Zvjezdan Misimović

miralem444
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la miralem444 » 23 jun 2009, 11:28

SINE je napisao/la:Tekst koji sam pronašao o tice se Misimovića, navodno Wolfsburg namjerava dovesti Carlosa Eduarda iz Hoffenheima, koji ujedno igra na poziciji gdje i Miske, s toga bi se pojačala konkurencija na ovoj poziciji.
Misketa interesuje samo prva postava, a odmah je na to reagovao Fener i njihov trener Daum i pokazao interesovanje za našeg rep. to bi bilo ukratko, ko stigne neka uradi čitav prevod.

VfL will Carlos Eduardo, Misimovic will Klarheit
Bahnt sich da ein spektakulärer Spielmacher-Wechsel beim VfL an? Wolfsburgs Fußball-Bundesligist ist an Hoffenheims Zauber-Brasilianer Carlos Eduardo dran. Für den Fall, dass der 21-Jährige kommt, denkt Zvjezdan Misimovic an Abschied, kündigt an: „Ich will ein klärendes Gespräch mit den Verantwortlichen!“

Aber der Reihe nach: Der VfL buhlt um Carlos Eduardo, die zentrale Figur des Hoffenheimer Zauber-Fußballs in der zurückliegenden Hinrunde. Der Regisseur ist sogar in den Fokus von Nationaltrainer Carlos Dunga gerückt, hat echte Chancen auf die WM 2010. Doch dafür wäre es gut, wenn der Dribbel-Zwerg (1,71 Meter) kommende Saison in der Champions League spielen würde. Ein erstes Angebot von Zenit St. Petersburg hat Hoffenheim abgelehnt. Die Russen wollten 12 Millionen Euro zahlen.

Der VfL müsste den Preis überbieten. Eduardos Berater Evandro Schmidt wird in brasilianischen Zeitungen so zitiert: „Wir wissen vom Wolfsburger Interesse.“ Und der VfL sucht tatsächlich nach entwicklungsfähigen Spielern, für die man auch mal mehr Geld ausgeben würde.

Kommt Carlos Eduardo, stellt sich in der Tat die Frage: Was wird mit Misimovic? Der Bosnier gestern zur WAZ: „Ich bin davon ausgegangen, dass man mit mir plant. Aber Eduardo spielt die gleiche Position. Ich denke, darüber sollte man mal sprechen.“

Misimovic stößt am Samstag zur Mannschaft. Spielt er die neue Saison in Wolfsburg? „Bis jetzt denke ich das schon, aber es kann noch viel passieren“, sagt Misimovic, der auch auf ein Bleiben von Landsmann Edin Dzeko drängt: „Wenn er geht, ist das ein schlechtes Signal!“ Misimovic hat viele Anfragen – unter anderem vom Christoph-Daum-Klub Fenerbahce Istanbul
pa dobro ako su glupi ovi iz wolfsburga nek puste misketa ...pa miske je za carlosa eduarda izmislio fudbal.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

gazija87
Kontakt:

Post Postao/la gazija87 » 23 jun 2009, 12:20

Zao mi je Misketa ako ovi dovedu Carlosa Eduarda,ne zato sto je Eduardo bolji igrac,naprotiv Miske je klasa za njega,nego zato sto bi to bilo nekorektno prema Misketu,pa covjek je mogao da bira u koji ce klub preci ali ostao je vjeran vukovima.
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 jun 2009, 12:24

A jao nekih postova, pa znate li vi da oni nikako ne igraju istu poziciju.........Nemojte pisati nebuloze.

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 23 jun 2009, 13:12

Rz88 je napisao/la:A jao nekih postova, pa znate li vi da oni nikako ne igraju istu poziciju.........Nemojte pisati nebuloze.
Bitno je da igraju kao vezni igraci a sad je na treneru kako če ih pomjerati.
Zadnja izmjena: SINE, dana/u 23 jun 2009, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.
SAMO ŽELJO

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 jun 2009, 13:14

Miske je kreator igre, Eduardo je lijevi vezni. Trebal ti crtati, ako treba dobijt češ kasnije grafičku sliku, sada sam zazuet nešto pa tako ako možeč čekati onda čekaj.

gazija87
Kontakt:

Post Postao/la gazija87 » 23 jun 2009, 13:37

Rz88 je napisao/la:A jao nekih postova, pa znate li vi da oni nikako ne igraju istu poziciju.........Nemojte pisati nebuloze.
daj procitaj prvo sta je Miske izjavio,pa onda daj komentar,zasto bi on razmisljo da napusti Vukove ako ne igraju na istoj pozicij :roll: :roll: :roll:

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 23 jun 2009, 13:40

gazija87 je napisao/la:
daj procitaj prvo sta je Miske izjavio,pa onda daj komentar,zasto bi on razmisljo da napusti Vukove ako ne igraju na istoj pozicij :roll: :roll: :roll:
Miske je klasa iznad Eduarda i to je svima jasno
Cuva Bog Zelju svog!

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 23 jun 2009, 13:44

Ja mislim da jedina osoba sto moze izbacit Misketa iz prve postave je ustvari licno on. On je toliko dokazao u ovoj prosloj sezoni da bi samo da on napravi neko sranje, moga izgubit mjesto u prvoj postavi. Svi znamo da Miske nije brz, al u isto vrijeme znamo koliko god on spor bio, njegov pas vise nego dovoljno pokrije za to, i da nema tog igraca na svijetu(iniesta?) da je na njegovom nivou. Covjek kaze da zeli zivjeti u Minhenu, i nemogu shvatit sto bi isao dalje od njemacke? Kladim se na zivot da ako dodje do rastanka sa VFL da ce otici u drugi klub u BL.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 23 jun 2009, 13:45

Nadam se da ovo nije istina i da ce Miske ostati u Wolfsburgu. Cuj da ide u Fenerbahce, ccc! :roll:

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 23 jun 2009, 14:09

ma neka ide u bayern odmah.... kud nije rekao da hoce da ide kad su ponudu poslali.. ja vam kazem da ce wolfsburg propasti.. pasce.. nece ih nigdje biti slijedece sezone.. neka dzeko i miske idu dok imaju vremena jos...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 23 jun 2009, 14:10

ja mislim da bi odlicno bilo da eduardo dode u wolfsburg jer zaista im je potreban jos jedan vezni igrac uz misimovica josuea i hasebea, jer gentner mi nekako nije taj nivo.... mislim da bi se c eduardo i miske odlicno uklopili mada sumnjam da ce do ovoga doci jer zna se ipak koliko hoffenhaim ima para i jos da kazem da se ne bih slozio sa tim da je miske za klasu bolji od c eduarda cak sta vise po meni je ovaj drugi bolji igrac; ima isto dobar pas kao i misimovic, ima bolji sut, mnogo je brzi, vise pretrci po utakmici, miske je samo malo kreativniji , tako da bi vecina trenera prije izabrala eduarda od misketa,,, ali nece do voga doci ,ovo je supljak

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 23 jun 2009, 14:24

ma ja ba nema veze ako Eduardo dodje nista nece ugrozit Misketovo mjesto u prvih 11...a ja bi licno volio da Miske predje u Bayern ;)
Volim te Zeljo!!!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 23 jun 2009, 14:27

statistika je CUDO...odi malo virno broj golova eduara i broj golova misimovica.....
odes ona da stranicu BUNDES lige i vidis tamo rekord misimovica kojeg nece oboriti niko u iducih 20 godina osim misimovic sam sebe ako nesjebe :o ....npr ove sezone 25asistencija 8-)
kakav eduardo....sto nije odigrao tekmu kako treba kad nije bilo ibisevica i salihovica?????
sto nije zabio koji gol odlucujuci da hoffenhajm pobjedi?????????????
MISKE JE NAJBOLJI VEZNI U EVROPI SA MOZDA JOS INIJESTOM I mozda jos 1-2 igraca ali opet mi je miske bas onaj pravi vezni igrac i srce wolsburga.....
jednu tekmu nije odigrao protiv leverkuzena i izgledali su ko **** VOJSKA nit se zna ko pije ni ko placa
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 jun 2009, 14:29

dzenidm je napisao/la:ja mislim da bi odlicno bilo da eduardo dode u wolfsburg jer zaista im je potreban jos jedan vezni igrac uz misimovica josuea i hasebea, jer gentner mi nekako nije taj nivo.... mislim da bi se c eduardo i miske odlicno uklopili mada sumnjam da ce do ovoga doci jer zna se ipak koliko hoffenhaim ima para i jos da kazem da se ne bih slozio sa tim da je miske za klasu bolji od c eduarda cak sta vise po meni je ovaj drugi bolji igrac; ima isto dobar pas kao i misimovic, ima bolji sut, mnogo je brzi, vise pretrci po utakmici, miske je samo malo kreativniji , tako da bi vecina trenera prije izabrala eduarda od misketa,,, ali nece do voga doci ,ovo je supljak
hasebe bolji od gentnera,ne moze to tako,gentner je clan njemacke repke i ne samo to bio jedan od vaznijih igraca wolfsburga.....a misketu ne treba da toliko trci imaju ostali on samo dobije i i onda je kraj...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 jun 2009, 14:35

Ne volim koristiti odvratne izraze, no Armin Veh je veliko trenersko "djubre". Ja da sam na mjestu Dzeke i Misimovica otisao bih iz Wolfsburga, ja vam garantujem da ce ih upropastiti, i Miske i Dzeko nece biti vise toliko dobri. Pa ko zna Njemacki nek ode na forum Stuttgarta i nek procita sta misle o njemu. Svi govore da je profitirao od rada svojih prethodnika Magatha i Sammera i kada su osvojili titulu da se on nasao u tacno vrijeme na tacno mjestu. Tdasnja okosnica njegove ekipe je bilo Magathovo i Sammerovo djelo.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 23 jun 2009, 14:41

neno#4 je napisao/la:
dzenidm je napisao/la:ja mislim da bi odlicno bilo da eduardo dode u wolfsburg jer zaista im je potreban jos jedan vezni igrac uz misimovica josuea i hasebea, jer gentner mi nekako nije taj nivo.... mislim da bi se c eduardo i miske odlicno uklopili mada sumnjam da ce do ovoga doci jer zna se ipak koliko hoffenhaim ima para i jos da kazem da se ne bih slozio sa tim da je miske za klasu bolji od c eduarda cak sta vise po meni je ovaj drugi bolji igrac; ima isto dobar pas kao i misimovic, ima bolji sut, mnogo je brzi, vise pretrci po utakmici, miske je samo malo kreativniji , tako da bi vecina trenera prije izabrala eduarda od misketa,,, ali nece do voga doci ,ovo je supljak
hasebe bolji od gentnera,ne moze to tako,gentner je clan njemacke repke i ne samo to bio jedan od vaznijih igraca wolfsburga.....a misketu ne treba da toliko trci imaju ostali on samo dobije i i onda je kraj...
da za mene je hasebe kvalitetniji igrac, sto ce vrijeme i pokazati,, posebno ako u bi u vezi imao dvojicu igraca kao sto su edvardo i miske onda bi bio puno korisniji od gentnera na ciju bi poziciju upao eduardo........ miske moze da igra ovakav stil u bundesligi dok vec u primeri i premiershipu ne bi mogao onako igrati, pogldeaj samo van der varta kako je pao u realu upravo zbog toga,. i plejmakeri danas moraju ddosta da rade , iniesta gerard lampard i tako dalje

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 23 jun 2009, 14:50

johnnyHZ je napisao/la:statistika je CUDO...odi malo virno broj golova eduara i broj golova misimovica.....
odes ona da stranicu BUNDES lige i vidis tamo rekord misimovica kojeg nece oboriti niko u iducih 20 godina osim misimovic sam sebe ako nesjebe :o ....npr ove sezone 25asistencija 8-)
kakav eduardo....sto nije odigrao tekmu kako treba kad nije bilo ibisevica i salihovica?????
MISKE JE NAJBOLJI VEZNI U EVROPI SA MOZDA JOS INIJESTOM I mozda jos 1-2 igraca ali opet mi je miske bas onaj pravi vezni igrac i srce wolsburga.....
jednu tekmu nije odigrao protiv leverkuzena i izgledali su ko **** VOJSKA nit se zna ko pije ni ko placa
pa bas je eduardo rjesio utakmicu protiv wolfsburga u prvom dijelu i koliko se ja mogu sjetiti najvise je lopti podvalio ibisevicu upravo on, a nije on kriv sto se ibisevic povrijedio a ova dva nigera ga ne znaju dati na prazan, i ne mozes sve prema statistici gledaat, gledao sam pregled svake utakmice bundeslige ove sezone i po meni je eduardo ove godine bio najbolji igrac sredine terena , cak je i izabran u tim sezone...... frajer ima sve a uz to je mladi od misimovica

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 23 jun 2009, 14:54

ma ako miske ode dzeko 100% prelazi u milan..sta ovaj veh hoce
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 23 jun 2009, 14:54

stni rijeio u prvoj POLUSEZONI kad je citava odbrana protivnika cuvala IBISEVICA :lol:
nego kakav ba eduardo....miske je izmislio fudbal za njega....ja ti opet kazem sto neodigra taj mali tako superiorno kada ode ibisevic???
koliko je imao asistencija'??
pa i onaj seronja iz wosburga je dobio 30 cistih lopti za gol od misketa pa ih je fulao jer je golman stajao na golu....
jer on zna pogoditi samo kada mmu dzeko ili miske serviraju loptu na prazan gol......
u prevodu suvisno je porediti ova dva igraca....broj GOLOVA I ASISTENCIJA SVE GOVORI................
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

gazija87
Kontakt:

Post Postao/la gazija87 » 23 jun 2009, 14:55

dzenidm je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:statistika je CUDO...odi malo virno broj golova eduara i broj golova misimovica.....
pa bas je eduardo rjesio utakmicu protiv wolfsburga u prvom dijelu i koliko se ja mogu sjetiti najvise je lopti podvalio ibisevicu upravo on, a nije on kriv sto se ibisevic povrijedio a ova dva nigera ga ne znaju dati na prazan, i ne mozes sve prema statistici gledaat, gledao sam pregled svake utakmice bundeslige ove sezone i po meni je eduardo ove godine bio najbolji igrac sredine terena , cak je i izabran u tim sezone...... frajer ima sve a uz to je mladi od misimovica
daj ba jarane ne mahanisi mi Misketa,bolji je od Eduarda i gotovo :twisted: :twisted: :twisted:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.