u finalu, u koje cemo vjerujem uci, biti i 3:0 za Igokeu, ali moze i za nas, jer ova ekipa to moze, a kakvo ce stanje biti, treba vidjeti, Široki se nema cega bojati, ima vec jedan trofej, jednu vrlo dobru sezonu u NLB iza sebe sa vjerovatno najmanjim budzetom uz afirmiraciju dosta mladih igraca koji su zaista igrali i nosili igru, a ne skupljali thrash time, tako da jednostavno trebaju uci borbeno i onako kako Široki inace igra finala, i tu svasta moze biti.
Ili vi pilate naopako ili se strašno zavravate TRN, barun,bogbatina,felix...da ne nabrajam dalje. Pa ovaj Široki ne može meda. Igrači su iscrpljeni i van forme. Mladost ih pobjeđuje dva puta za redom a mogla je i na Pecari ma kolko to bilo smješno. Ako se nešto svemirski ne dogodi do prve utakmice sa Igokeom (da vjerujem u finale bar) oni će nas pomesti, i to zaslužuju. Uložili su više i red je da se to vrati. Nas može spasiti samo čudo. (citaj da Chase ne bude imao svoj dan u 3 utakmice i jedino to)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 12 maj 2011, 08:36

ljutinar je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Nema veze, rijetko kad je Širokom i islo sve po planu i ocekivanju, no rezultati su pokazivali drugacije. Puno vise volim kad je Široki ''underdog'', mislim da ga sanjaju Bosna i Igokea puno vise nego obrnuto, a zasto, pa sasvim je jasno. Moze u finalu, u koje cemo vjerujem uci, biti i 3:0 za Igokeu, ali moze i za nas, jer ova ekipa to moze, a kakvo ce stanje biti, treba vidjeti, Široki se nema cega bojati, ima vec jedan trofej, jednu vrlo dobru sezonu u NLB iza sebe sa vjerovatno najmanjim budzetom uz afirmiraciju dosta mladih igraca koji su zaista igrali i nosili igru, a ne skupljali thrash time, tako da jednostavno trebaju uci borbeno i onako kako Široki inace igra finala, i tu svasta moze biti.
Ili vi pilate naopako ili se strašno zavravate TRN, barun,bogbatina,felix...da ne nabrajam dalje. Pa ovaj Široki ne može meda. Igrači su iscrpljeni i van forme. Mladost ih pobjeđuje dva puta za redom a mogla je i na Pecari ma kolko to bilo smješno. Ako se nešto svemirski ne dogodi do prve utakmice sa Igokeom (da vjerujem u finale bar) oni će nas pomesti, i to zaslužuju. Uložili su više i red je da se to vrati. Nas može spasiti samo čudo. (citaj da Chase ne bude imao svoj dan u 3 utakmice i jedino to)
slažem se...grga vec pri kraju...šime, morovic i štemba odrade..šakić nije pojačanje pravo..fali još onaj jedan o kojem smo pričali koji moze igrati na 1-2, mladi jednostavno nemaju tu kvalitetu još da na strani se ne useru i odigraju dobro..bit ce guravo vec u subotu, a kamoli u finalu
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 12 maj 2011, 09:38

Zasto takav pesimizam.Za subotu se ne bojim ni najmanje,ali ni za finale.Ova ekipa Širokog ima srce isto je pokazala kroz cijelu godinu.Sjetite se samo tko je sve padao na Pecari.Kad bude najteze dati ce svoj maksimum.Isto tako morate shvatiti da nema novaca kao prije,i kad god pozelis dovedes igrača na bilo koju poziciju.Uz punu dvoranu,sto ce nadam se biti u finalu Igosi ce pasti!!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 12 maj 2011, 11:04

ljutinar je napisao/la:
Pa nek pometu ako su toliko bolji, pa sta? Cestitke im i gotovo, svakako su PUNO vise ulozili u taj projekt osvajanja titule od nas. Ova, i sve prethodne generacije Širokog su pokazali zube i inat kad je najpotrebnije bilo, zacepili usta i tebi i tisucama takvih stotinu puta nakon neuvjerljivijih predstava u ligi za prvaka i polufinalima naprema konkurentima koji su osvajali prva mjesta i ulazili dvokorakom u finale pa opet na kraju bili sokirani od strane Širokog onda kad je najvaznije, sto ne bi to ponovili jos jednom u nizu i sto ta momcad ne bi zasluzila ''benefit of the doubt'' nakon svega sto je uradila za svoj grad i brojne simpatizere van grada? Ona to uvijek zasluzuje, pa tako i u ovom momentu, pa nek dobije Igokea sve tri utakmice 30 razlike ako tako mora/treba biti, to nije razlog za pesimizam uoci uzvrata polufinala ili finalne serije.
...Život za Široki...

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 12 maj 2011, 12:47

nema sekirancije lagano dobiti utakmicu na pecari i pripremiti se za finale,neka igokei uloga favorita
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

MilosObilic
Kontakt:

Post Postao/la MilosObilic » 13 maj 2011, 20:12

da li može negdje na netu da se gleda utakmica iz Širokog

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 13 maj 2011, 21:54

Ljutinar najlakse se predati odmah.. Piiiih.. :roll:
19 - ђ - 11

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.