FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

elSaik
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la elSaik » 14 maj 2011, 19:57

zlaya_tm87 je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Nek su pitari dobili u Trebinju, razlog više što ćemo osvojiti Kup, Široki mora u Evropu kako god :D

Ali samo mi smeta jedna stvar, kad Željo uzme dole naštimano, a kad oni uzmu sve čisto, a dali isti gol kao mi, Šaraba, "naš" čovjek opet fulio loptu :D
A brate tako ti je to nazalost. kad protiv Zelje bude penal na Grbavici, to je sasvim opravdano, kad se sviraju nekavki indirekt udarci u sesnaestercu, to je samo postivanje pravila. Tada neces vidjeti horde ljudi kako dolaze na ovu temu i pricaju svakakve gluposti o namjestanju. Medjutim kad se za Zelju nesto svira, onda se na nevidjeno pljuje i baca ljaga na ime ovog velikog kluba pa sve vise ljudi zaista pocinje misliti da mi sve zivo namjestamo :roll:
Zato što je jedini način da se pažnje skrene sa sopstvenog kriminala vikanje i galama i pokazivanje prstom na drugu stranu. Meda Borac ne može i da nije bilo sranja sa Savezom i delegatima i da Borac zbog politike nije morao biti prvak, isti bi ponovno bio Željo, ali ovako nam je kako nam je. Jbg.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 14 maj 2011, 20:11

alan ford 26 je napisao/la:Ma sta imaju steliti ovu tekmu, koji ce k.... bodovi buducnosti, a nama nece biti lako uzeti tamo 3 boda, da smo 100% u igri za titulu ne bi bilo problema, ovako..... Sada premirati mesare da otkinu bod borcu :lol:
Celiku petpostavljam sudije nisu dozvolile da pobijede u Zvorniku :mrgreen:
Ne vole ih ovi Ćulumi nikako... :D
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 14 maj 2011, 20:16

IMATE NA FTV EMISIJU O Ivici Osimu
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 14 maj 2011, 20:18

Komsije ba sto ste stipse. Platite Travniju da igra nerjeseno u Banja Luci i titula ostaje u Sarajevu (na go razliku).

I Olimpic je imao tamo sansu za bar nerjeseno.

Sanse postoje sigurno.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 14 maj 2011, 20:19

sarajlija89 je napisao/la:Ma, nastimano ili ne...

Leotar je daleko najgora ekipa u ligi, koju sam ja gledao na Kosevu, ove sezone...a bgm i vi ste ih samo tako rasturili :lol: tako da moje rijeci nisu daleko od istine...

Recimo, vi ste Drinu dobili 2-0,kuci, ali nije to bas tako lako bilo, a nama su bod uzeli.Covjek kad pogleda tabelu, zapito bi se...

Leotar je najlosija ekipa :lol:

Protiv nas su bili bez rezultatskog imperativa, tako da je sigurno to bila olaksavajuca okolnost...

Jbg, vi ste titulu zijanili protiv Sirokog i Slobode..imali ste daleko najbolji raspored i gostovanja gdje su se mogli uzeti bodovi...sad je kasno.
To je nas problem, kad je najvaznije gubimo bodove kuci, ako se ne varam da smo dobili Siroki i Slobodu sad bi bod bjezali borcu !?
FKŽ !

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 14 maj 2011, 20:21

svakom igracu travnika po 1000 maraka ako odigraju nerjeseno u banja luci :lol:

ko bayern nekad unterachingu 2000. protiv bayera ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 14 maj 2011, 20:23

ma realno tesko do titule , borac treba od dvije utakmice kod kuce jednu odigrati x a da mi sve pobjedimo do kraja + borac na grbavici pobjediti 20... mislim tesko al eto , ma kup i druga pozicija dosta ...

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 14 maj 2011, 20:24

TeaM87 je napisao/la:

Leotar je daleko najgora ekipa u ligi, koju sam ja gledao na Kosevu, ove sezone...a bgm i vi ste ih samo tako rasturili :lol: tako da moje rijeci nisu daleko od istine...

Recimo, vi ste Drinu dobili 2-0,kuci, ali nije to bas tako lako bilo, a nama su bod uzeli.Covjek kad pogleda tabelu, zapito bi se...

Protiv nas su bili bez rezultatskog imperativa, tako da je sigurno to bila olaksavajuca okolnost...

Jbg, vi ste titulu zijanili protiv Sirokog i Slobode..imali ste daleko najbolji raspored i gostovanja gdje su se mogli uzeti bodovi...sad je kasno.
To je nas problem, kad je najvaznije gubimo bodove kuci, ako se ne varam da smo dobili Siroki i Slobodu sad bi bod bjezali borcu !?
Da smo mi dobili ŠIrokog i Slobodu, Borac bi iskeširao Zrinjskom/Slobodi. ;)

grof
Kontakt:

Post Postao/la grof » 14 maj 2011, 20:25

TeaM87 je napisao/la:

Da, sad bi bili prvi na tabeli da nije bilo ta dva vezana domaca poraza.
Ali da su babi muda :roll:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 14 maj 2011, 20:33

tm84 je napisao/la:svakom igracu travnika po 1000 maraka ako odigraju nerjeseno u banja luci :lol:

Ma da im das milion jednostavno ne znaju.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 14 maj 2011, 20:35

cole-ch je napisao/la:Ima li kakve sanse da se trka sa Borcem izdramatizuje?!
Sta vi mislite, hoce li Travnicani ili Leotar moci uzeti dva boda Borcu, i da li vi mozete sve do kraja dobiti?
Naravno da mislimo, pa ja neću halalit titulu taman čeko od raspalog Leotara da dobije Borac!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 14 maj 2011, 20:47

Emisija o Ivicu na ftv
FKŽ !

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 14 maj 2011, 20:49

Megamon je napisao/la:
tm84 je napisao/la:svakom igracu travnika po 1000 maraka ako odigraju nerjeseno u banja luci :lol:

Ma da im das milion jednostavno ne znaju.
Sta ce oni neandertalci ce pet primiti.
AMAR OSIM!

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 14 maj 2011, 20:53

Krasna prica na ftv-u, vec sam gledao, ovaj intervju mislim da je bio 99-te, jos nekoliko plavih trakica visi sa krova sjeverne tribine, ako se ko sjeca dekoracije za derbi 97-e, ako se ne varam :)
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

grof
Kontakt:

Post Postao/la grof » 14 maj 2011, 21:07

Kakva emisija maloprije na FTV o Ivici Osimu, velikanu i legendi.

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 14 maj 2011, 21:08

Ako je mogao Šturm dati ime stadiona po jos uvijek zivom covjeku u svakom covjeku koji bas voli Zelju, ne zbog furke ili cega li vec, vjerujem da gori zelja da se nasa dolina nazove sto prije po ovom velikom gospodinu.
Covjek me doveo do suza, najezio me, ucinio ponosnim i ko zna sta sve ne u ovih sat vremena.

Ja sam za referendum sa pitanjem: Da li ste za to da se stadion Grbavica preimenuje u stadion Ivica Osim.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 14 maj 2011, 21:08

Jedini bog koji se ukazao na TVu.

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 14 maj 2011, 21:39

Da li ima ikakva mogućnost da se postavi ta emisija na youtube, il' negdje na net, da se može pogledat'??
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 14 maj 2011, 21:58

Vidim vi sebi vec upisali 3 boda protiv Buducnosti,nece vam biti lahko,ali ako zasluzite pobjedu 3 boda su vasa,a ja mislim da cete pobijediti.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 maj 2011, 21:59

hamo_pipa je napisao/la:Da li ima ikakva mogućnost da se postavi ta emisija na youtube, il' negdje na net, da se može pogledat'??
Bice kasnije!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic i 33 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []