Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Portillo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Portillo » 13 maj 2011, 18:11

Madridism je napisao/la:
Portillo je napisao/la:
Saurman je napisao/la: Tako što kupite igrača za 35 mil i prodate ga Bayernu za 24 mil..zajeb godine :mrgreen:
Jes vala, prodamo vam igraca za 25 milja koji odigra 10 utakmica po sezoni :lol:

Namice@ Bas htjedoh rec. To je znao i najveci debil obzirom da je Kaka bio izvan terena sve do januara, jedina prjetnja za prvu postavu mu je bio Canales :D
Jel Kaka bio ozlijedjen kad je Ozil samo stigao u Real Madrid? Nije. Jesi ti govorio da ce Ozil igrati ispred Kake u ovoj sezoni prije augusta? Nisi ;)
Da, Kaka je bio ozljedjen kada je Ozil stigao u Real, i to mnogo prije nego sto je Ozil stigao, bar 20 dana. Zbog toga ga je Jozo i trazio.

Sto se tice Coentraa, zayebavo sam se, i onako nema nikakve postene diskusije na forumu, pa eto :D
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 13 maj 2011, 18:44

Portillo je napisao/la:Fabio Coentrao uskoro i sluzbeno igrac Real Madrida.
Glupost :lol: nista od toga jarane..

Marcelo je klasa za njega, a lik kako kazu u Benfici vrijedi :shock: 30 mill...
Pa sa 30 milki mozes kupiti citav BVB :mrgreen:
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 13 maj 2011, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 maj 2011, 18:46

Los_Blanos2 je napisao/la:
Portillo je napisao/la:Fabio Coentrao uskoro i sluzbeno igrac Real Madrida.
Glupost :lol: nista od toga jarane..

Marcelo je klasa za njega, a lik kako kazu u Benfici vrijedi 30 mill...
Pa sa 30 milki mozes kupiti citav BVB :mrgreen:
Hahahaha :lol: A i dođe tako nekako :mrgreen:
@portillo al me ti naljuti s tim za Coentraoa :roll: :mrgreen: :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 13 maj 2011, 18:52

ek0 je napisao/la:Ukoliko zaista kupimo Altintopa i Koentraa, a jos + prodamo Benzemu, Lassa ili Kaku ja cu imati isti stav prema Realu kao sto Bad Blue Boysi imaju prema Dinamu dok je na celu Mamic. Pa ono **** od covjeka Perez zaista nije normalan. U trenutku dok ovo pisem sam toliko ogorcen i iznerviran da to tesko mogu opisati. Perez je jedan ****, ne mogu ga vise smisliti, pa jel on hendikepiran pa kupuje neke polutalente, a prodaje igrace koji ce nositi svaki europski tim. Jeb'o ga hljeeb u usta. Crki djubre.
Jarane ova kupovina Sahina uopce nije maslo Pereza - Valdana, kao ni Altintopa..

Ova prica oko portugalskog kanarinca se vrtila jos prosle sezone u port.medijima, evo opet a samo zbog Mourinha.

Sam je Mourinho rekao da je Marcelo najbolji l.bek na svijetu, ali da nije imao takvo misljenje o njemu kad je dosao u Madrid tj. tokom sezone se prijatno iznenadio i nebi ga mijenjao za nikoga.

FK Željezničar

Podrška Papetu

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 13 maj 2011, 20:12

[youtube][/youtube]

Ko bi rekao, a danas koliko mi se čini najbolji prijatelji u Realu njih dvojica.. :lol:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 13 maj 2011, 20:53

Jes' jak ovaj video:
[youtube][/youtube]

Mesut Ozil 23
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 23 » 13 maj 2011, 21:57

Zdravo raja novi sam na forumu i smatram da je dovodjenje altintopa potpuno bespotrebno i suludno

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 13 maj 2011, 22:29

Mislim da ne bi bilo potrebe za velikim brojem transfera.Zadržati one igrače koji su bili ključni u protekloj sezoni,osloboditi se onih koji su bili po strani i tako stvoriti mjesta za igrače iz škole.Uz Sahina kupiti još jednog boljeg štopera i možda jednog napadača.Adebayora vratiti naravno,Kaku "obavezno" ostaviti u klubu i to je to :) :) :)
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

Mesut Ozil 23
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 23 » 13 maj 2011, 22:30

ek0 je napisao/la:Ukoliko zaista kupimo Altintopa i Koentraa, a jos + prodamo Benzemu, Lassa ili Kaku ja cu imati isti stav prema Realu kao sto Bad Blue Boysi imaju prema Dinamu dok je na celu Mamic. Pa ono **** od covjeka Perez zaista nije normalan. U trenutku dok ovo pisem sam toliko ogorcen i iznerviran da to tesko mogu opisati. Perez je jedan ****, ne mogu ga vise smisliti, pa jel on hendikepiran pa kupuje neke polutalente, a prodaje igrace koji ce nositi svaki europski tim. Jeb'o ga hljeeb u usta. Crki djubre.
Ja imam vec takav stav. Upropastio je Real! :x

Mesut Ozil 23
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 23 » 13 maj 2011, 22:32

Bane Madridista je napisao/la:Mislim da ne bi bilo potrebe za velikim brojem transfera.Zadržati one igrače koji su bili ključni u protekloj sezoni,osloboditi se onih koji su bili po strani i tako stvoriti mjesta za igrače iz škole.Uz Sahina kupiti još jednog boljeg štopera i možda jednog napadača.Adebayora vratiti naravno,Kaku "obavezno" ostaviti u klubu i to je to :) :) :)
Ma jarane zasto ne prekomandujemo Moratu u prvi tim i gotova prica. Mali jako talentovan i netreba dopustiti da takav talenat propadne.

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 13 maj 2011, 22:45

Mesut Ozil 23 je napisao/la:
Ma jarane zasto ne prekomandujemo Moratu u prvi tim i gotova prica. Mali jako talentovan i netreba dopustiti da takav talenat propadne.[/quote]
Real Madrid ima 24 igrača u prvom timu,uz Sahina 25.Smatram da nema potrebe za većim brojem igrača.Odlaskom Adebayora to je ponovo 24.Mislim da bi trebali prodati Garaya,Gaga,Pedra Leona i Granera.Canalesa poslati negdje na pozajmicu.Time bi smanjili igrački kadar na 19.Dovesti nekog ekstra štopera i možda Drogbu.Time bi ostalo mjesta za četiri igrača.Mislim da bi JM mogao odabrati četvoricu iz škole,iako bi onda bilo teže Real Madridu B,ali to bi bilo ekstra :D :D :D
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 13 maj 2011, 23:12

[youtube][/youtube]

Sahin upoznaje Ronalda prije 3-4 godine
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 14 maj 2011, 00:44

Bane Madridista je napisao/la: Real Madrid ima 24 igrača u prvom timu,uz Sahina 25.Smatram da nema potrebe za većim brojem igrača.Odlaskom Adebayora to je ponovo 24.Mislim da bi trebali prodati Garaya,Gaga,Pedra Leona i Granera.Canalesa poslati negdje na pozajmicu.Time bi smanjili igrački kadar na 19.Dovesti nekog ekstra štopera i možda Drogbu.Time bi ostalo mjesta za četiri igrača.Mislim da bi JM mogao odabrati četvoricu iz škole,iako bi onda bilo teže Real Madridu B,ali to bi bilo ekstra :D :D :D
WTF?! o.O

Pedro Leon je jedino krilo koje imamo na klupi ali bi mogao otici zbog nesporazuma sa Mourinhom, Gago zbog povreda, ali ovo ostalo... Granero jedini igrac sposoban da zaigra umjesto Alonsa i da radi dva zadatka, a Garay igracina i po za onog izbijaca Albiola.

Ni Granero ni Garay nece otici 100%

Ti bi doveo Drogbu, sta bi onda sa Benzemom i Higuainom? HAJ IGRAJ PES-A MATERE TI!

@Mesut Ozil - sta ce ti Morata koji niti ima snage niti dovoljno iskustva da igra za Real Madrid, jos pogotovo ce propasti ako ga prebace u prvu ekipu jer kraj Benzeme i Higuaina sigurno nece igrati. On nije fizicki jak igrac i nema sta traziti naredne dvije-tri godine u ekipi Reala. To su cinjenice i do je pokazao i jedan krilni Sarabia koji je u jednoj jedinoj utakmici u Ligi prvaka imao dva dobra poteza i 15 odbijanja od protivnike

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 14 maj 2011, 00:48

Madridism je napisao/la:
Bane Madridista je napisao/la: Real Madrid ima 24 igrača u prvom timu,uz Sahina 25.Smatram da nema potrebe za većim brojem igrača.Odlaskom Adebayora to je ponovo 24.Mislim da bi trebali prodati Garaya,Gaga,Pedra Leona i Granera.Canalesa poslati negdje na pozajmicu.Time bi smanjili igrački kadar na 19.Dovesti nekog ekstra štopera i možda Drogbu.Time bi ostalo mjesta za četiri igrača.Mislim da bi JM mogao odabrati četvoricu iz škole,iako bi onda bilo teže Real Madridu B,ali to bi bilo ekstra :D :D :D
WTF?! o.O

Pedro Leon je jedino krilo koje imamo na klupi ali bi mogao otici zbog nesporazuma sa Mourinhom, Gago zbog povreda, ali ovo ostalo... Granero jedini igrac sposoban da zaigra umjesto Alonsa i da radi dva zadatka, a Garay igracina i po za onog izbijaca Albiola.

Ni Granero ni Garay nece otici 100%

Ti bi doveo Drogbu, sta bi onda sa Benzemom i Higuainom? HAJ IGRAJ PES-A MATERE TI!

@Mesut Ozil - sta ce ti Morata koji niti ima snage niti dovoljno iskustva da igra za Real Madrid, jos pogotovo ce propasti ako ga prebace u prvu ekipu jer kraj Benzeme i Higuaina sigurno nece igrati. On nije fizicki jak igrac i nema sta traziti naredne dvije-tri godine u ekipi Reala. To su cinjenice i do je pokazao i jedan krilni Sarabia koji je u jednoj jedinoj utakmici u Ligi prvaka imao dva dobra poteza i 15 odbijanja od protivnike
Mora biti i neko malo iskusniji s obzirom da su svi relativno mladi,naročito napadači. :o :o :o

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 14 maj 2011, 00:50

Madridism je napisao/la: @Mesut Ozil - sta ce ti Morata koji niti ima snage niti dovoljno iskustva da igra za Real Madrid, jos pogotovo ce propasti ako ga prebace u prvu ekipu jer kraj Benzeme i Higuaina sigurno nece igrati. On nije fizicki jak igrac i nema sta traziti naredne dvije-tri godine u ekipi Reala. To su cinjenice i do je pokazao i jedan krilni Sarabia koji je u jednoj jedinoj utakmici u Ligi prvaka imao dva dobra poteza i 15 odbijanja od protivnike
Aha :roll:

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 14 maj 2011, 00:57

Ja cu sad plakati :D Pa ko ce na klupu Bane? Ko ce na klupu? Benzema i Higuain pokraj jednog Drogbe koji mjesecima nije u formi i koji je na izmaku svoje karijere? Sigurno nece neki veznjak jer ionako kraj Alonsa, Sahina, Kake, Ronalda, Di Marie, Ozila, Khedire se ne moze odabrati koliko sirok kadar imamo.

A Drogba sigurno nece doci da sjedi na klupi.

@Portillo - Cudno je kako ti i ostali spominjete samo Moratu koji je medijski eksponiran vise od ostalih igraca u Castilli. Bas je zanimljiv i podatak da niko ne spominje Joselua koji je definitivno bolji od njega, ili pak Alexa Fernandeza koji ce sigurno jedini od ove sad generacije nositi dres Reala i u buducnost.

Kakav Morata, kakav Sarabia, to su jadni igraci!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 14 maj 2011, 01:17

Madridism je napisao/la: @Portillo - Cudno je kako ti i ostali spominjete samo Moratu koji je medijski eksponiran vise od ostalih igraca u Castilli. Bas je zanimljiv i podatak da niko ne spominje Joselua koji je definitivno bolji od njega, ili pak Alexa Fernandeza koji ce sigurno jedini od ove sad generacije nositi dres Reala i u buducnost.

Kakav Morata, kakav Sarabia, to su jadni igraci!
Hahaha, **** majku ti ces meni pricat jel' ko je bolji igrac od njih, to bi bilo isto da ja tebi kazem da je Canales bolji igrac od Ozila, a sam si ga pratio i svjestan si cinjenice da nije :lol: Pratim Castillu redovno, pogledao sam bar 60% njenih utakmica ove sezone na TV-u i Morata je daleko najveci kalibar od svih igraca u Castilli (kada nisam gledao utakmice i ja sam govorio da je to Sarabia na osnovu video klipova). Sto se tice Joselua, da znas i to da on Morati grije klupu :D Alex? Nebi ti skodilo da pogledas jednu utakmicu Castille, ne bi svega mi, molim te ako si ne upucen nemoj pricat, znas o ovom timu dosta, postujem tvoje znanje, ali realno, nisi kompetentan da pricas o igracima Castille, nisam mozda ni ja, ali od tebe sigurno kompetentniji jesam, lik je losija verzija Granera za svoje godine.

[youtube][/youtube]

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 14 maj 2011, 01:23

Pogledo si ti 60% mog kuurca!

A isto tako znam da taj sto ti kazes da grije klupu zabija vise od Morate!

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 14 maj 2011, 01:30

Madridism je napisao/la:Pogledo si ti 60% mog kuurca!

A isto tako znam da taj sto ti kazes da grije klupu zabija vise od Morate!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 14 maj 2011, 06:54

slika
Zna mali :)

slika
Vise ekipa, manje galaktikosi 8-)
Florentino i Mou smatraju da nema zvijezde na trzistu tj. nema boljeg napadaca od njihovih..

FK Željezničar

Podrška Papetu

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.