"jarane" da nijesi zaluttaojaguar je napisao/la:o kakvim pjesmama ovaj zvjezdas prica kad oni na utakmicama samo psuju i pljuju... jel to pjesma... zalosno
Stadioni u Ex-yu drzavama
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Najbolji stadioni(najljepsi) u bivsoj SFRJ
- " $...
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Bas se pitam da li bi mi u Bosni moglui da organizujemo evropsko prvenstvo u fudbalu ili nogometu.Imamo Kosevo,Bilino Polje,uskoro pocinje gradnaj evropskog Tusnja,Bijeli Brijeg treba potpunu renoviranje,i to je to.....a tio je samo 4 stadiona znaci ipak bi morali traziti pomc od hrvatske i biti suorganizatori jer oni imaju i Maksimir,Poljud,Osijek,Varazdin,Rijeka...................
BosnaE
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Tesko. Kosevo i BIlino bi trebali veliku renovaciju, Tusanj i Bijeli brijeg kompletno graditi ispocetka. A pored stadiona moraju postojati i veliki hotelski i drugi kapaciteti da smjeste ogroman broj ljudi. Autoputevi i druge komunikacijske veze bi isto trebali biti na nivou... Nisu ovo vise 70-te kad smo dobili organizaciju Olimpijade, porasli su apetiti kod tih ljudi sto obilaze prvenstvanewton_heath_lyr je napisao/la:Bas se pitam da li bi mi u Bosni moglui da organizujemo evropsko prvenstvo u fudbalu ili nogometu.Imamo Kosevo,Bilino Polje,uskoro pocinje gradnaj evropskog Tusnja,Bijeli Brijeg treba potpunu renoviranje,i to je to.....a tio je samo 4 stadiona znaci ipak bi morali traziti pomc od hrvatske i biti suorganizatori jer oni imaju i Maksimir,Poljud,Osijek,Varazdin,Rijeka...................

Ni jedan stadion u bivsoj jugoslaviji ne zadovoljava najstrozije usove uefa
U hrvatskoj jedini poljud lici na nesto, o osijeku i varazdinu je suvisno govoriti, a maksimir je koliko sam cuo u fazi raspadanja.
Jedini stadioni koji na nesta lice su:
Marakana(BG), JNA(BG), Smederevo(SD),Karadjordje(NS),Maksimir(ZG).Poljud(SP),Rijeka,Gradski(PG), Onaj sa zajebanim krovom u sloveniji, stadion Vardara(Trenutno se renovira ), Sarajevo, Zenica,ostalo je jad i bijeda
Za evropska i svjetska prvenstava se u 90% slucajeva grade novi stadioni
U hrvatskoj jedini poljud lici na nesto, o osijeku i varazdinu je suvisno govoriti, a maksimir je koliko sam cuo u fazi raspadanja.
Jedini stadioni koji na nesta lice su:
Marakana(BG), JNA(BG), Smederevo(SD),Karadjordje(NS),Maksimir(ZG).Poljud(SP),Rijeka,Gradski(PG), Onaj sa zajebanim krovom u sloveniji, stadion Vardara(Trenutno se renovira ), Sarajevo, Zenica,ostalo je jad i bijeda
Za evropska i svjetska prvenstava se u 90% slucajeva grade novi stadioni
Zadnja izmjena: obannon, dana/u 23 sep 2008, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
- " $...
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Da ,da stoji i to nema govora.Jer ruku nasrce ,da li bi nama dobroga donijelo to sve jer sta kada se zavrsi prvenstvo i onda svi ti stadioni ostaju da zjape prani jer evo primjera koseva Sarajevo nikada nije igralo pred punim kosevom izuzev utakmica sa besiktasom i genkom.calcio je napisao/la:Tesko. Kosevo i BIlino bi trebali veliku renovaciju, Tusanj i Bijeli brijeg kompletno graditi ispocetka. A pored stadiona moraju postojati i veliki hotelski i drugi kapaciteti da smjeste ogroman broj ljudi. Autoputevi i druge komunikacijske veze bi isto trebali biti na nivou... Nisu ovo vise 70-te kad smo dobili organizaciju Olimpijade, porasli su apetiti kod tih ljudi sto obilaze prvenstvanewton_heath_lyr je napisao/la:Bas se pitam da li bi mi u Bosni moglui da organizujemo evropsko prvenstvo u fudbalu ili nogometu.Imamo Kosevo,Bilino Polje,uskoro pocinje gradnaj evropskog Tusnja,Bijeli Brijeg treba potpunu renoviranje,i to je to.....a tio je samo 4 stadiona znaci ipak bi morali traziti pomc od hrvatske i biti suorganizatori jer oni imaju i Maksimir,Poljud,Osijek,Varazdin,Rijeka...................
BosnaE
- calcio
- Kontakt:
Dolazili bi mozda ljudi vise na utakmice da su stadioni bolji, da se osjecas komotno i udobno (i gledas malo bolji fudbal).newton_heath_lyr je napisao/la:Da ,da stoji i to nema govora.Jer ruku nasrce ,da li bi nama dobroga donijelo to sve jer sta kada se zavrsi prvenstvo i onda svi ti stadioni ostaju da zjape prani jer evo primjera koseva Sarajevo nikada nije igralo pred punim kosevom izuzev utakmica sa besiktasom i genkom.calcio je napisao/la:Tesko. Kosevo i BIlino bi trebali veliku renovaciju, Tusanj i Bijeli brijeg kompletno graditi ispocetka. A pored stadiona moraju postojati i veliki hotelski i drugi kapaciteti da smjeste ogroman broj ljudi. Autoputevi i druge komunikacijske veze bi isto trebali biti na nivou... Nisu ovo vise 70-te kad smo dobili organizaciju Olimpijade, porasli su apetiti kod tih ljudi sto obilaze prvenstvanewton_heath_lyr je napisao/la:Bas se pitam da li bi mi u Bosni moglui da organizujemo evropsko prvenstvo u fudbalu ili nogometu.Imamo Kosevo,Bilino Polje,uskoro pocinje gradnaj evropskog Tusnja,Bijeli Brijeg treba potpunu renoviranje,i to je to.....a tio je samo 4 stadiona znaci ipak bi morali traziti pomc od hrvatske i biti suorganizatori jer oni imaju i Maksimir,Poljud,Osijek,Varazdin,Rijeka...................

Jos da dodam na moj gornji post, treba priznati i reci da se kod nas dosta gradi u zadnje vrijeme pa se nikad nezna. mozda za koju godinu svi ovi stadioni budu renovirani i napravljani, autoput izgradjen itd. Sarajevo prije 7-8 godina i sada, ogromna razlika... Sve je moguce, ako ima volje i para

Samo sada tesko da bi ikome pala na pamet ideja da nama da evropsko prvenstvo.
KOMENTAR DANAcalcio je napisao/la: Samo sada tesko da bi ikome pala na pamet ideja da nama da evropsko prvenstvo.
- " $...
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ma mene sto se tice bilo bi extra da imamo jedan ili dva nacionalna stadiona gdje bi igrale reprezentaivne selekcije tacnije a vrsta,a ostali stadioni da budu nesto kao onaj u ugljeviku samo sredjeni do kraja ,nekih desetak hiljda kapaciteta njih jedno desetak i to je to ....
BosnaE
- calcio
- Kontakt:
evo ako ce praviti novi evropski Tusanj, od mene jedna ideja kako treba da izgledanewton_heath_lyr je napisao/la:Ma mene sto se tice bilo bi extra da imamo jedan ili dva nacionalna stadiona gdje bi igrale reprezentaivne selekcije tacnije a vrsta,a ostali stadioni da budu nesto kao onaj u ugljeviku samo sredjeni do kraja ,nekih desetak hiljda kapaciteta njih jedno desetak i to je to ....

dobar i jeftin stadion, tek napravljen. kazu da je najmoderniji stadion u Svedskoj.
borås arena, kapacitet 16-17 hiljada, cijena izgradnje 24 miliona KM. ima i komercijalne lokale to jest prodavnice itd. jedino sto mi se ne svidja je sto ima plasticni travnjak a to je izgleda postao trend kod novih stadiona jer je jeftinije za odrzavati. ali je bezze....

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Pa ja mislim da je projekat tusnja vrijedan oko nekih 20tak miliona marka.calcio je napisao/la:evo ako ce praviti novi evropski Tusanj, od mene jedna ideja kako treba da izgledanewton_heath_lyr je napisao/la:Ma mene sto se tice bilo bi extra da imamo jedan ili dva nacionalna stadiona gdje bi igrale reprezentaivne selekcije tacnije a vrsta,a ostali stadioni da budu nesto kao onaj u ugljeviku samo sredjeni do kraja ,nekih desetak hiljda kapaciteta njih jedno desetak i to je to ....![]()
dobar i jeftin stadion, tek napravljen. kazu da je najmoderniji stadion u Svedskoj.
borås arena, kapacitet 16-17 hiljada, cijena izgradnje 24 miliona KM. ima i komercijalne lokale to jest prodavnice itd. jedino sto mi se ne svidja je sto ima plasticni travnjak a to je izgleda postao trend kod novih stadiona jer je jeftinije za odrzavati. ali je bezze....
BosnaE
- calcio
- Kontakt:
pa super onda, za te pare mogu napraviti pravo dobar stadion. ja sam mislio da ce uloziti malo para i na brzinu nesto skockati samo da se moze reci "eto vam novi stadion" 

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Uh al bi bilo dobro da znam zasto mi onolike poruke odose u trash,ali hajde izgleda da sloboda misljnej i nije bas ono kakvom je ja zamisljam.Idemo dalje.....da da Tusanj bi trebao biti nesto stvarno nesto iz najnovije tehnologijer gradjevinarstva
BosnaE
mozda i bude, ako te pare sto trebaju u stadion uloziti nestanu prije reda.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Sreca je tu sto nema para nazivo nigdje nego se vrse neki vidovi prebijanja.I onda mora da se zavrsi,znaci samo po izvrsenju jednog dijela vrsi se isplata.jaguar je napisao/la:mozda i bude, ako te pare sto trebaju u stadion uloziti nestanu prije reda.
BosnaE
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.