FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 23 jun 2009, 14:11

ZEno.T. je napisao/la:Sarjevo ce proci 1.pretkolo a onda ce se obrukati.Moramo biti realni i reci da ekipa koju Sarajevo ima nije dovoljno dobra za bilo kakva iznenađenja i senzacije.
Sarajevo pocinje od drugog pretkola ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 23 jun 2009, 14:15

Brukati se mogu samo selendre poput Orašja i sl. koji su od slovenavca primali 5 komada. Saarajevo se nikad nije obrukalo u evropi pa tako neće ni sada. Pozdrav

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 23 jun 2009, 14:20

Ako potpiše Hošić i Avdić i još koji igrač mogli bismo malo dalje dogurati, uz malo sreće ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 23 jun 2009, 14:47

miky_hz je napisao/la:
ZEno.T. je napisao/la:Sarjevo ce proci 1.pretkolo a onda ce se obrukati.Moramo biti realni i reci da ekipa koju Sarajevo ima nije dovoljno dobra za bilo kakva iznenađenja i senzacije.

ma neznalice hoce da neto pricaju
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 23 jun 2009, 14:54

irfan41 je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:

ma neznalice hoce da neto pricaju
Ma nije bolan nego se zezno čovjek. Nego meni su veće neznalice ovi sa TV-a , gledam jučer OBN Info objavljuju protivnike naših timova u Europi i kaže u prvom pretkolu FK Sarajevo će igrati.... I još napisali 1.pretkolo :roll:

Fare_Hz
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Hz » 23 jun 2009, 16:09

Sarajevo je oduvijek izbacivalo velike talente, jedan među njima je sigurno i Kenan Handžić, koji kuca na vrata prvoga tima i sigurno predstavlja budućnost bordo ekipe.

SportSport.ba: U finalu ste poraženi od Čelika. Impresije?

“Izgubili smo finale u prvoj utakmici na Koševu, gdje smo imali puno pogrešaka i opet smo u Zenici imali rezultat i igru, ali nam sudija nije dozovoli da pobijedimo. Moram još naglasiti da nas je i publika dočekala prilično neprijateljski. Imali smo veliki pritisak publike i sudije da jednostavno nismo mogli pobjediti. Mogu samo reći da nam je titula oteta na nepravedan način”.

SportSport.ba: Da li si zadovoljan sezonom?

”Sezonom sam zaista veoma zadovoljan, pogotovo drugim dijelom sezone u kojoj smo imali samo jedan poraz. Taman kada smo htjeli krunisati dobru igru, ispriječile su se neke veće sile koj nisu dozvolile da ovjerimo dobru sezonu”.

Sportsport.ba: Očekuješ li da u budućnosti dođeš do prvog tima?

“Najveća mi je želja obući bordo dres i da "poginem" za taj klub jer sam takav igrač. Iskreno se nadam da će mi uprava ponuditi ugovor i da ću napokon zaigrati na Koševu pred najboljim navijačima na svijetu”.

SportSport.ba: Kakvi su ti planovi u budućnosti?

“Želio bih da napravim veliku karijeru. Da potpišem ugovor sa svojim voljenim klubom, te da sa Sarajevom osvojim mnogo naslova. Onda bih otišao u inostranstvo da napravim novi korak u karijeri, ali će Sarajevo uvijek imati prednost nad svima”.

;) ;) ;)

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 23 jun 2009, 16:15

Ovo volim čuti !

Zike_HzSa
Kontakt:

Post Postao/la Zike_HzSa » 23 jun 2009, 17:12

Da li ce biti nocni termin za odigravanje utakmica ??
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."

R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 23 jun 2009, 19:24

Fare_Hz je napisao/la:Sarajevo je oduvijek izbacivalo velike talente, jedan među njima je sigurno i Kenan Handžić, koji kuca na vrata prvoga tima i sigurno predstavlja budućnost bordo ekipe.

SportSport.ba: U finalu ste poraženi od Čelika. Impresije?

“Izgubili smo finale u prvoj utakmici na Koševu, gdje smo imali puno pogrešaka i opet smo u Zenici imali rezultat i igru, ali nam sudija nije dozovoli da pobijedimo. Moram još naglasiti da nas je i publika dočekala prilično neprijateljski. Imali smo veliki pritisak publike i sudije da jednostavno nismo mogli pobjediti. Mogu samo reći da nam je titula oteta na nepravedan način”.

SportSport.ba: Da li si zadovoljan sezonom?

”Sezonom sam zaista veoma zadovoljan, pogotovo drugim dijelom sezone u kojoj smo imali samo jedan poraz. Taman kada smo htjeli krunisati dobru igru, ispriječile su se neke veće sile koj nisu dozvolile da ovjerimo dobru sezonu”.

Sportsport.ba: Očekuješ li da u budućnosti dođeš do prvog tima?

“Najveća mi je želja obući bordo dres i da "poginem" za taj klub jer sam takav igrač. Iskreno se nadam da će mi uprava ponuditi ugovor i da ću napokon zaigrati na Koševu pred najboljim navijačima na svijetu”.

SportSport.ba: Kakvi su ti planovi u budućnosti?

“Želio bih da napravim veliku karijeru. Da potpišem ugovor sa svojim voljenim klubom, te da sa Sarajevom osvojim mnogo naslova. Onda bih otišao u inostranstvo da napravim novi korak u karijeri, ali će Sarajevo uvijek imati prednost nad svima”.

;) ;) ;)

ma keno je odlican a i buraz je isti on po pitanju odanosti
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

shakal
Kontakt:

Post Postao/la shakal » 24 jun 2009, 01:18

bice to ok aBd...optimista sam bio i kad je bilo teze ;)
Do zadnjeg dana zivota mog samo SARAJV'O!!!

THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!

L!k@
Kontakt:

Post Postao/la L!k@ » 24 jun 2009, 08:14

Ma kume mo`s bit` optimista kol`ko ho`s al` sa ovim igrackim kadrom Mi tesko sta mozemo uciniti, da napomenem Spartak Trnava nas vjerovatni protivnik ima solidne navijace to je bitno hehe zato... NASA PRICA SE NASTAVLJA, NEMA IZGOVORA! SVI NA SJEVER! 16.7.2009
Nikad se nismo furali, a oduvijek smo FURKA!!! HzsA since 1987

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 24 jun 2009, 10:14

Ako je istina da Muhamed Alaim ide u Olimpik onda će to biti veliko pojačanje za nas. Hvala ti Nijaze :lol: :lol: :lol:
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

emyn_HZ
Kontakt:

Post Postao/la emyn_HZ » 24 jun 2009, 10:52

Nama je jedino bitno da napravimo extra atmosferu a taj Spartak cemo mi lako, :D :D :D :D

Nego da pitam imamo li mi teoretske sanse da se plasiramo u 4. pretkolo :?:

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 24 jun 2009, 11:20

Mi teoretske šanse imamo da se plasiramo u finale, samo je pitanje koiko je to moguće :D
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 jun 2009, 11:57

Jel' vas strah?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

n4n3
Kontakt:

Post Postao/la n4n3 » 24 jun 2009, 12:16

Gerrard je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Jel' vas strah?
Nije nego nam je cast sto branimo ponos glavnog grada i sto igramo evropske utakmice :D

tako je brate ;)
ljubomorne duse mogu da ga .... ! :D:D:D
Wir tragen den Adler im Herzen! Forza SGE // Ultras Frankfurt 1997

High

Post Postao/la High » 24 jun 2009, 12:19

Virtu4l je napisao/la:Jel' vas strah?
Fulio si temu,tema Vicevi su na ovom linku

http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 308#108308
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

L!k@
Kontakt:

Post Postao/la L!k@ » 24 jun 2009, 12:21

Ko ima sanse a ko ne to se zna Mi (Sarajevo) Mi cemo ak` nista odigrat te dvije tekme! A sta je sa vama "uzavrelima" gdje vi igrate???:S... No necu o tome nisam NET HULIGAN da se prepirem preko foruma raznih sa malogradjanima iz ruralnih sredina koji imaju kompleks Sarajeva-GLAVNOG grada...
Nikad se nismo furali, a oduvijek smo FURKA!!! HzsA since 1987

shakal
Kontakt:

Post Postao/la shakal » 24 jun 2009, 15:26

Gerrard je napisao/la:A zamisli na dan utakmice pun grad Hordasa , sa svakog ugla se cuje nasa pjesma , neopisiv osjecaj prolaziti gradom i gledati pokunjenje strumfovske face je neopisivo :D
shpica prava...jedva cekam :mrgreen:
Do zadnjeg dana zivota mog samo SARAJV'O!!!

THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 24 jun 2009, 16:14

Vraćaju se Avdić i Hošić
Avdić čeka poziv iz Irana, Hošić se nada da Velež opet neće praviti probleme...
24.06.2009. 12:00

Fudbaleri Sarajeva, koji se nalaze na pripremama u Vitezu, jučer su imali slobodan dan, a u glavnom gradu Uprava kluba s Koševa završila je pregovore s Alenom Avdićem, igračem koji bi ih trebao pojačati pred nastup u Evropskoj i Premijer ligi BiH.

Nekadašnji fudbaler Sarajeva dogovorio je sa sportskim direktorom Senadom Merdanovićem detalje dvogodišnjeg ugovora, koji će biti potpisan pod uvjetom da ga u narednih pet dana ne zovnu čelnici Saba Baterija, iranskog kluba za koji je igrao u prošloj sezoni.

Bordo dres, i to nakon decenije izbivanja, mogao bi ponovo obući i Dženan Hošić, iskusni stoper koji se već nalazi s ekipom na pripremama. Hošić je još zimus trebao potpisati za Sarajevo, ali nije pošto je pregovore blokirao Velež. Sada je slobodan igrač, a prije nekoliko dana razgovarao je s Merdanovićem.

- Još se nismo dogovorili, ali nadam se da hoćemo. Voljan sam potpisati ugovor, to sam želio i prije pola godine, ali nije samo do mene. Uskoro bismo trebali porazgovarati o detaljima - kaže Hošić.

Iako nije ni imao ugovor s Veležom, Mostarci navodno potražuju naknadu, tvrdeći da su u Hošića uložili značajna sredstva. Kako saznajemo iz Nogometnog saveza BiH, Hošić kao slobodan igrač može potpisati ugovor s drugim klubom, ali bi u slučaju da Komisija za registraciju igrača podrži Velež u njihovim zahtjevima, Mostarci mogli pokrenuti odvojeni postupak. Blokade njegovog nastupa za Sarajevo ni u kojem slučaju ne može biti. - avaz

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, JavierBosnia, Pena, PeppermintSA i 63 gosta.