Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
[youtube][/youtube]
Najbolji napadac svih vremena!
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Baš se pitam šta je Ronaldo igraoPortillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Don't hate what you don't understand.
Fino je zivjeti u vremenu kad se ruse rekordi, i kad dozivis da na 2 utakmice jedan igrac postigne 7 golova.. Ali meni je licno ponizavajuce i cista glupost ako CR obori rekord.. Samim ovim se umanjuje jedan Hugo Sanchez cijih 38 golova u LLigi je donjelo titulu i dominaciju nad svim timovima i koji je istinska legenda ovog kluba sto Ronaldo jos nije- treba da donese par trofeja za to.. A ovako CR pored Ozila i Xabija koji mu samo stimaju da postigne gol i da postane najbolji strijelac lige za jednu sezonu u historiji.. Licno bi volio da sljedece sezone postigne 20 golova a da nam oni donesu titule a da ih 80 postigne popisam se na njih ako su svi protiv Almerie.. Skidam kapu za ono protiv Villareala i Barce u kupu..
Ronaldo veci i bolji od Raula
Xaviesta idi beri baje..
Ronaldo veci i bolji od Raula
Dobro onda drugi.xaviesta je napisao/la:Baš se pitam šta je Ronaldo igraoPortillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Vidis Alene, mozda nije bolji napadac, ali eto, za nas i podosta ljudi je "veci" ako shvatas sta ti hocu reci.
- Cristiano Ronaldo 7
- Kontakt:
ronaldo jes dobar igrac i kolega moj i da bude najbolji strijelac nikad bolji nece biti od raulaL_blancos je napisao/la:Fino je zivjeti u vremenu kad se ruse rekordi, i kad dozivis da na 2 utakmice jedan igrac postigne 7 golova.. Ali meni je licno ponizavajuce i cista glupost ako CR obori rekord.. Samim ovim se umanjuje jedan Hugo Sanchez cijih 38 golova u LLigi je donjelo titulu i dominaciju nad svim timovima i koji je istinska legenda ovog kluba sto Ronaldo jos nije- treba da donese par trofeja za to.. A ovako CR pored Ozila i Xabija koji mu samo stimaju da postigne gol i da postane najbolji strijelac lige za jednu sezonu u historiji.. Licno bi volio da sljedece sezone postigne 20 golova a da nam oni donesu titule a da ih 80 postigne popisam se na njih ako su svi protiv Almerie.. Skidam kapu za ono protiv Villareala i Barce u kupu..
Ronaldo veci i bolji od Raula![]()
Xaviesta idi beri baje..
- anonymousHD
- Kontakt:
Mislim da je mislio na Luis Nazaria de Limu Ronalda. 
- legenda reala
- Kontakt:
Van Basten
Ronaldo
Raul
iako se Magica ne bi složio ja bi to vako poredo ,on bi stavio Baggia ,Henrya ,Shevu itd
Portiloo imal gdje današnji go, kralja
Ronaldo
Raul
iako se Magica ne bi složio ja bi to vako poredo ,on bi stavio Baggia ,Henrya ,Shevu itd
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Darko@ Znam sta hoces reci, ali koga god upitas, dali navijaca Barce, Intera, Manchestera jbt, ko je najbolja "devetka" ikada odgovorit ce ti Ronaldo.
Blancos@ Mozes ti i bolje
Blancos@ Mozes ti i bolje
1 Ibrahimovic .
.
.
.
.
.2 Ronaldo itd
.
.
.
.
.2 Ronaldo itd
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Sta bi sad on morao stagnirat samo radi tebe jel'L_blancos je napisao/la:Fino je zivjeti u vremenu kad se ruse rekordi, i kad dozivis da na 2 utakmice jedan igrac postigne 7 golova.. Ali meni je licno ponizavajuce i cista glupost ako CR obori rekord.. Samim ovim se umanjuje jedan Hugo Sanchez cijih 38 golova u LLigi je donjelo titulu i dominaciju nad svim timovima i koji je istinska legenda ovog kluba sto Ronaldo jos nije- treba da donese par trofeja za to.. A ovako CR pored Ozila i Xabija koji mu samo stimaju da postigne gol i da postane najbolji strijelac lige za jednu sezonu u historiji.. Licno bi volio da sljedece sezone postigne 20 golova a da nam oni donesu titule a da ih 80 postigne popisam se na njih ako su svi protiv Almerie.. Skidam kapu za ono protiv Villareala i Barce u kupu..
Ronaldo veci i bolji od Raula![]()
Xaviesta idi beri baje..
btw:
[youtube][/youtube]
Bio je paklen napadac.
Daj juznjace molim te...juznjak> je napisao/la:1 Ibrahimovic .
.
.
.
.
.2 Ronaldo itd
Tu negdje treba i Alfreda, za kojeg ne mozemo rec da je najbolji jer niko nije pratio njegove igre ali najveci sigurno jeste.. Mozda i najveci igrac svih vremena jer je on najvise zasluzan sto je Real Madrid najtrofejniji klub i sto ima 5 trofeja LP viska.legenda reala je napisao/la:Van Basten
Ronaldo
Raul
Ronaldo je imao potencijal da bude bolji i od Pelea i od Maradone , da se sad govori za igrace novi Ronaldo a ne novi Maradona .. Povreda jbg
Portillo Velika je stvar to jbg, ali vise bi to svrstao kao individualni uspjeh samog Ronalda . Dok je Hugin Pichichi vise uspjeh samog tadasnjeg tima . Sad do kraja sezone nek mu nastimaju 10 golova i nek dadne sebi oduska, a onda sljedece sezone nadam se da ce bit vise timski igrac kakav je bio zadnjih par tekmi prije Barce..
- legenda reala
- Kontakt:
1.Van Basten
2.Ronaldo
3.Pele
4.Messi
5.Bagio
6.Henry
7.Raul
8.Puskas
9.Muller
10.Shevchenko
ovako je svojih top 10 napadač vidio naš drug Magica
ja se nisam složio sa njim Raul je u top 3 jbt
Basten
Ronaldo
Raul
ali Raul ima ono nešto što ostali nemaju
Darko daj današnji gol kralja
2.Ronaldo
3.Pele
4.Messi
5.Bagio
6.Henry
7.Raul
8.Puskas
9.Muller
10.Shevchenko
ovako je svojih top 10 napadač vidio naš drug Magica
Basten
Ronaldo
Raul
ali Raul ima ono nešto što ostali nemaju
Darko daj današnji gol kralja
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Mesut Ozil 23
- Kontakt:
Ronaldo je bio fantastican igrac(mislim na Brazilca), igrao je fenomenalno i pored povrede koju je pretrpio, a kud bi mu bio kraj da ju je nije imao. Ali bez obzira na to Raul je istinska legenda kluba i najbolji strijelac. Ronaldo jeste bio fenomenalan, ali je Raul vise pruzio ovom klubu, daleko vise. 
Ibra je najkompletniji napadac ikada samim tim i najbolji ikada !!! jel Ronaldo mozda zabijao iz slobodnjaka sa 30 m? nije naravno jedina prednost Ronalda je u odnosu na Bosnju je bila to sto je Brazilac i igrac najjace repke(prije,sada je Spanija) eh da je Zlatan bio Brazilac al opet u dresu jedne ispodprosjecne Svedske jednoj Italiji i jednom Bufonu zabije petom i to 2-3 puta je zabijao petom ,zabijao skaricama ,zabijao tako sto je sam prosao citavu odbranu ..tu za mene nema rasprave al eto .
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nadjite mi gol Ronalda iz slobodnog sa 32 metra .
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
E yebiga, nije sad Ronaldo kriv sto je Benzema u odlucujucoj utakmici za prvenstvo (Depor) fulio prazan gol ili sto nam nije sviran penal protiv Almerije za pobjedu. Ne mozes to tako gledat, Ronaldo je i najbolji strijelac Kupa, pa je sve to uspijeh cjelog tima. E sad, sto se onda Hugi potrefilo da budemo daleko najjaci tim na svijetu (kao sto smo i danas, ali nazalost tu je Barca), to je drugo. U to vrijeme samo je Milan bio jaci od nas, ali smo u Spaniji "dominirali", 5 uzastopnih naslova. Neka Ronalda, svaka mu cast za ovaj rekord, sa krila toliko golova zabiti i to u 32 utakmice, nema sta ...L_blancos je napisao/la: Portillo Velika je stvar to jbg, ali vise bi to svrstao kao individualni uspjeh samog Ronalda . Dok je Hugin Pichichi vise uspjeh samog tadasnjeg tima . Sad do kraja sezone nek mu nastimaju 10 golova i nek dadne sebi oduska, a onda sljedece sezone nadam se da ce bit vise timski igrac kakav je bio zadnjih par tekmi prije Barce..
E sad, sto se tice tih napadaca. Ja ne mogu reci za Raula "najbolji svih vremena", ali sam to sada rekao jer se to podrazumjeva pod ono "otkako pratim nogomet". Nisam gledao Van Bastena i Hugu, ali jesam Raula, Henrya, Shevu, Shearera i po meni je Raul najbolji od sviju njih. Jer kao sto rece McManaman: "Ni u cemu nije bio najbolji ali je sveukupno bio najbolji", znaci, nije imao neke predispozicije koje su mu se posebno isticale, ali je sve to imao samo ne posebno izrazeno. Jedan jedini Raul!
legendo@ Messija ne mozes stvrstati medju najbolje napadace ikada jer nije napadac. Ali eto, ako njega tu svrstavas, stavi i Cristinalda koji je zabio vise golova od njega u manje utakmica. A ni Baggio nije bio klasicni centarfor, tako da i on ispada. Stavi tu Batistutu
Garincha je bio dobar, gledao sam jedan dokumentarac ne tako daavno.. Kakve je golove i davao jbt
Uglavnom u skorije vrijeme : Raul, Del Piero,Ronaldo, Ibrahimovic je kompletan al mislim da je sam sebe zahebao sto mjenja dosta timova pa ne uspije ostavit toliko dubok trag, Sheva...
Stariji malo: Muller,Alfredo,Hugo,Basten..
Uglavnom u skorije vrijeme : Raul, Del Piero,Ronaldo, Ibrahimovic je kompletan al mislim da je sam sebe zahebao sto mjenja dosta timova pa ne uspije ostavit toliko dubok trag, Sheva...
Stariji malo: Muller,Alfredo,Hugo,Basten..
- legenda reala
- Kontakt:
čitaš li ono je Magica napiso ovaj poredakPortillo je napisao/la:
legendo@ Messija ne mozes stvrstati medju najbolje napadace ikada jer nije napadac. Ali eto, ako njega tu svrstavas, stavi i Cristinalda koji je zabio vise golova od njega u manje utakmica. A ni Baggio nije bio klasicni centarfor, tako da i on ispada. Stavi tu Batistutu
[youtube][/youtube]
Nadji ti meni jedan ovakav gol Ibre:juznjak> je napisao/la:Ibra je najkompletniji napadac ikada samim tim i najbolji ikada !!! jel Ronaldo mozda zabijao iz slobodnjaka sa 30 m? nije naravno jedina prednost Ronalda je u odnosu na Bosnju je bila to sto je Brazilac i igrac najjace repke(prije,sada je Spanija) eh da je Zlatan bio Brazilac al opet u dresu jedne ispodprosjecne Svedske jednoj Italiji i jednom Bufonu zabije petom i to 2-3 puta je zabijao petom ,zabijao skaricama ,zabijao tako sto je sam prosao citavu odbranu ..tu za mene nema rasprave al eto .
Oba su sa preko 30
btw. evo ti ovaj zadnji ovdje gol sa oko 25 metara:
[youtube][/youtube]
Mislim da je najmanju ruku smijesno porediti Ronalda i Ibrahimovica. Kazes to za repke, da je Ronaldo imao jak tim... Ajde mi onda opravdaj Ibrinih 15 golova u Barceloni u najboljim igrackim godinama za razliku od Ronalda koji je u Barci zabio skoro 50 golova sa 20 godina. De ba molim te nemoj vise nijednom rec da je Ibra najbolji napadac ikada, a pogotovo bolji od Ronalda.
- anonymousHD
- Kontakt:
Pazi Ibre kako gleda covjeka za kojeg priznaje da mu je bio idol
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: xaviesta, dana/u 14 maj 2011, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.