Ali, ne mogu se sjetit kome i kad je dao onaj gol, vrijedan titule...ili cak 2 gola u toj tekmi...
Mozel bit Stuttgart ili Werder 2000. godine???
@gero
mogo si njeg stavit na avatar
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
jeste.Mesut Ozil 23 je napisao/la:Qualix(Secer) jel tebi naj igrac Sejo Salihovic?
sto se ti ubacujes nepozvan i sta ti smeta kod ovih finih mladicageronimo je napisao/la:Loše, veoma loše.![]()
Spremni da završite ili da ja zasučem rukave?
ti bokca, zar ne citasŠta si ti mislio
istina. dok sam navijao i odvijao za bayern nadao sam se da ce dopelati hovedesa, po meni najboljeg stopera kojeg ima bliga. nakon sto sam poceo navijati a bome i odvijati za vukove, molio sam se da ne dovedete nikoga nego da u sezonu krenete sa bujtom te da vratite demikelisa. osim toga, molio sam se za prodaju bilala, robena, mulera i gustava i to sve u paket pa pravac u volfsburg na doradu kod najboljeg d-trenera.Opet si pogriješio! Mislim na to da nisi virov'o u tako nešto.
zar si zaboravio staru latinsku koja kaze: o ukusius se ne raspravljius estgeronimo je napisao/la:Opet griješišDresovi su strava
mayku mu, ovo je istina.geronimo je napisao/la:Zayebi to što tebe prošli dresovi podsjećaju na staru ljubav
What I`ve done?geronimo je napisao/la:Loše, veoma loše.![]()
Hajde priznaj, nece ti niko nista.Mesut Ozil 23 je napisao/la:What I`ve done?geronimo je napisao/la:Loše, veoma loše.![]()
Sta da priznam?Bilal je napisao/la:Hajde priznaj, nece ti niko nista.Mesut Ozil 23 je napisao/la:What I`ve done?geronimo je napisao/la:Loše, veoma loše.![]()
Spremni da završite ili da ja zasučem rukave?![]()
Jel de gero da ga neces banovat ako prizna![]()
Meša, ti mi se ne činiš lošimMesut Ozil 23 je napisao/la:What I`ve done?geronimo je napisao/la:Loše, veoma loše.![]()
Ma jeste dosadni. Nismo isti lik. Sta treba da ucinim da dokazem.geronimo je napisao/la:Meša, ti mi se ne činiš lošimMesut Ozil 23 je napisao/la:What I`ve done?geronimo je napisao/la:Loše, veoma loše.![]()
Spremni da završite ili da ja zasučem rukave?nego deder reci svom pajdi da izviri malo vani.
![]()
Loš ste duet, što jest, jest.
Ako treba posebna pojašnjenja, obratite mi se odmah iza ćoška () hoću reći, na PP.
šećko, moj dragi prevrtačuomišljam se, koji od tvojih zadnjih citata da stavim u potpis
![]()
Hoćemo li se kvotati ili i dalje misliš da gledaš hit-paradu?
Otkud ti on naumpadne?sarajlija89 je napisao/la:Sjetih se Zicklera...![]()
Ali, ne mogu se sjetit kome i kad je dao onaj gol, vrijedan titule...ili cak 2 gola u toj tekmi...
Mozel bit Stuttgart ili Werder 2000. godine???
@gero
mogo si njeg stavit na avatar
Novi dresovi su extra zar misliš da Adidas fušeri svojim miljenicima.Bilal je napisao/la:Nisu losi dresovi (jbg adidas nemoze napraviti lose dresove) ali previse lice na drsove Spanske reprezentacije. I ja mislim da su nam stari puno bolji, vjerovatno i najbolji u kojim su nasi igraci igrali.
![]()
PS. Opet se ova dvojica pojavljuju u istom trenutku
Mi dosadniMesut Ozil 23 je napisao/la: Ma jeste dosadni. Nismo isti lik. Sta treba da ucinim da dokazem.![]()
![]()
Izvinjavam se.geronimo je napisao/la:Mi dosadniMesut Ozil 23 je napisao/la: Ma jeste dosadni. Nismo isti lik. Sta treba da ucinim da dokazem.![]()
![]()
![]()
Ja ti nisam rekao da ste isti lik (znaš da ja to mogu znati) ali kada počnete da prodirete po bokovima, yebeš Riba i Roba.![]()
Dakle, bezvezna citiranja (pogotovo slike i klipove) ili kilometaske postove, gdje ćete samo napisati par riječi bez ikakvog značaja....su baš ono bezveze.
Šećeru, šta mi to naljuti Diega?
jah, al je zlatko imo yebene srece pa je osvojio kamaru trofeja, haman vise i od naseg brace. gdje god je iso vazda je nest osvajogeronimo je napisao/la:[ Vazda me podsjećao na Zlatka Vujovića (šećo se možda sjeti ove aždahe) gdje je bio brži od lopte, ali se nikad nije mog'o kako treba sastaviti sa njom.![]()
Dobro, možda kao atleta (ili po tome što su obojica plavušani, a bome i kratkih fitiljaquälix je napisao/la: cikler mi bas lici na boksica, vama![]()

Ja bi ti bio odgovorio, samo da sam na vrijeme upratio ovaj post.sarajlija89 je napisao/la:Sjetih se Zicklera...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.