Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
-5,5/N.Đokovic-Soderling jest da je 1,4 ali je poklon.... 

Ovakva kvota nerealna, moglo je to bit bar malo vece. Kao da Soderling reket ne zna drzatchungalunga je napisao/la:-5,5/N.Đokovic-Soderling jest da je 1,4 ali je poklon....

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
-
- Kontakt:
hendikep je nerealan..gledao sam soderlinga juce protiv almagra...a kvota je ok.....ne moze ni biti vecaadmirone je napisao/la:Ovakva kvota nerealna, moglo je to bit bar malo vece. Kao da Soderling reket ne zna drzatchungalunga je napisao/la:-5,5/N.Đokovic-Soderling jest da je 1,4 ali je poklon....![]()
![]()

Llodra/Zimon - Berlo/J.Niem 13.5. 13:20 1 1,25
N.Đoković - Soderling 13.5. 21:15 1 1,20
C.Zvezda - Partizan 13.5. 18:00 2 1,15
Westerlo - Cercle Brugge (1.ut) 13.5. 20:30 1X 1,17
Reading - Cardiff(s.t.) 13.5. 20:45 1X 1,35
Volendam - MVV Maastricht (3:2) 13.5. 20:00 1X 1,18
Antalya - Kardemir 13.5. 19:00 1X 1,22
Ulog 10km Kvota: 3,92
N.Đoković - Soderling 13.5. 21:15 1 1,20
C.Zvezda - Partizan 13.5. 18:00 2 1,15
Westerlo - Cercle Brugge (1.ut) 13.5. 20:30 1X 1,17
Reading - Cardiff(s.t.) 13.5. 20:45 1X 1,35
Volendam - MVV Maastricht (3:2) 13.5. 20:00 1X 1,18
Antalya - Kardemir 13.5. 19:00 1X 1,22
Ulog 10km Kvota: 3,92
Ovo ide u...gornji desni. -E slusaj,ako ovo ode u gornji desni ti ides u gornji urgentni,si cuo!? Deteta mi mog. -Ti si lud covek - 'oces ti da te ludak malo projase kroz kraj,jel oces?Pa se ti posle pitaj da l' sam lud i koji mi je ****!
Novak je bolestan.brat spot je napisao/la: N.Đoković - Soderling 13.5. 21:15 1 1,20
Citao sam ima neki virus... ali kao nije nista strasnoBegonja je napisao/la:Novak je bolestan.brat spot je napisao/la: N.Đoković - Soderling 13.5. 21:15 1 1,20

Ovo ide u...gornji desni. -E slusaj,ako ovo ode u gornji desni ti ides u gornji urgentni,si cuo!? Deteta mi mog. -Ti si lud covek - 'oces ti da te ludak malo projase kroz kraj,jel oces?Pa se ti posle pitaj da l' sam lud i koji mi je ****!
Da mi je danas dobiti na kladionici pa da i ja sebi kupim
k
ompjuter
k
ompjuter
FORZA JUVE !!!
-
- Kontakt:
Probajte danas odigrat Venezia-Snaidero (+6,5) h1..Prva utakmica play offa,Venezia bila 2. a Snaidero 7..Snaidero od zadnjih 6 utakmica 5 izgubili i to 4 zaredom..Medju tim uzastopnim porazima je i jedan protiv vecerasnjeg protivnika Venezie i to sa 16 razlike kod kuce..A u Veneziji kad su igrali isto su ih dobili sa 17 razlike..Venezia u zadnjih 5 tekmi 3 pobjede i 2 poraza..Veceras puna dvorana i velika podrska domacinu..Ko je skeptican nek igra cistu 1
Ako ovo ne bude nastimano onda ce ih Venezia poderat ko pe.der Playboy
Sretno ko isprati
Ako ovo ne bude nastimano onda ce ih Venezia poderat ko pe.der Playboy

Sretno ko isprati

Sta mislite za Djokovica rezultat 2:1? Kvota 4.00, jos eto ima taj neki virus a i sinoc se mucio u prvom setu 
edit:
hebo to, granica na zbroj gemova 21.5 - under hladno!

edit:
hebo to, granica na zbroj gemova 21.5 - under hladno!

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
Pratim.TuborgGreen je napisao/la:Probajte danas odigrat Venezia-Snaidero (+6,5) h1..Prva utakmica play offa,Venezia bila 2. a Snaidero 7..Snaidero od zadnjih 6 utakmica 5 izgubili i to 4 zaredom..Medju tim uzastopnim porazima je i jedan protiv vecerasnjeg protivnika Venezie i to sa 16 razlike kod kuce..A u Veneziji kad su igrali isto su ih dobili sa 17 razlike..Venezia u zadnjih 5 tekmi 3 pobjede i 2 poraza..Veceras puna dvorana i velika podrska domacinu..Ko je skeptican nek igra cistu 1
Ako ovo ne bude nastimano onda ce ih Venezia poderat ko pe.der Playboy![]()
Sretno ko isprati

N. Djokovic - R. Soderling 1 1.15 - Kakvo je zdravstveno stanje sa Đokovićem ?
Still learning...
Ascoli - Siena 20:45
1.50 4.00 5.50 1.09 2.32 1.18
Velika kvota na X2, ima li neko info kako ce Siena pristupiti ovoj utakmici?
1.50 4.00 5.50 1.09 2.32 1.18
Velika kvota na X2, ima li neko info kako ce Siena pristupiti ovoj utakmici?
Evo, nakon silnog surfanja odlucim se za ovo. Samo da ne padnem na jednom4.5/Đoković N. - Soderling R. 21:15 - 1 @1.85
-6.5/Venezia - Snaidero 20:30 - 1 @1.75
Evian - Troyes 20:00 - 1/1 @2.10
2.5/Hartberg - Admira 18:30 - 2 @1.50
dng/Reading - Cardiff 20:45 - 2 @1.40
Koef: 14.28

-
- Kontakt:
Moguce iznenadjenje danas ,rukomet njemacka liga Dormagen-Ahlen x2 il 2..
Dormagen nije dobio licencu tako da ce od iduce godine igrat u 2. ligi..Ahlenu su potrebni bodovi za opstanak i mislim da su igraci Dormagen u ku.rcu jer se niko nije tome nadao..tako da bi dvica ovdje mogla doc,kladionice su maloprije uklonile hendikep na Ahlen +2.5 a i kvota je pala s 3.3 na 2.6..
Sretno ko isprati
Dormagen nije dobio licencu tako da ce od iduce godine igrat u 2. ligi..Ahlenu su potrebni bodovi za opstanak i mislim da su igraci Dormagen u ku.rcu jer se niko nije tome nadao..tako da bi dvica ovdje mogla doc,kladionice su maloprije uklonile hendikep na Ahlen +2.5 a i kvota je pala s 3.3 na 2.6..
Sretno ko isprati

memphis 1
durant 29,5 - 1
ny yankees - 1
i ostalo sam odigro sve osim yankeesa prvi inning x
sistem 11 od 15
na markicu
cisto da imam sta pratiti, i da juce u baseballu sve utakmnice su zavrsile prvi inning X, naravno to se ne mora desiti i ovaj put 
durant 29,5 - 1
ny yankees - 1
i ostalo sam odigro sve osim yankeesa prvi inning x
sistem 11 od 15
na markicu

-
- Kontakt:
Nista od iznenadjenja,tek sam kasnije procitao da Dormagen igra rastereceno sad i da igraju neki novi klinci koji su se odlicno uklopili u ekipu i igrat ce iduce godine u 2. ligi..TuborgGreen je napisao/la:Moguce iznenadjenje danas ,rukomet njemacka liga Dormagen-Ahlen x2 il 2..
Sretno ko isprati

Venezia - Snaidero 81 : 70 .. Ovo je bio definitivno poklon danas,uz Volendam i EvianTuborgGreen je napisao/la:Probajte danas odigrat Venezia-Snaidero (+6,5) h1..Prva utakmica play offa,Venezia bila 2. a Snaidero 7..Snaidero od zadnjih 6 utakmica 5 izgubili i to 4 zaredom..Medju tim uzastopnim porazima je i jedan protiv vecerasnjeg protivnika Venezie i to sa 16 razlike kod kuce..A u Veneziji kad su igrali isto su ih dobili sa 17 razlike..Venezia u zadnjih 5 tekmi 3 pobjede i 2 poraza..Veceras puna dvorana i velika podrska domacinu..Ko je skeptican nek igra cistu 1
Ako ovo ne bude nastimano onda ce ih Venezia poderat ko pe.der Playboy![]()
Sretno ko isprati

Ovo ce se fino zalit sutra

- __Liedson__
- Kontakt:
Kako ofirno prodje Ascoli - Siena 2/1.Cijelo vrijeme sam bio uvjeren da će biti ovakav ishod i ispratio sam na markicu.
Uslikaj tiket.__Liedson__ je napisao/la:Kako ofirno prodje Ascoli - Siena 2/1.Cijelo vrijeme sam bio uvjeren da će biti ovakav ishod i ispratio sam na markicu.
Danas nazalost los dan odavno nisam video ociglednije namestanje iz 1/2 NIMES francuska 2liga sramota
u 10tak min primise 3 gola i tu je bio kraj mom tiketu

- __Liedson__
- Kontakt:
Nema mi struje u kući.Begonja je napisao/la:Uslikaj tiket.__Liedson__ je napisao/la:Kako ofirno prodje Ascoli - Siena 2/1.Cijelo vrijeme sam bio uvjeren da će biti ovakav ishod i ispratio sam na markicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.