FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

rossoner
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la rossoner » 14 maj 2011, 19:05

[quote="Daddo_tm"]Pored svega najjaca izjava je bila jednog navijaca pored mene kada je skocio i rekao "Amare ubaci ovu trojcu znalaca da igraju2 to je bio vrh. quote]

Mislim da se ovo čulo i na TV ili je neka druga rečenica bila u pitanju. Ja se baš trudio da čujem šta govori lik ali bezuspješno.
Osim - drugo ime za Želju !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 maj 2011, 19:14

Pojedini su počeli dolaziti sa sjevera na jug, ja sam sinoć vidio jednog, nikad na jugu nije bio, a stariji čovjek, samo priča i dobacuje ko god nešto da uradi,on nezadovoljan, isto kao da su ga protjerali sa sjevera :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 14 maj 2011, 19:22

Izgubi Borac... Hoćemol' opet o šampionskim ambicijama? heheeh :mrgreen: :mrgreen:
Osim - drugo ime za Želju !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 maj 2011, 19:24

Izgleda da će nas onaj kiks protiv Slobode baš koštati titule, kao i zatvorena igra na derbiju...Za nadati je se da mesarski Travnik odigra nešto protiv Borca, a mi dobijemo Budućnost... :D :lol:
Ž '21!

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 14 maj 2011, 19:28

Bianconeri1988 je napisao/la:Izgleda da će nas onaj kiks protiv Slobode baš koštati titule, kao i zatvorena igra na derbiju...Za nadati je se da mesarski Travnik odigra nešto protiv Borca, a mi dobijemo Budućnost... :D :lol:
Vidis da travnik svaku utakmicu namjesta, isto ko i leotar, cim obezbjede opstanak svake sezone rasprodaja

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 14 maj 2011, 19:28

Titula je poklonjena Borcu kako ne kontate.savez,osim i ostalo.Pa kad smo najgori bili nismo 2 kuci zaredom zijanili.Jesu li isti igraci igrali protiv Zrinjskog.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 maj 2011, 19:30

Admiral_TM87 je napisao/la:
Vidis da travnik svaku utakmicu namjesta, isto ko i leotar, cim obezbjede opstanak svake sezone rasprodaja
To sam shvatio u prethodnim kolima, ali kako god treba Budućnost ozbiljno shvatiti i nište ne prepustiti slučaju, što jest jest, danas su dobili Travnika, zato odmah napasti i lagano dobiti, nije gotovo dok sudija ne svira kraj.
Ž '21!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 14 maj 2011, 19:35

Hajmo u gajbu da Travnik uzima bod Borcu.Nemoguce da Borac svaku kuci pobjedi.Protiv Olimpika su trebali kiksat ali sudija im pomoze i to bi bilo vec na samo -3 ali opet kazem da je Zeljo pustio Borcu radi saveza repke a i licenci za evropu.

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 14 maj 2011, 19:37

Ma sta imaju steliti ovu tekmu, koji ce k.... bodovi buducnosti, a nama nece biti lako uzeti tamo 3 boda, da smo 100% u igri za titulu ne bi bilo problema, ovako..... Sada premirati mesare da otkinu bod borcu :lol:
Celiku petpostavljam sudije nisu dozvolile da pobijede u Zvorniku :mrgreen:
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 maj 2011, 19:37

Alipasino je napisao/la:Hajmo u gajbu da Travnik uzima bod Borcu.Nemoguce da Borac svaku kuci pobjedi.Protiv Olimpika su trebali kiksat ali sudija im pomoze i to bi bilo vec na samo -3 ali opet kazem da je Zeljo pustio Borcu radi saveza repke a i licenci za evropu.
A moglo bi se tako nešto desiti, i onda se mi naložimo napunimo Grbavicu i stignemo ih i posljednje kolo izgubimo protiv Rudara isto kao prije 10-tak godina protiv Širokog.
Ž '21!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 maj 2011, 19:41

Nek su pitari dobili u Trebinju, razlog više što ćemo osvojiti Kup, Široki mora u Evropu kako god :D

Ali samo mi smeta jedna stvar, kad Željo uzme dole naštimano, a kad oni uzmu sve čisto, a dali isti gol kao mi, Šaraba, "naš" čovjek opet fulio loptu :D
Ž '21!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 14 maj 2011, 19:46

Bianconeri1988 je napisao/la:Nek su pitari dobili u Trebinju, razlog više što ćemo osvojiti Kup, Široki mora u Evropu kako god :D

Ali samo mi smeta jedna stvar, kad Željo uzme dole naštimano, a kad oni uzmu sve čisto, a dali isti gol kao mi, Šaraba, "naš" čovjek opet fulio loptu :D
A brate tako ti je to nazalost. kad protiv Zelje bude penal na Grbavici, to je sasvim opravdano, kad se sviraju nekavki indirekt udarci u sesnaestercu, to je samo postivanje pravila. Tada neces vidjeti horde ljudi kako dolaze na ovu temu i pricaju svakakve gluposti o namjestanju. Medjutim kad se za Zelju nesto svira, onda se na nevidjeno pljuje i baca ljaga na ime ovog velikog kluba pa sve vise ljudi zaista pocinje misliti da mi sve zivo namjestamo :roll:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 maj 2011, 19:47

Ma, nastimano ili ne...

Leotar je daleko najgora ekipa u ligi, koju sam ja gledao na Kosevu, ove sezone...a bgm i vi ste ih samo tako rasturili :lol: tako da moje rijeci nisu daleko od istine...

Recimo, vi ste Drinu dobili 2-0,kuci, ali nije to bas tako lako bilo, a nama su bod uzeli.Covjek kad pogleda tabelu, zapito bi se...

Leotar je najlosija ekipa :lol:

Protiv nas su bili bez rezultatskog imperativa, tako da je sigurno to bila olaksavajuca okolnost...

Jbg, vi ste titulu zijanili protiv Sirokog i Slobode..imali ste daleko najbolji raspored i gostovanja gdje su se mogli uzeti bodovi...sad je kasno.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 14 maj 2011, 19:49

sarajlija89 je napisao/la:Ma, nastimano ili ne...

Leotar je daleko najgora ekipa u ligi, koju sam ja gledao na Kosevu, ove sezone...a bgm i vi ste ih samo tako rasturili :lol: tako da moje rijeci nisu daleko od istine...

Recimo, vi ste Drinu dobili 2-0,kuci, ali nije to bas tako lako bilo, a nama su bod uzeli.Covjek kad pogleda tabelu, zapito bi se...

Leotar je najlosija ekipa :lol:

Protiv nas su bili bez rezultatskog imperativa, tako da je sigurno to bila olaksavajuca okolnost...

Jbg, vi ste titulu zijanili protiv Sirokog i Slobode..imali ste daleko najbolji raspored i gostovanja gdje su se mogli uzeti bodovi...sad je kasno.
nikad nije kasno pobjedimo budućnost , borca i rudara a borac zijani protiv nas i travnika kod kuce i mi šampioni :D ŽELJOOOOOOO ŠAMPION !!!!!!!

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 14 maj 2011, 19:51

Ima li kakve sanse da se trka sa Borcem izdramatizuje?!
Sta vi mislite, hoce li Travnicani ili Leotar moci uzeti dva boda Borcu, i da li vi mozete sve do kraja dobiti?

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 maj 2011, 19:52

Mozda, kad bi Borac preskocio ova tri kola :lol:

Nerealno jbg...sad je kasno.Ostaje vam kup i to je to...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 14 maj 2011, 19:53

cole-ch je napisao/la:Ima li kakve sanse da se trka sa Borcem izdramatizuje?!
Sta vi mislite, hoce li Travnicani ili Leotar moci uzeti dva boda Borcu, i da li vi mozete sve do kraja dobiti?
cisto sumnjam, prosto ne vjerujem, titula ide u BL, teoretska sansa postoji, ali nije realna
Za zivot cijeli!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 14 maj 2011, 19:54

Koliko sad bodova bjeze ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 14 maj 2011, 19:54

:lol: znaci nevjerujem... :D
ljudi, opustite se... titula ide u banja luku... mi smo kiksali protiv slobode i to nas sad kosta...

onaj ko se jos nada titulu previse je gledao naucno-fanstasticne filmove... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 14 maj 2011, 19:56

Ma nista od titule, davno smo se oprostili od nje. Drugo mjesto i kup za spas sezone!
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Bing [Bot], Tihi i 31 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []