Olimpik Sarajevo

čamac
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la čamac » 16 jun 2009, 15:06

Klub bez navijača je obična budalaština. Da im Abramović dođe, a ne Gracic sve je to obično sr.an.je. Nagledali smo se mi tih klubova tipa Brotnja, Gruda i ostalih. Eno danas u Avazu ovce pasu po Mokrom Docu. Nema od toga ništa tamam kad bi ligu pet godina za redom uzimali. Ovo što Gracić radi je samo iz inata. Kad mu se desi par sr.anj.a u režiji Saveza i lokalnih reketaša diće i on ruke. Kakva je liga i njen kvalitet s lovom za par godina od Pofaličkog možeš napraviti prvaka i šta onda. Ne pravi se klub tako. U gradu nema mjesta za još jedan klub i to je gotova priča. Režimskim strukturama su bila puno i dva, a ne tri. Uozbljite se.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 16 jun 2009, 15:24

čamac je napisao/la:Klub bez navijača je obična budalaština. Da im Abramović dođe, a ne Gracic sve je to obično sr.an.je. Nagledali smo se mi tih klubova tipa Brotnja, Gruda i ostalih. Eno danas u Avazu ovce pasu po Mokrom Docu. Nema od toga ništa tamam kad bi ligu pet godina za redom uzimali. Ovo što Gracić radi je samo iz inata. Kad mu se desi par sr.anj.a u režiji Saveza i lokalnih reketaša diće i on ruke. Kakva je liga i njen kvalitet s lovom za par godina od Pofaličkog možeš napraviti prvaka i šta onda. Ne pravi se klub tako. U gradu nema mjesta za još jedan klub i to je gotova priča. Režimskim strukturama su bila puno i dva, a ne tri. Uozbljite se.

Hahahahahahhahaahhah joj sta neces ovdje procitati.To kod ok korala?Slusaj ovdje za nas dvicu nema mjesta ti ili ja. Nevjerovatno koliko su ljudi zavisni ili su totalno zalutali ovdje.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Olimpik u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Olimpik u srcu » 16 jun 2009, 15:42

123456 je napisao/la:
čamac je napisao/la:Klub bez navijača je obična budalaština. Da im Abramović dođe, a ne Gracic sve je to obično sr.an.je. Nagledali smo se mi tih klubova tipa Brotnja, Gruda i ostalih. Eno danas u Avazu ovce pasu po Mokrom Docu. Nema od toga ništa tamam kad bi ligu pet godina za redom uzimali. Ovo što Gracić radi je samo iz inata. Kad mu se desi par sr.anj.a u režiji Saveza i lokalnih reketaša diće i on ruke. Kakva je liga i njen kvalitet s lovom za par godina od Pofaličkog možeš napraviti prvaka i šta onda. Ne pravi se klub tako. U gradu nema mjesta za još jedan klub i to je gotova priča. Režimskim strukturama su bila puno i dva, a ne tri. Uozbljite se.

Hahahahahahhahaahhah joj sta neces ovdje procitati.To kod ok korala?Slusaj ovdje za nas dvicu nema mjesta ti ili ja. Nevjerovatno koliko su ljudi zavisni ili su totalno zalutali ovdje.
Kada se u jednom gradu napravi 5 klubova zasto ne bi mogla 3,razmisli malo... :x

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 jun 2009, 19:52

Bivši prvotimac Laktaša Muhamed Subašić je novo pojačanje sarajevskog Olimpika.
Prema informacijama koje smo dobili iz najmlađeg sarajevskog premijerligaša, Subašić je potpisao ugovor na dvije sezone sa Olimpikom. Iz sarajevkog kluba žele demantirati informaciju po kojoj je ovaj 19-godišnji fudbaler, koji igra na poziciji lijevog beka, potpisao za banjalučki Borac.

- Subašić je imao zapaženu sezonu u Laktašima, radi se o perspektivnom mladom igraču od kojeg se očekuje da u novoj sezoni pokaže svoj kvalitet – rekli su u Olimpiku
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 18 jun 2009, 10:47

miky_hz je napisao/la:Bivši prvotimac Laktaša Muhamed Subašić je novo pojačanje sarajevskog Olimpika.
Prema informacijama koje smo dobili iz najmlađeg sarajevskog premijerligaša, Subašić je potpisao ugovor na dvije sezone sa Olimpikom. Iz sarajevkog kluba žele demantirati informaciju po kojoj je ovaj 19-godišnji fudbaler, koji igra na poziciji lijevog beka, potpisao za banjalučki Borac.

- Subašić je imao zapaženu sezonu u Laktašima, radi se o perspektivnom mladom igraču od kojeg se očekuje da u novoj sezoni pokaže svoj kvalitet – rekli su u Olimpiku
Muhamed je igrao kod nas u Podgrmecu talenat je on stvrano igra dobro
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 jun 2009, 21:33

slabo se ovaj olimpik pojacava moram priznat vise sam ocekivo
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

jalijas
Kontakt:

Post Postao/la jalijas » 22 jun 2009, 14:40

ma kakvi slabo, prema informacijama koje ja imam, a koje su 99 posto tacne, ovo jos uvijek nije konacna prica, cujem dolazi im ovaj kolarov iz Borca kojeg je Celik htio za ovu sezonu, ali im ga Gracic maznuo ispred nosa, a koliko cujem, ni ovaj Spalevic nije daleko od potppisa ugovora. Sve u svemu mislim da Olimpik tesko da moze proci bez Evrope narednu godinu....
Vukovi polahko poceli da pokazuju svoje zube, ima da bude kao wolsburg naredne sezone!!!!
Vukovi haraju fudbalskim terenima evropee
:D

jalijas
Kontakt:

Post Postao/la jalijas » 23 jun 2009, 09:35

ovaj Kolarev je siguran, evo u jutrošnjem Avazu u tekstu o Čeliku kažu da je u posljednji momenat ipak potpisao za Olimpik čime je Olimpik zatvorio zadnji red, sve u svemu respektabilna zadnja linija. Evo kako za sada izgleda roster olimpika za narednu sezonu:
Golmani: Adilović, Rastoder (prvi golman za narednu sezonu je također pronađen, dolazi iz inostranstva i milsim da će biti predstavljen krajem sedmice)
Odbrana: Simčević, Prlić, Suljević, Lulić, Subašić
Veza: Pelak, Kurto, Vidović i Makić
Napad: Kušljić, Marinković, Hasečić i Mahović (Spalević???)

Ali koliko sam upućen, a jesam, ni ovo nije sve, jos uvijek ima mjesta za još jedno ili dva provjerena imena. Olimpik na čelu sa Husrefom ima ekipu koja će imati čemu da se nada naredne sezone.
Imam informacije da će klub predstaviti ova nova pojačanja krajem sedmice, odnosno u petak, kada će neke stvari biti jasnije i kada će se konačno znati na kakvu ekipu Husref može računati za sezonu 2009/2010.
Sve u svemu puno sreće...

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 23 jun 2009, 09:49

Bice velika greska ako potpisu spalevica,lik je dao 90% svojih golova iz poklonjenih penala,da ne govorim o njegovim ispadima i o tome koliko su ga kvazi novinari "uzdigli u nebesa" da je neka igracina,obican prosjek i nista vise......

jalijas
Kontakt:

Post Postao/la jalijas » 23 jun 2009, 10:37

lopta je okrugla je napisao/la:Bice velika greska ako potpisu spalevica,lik je dao 90% svojih golova iz poklonjenih penala,da ne govorim o njegovim ispadima i o tome koliko su ga kvazi novinari "uzdigli u nebesa" da je neka igracina,obican prosjek i nista vise......
ma ne bih se bas slozio sa tobom, pogledaj ma,o na you tube njegove golove i vidjet ces da grijesis, mozda nije svjetska klasa, ali je za nasu ligu i nase uslove ronaldo vjeruj mi...

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 23 jun 2009, 15:39

Spalevic potpisao za Olimpik kao i vrsni stoper Borca Kolarov.

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 23 jun 2009, 18:11

Neće dati više od 7-8 golova ako ne bude penale pucao svako kolo kao u Slaviji !

Kaka
Kontakt:

Post Postao/la Kaka » 23 jun 2009, 18:46

ne prelazi spalevic u olimpik,a evo za sve one koji misle da samo spale daje golove iz penala nek se malo uvjere u ovih 25-30 golova
Miloš Krasić !!!

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 23 jun 2009, 19:24

nick je napisao/la:slabo se ovaj olimpik pojacava moram priznat vise sam ocekivo
Slazem se prijatelju...odprilike isto misljenje imam :!:
mB!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 23 jun 2009, 20:06

Ja ne znam šta većina Vas ovdje očekuje, da Olimpik dovede igrače tipa Ibričić, Pandža, Zec??? Pa i ove što su doveli su sasvim solidna pojačanja, a jesu li oni najbolja rješenja za "vukove" ostaje da vidimo nakon nekoliko prvih kola. Svejedno, radujem se dolasku Olimpika u Gradačac, želim im puno sreće u Premijer Ligi BiH.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 23 jun 2009, 20:06

sretno u Premier ligi...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

enzo
Kontakt:

Post Postao/la enzo » 23 jun 2009, 20:18

na kojoj su strani navijaci olimpika-ako su na sjeveru pitari ce morati na jug,to bi bila tribina za gostujuce navijace,ili mozda istok- :D :D :D :D

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 23 jun 2009, 21:28

Ne misli nitko da je Spalević loš napadač ali nije ništa bolji od ostalih nekoliko koji su pri vrhu lige. Dosta napadača puca i penale,a on puca svako drugo kolo :D . Bez obzira na to, sigurno je među najboljih 4-5 napadača lige.

jalijas
Kontakt:

Post Postao/la jalijas » 24 jun 2009, 09:58

ma pricajte vi sta hocete, ali spalevic je jedan od najboljih, ako ne i najbolji napadac u premijer ligi...
ako je istina da je potpisao, a vjerujem da jeste, olimpik ce imati napad za cistu desetku. Iz kluba najavljuju da ce predstavljanje novih akvizicija biti u petak, pa cemo vidjeti ko je sve dosao. Nego imam neku informaciju, ali ne znam koliko je tacna, da ce najveci bum ipak izazvati dolazak novog golamana, ako je informacija koju ja imam tacna, bit ce to mozda i najvece iznendjenje u prelaznom roku ove sezone, ali o tom potom, cujem isto da im je potpisao mladen ristic, kojeg sam gledao na you tube i moram priznat da je strasan igrac, veznjak koji je proslu sezonu igrao u makedoniji i koji je, ako je dosao jos samo jedno u nizu istinskih pojacanja za vukove, a evo kako izgleda zasadasnji roster olimpika za anrednu sezonu:

Golmani: Adi Adilović, Irfan Rastoder, ???? (vidjet cemo u petak ko ce biti prvi golman)

Odbrana: Aleksandar Simčević, Bruno Prlić, Nihad Suljević, Armin Lulić, Muhamed Subašić, Nikola Kolarov

Veza: Albin Pelak, Muamer Kurto, Miloš Vidović, Admir Makić, Mladen Ristić, Miloš Jokić???

Napad: Goran Kušljić, Mirko Marinković, Adis Hasečić, Armin Mahović i Darko Spalević???

Prem informacijama koje imam, prozivka im je u subotu, a pojavit ce se i nekih osam igraca koji ce doci na probu iz svicarske, SAD-a i Crne Gore koje su razni menadžeri nudili, a koji ce se pokusati dokazati Husrefu....

Sve u svemu buran prelazni rok u Olimpiku.

Zvijer10
Kontakt:

Post Postao/la Zvijer10 » 24 jun 2009, 10:28

Jedan sto dolazi na probu je Denaldin Hamzagic. Cuo sam da je trebo potpisat ugovor sa Sarajevom ali neznam sta bi. Uglavnom on dolazi iz istog tima gdje je igro Vedad Ibisevic u Americi. Nego kad pocinje sezona nemogu vise cekat??

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.