Miami Heat

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

L_blancos
Kontakt:

Re: Miami Heat

Post Postao/la L_blancos » 13 maj 2011, 23:25

bear grylls je napisao/la:dwayne wade became the only player in NBA history to record at least 2,000 points, 500 assists, 150 steals and 100 blocks during a single season(2008-09). I ja svog pulena malo da pohvalim :lol:
E on je najsvestraniji, a James najdominantniji zahvaljujuci fizici.. Meni licno je ljepse vidjet Wadea kako se izvrce i pogadja nemoguce suteve nego James na silu ide kroz dvojicu i polozi.. Ucinkovito je, dok je bio u Cavsima nisam ga volio,sad ga u Heatu gotivim,ista stvar sa CRom :D kad je presao u Real posto sam ravnodusan prema njemu.. Volim ono sto daje klubu..

The Flash RulZZ

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 14 maj 2011, 01:15

L_blancos je napisao/la:
bear grylls je napisao/la:dwayne wade became the only player in NBA history to record at least 2,000 points, 500 assists, 150 steals and 100 blocks during a single season(2008-09). I ja svog pulena malo da pohvalim :lol:
E on je najsvestraniji, a James najdominantniji zahvaljujuci fizici.. Meni licno je ljepse vidjet Wadea kako se izvrce i pogadja nemoguce suteve nego James na silu ide kroz dvojicu i polozi.. Ucinkovito je, dok je bio u Cavsima nisam ga volio,sad ga u Heatu gotivim,ista stvar sa CRom :D kad je presao u Real posto sam ravnodusan prema njemu.. Volim ono sto daje klubu..

The Flash RulZZ

pa ni wade nije bogzna kako dobar suter,ali iskrno gledano,nema bas neki sut.... ali zato ima ubitacan crossover 8-)

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 14 maj 2011, 01:19

Pa bolji šut ima LeBron nego Wade.

Inače LeBron hita ka rekordu najmlađeg igrača sa 20 000 postignutih poena. Znate svi da je on već najmlađi igrač sa 15 000, prestigao Bryanta za više od dvije godine. Vrlo vjerovatno će po završetku karijere biti košarkaš sa najviše poena u historiji ove igre.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 14 maj 2011, 01:24

Begonja je napisao/la:Pa bolji šut ima LeBron nego Wade.

Inače LeBron hita ka rekordu najmlađeg igrača sa 20 000 postignutih poena. Znate svi da je on već najmlađi igrač sa 15 000, prestigao Bryanta za više od dvije godine. Vrlo vjerovatno će po završetku karijere biti košarkaš sa najviše poena u historiji ove igre.
pa dobro nije bas da ima bolji od wadea,ali wade ruku na srce nije neki ekstra suter... ovo je tacno nadmasice kobea sigurno,mada moze i durantula biti igrac sa najvise poena

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 14 maj 2011, 01:29

alfarouqaminu je napisao/la:

pa dobro nije bas da ima bolji od wadea,ali wade ruku na srce nije neki ekstra suter... ovo je tacno nadmasice kobea sigurno,mada moze i durantula biti igrac sa najvise poena
Ne znam kako može biti. U prosjeku zabija manje od LeBrona i kasnije je došao u NBA.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 14 maj 2011, 01:36

Begonja je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la:

Ne znam kako može biti. U prosjeku zabija manje od LeBrona i kasnije je došao u NBA.
da trenutno manje,ali james ima vise sezona i to je to.... Nije dosao kasnije u NBA dosli su oboje kao 19-to godisnjaci,,samo sto je lebron imao 18 jer je trebao napuniti tek u decembru... pa logicno draft je bio 2003 a ovaj je rodjen 1984... I mislim da cce durant biti jos nekoliko narendih sezona prvi strelac NBA i samim tim ce podici svoj prosek... mada i nije mi stalo da on bude prvi strelac,samo kazem da ima velike sanse

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 14 maj 2011, 01:42

alfarouqaminu je napisao/la: da trenutno manje,ali james ima vise sezona i to je to.... Nije dosao kasnije u NBA dosli su oboje kao 19-to godisnjaci,,samo sto je lebron imao 18 jer je trebao napuniti tek u decembru... pa logicno draft je bio 2003 a ovaj je rodjen 1984... I mislim da cce durant biti jos nekoliko narendih sezona prvi strelac NBA i samim tim ce podici svoj prosek... mada i nije mi stalo da on bude prvi strelac,samo kazem da ima velike sanse
Ima teoretske šanse. Npr. da LeBron ostane u drugom stanju, da dobije treću sisu...

1,654 1,624
2,175 1,871
2,478 2,472
2,132 2,161

Ovo su im prve 4 sezone, znači Durant zaostaje nekih 300-ak poena. A da ga prestigne trebao bi zabijati 2400 po sezoni, jer ovo su LeBronove iduće četiri sezone.

2,250
2,304
2,258
2,111

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 14 maj 2011, 01:55

Begonja je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la: da trenutno manje,ali james ima vise sezona i to je to.... Nije dosao kasnije u NBA dosli su oboje kao 19-to godisnjaci,,samo sto je lebron imao 18 jer je trebao napuniti tek u decembru... pa logicno draft je bio 2003 a ovaj je rodjen 1984... I mislim da cce durant biti jos nekoliko narendih sezona prvi strelac NBA i samim tim ce podici svoj prosek... mada i nije mi stalo da on bude prvi strelac,samo kazem da ima velike sanse
Ima teoretske šanse. Npr. da LeBron ostane u drugom stanju, da dobije treću sisu...

1,654 1,624
2,175 1,871
2,478 2,472
2,132 2,161

Ovo su im prve 4 sezone, znači Durant zaostaje nekih 300-ak poena. A da ga prestigne trebao bi zabijati 2400 po sezoni, jer ovo su LeBronove iduće četiri sezone.

2,250
2,304
2,258
2,111

a ti si prorocica dzamala :lol: :lol:

nista nisam rekao da li ce ga prestici ili ne vec sam rekao da moze durant da ga prestigne...E tu igra sad jedan od najvaznijih faktora a to su povrede... A istina je da ce lebron smanjiti broj poena,dolaskom u miami sto se videlo ove sezone...sve u svemu ne zanimaju me brojke previse nikada nisam se time opteerecivao

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 14 maj 2011, 07:23

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Nikad nisam napisao da je James los igrac, suprotno od toga. Ali, od mene nece imati nikad postovanje "velikog igraca" zbog onoga sto je uradio, i kako je uradio... Pa cak je se i on izvinuo zbog svog onog cirkusa koji je izazvao prije pocetka sezone.

A i ono orgijanje nakon 4te pobjede protiv Bostona, mi nije nikako leglo. Iako licno Boston volim manje od Miamia, ipak mislim da je onakva proslava, a tek usli u finale konferencije, je cisto preseravanje, kao sto je bilo i prije pocetka sezone. Sami na sebe losu kritiku navode.

to šta je uradio james,je uradio i barkley 1992. godine kada je iz philadelphie prešao u phoenix,i niko mu nije prigovarao da je izdao bivši klub
Nisam pratio NBA 92ge, pa ti nebih znao reci.
Postovanje treba zaraditi.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 14 maj 2011, 10:10

kad_kako je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Nikad nisam napisao da je James los igrac, suprotno od toga. Ali, od mene nece imati nikad postovanje "velikog igraca" zbog onoga sto je uradio, i kako je uradio... Pa cak je se i on izvinuo zbog svog onog cirkusa koji je izazvao prije pocetka sezone.

A i ono orgijanje nakon 4te pobjede protiv Bostona, mi nije nikako leglo. Iako licno Boston volim manje od Miamia, ipak mislim da je onakva proslava, a tek usli u finale konferencije, je cisto preseravanje, kao sto je bilo i prije pocetka sezone. Sami na sebe losu kritiku navode.

to šta je uradio james,je uradio i barkley 1992. godine kada je iz philadelphie prešao u phoenix,i niko mu nije prigovarao da je izdao bivši klub

ja jesam,pa ti zato to i kažem

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 14 maj 2011, 17:43

kad_kako je napisao/la:

Blago tebi kad kod tebe nije bilo rata te 92ge. Blago tebi. I cisto sumnjam da je bio ovoliki cirkus te 92ge oko Charlsa, kao sto je bio oko Kraljice.
Postovanje treba zaraditi.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 14 maj 2011, 19:07

jao ove licemjerne prazne price o izdavanju, eto vi koji ga kritikujete bi sigurno ostali u Clevelandu da igrate sa Varejao-om, Hollinsom i ostalim igracima "svijetske klase", LeBron nikada nebi otisao iz Clevelanda da su mu sklopili dobar tim oko njega pa nebi imao potrebe, Cleveland je njegov grad, njegovi ljudi, covjek rodjen u Akron-u ali menadzment Cavsa je zakazao i momak se ispalio, sasvim jednostavna racunica.

Mogao je on i ostati sto bi sigurno bio potez za svaku pohvalu ali i ovako ga covjek za odlazak jednostavno nemoze kritikovati
Ja ga negotivim nesto posebno ali covjek je strasan kosarkas i normalno je da hoce da osvaja titule, 8 godina je igrao sa prosjecnim igracima cekao i cekao a ovi mu dovode 37-godisnjeg Shaq-a e hebiga onda :roll:

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 14 maj 2011, 19:14

ma to je jasno kao dan,nesposobnost uprave je dovela do njegovog odlaska i jos se imaju prava da bune.Kamo srece da su navijaci Cavsa umijesto paljenja LeBronovih dresova protjerali nesposobnu upravu Clevelanda mozda ove sezone i ne bi bila posljednja momcad u NBA-u ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 14 maj 2011, 19:16

Nije nikad bio problem sto je on otisao vec nacin na koji je to uradio...ali sad i nebitno,davno ispricana prica...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 14 maj 2011, 19:20

adnan24 je napisao/la:Nije nikad bio problem sto je on otisao vec nacin na koji je to uradio...ali sad i nebitno,davno ispricana prica...
upravo to. nije problem u tome sto je napustio cavse, vec nacin na koji je to ucinio.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 14 maj 2011, 20:09

kad_kako je napisao/la:

Blago tebi kad kod tebe nije bilo rata te 92ge. Blago tebi. I cisto sumnjam da je bio ovoliki cirkus te 92ge oko Charlsa, kao sto je bio oko Kraljice.[/quote]

bilo je rata ali se nekako pratilo.
nije bio cirkus jer tad mediji nisu pravili cirkus oko sitnica pa ni oko prelaska igrača iz kluba u klub

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 14 maj 2011, 20:11

pa sta je to toliko lose uradio, naporavio je cirkus sa the decision itd. to stoji i to je to, lik voli da bude u centru paznje ali netreba zaboraviti da je veliki dio prihoda od te emisije, ako ne i citav nisam siguran, otisao u humnitarnu organizaciju znaci ima tu i jedne i druge strane
druga je stvar sto vi dopustate da vas mediji napale dobro vam rece covjek iznad mene, prije nije ni bilo ovoliko price i cirkusa od strane medija

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 15 maj 2011, 15:13

Balon je napisao/la:pa sta je to toliko lose uradio, naporavio je cirkus sa the decision itd. to stoji i to je to, lik voli da bude u centru paznje ali netreba zaboraviti da je veliki dio prihoda od te emisije, ako ne i citav nisam siguran, otisao u humnitarnu organizaciju znaci ima tu i jedne i druge strane
druga je stvar sto vi dopustate da vas mediji napale dobro vam rece covjek iznad mene, prije nije ni bilo ovoliko price i cirkusa od strane medija
ma sa jedne strane je kriv dok sa druge nije,evo lepo je objasnio Balon

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 15 maj 2011, 15:26

ali najbitni je ovaj dio u kome se kaze da su pare od te emisije otisle u humanitarne svrhe i tu sva sumnja da je ista lose uradio sa ovim decisionom pada u vodu.Nekome su te pare mozda spasile zivot,a vi jos razglabate o jbnom decisionu :roll:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 19 maj 2011, 05:55

PItanje za ˇ@kobe i @adnana 24. kojem usput cestitam titulu prvaka njegove voljene borusije a to do sada nisam imao priliku uraditi?
Jel i dalje smatraju da lopta u zadnjih pet minuta treba da bude kod Waddea?

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.