FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ma dati jos 1 gol Svinjskom na pocetku 2 pol. i rijesiti utakmicu.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Rutinska utakmica gdje je pitanje pobjednika rijeseno u prvih 20 minuta. U nasim redovima posebno su se istakli Sehić koji je odbranio penal i imao jos nekoliko dobrih intervencija te pomenuti Nyema koji je i veceras bio neprelazan. Gol smo primili nakon jedne njihove polukontre kada su Savic i Vasilic kasnili da blokiraju sut igraca Zrinjskog, koji sutira u suprotni Sehicev ugao koji je bio nemocan jer je bio pokriven i nije mogao bolje intervenisati. Sve u svemu rutinska pobjeda.
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.
lijepo .... sto se kaze rutinski .... samo kako smo krenuli nadao sam se bar 5-6 komada ... ali bitna su tri boda ....
i koliko smo stativa pogodili u utakmici ???
i koliko smo stativa pogodili u utakmici ???
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Raja može li neko postaviti slavljeničku sliku Gare našega

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Oš´o ja iscjedit pitona kad se vraćam 1:0 i jos sam konto da je Lazo dao go
al nije 
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Jest mi drago sto ga zabi Patrick zasluzio je.
Stanic nesto danas nije bio u fazonu, kad mu je Amar skocio ja mislim da mu je se i **** usralo
Stanic nesto danas nije bio u fazonu, kad mu je Amar skocio ja mislim da mu je se i **** usralo
Ne kontam fazon sa ovim Baljicem ubaci ga 5 minuta, pa ga nema...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Šta reći!? Rutinska pobjeda, s pola snage, prvih 20 min zabili 3 gola i lagano čuvali, Nyema je dobio žuti zbog kojeg neće igrati u Banovićima, to je po meni dobro, jer će moći igrati protiv Borca i Čelika...
Vidi se da kada Ćulum ne igra, protivnik odmah bolje nekako igra, ima več i posjed lopte, fali taj destruktivac, Popović standardno, nije imao prilika, ali odigrao je par odličnih lopti prema saigračima, i po meni najveće iznenađenje večeras Nermin Jamak, u odnosu na prethodne utakmice večeras je bio odličan.
Koliko je primio Musa ove sezone golova od Osima? 12 ili 13!?
Vidi se da kada Ćulum ne igra, protivnik odmah bolje nekako igra, ima več i posjed lopte, fali taj destruktivac, Popović standardno, nije imao prilika, ali odigrao je par odličnih lopti prema saigračima, i po meni najveće iznenađenje večeras Nermin Jamak, u odnosu na prethodne utakmice večeras je bio odličan.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
12 golova za manje od 200 minutaBianconeri1988 je napisao/la:Šta reći!? Rutinska pobjeda, s pola snage, prvih 20 min zabili 3 gola i lagano čuvali, Nyema je dobio žuti zbog kojeg neće igrati u Banovićima, to je po meni dobro, jer će moći igrati protiv Borca i Čelika...
AMAR OSIM!
chuck norris je uspio primiti gol od lazara popovica 
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
Vidi se kako bolje igramo bez velikog pritiska, kao što je to bilo u ranijim utakmicama. Utakmicu smo završili za 20 minuta. Šehić standardno dobar, kao i Nyema. Jamak se izdigao iz svog prosjeka, Bešlija dobro odigrao, dok se nije izmorio. Zeba također dobar, Lazar uputio par dobrih lopti. Stanić treba krilo da igra, dosta je dobar u ofanzivi, tako da se nadam da ćemo naći lijevog beka ovog ljeta. Čolić je imao grešaka, nisam zadovoljan s njim. Savić bi možda dobar bio u napadu, u skoku je neprikosnoven, a pogodio je ja mislim prećku i stativu, peh
Sada u Banoviće po nova tri boda, pa onda, ako se ne varam, uzvratna tekma protiv Čelika
Sada u Banoviće po nova tri boda, pa onda, ako se ne varam, uzvratna tekma protiv Čelika
- Bianconeri1988
- Kontakt:
U četvrtak protiv Budućnosti, a u nedjelju protiv Borca i u srijedu Kup! Nije težak raspored koliko je velik broj utakmica, svako 3-4 dana u ovih posljednjih mjesec dana.Omar500 je napisao/la:Vidi se kako bolje igramo bez velikog pritiska, kao što je to bilo u ranijim utakmicama. Utakmicu smo završili za 20 minuta. Šehić standardno dobar, kao i Nyema. Jamak se izdigao iz svog prosjeka, Bešlija dobro odigrao, dok se nije izmorio. Zeba također dobar, Lazar uputio par dobrih lopti. Stanić treba krilo da igra, dosta je dobar u ofanzivi, tako da se nadam da ćemo naći lijevog beka ovog ljeta. Čolić je imao grešaka, nisam zadovoljan s njim. Savić bi možda dobar bio u napadu, u skoku je neprikosnoven, a pogodio je ja mislim prećku i stativu, peh![]()
Ž '21!
- neutralan__
- Kontakt:
Jel ozbiljno u cetvrtak?Bianconeri1988 je napisao/la:U četvrtak protiv Budućnosti, a u nedjelju protiv Borca i u srijedu Kup! Nije težak raspored koliko je velik broj utakmica, svako 3-4 dana u ovih posljednjih mjesec dana.Omar500 je napisao/la:Vidi se kako bolje igramo bez velikog pritiska, kao što je to bilo u ranijim utakmicama. Utakmicu smo završili za 20 minuta. Šehić standardno dobar, kao i Nyema. Jamak se izdigao iz svog prosjeka, Bešlija dobro odigrao, dok se nije izmorio. Zeba također dobar, Lazar uputio par dobrih lopti. Stanić treba krilo da igra, dosta je dobar u ofanzivi, tako da se nadam da ćemo naći lijevog beka ovog ljeta. Čolić je imao grešaka, nisam zadovoljan s njim. Savić bi možda dobar bio u napadu, u skoku je neprikosnoven, a pogodio je ja mislim prećku i stativu, peh![]()
Hocel biti Manijaci?Vjerovatno nece,znaju da su 3 boda tu.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- spielführer_21
- Kontakt:
Fina utakmica, malo sam se prepao što nema Markovića i Ćuluma, ali na kraju mi drago da je Čolić igrao, po meni solidno- malo se bojao ali ok. Priliku dobili Zola i Baljić, da je bilo 3 razlike sigurno bi dobili i više minuta.
Šehić odličan, Savić fascinantan- ne zbog onog za što je zadužen po poziciji, već zbog njegovog osjećaja za gol. Kad god dođe u 16m uvijek je u prilici, kod drugog i trećeg gola on je pogađao okvir gola i tako olakšao Svraki i Nyemi da zabiju. Fakat ga treba isprobati u napadu kakav bi bio..
Šehić odličan, Savić fascinantan- ne zbog onog za što je zadužen po poziciji, već zbog njegovog osjećaja za gol. Kad god dođe u 16m uvijek je u prilici, kod drugog i trećeg gola on je pogađao okvir gola i tako olakšao Svraki i Nyemi da zabiju. Fakat ga treba isprobati u napadu kakav bi bio..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Evo gledam raspored na sportsport.ba, ne znam čija je greška ili njihove redakcije ili NSBiH, ali po ovom rasporedu za isti dan je planirano 29. kolo i revanš finala Kupa BiH.
Ž '21!
Da je sa Nyemom produžiti ugovor to bi bilo prejebeno 
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Ako je vjerovat piletu samo što nije produžen.Hamo je napisao/la:Da je sa Nyemom produžiti ugovor to bi bilo prejebeno
Osim - drugo ime za Želju !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Zagrijavanje je počelo!
Zagrijavanje je počelo!
Ž '21!
" свега " на $ , " " је ? , " & $ је / $ $ " , јес $ ' се " " го & " % , ? све у ' " .
$ % су ' " % % % ?..
У $ наврата су " ? $ , ? & ...
$ ' онај ¥ , "
? ? " - & , па - $ га &
? $ " ? !
$ % су ' " % % % ?..
У $ наврата су " ? $ , ? & ...
$ ' онај ¥ , "
? $ " ? !
" " " , " " оне " !!!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.