Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Portillo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Portillo » 14 maj 2011, 22:05

[youtube][/youtube]
Najbolji napadac svih vremena!
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 14 maj 2011, 22:09

Portillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Baš se pitam šta je Ronaldo igrao 8-)
Don't hate what you don't understand.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 14 maj 2011, 22:12

Fino je zivjeti u vremenu kad se ruse rekordi, i kad dozivis da na 2 utakmice jedan igrac postigne 7 golova.. Ali meni je licno ponizavajuce i cista glupost ako CR obori rekord.. Samim ovim se umanjuje jedan Hugo Sanchez cijih 38 golova u LLigi je donjelo titulu i dominaciju nad svim timovima i koji je istinska legenda ovog kluba sto Ronaldo jos nije- treba da donese par trofeja za to.. A ovako CR pored Ozila i Xabija koji mu samo stimaju da postigne gol i da postane najbolji strijelac lige za jednu sezonu u historiji.. Licno bi volio da sljedece sezone postigne 20 golova a da nam oni donesu titule a da ih 80 postigne popisam se na njih ako su svi protiv Almerie.. Skidam kapu za ono protiv Villareala i Barce u kupu..

Ronaldo veci i bolji od Raula :?: :?: Xaviesta idi beri baje..

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 14 maj 2011, 22:13

xaviesta je napisao/la:
Portillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Baš se pitam šta je Ronaldo igrao 8-)
Dobro onda drugi. :roll:
Vidis Alene, mozda nije bolji napadac, ali eto, za nas i podosta ljudi je "veci" ako shvatas sta ti hocu reci.

Cristiano Ronaldo 7
Kontakt:

Post Postao/la Cristiano Ronaldo 7 » 14 maj 2011, 22:13

L_blancos je napisao/la:Fino je zivjeti u vremenu kad se ruse rekordi, i kad dozivis da na 2 utakmice jedan igrac postigne 7 golova.. Ali meni je licno ponizavajuce i cista glupost ako CR obori rekord.. Samim ovim se umanjuje jedan Hugo Sanchez cijih 38 golova u LLigi je donjelo titulu i dominaciju nad svim timovima i koji je istinska legenda ovog kluba sto Ronaldo jos nije- treba da donese par trofeja za to.. A ovako CR pored Ozila i Xabija koji mu samo stimaju da postigne gol i da postane najbolji strijelac lige za jednu sezonu u historiji.. Licno bi volio da sljedece sezone postigne 20 golova a da nam oni donesu titule a da ih 80 postigne popisam se na njih ako su svi protiv Almerie.. Skidam kapu za ono protiv Villareala i Barce u kupu..

ronaldo jes dobar igrac i kolega moj i da bude najbolji strijelac nikad bolji nece biti od raula

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 14 maj 2011, 22:14

Mislim da je mislio na Luis Nazaria de Limu Ronalda. :roll:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 maj 2011, 22:15

Van Basten
Ronaldo
Raul
iako se Magica ne bi složio ja bi to vako poredo ,on bi stavio Baggia ,Henrya ,Shevu itd

Portiloo imal gdje današnji go, kralja ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 14 maj 2011, 22:17

Darko@ Znam sta hoces reci, ali koga god upitas, dali navijaca Barce, Intera, Manchestera jbt, ko je najbolja "devetka" ikada odgovorit ce ti Ronaldo.

Blancos@ Mozes ti i bolje ;)

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 14 maj 2011, 22:18

1 Ibrahimovic .
.
.
.
.
.2 Ronaldo itd
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 14 maj 2011, 22:19

L_blancos je napisao/la:Fino je zivjeti u vremenu kad se ruse rekordi, i kad dozivis da na 2 utakmice jedan igrac postigne 7 golova.. Ali meni je licno ponizavajuce i cista glupost ako CR obori rekord.. Samim ovim se umanjuje jedan Hugo Sanchez cijih 38 golova u LLigi je donjelo titulu i dominaciju nad svim timovima i koji je istinska legenda ovog kluba sto Ronaldo jos nije- treba da donese par trofeja za to.. A ovako CR pored Ozila i Xabija koji mu samo stimaju da postigne gol i da postane najbolji strijelac lige za jednu sezonu u historiji.. Licno bi volio da sljedece sezone postigne 20 golova a da nam oni donesu titule a da ih 80 postigne popisam se na njih ako su svi protiv Almerie.. Skidam kapu za ono protiv Villareala i Barce u kupu..

Sta bi sad on morao stagnirat samo radi tebe jel' :lol: E yebig sad. Cinjenica da ce srusiti taj rekord jedan igrac u vremenu kada mi pratimo nogomet je privilegija, a ne "glupost". Mislim, znam da ga ne volis, ali ja sam bas sretan zbog toga sto ce neko napokon srusiti Hugin rekord, a i Hugi je drago ako si citao bas danas onaj njegov interviju na Marci. Dalje, da, naravno da Ronaldo nije jos legenda, ali pred njim je vrijeme i siguran sam da ce biti jednaka a mozda i veca legenda od Huge. Dalje, glupo je reci "pored Ozila i Xabija", kako je to Hugo postizao golove? Sta ti mislis da bi on "dominirao" da mu nije tu bilo Butraguena, Michela, Vazqueza, Chenda, Camacha i ostalih? Pa on je u Atleticu kada nije bilo tih koje sam gore spomenuo bio Pichichi sa 19 golova, za razliku od sezona kada je u Realu zabio 38 golova. Neka ti, Hugu postujem, volim i svrstavam medju najvece legende u povijesti kluba, ali privilegija je kada jedan tvoj igrac sa pozicije krila izjednaci, odnosno nadmasi taj rekord.

btw:
[youtube][/youtube]
Bio je paklen napadac.
juznjak> je napisao/la:1 Ibrahimovic .
.
.
.
.
.2 Ronaldo itd
Daj juznjace molim te...

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 14 maj 2011, 22:25

legenda reala je napisao/la:Van Basten
Ronaldo
Raul
iako se Magica ne bi složio ja bi to vako poredo ,on bi stavio Baggia ,Henrya ,Shevu itd

Portiloo imal gdje današnji go, kralja ;)
Tu negdje treba i Alfreda, za kojeg ne mozemo rec da je najbolji jer niko nije pratio njegove igre ali najveci sigurno jeste.. Mozda i najveci igrac svih vremena jer je on najvise zasluzan sto je Real Madrid najtrofejniji klub i sto ima 5 trofeja LP viska.
Ronaldo je imao potencijal da bude bolji i od Pelea i od Maradone , da se sad govori za igrace novi Ronaldo a ne novi Maradona .. Povreda jbg :oops:

Portillo Velika je stvar to jbg, ali vise bi to svrstao kao individualni uspjeh samog Ronalda . Dok je Hugin Pichichi vise uspjeh samog tadasnjeg tima . Sad do kraja sezone nek mu nastimaju 10 golova i nek dadne sebi oduska, a onda sljedece sezone nadam se da ce bit vise timski igrac kakav je bio zadnjih par tekmi prije Barce..

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 maj 2011, 22:28

1.Van Basten
2.Ronaldo
3.Pele
4.Messi
5.Bagio
6.Henry
7.Raul
8.Puskas
9.Muller
10.Shevchenko

ovako je svojih top 10 napadač vidio naš drug Magica ;) ja se nisam složio sa njim Raul je u top 3 jbt ;)
Basten
Ronaldo
Raul
ali Raul ima ono nešto što ostali nemaju ;)

Darko daj današnji gol kralja
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Mesut Ozil 23
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 23 » 14 maj 2011, 22:31

Ronaldo je bio fantastican igrac(mislim na Brazilca), igrao je fenomenalno i pored povrede koju je pretrpio, a kud bi mu bio kraj da ju je nije imao. Ali bez obzira na to Raul je istinska legenda kluba i najbolji strijelac. Ronaldo jeste bio fenomenalan, ali je Raul vise pruzio ovom klubu, daleko vise. ;)

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 14 maj 2011, 22:32

Ibra je najkompletniji napadac ikada samim tim i najbolji ikada !!! jel Ronaldo mozda zabijao iz slobodnjaka sa 30 m? nije naravno jedina prednost Ronalda je u odnosu na Bosnju je bila to sto je Brazilac i igrac najjace repke(prije,sada je Spanija) eh da je Zlatan bio Brazilac al opet u dresu jedne ispodprosjecne Svedske jednoj Italiji i jednom Bufonu zabije petom i to 2-3 puta je zabijao petom ,zabijao skaricama ,zabijao tako sto je sam prosao citavu odbranu ..tu za mene nema rasprave al eto .
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Nadjite mi gol Ronalda iz slobodnog sa 32 metra .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 14 maj 2011, 22:33

L_blancos je napisao/la: Portillo Velika je stvar to jbg, ali vise bi to svrstao kao individualni uspjeh samog Ronalda . Dok je Hugin Pichichi vise uspjeh samog tadasnjeg tima . Sad do kraja sezone nek mu nastimaju 10 golova i nek dadne sebi oduska, a onda sljedece sezone nadam se da ce bit vise timski igrac kakav je bio zadnjih par tekmi prije Barce..
E yebiga, nije sad Ronaldo kriv sto je Benzema u odlucujucoj utakmici za prvenstvo (Depor) fulio prazan gol ili sto nam nije sviran penal protiv Almerije za pobjedu. Ne mozes to tako gledat, Ronaldo je i najbolji strijelac Kupa, pa je sve to uspijeh cjelog tima. E sad, sto se onda Hugi potrefilo da budemo daleko najjaci tim na svijetu (kao sto smo i danas, ali nazalost tu je Barca), to je drugo. U to vrijeme samo je Milan bio jaci od nas, ali smo u Spaniji "dominirali", 5 uzastopnih naslova. Neka Ronalda, svaka mu cast za ovaj rekord, sa krila toliko golova zabiti i to u 32 utakmice, nema sta ...

E sad, sto se tice tih napadaca. Ja ne mogu reci za Raula "najbolji svih vremena", ali sam to sada rekao jer se to podrazumjeva pod ono "otkako pratim nogomet". Nisam gledao Van Bastena i Hugu, ali jesam Raula, Henrya, Shevu, Shearera i po meni je Raul najbolji od sviju njih. Jer kao sto rece McManaman: "Ni u cemu nije bio najbolji ali je sveukupno bio najbolji", znaci, nije imao neke predispozicije koje su mu se posebno isticale, ali je sve to imao samo ne posebno izrazeno. Jedan jedini Raul!

legendo@ Messija ne mozes stvrstati medju najbolje napadace ikada jer nije napadac. Ali eto, ako njega tu svrstavas, stavi i Cristinalda koji je zabio vise golova od njega u manje utakmica. A ni Baggio nije bio klasicni centarfor, tako da i on ispada. Stavi tu Batistutu ;)

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 14 maj 2011, 22:38

Garincha je bio dobar, gledao sam jedan dokumentarac ne tako daavno.. Kakve je golove i davao jbt :roll:
Uglavnom u skorije vrijeme : Raul, Del Piero,Ronaldo, Ibrahimovic je kompletan al mislim da je sam sebe zahebao sto mjenja dosta timova pa ne uspije ostavit toliko dubok trag, Sheva...
Stariji malo: Muller,Alfredo,Hugo,Basten..

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 maj 2011, 22:40

Portillo je napisao/la:
legendo@ Messija ne mozes stvrstati medju najbolje napadace ikada jer nije napadac. Ali eto, ako njega tu svrstavas, stavi i Cristinalda koji je zabio vise golova od njega u manje utakmica. A ni Baggio nije bio klasicni centarfor, tako da i on ispada. Stavi tu Batistutu ;)
čitaš li ono je Magica napiso ovaj poredak
[youtube][/youtube]

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 14 maj 2011, 22:40

juznjak> je napisao/la:Ibra je najkompletniji napadac ikada samim tim i najbolji ikada !!! jel Ronaldo mozda zabijao iz slobodnjaka sa 30 m? nije naravno jedina prednost Ronalda je u odnosu na Bosnju je bila to sto je Brazilac i igrac najjace repke(prije,sada je Spanija) eh da je Zlatan bio Brazilac al opet u dresu jedne ispodprosjecne Svedske jednoj Italiji i jednom Bufonu zabije petom i to 2-3 puta je zabijao petom ,zabijao skaricama ,zabijao tako sto je sam prosao citavu odbranu ..tu za mene nema rasprave al eto .

Nadjite mi gol Ronalda iz slobodnog sa 32 metra .
Nadji ti meni jedan ovakav gol Ibre:

Oba su sa preko 30 :lol: Obzirom da je uzeo loptu na preko 50 metara.
btw. evo ti ovaj zadnji ovdje gol sa oko 25 metara:
[youtube][/youtube]

Mislim da je najmanju ruku smijesno porediti Ronalda i Ibrahimovica. Kazes to za repke, da je Ronaldo imao jak tim... Ajde mi onda opravdaj Ibrinih 15 golova u Barceloni u najboljim igrackim godinama za razliku od Ronalda koji je u Barci zabio skoro 50 golova sa 20 godina. De ba molim te nemoj vise nijednom rec da je Ibra najbolji napadac ikada, a pogotovo bolji od Ronalda.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 14 maj 2011, 22:42

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 14 maj 2011, 22:45

Pazi Ibre kako gleda covjeka za kojeg priznaje da mu je bio idol
[youtube][/youtube]
:lol:
Zadnja izmjena: xaviesta, dana/u 14 maj 2011, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.