GNK Dinamo Zagreb
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
[youtube][/youtube]
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Los_Blanos2 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Ajde razguli, ne zagađuj nam temu svojim "dubokoumnim" komentarima. +Los_Blanos2 je napisao/la:Kakva gamad..
Dabogda nikad ne usli u LP, samo zbog ovih ljudi u Dinamu...
...što je više lome to je volim jače...
evo mozda vaha ostane u klubu pa povede dinamo u lpjacky09 je napisao/la:Ajde razguli, ne zagađuj nam temu svojim "dubokoumnim" komentarima. +Los_Blanos2 je napisao/la:Kakva gamad..
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
- Titova-Juga
- Kontakt:
Rosas7 je napisao/la:evo mozda vaha ostane u klubu pa povede dinamo u lpjacky09 je napisao/la:Ajde razguli, ne zagađuj nam temu svojim "dubokoumnim" komentarima. +Los_Blanos2 je napisao/la:Kakva gamad..
Sanse da Vaha ostane u Dinamu nisu ni minimalne.
Jednostavno ne vjerujem da taj scenario moze biti, ne znajuci Mamica koji covjeku jednostavno nije mogao naci izgovor da mu da otkaz jer je isti fenomenalno vodio klub pa je uletio ko kreten u svlacionicu i iscenirao sranje bas kao i Ivankovicu nekoliko godina unazad.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Tot će ostati trener. Čovjek s kojim Mamići mogu manipulirati na sve načine, a takav jedan im baš treba.
Iako, i dobar dio igrača ne podnosi Vahu, uglavnom oni koji nisu igrali ali ima i standardnih, tipa Sammir.
Iako, i dobar dio igrača ne podnosi Vahu, uglavnom oni koji nisu igrali ali ima i standardnih, tipa Sammir.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ma lako je poslje bitke biti heroj.jacky09 je napisao/la:Tot će ostati trener. Čovjek s kojim Mamići mogu manipulirati na sve načine, a takav jedan im baš treba.
Dobar dio igraca koji spominjes voli okus Mamiceve guzice pa pricaju onako kako "gospodinu" Zdravku pase da ne bi i oni dobili po nosu.
U Dinamu sa Mamicem tesko da ces viditi nekog da posebno istice trenera kao dobrog pogotovo nakon sto isti dobije otkaz bas zbog tog kretena Mamica koji se ponasa kao da je osnovao klub.
Beciraj je pogrijesio sto je nahvalio Vahu poslje utakmice u kupu.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- badblueboylivno
- Kontakt:
I onda ta svinja Blažičko s njim hoda po večerama po Armeniji i Moldaviji i zagrebačkim restoranima, i vodi mu cirkus u HNK-u pred nekoliko tjedana. Svinja.Los_Blanos2 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Zvone, vrati se, daj neki glas, poveo si državu u samostalnost pred 21 godinu, sad nam spasi klub.
Hayley <3
Mamić je grobar Dinama dok on bude vukao konce Dinamo će se sramotiti po Europi protiv trećerazrednih timova a osvajanjem domaćeg prvenstva zamazuje oči navijačima ipak teško je osvojiti ligu u kojoj ti je glavni konkurent oronuli Hajduk i moćni Slaven Belupo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
dan ponosa i slavejacky09 je napisao/la:
21 GODINA!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Pričaš gluposti.
U Zagreb je došao trener najvećeg mogućeg profila dostupnog Dinamu (bolji je, miljama, od Mattheusa i Stoičkova...), i stranac je. I Mamić nije izdržao ni devet mjeseci, a da mu nije spočitnuo igru, da ga nije napao na vjerskoj osnovi, i da mu nije dirao majku, potjerao ga - ustvari, nije mogao podnijeti da mu netko zabrani ulazak u svlačionicu i da mu netko drugi sastavlja ekipu i radi kadrovsku križaljku.
Jače europsko ime u Zagreb, u ulozi trenera, trenutno ne može doći. Uz tog Vahida, odličnog trenera, se radila momčad za Europu i sad je sve to uprskano, jer se uz Mamića ne može napraviti ozbiljna momčad, a samim time ni ozbiljniji iskorak u Europi.
Očekuj rasporodaju klupskog blaga - Vrsaljka i Badelja, možda i diletanta Sammir.
U Zagreb je došao trener najvećeg mogućeg profila dostupnog Dinamu (bolji je, miljama, od Mattheusa i Stoičkova...), i stranac je. I Mamić nije izdržao ni devet mjeseci, a da mu nije spočitnuo igru, da ga nije napao na vjerskoj osnovi, i da mu nije dirao majku, potjerao ga - ustvari, nije mogao podnijeti da mu netko zabrani ulazak u svlačionicu i da mu netko drugi sastavlja ekipu i radi kadrovsku križaljku.
Jače europsko ime u Zagreb, u ulozi trenera, trenutno ne može doći. Uz tog Vahida, odličnog trenera, se radila momčad za Europu i sad je sve to uprskano, jer se uz Mamića ne može napraviti ozbiljna momčad, a samim time ni ozbiljniji iskorak u Europi.
Očekuj rasporodaju klupskog blaga - Vrsaljka i Badelja, možda i diletanta Sammir.
Hayley <3
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ne kažem ja da znam što se tamo dešavalo, mada Vahid nije neki seljak da bi došao i otišao odmah, preplašen neuspjeha. Sam je dao riječ da ostaje, i sam bi sebe pos*rao da to prekrši. Plasman u LP nikad nije bio lakši za Dinamo, osim MTK-a 1999., i Vahid bi to (uvjeren sam) ostvario, i još si više pojačao ime u Europi, pa bi možda sletjela kakva jača ponuda otamo. A mislim da mu nikako nije želja voditi Monaco ili takve osrednje klubove, ima on kvalitete za veća imena.
Hayley <3
- Mesut Ozil 23
- Kontakt:
Necete vi nikad vise bit jaki kao sto ste bili sa Vahom.prvaci je napisao/la:Koga brige sada za Vahida on je prošlost on će otići u neki klub koji će mu ponuditi mnogo para i gotova priča...treba se okrenuti novom treneru koji može da mnogo napravi sa trenutnom ekipom uz par pojačanja prije svega mislim na Šimunića koji već sigurno dolazi u Dinamo te bi nam još trebao neki efikasan igrač koji bi zabijao u važnim utakmicama
- badblueboylivno
- Kontakt:
Okrenuti se komu? Mariju Totu? Kljuni Kur*čiću? Profesoru Tancu?prvaci je napisao/la:Koga brige sada za Vahida on je prošlost on će otići u neki klub koji će mu ponuditi mnogo para i gotova priča...treba se okrenuti novom treneru koji može da mnogo napravi sa trenutnom ekipom uz par pojačanja prije svega mislim na Šimunića koji već sigurno dolazi u Dinamo te bi nam još trebao neki efikasan igrač koji bi zabijao u važnim utakmicama
Koji će strani trener doći u Maksimir nakon ovoga što je divljak napravio Vahidu?
Hayley <3
- Titova-Juga
- Kontakt:
prvaci je napisao/la:Gledaj prijatelju nitko točno nezna što se zapravo tamo događalo između Vahe i Mamića samo oni to znaju a što pričaju narodu pola je lažmožda je čak Vaha čekao samo da mu se nešto kaže bilo što malo samo da pobjegne iz Dinama jer je shvatio da nemože napraviti tim za Ligu Prvaka i da će mu u Francuskoj biti puno bolje nego ovdje u Dinamu
Jesi li svijestan da branis covjeka koji je skoro svakog trenera otjerao na slican nacin ?
Imam osjecaj da si neki veliki ljubitelj Zdravka licno...
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Jao ovih PATRIOTA koji dođu da podjele s nama bisere kao "Nećete nikad biti jači nego sa Vahom" i slično, a navedeni se češće voli izjašnjavati kao veliki Francuz, nego Bosanac.
bolji trener tesko da ce doci,al eto dovest ce mamic nekog kome moze naredjivati i tako,a stim pristupom ce tesko do upsjeha

Halilhodžić okončao maksimirsku avanturu! Idući na redu Bordeaux: 'Zašto ne, vidjet ćemo'
Vahid Halilhodžić okončao je maksimirsku avanturu, je li na redu nova francuska epizoda? Sugeriraju to neki francuski listovi, također i sam Halilhodžić, koji je u nevelikom razgovoru za magazin “So Foot” govorio o rastanku s Dinamom i planovima za budućnost, davši naslutiti kako je opcija povratka u Francusku vrlo 'vruća’.
- Dao sam obećanje čelnicima Dinama da ću ostati ukoliko klub izbori Ligu prvaka. Istina, davno smo postali prvaci sa 19 bodova prednosti, u finalu smo Kupa pobijedili 5:1, ali primio sam mnogo ponuda. Shvatio sam da želim otići i sada su pomalo ljutiti - izjavio je Halilhodžić na upit francuskoga novinara zbog čega ide iz kluba s kojim ostvaruje dobre rezultate.
Uslijedilo je pitanje “gdje ćete nastaviti karijeru?” a Halilhodžić je odgovorio:
- Zašto ne u Francuskoj!?
Kada mu je potom novinar spomenuo opciju Bordeaux, koji je u potrazi za trenerom, Halilhodžić je uz zagonetni smiješak uzvratio...
- Vidjet ćemo, vidjet ćemo.
Od ljeta će sigurno biti trener nekog francuskog kluba......
Vahid Halilhodžić okončao je maksimirsku avanturu, je li na redu nova francuska epizoda? Sugeriraju to neki francuski listovi, također i sam Halilhodžić, koji je u nevelikom razgovoru za magazin “So Foot” govorio o rastanku s Dinamom i planovima za budućnost, davši naslutiti kako je opcija povratka u Francusku vrlo 'vruća’.
- Dao sam obećanje čelnicima Dinama da ću ostati ukoliko klub izbori Ligu prvaka. Istina, davno smo postali prvaci sa 19 bodova prednosti, u finalu smo Kupa pobijedili 5:1, ali primio sam mnogo ponuda. Shvatio sam da želim otići i sada su pomalo ljutiti - izjavio je Halilhodžić na upit francuskoga novinara zbog čega ide iz kluba s kojim ostvaruje dobre rezultate.
Uslijedilo je pitanje “gdje ćete nastaviti karijeru?” a Halilhodžić je odgovorio:
- Zašto ne u Francuskoj!?
Kada mu je potom novinar spomenuo opciju Bordeaux, koji je u potrazi za trenerom, Halilhodžić je uz zagonetni smiješak uzvratio...
- Vidjet ćemo, vidjet ćemo.
Od ljeta će sigurno biti trener nekog francuskog kluba......
Philadelphia Eagles
Chicago Bulls
Philadelphia 76ers
Philadelphia Flyers
New York Yankees
The Best American Clubs!!!!
Forever!!!!
Chicago Bulls
Philadelphia 76ers
Philadelphia Flyers
New York Yankees
The Best American Clubs!!!!
Forever!!!!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Kako ga je šukenzi onom vulgarnom levatu.
Puu, bem ti sunce na šta veliki klub spade !
Puu, bem ti sunce na šta veliki klub spade !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.