PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Nigdje mi nema S-Y-L-A-R-A?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
On nije igrao redovno i izbacen je, napisi na oficijalnoj temi da je 3:0 za tebe! A ima novi igrač koji igra Laziom, ima na stranici 460 napisano, ali on počinje igrati od 21. kola!Cospy89 je napisao/la:alo ba neyzikreyzi gdje si covjecee ???
hoce neko jednu?
EU1 soba Zmaj nema passa, cekam nekog sa ss.ba 5 minuta ako ne dodje igram sa bilo kojim Japancom
EU1 soba Zmaj nema passa, cekam nekog sa ss.ba 5 minuta ako ne dodje igram sa bilo kojim Japancom
Glory Glory Man United!
- Stipe_djhasko
- Kontakt:
Anderson8 je napisao/la:hoce neko jednu?
Evo tu sam ja sad,nisam mogao ranije pa ako si tu da odigramo ??LBJ MVP je napisao/la:Nigdje mi nema S-Y-L-A-R-A?
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Jesi još tuS-Y-L-A-R je napisao/la:Evo tu sam ja sad,nisam mogao ranije pa ako si tu da odigramo ??LBJ MVP je napisao/la:Nigdje mi nema S-Y-L-A-R-A?
EU2
ss.ba
pw:123
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pa taj novi što je Lazio preuzeo ne zna se javit nigdje.. Pokušavam da odigram tekme ranije njega nigdje, pa šta se prijavljuju ljudi ako će odmah neredoviti biti..
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
ajde neko, sto neko ovdje rece, HUMANITARNU 
edit: sta je ovo, pun forum a niko nece da igra?
edit: sta je ovo, pun forum a niko nece da igra?
NK/RK Krivaja prva opomena, jer si izasao prije kraja utakmice, i zbog toga se dobije opomena!
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Nije važno jesil izašao il te izbacilo?juventus 0244 je napisao/la:NK/RK Krivaja prva opomena, jer si izasao prije kraja utakmice, i zbog toga se dobije opomena!
Jeste važno ,moras odmah prijaviti da te izbacilo.NK/RK Krivaja je napisao/la:juventus 0244 je napisao/la:NK/RK Krivaja prva opomena, jer si izasao prije kraja utakmice, i zbog toga se dobije opomena!
BHF Bosanska Krajina!
..nemoj tamo pisatiamarxxx je napisao/la:Ovaj jasmin356 ne postoji , a pise da je vlasnik seville?!!! Kome se obratiti za tekmu?
hahahahamuhovic je napisao/la:..nemoj tamo pisatiamarxxx je napisao/la:Ovaj jasmin356 ne postoji , a pise da je vlasnik seville?!!! Kome se obratiti za tekmu?..nije jasmin356,nego jasmin256
..evo ti direktni link profila http://sportsport.ba/forum/memberlist.p ... le&u=21097
BHF Bosanska Krajina!
Ako te izbacilo, onda ste trebali:NK/RK Krivaja je napisao/la:Nije važno jesil izašao il te izbacilo?juventus 0244 je napisao/la:NK/RK Krivaja prva opomena, jer si izasao prije kraja utakmice, i zbog toga se dobije opomena!
Ako nije postavljen ss onda koje kriv njemu ide minus (tri minusa kolo suspenzije)!5.1 Ako se desi prekid utakmice ( pukne server, jednom takmičaru pukne net, nestane struje...) Igra se nova utakmica od trenutka kada je igra prekinuta. Takmičari se ponovo sastaju, kreće utakmica, takmičari čekaju da sat dođe do trenutka kada je igra prekinuta i tek tada kreću sa igrom. Rezultat koji je ostvaren prije prekida uvijek ostaje, bez obzira na razlog prekida utakmice.
- Goalgetter
- Kontakt:
Tabela i rezultati nakon 20. kola lige B su sredjeni !

Jos jedna obavijest:
Unforgotten je izbacen iz lige, zato sto nije odigrao 3 utakmice zaredom, tako da u 21. kolu Fulham nece imati vlasnika

Jos jedna obavijest:
Unforgotten je izbacen iz lige, zato sto nije odigrao 3 utakmice zaredom, tako da u 21. kolu Fulham nece imati vlasnika
samo ispravi tamo i napisi jasmin256

Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
- Goalgetter
- Kontakt:
Ispravljeno jejasmin256 je napisao/la:samo ispravi tamo i napisi jasmin256![]()
e hvalaGoalgetter je napisao/la:Ispravljeno jejasmin256 je napisao/la:samo ispravi tamo i napisi jasmin256![]()
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.