Manchester City - Stoke City h1
Blackburn Rovers - Manchester United (prvi gol) 2 1.65
Maritimo Funchal - FC Porto 2 1.70
AC Milan - Cagliari Calcio 1 1.45
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
hvala bogu, pa si prizn'o.Monolog je napisao/la:Ne'am dvije čiste u glavi i glumim da sam pametan. Zadovoljan?jasmin256 je napisao/la:stvarno neki nisu normalni kad liku govore da nema muda, kako laze....
i to govore za koje si kont'o da su pametni, ali nista to. sve to nesto glumi ovdje pametno a zapravo nemaju dvije ciste u glavi.
skevo2 je napisao/la:treba li biti punoljetan da se reg. na premier online klađenje?
ma mozes se kladit brate da nema maloljetnika bio bi im profit barem 50% manji,zato pitam jeli se moze maloljetnik reg.,znam da nebi trebao ali ... u praksi je drugacije??bob je napisao/la:skevo2 je napisao/la:treba li biti punoljetan da se reg. na premier online klađenje?
heheh treba , nemos se ni kladiti realno ako nisi punoljetan
moraš imati ličnu ,uzme ti ličnu i podatke unese i dobiješ aktivacijski kod i kladiš se od kuće ,možeš uzeti nekog da ti se učlani a ti igratiskevo2 je napisao/la:ma mozes se kladit brate da nema maloljetnika bio bi im profit barem 50% manji,zato pitam jeli se moze maloljetnik reg.,znam da nebi trebao ali ... u praksi je drugacije??bob je napisao/la:skevo2 je napisao/la:treba li biti punoljetan da se reg. na premier online klađenje?
Pa ti budeš pametan i otvoriš račun u Williamsu. Ionako imaš klađenje uživo, a to u Premieru nema.skevo2 je napisao/la:a jbg imam 17 ipo ... ili bas moras biti punoljetan?
pa mogu li maloljetnici u williams?Begonja je napisao/la:Pa ti budeš pametan i otvoriš račun u Williamsu. Ionako imaš klađenje uživo, a to u Premieru nema.skevo2 je napisao/la:a jbg imam 17 ipo ... ili bas moras biti punoljetan?
skevo2 je napisao/la:ma mozes se kladit brate da nema maloljetnika bio bi im profit barem 50% manji,zato pitam jeli se moze maloljetnik reg.,znam da nebi trebao ali ... u praksi je drugacije??bob je napisao/la:skevo2 je napisao/la:treba li biti punoljetan da se reg. na premier online klađenje?
bonus se ne moze dobit..to je samo na pocetku bilo..bob je napisao/la:jel se treba slati za onaj bonus nesto tipa zahtjev i slicno u wwin. i jel i ko noviji dobio , ili su momci bili u pravu kad su rekli da je to samo na pocetku se dijlilo ...sorry na dosadjivanju ako je slucajno vec bilo ...
ma sad će oni namjestiti nekoliko prelaza 2/1 iz 1/2 za kladionicu evo prvi Bayern ,drugi Hanoverjasko_juve je napisao/la:bonus se ne moze dobit..to je samo na pocetku bilo..bob je napisao/la:jel se treba slati za onaj bonus nesto tipa zahtjev i slicno u wwin. i jel i ko noviji dobio , ili su momci bili u pravu kad su rekli da je to samo na pocetku se dijlilo ...sorry na dosadjivanju ako je slucajno vec bilo ...
btw.a vidi njemaca jesu se raspucali![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 1 gost.