SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- Megamon
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Imaju li kakve sanse Pivopije za baraz ili direktan plasman u cvajtu
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
slijedece kolo moramo dobit ako hocemo visemuhovic je napisao/la:..ja zakazo u ovom kolu,ali nema veze,ti i kapiten ste lagano ovo odradiliMegamon je napisao/la:Masalah pogodi ja Velez,mozda jos sta ubodem..idemo postici jos jedan,pa da lagano pobjedimo sa 4:1
![]()
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Pijetlovi dominiraju !Johnyx95 je napisao/la:Rezultati su se nevjerovatno poklopili i otvara nam se odlicna prilika da kod Stolac Hercegovine ovjerimo plasman dalje.
FK Pjetlovi
Bogme, male sanse imate, kad se sve sabere, igras sam na dvojicu (govorim po formi, kad se kapiten i policajac skratelegenda reala je napisao/la:Edine papčino vidiš li bolan da ja gotvo sam igram policajac pogodi ponekadali ovaj Bosco nikad od nove godine nije pogodio i nije to neki hendikep ,a vi ste sad pogodili i kad više boga pitaj ,sljedeće kolo očekujem lude rezultate ,zadnja kola to će se namještati biće pravo zajebano pogoditi ,nek nam je bog na pomoći
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Joint-tovci cestitam na povratku u 1.ligu.Koliko vidim vi ste obezbjedili ulazak.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- legenda reala
- Kontakt:
e sad je i sigurno Dragonsi pobjeđuju

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- neutralan__
- Kontakt:
Nimla_RZ je napisao/la:Kljusinari dobijte, Klosari pustite
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- legenda reala
- Kontakt:
Tabela 3 Lige
1.Grizzlis 29 b g.r. +8
2.Dragonsi 28 b g.r.+10
3.Premier 28b g.r. +7
4.Bilder 27b g.r. +3
5.Pivopije 25b g.r. +5
1.Grizzlis 29 b g.r. +8
2.Dragonsi 28 b g.r.+10
3.Premier 28b g.r. +7
4.Bilder 27b g.r. +3
5.Pivopije 25b g.r. +5
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- King Kenny
- Kontakt:
Hvala u ime mojih saigraca i u moje ime,dobra uprava,sklop dobrih igraca...talentovanih...podrska navijaca i rezultati su samo posljedica toga...sada naravno ide povecanje kapaciteta stadiona te isplata plata i bonusa...123456 je napisao/la:Joint-tovci cestitam na povratku u 1.ligu.Koliko vidim vi ste obezbjedili ulazak.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
gero, allein zu haus ili ti sam protiv svih.
i to više puta.
tile, odnosno sekretaru
reci drugu šta da činim. a da nikog ne povrijedim.
jedni nisu nikako tu, dok se drugi sele i najavljuju bolja vremena, meni u međuvremenu pristižu ponude da ih ubacim u svoj tim, a meni opet žao bratstva i jedinstva, kao i starih (uspješnih) vremena, pa rekoh ne znam kako izaći u kraj sa ovom situacijom i kakvu odluku donijeti, mada mislim, kako god da odlučim, neću pogriješiti, odnosno, neću donijeti pravu odluku, koliko daleko idem, da mi naumpada da rasformiram tim i da ga jednostavno poništim/o, kao da nikad nije postojao, ali opet mi žao imena, jer bayo nije bilo ko, čak naprotiv....(najduža rečenica koju sam sklepao na forumu).
Morao sam, sad sam olakš'o dušu.

tile, odnosno sekretaru
jedni nisu nikako tu, dok se drugi sele i najavljuju bolja vremena, meni u međuvremenu pristižu ponude da ih ubacim u svoj tim, a meni opet žao bratstva i jedinstva, kao i starih (uspješnih) vremena, pa rekoh ne znam kako izaći u kraj sa ovom situacijom i kakvu odluku donijeti, mada mislim, kako god da odlučim, neću pogriješiti, odnosno, neću donijeti pravu odluku, koliko daleko idem, da mi naumpada da rasformiram tim i da ga jednostavno poništim/o, kao da nikad nije postojao, ali opet mi žao imena, jer bayo nije bilo ko, čak naprotiv....(najduža rečenica koju sam sklepao na forumu).
Vom Jäger zum Gejagten
- sarajlija89
- Kontakt:
gero, haj ti u Juventus
Nisi srece imao danas, sam si bio, a malo ti je falilo da pogodis...Velez, Milan,Wolverhampton..sve u finisu golovi...
Nadji nove igrace, bayernovce, jer ovako ne ide...jbg, ne mozes sam.Emir ce se mozda i aktivirat, dok ribery...vrlo tesko
Tako da, u dogovoru s njima...nadji zamjene ili neko drugo rjesenje....ni meni nisu drage ovakve pobjede vala,ruzno vidjeti..
Nisi srece imao danas, sam si bio, a malo ti je falilo da pogodis...Velez, Milan,Wolverhampton..sve u finisu golovi...
Nadji nove igrace, bayernovce, jer ovako ne ide...jbg, ne mozes sam.Emir ce se mozda i aktivirat, dok ribery...vrlo tesko
Tako da, u dogovoru s njima...nadji zamjene ili neko drugo rjesenje....ni meni nisu drage ovakve pobjede vala,ruzno vidjeti..
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
..imamo matematicki gledanoMegamon je napisao/la:Imaju li kakve sanse Pivopije za baraz ili direktan plasman u cvajtu
..nista nije nemoguce
Kad neće onda neće...Parovi za domacine:
Sunderland - Wolves 1:2 (1:3)
West Brom - Everton 1:1 (1:0)
Hamburger - Moenchengladbach 2:2 (1:1)
Köln - Schalke 2:0 (2:1)
AC Milan - Cagliari 3:1 (4:1)
Velez Mostar - Sloboda 2:1 (2:0)
FK Pjetlovi
Ja sam mislio da ti sutra posaljem PP i da te obavjestim da cu ja ako ti to neucinis ubaciti igraca umjesto ribery-ja.Njemu svaka cast ali cetiri izostanka u sest utakmica je i previse.Znaci mijenjaj ga a ako ti neces iz ovoga ili onoga razloga ja cu to uraditi.Sto se Emira tice fali mu jos jedan izostanak da mozes i njega mjenjati.geronimo je napisao/la:gero, allein zu haus ili ti sam protiv svih.i to više puta.
tile, odnosno sekretarureci drugu šta da činim. a da nikog ne povrijedim.
![]()
![]()
![]()
Pogledaj na temi gdje se prijavljuju igraci ima par nji sto cekaju i odaberi sebi saigraca.
Sretno.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Hocemo li ovo u drugu ligu? Nanijetili smo opasno.legenda reala je napisao/la:Tabela 3 Lige
1.Grizzlis 29 b g.r. +8
2.Dragonsi 28 b g.r.+10
3.Premier 28b g.r. +7
4.Bilder 27b g.r. +3
5.Pivopije 25b g.r. +5
Bravo @legendo, bravo @Bosco, bravo @ja. Zmajevi su u strasnoj formi.
A što je uzbudljivolegenda reala je napisao/la:Tabela 3 Lige
1.Grizzlis 29 b g.r. +8
2.Dragonsi 28 b g.r.+10
3.Premier 28b g.r. +7
4.Bilder 27b g.r. +3
5.Pivopije 25b g.r. +5
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
akobogda ,valjda će Edo i Štefan podbaciti u zadnjem kolu i mi smo u drugoj ligi ,samo imamo jedan problem Bosco dobio ban izgleda da ćemo biti oslabljeni ,moramo dobro paziti kako tipujemoOTNYS_YNWA je napisao/la:Hocemo li ovo u drugu ligu? Nanijetili smo opasno.legenda reala je napisao/la:Tabela 3 Lige
1.Grizzlis 29 b g.r. +8
2.Dragonsi 28 b g.r.+10
3.Premier 28b g.r. +7
4.Bilder 27b g.r. +3
5.Pivopije 25b g.r. +5
Podbacit cemo sigurno
Ocima necete vidjet cvajte!
Morate dobit, cak ni bod vam ne igra, a igra se 2 na 3...

Morate dobit, cak ni bod vam ne igra, a igra se 2 na 3...
Roger Federer the greatest of all time!
Meni je ovaj legenda sumnjiv da ne zamuti šta s formulomlegenda reala je napisao/la:akobogda ,valjda će Edo i Štefan podbaciti u zadnjem kolu i mi smo u drugoj ligi ,samo imamo jedan problem Bosco dobio ban izgleda da ćemo biti oslabljeni ,moramo dobro paziti kako tipujemoOTNYS_YNWA je napisao/la:Hocemo li ovo u drugu ligu? Nanijetili smo opasno.legenda reala je napisao/la:Tabela 3 Lige
1.Grizzlis 29 b g.r. +8
2.Dragonsi 28 b g.r.+10
3.Premier 28b g.r. +7
4.Bilder 27b g.r. +3
5.Pivopije 25b g.r. +5
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.