FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SINE
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SINE » 23 jun 2009, 09:21

Zna li iko kad će izači (i hoče li uopšte) u javnosti ta Amarova lista pojačanja, ovu su za sada, čini mi se sve špekulacije.
SAMO ŽELJO

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 23 jun 2009, 09:35

lopta je okrugla je napisao/la:
sasatm87 je napisao/la:Sutra citajte san imaju jako zanimljiv clanak pod nazivom "Kreće Željina lokomotiva bez spavaćih kola"
prije 2h se nece moci procitati ne net prezentaciji sana.
Hmm,zanimljiv,prije da ce biti lozionicki,ocekujte od uhljupa i kvazi novinara iz San-a,najmanje dva pozitivna clanka(gle cuda do juce gotovo svi bili negativni) o nasem klubu(o zuji i brkovicu pogotovo) i to svaki dan,ti "dusebriznici" naseg kluba,do juce su pisali razne pamflete i bljuvotine o nasem klubu,a po njihovom i preko noci, sve pozitivno u nasem klubu,vjerovatno na ta pozitivno-lozionicka piskaranja,utjece i besplatna jagnjetina,tj.besplatni ruckovi i 'koja markica" u padze.......
P.S.usput,sinanovic,kvazi novinar,vec se pozalio zuji kako forumasi pisu lose o njemu,nije uhljup samo naveo na koji je forum mislio,nije ni bitno.......

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 23 jun 2009, 09:54

faba je napisao/la:Kakvi debili, kreteni, bolidi su ovi 'camac', '123456' i ostali koji se hvale ispisanim stranicama na forumu.
@camac i ostala dojencad, da nije Zeljeznicar zbog duplo vise ispisanih stranica na sportsport forumu veci klub od Sarajeva? :mrgreen: Aman Jarrabi.

Ako cemo vec po vasem, znam da pratite, ko ima vise ispisanih stranica na bihsoccer forumu, odgovor je mi.Samo sto su tamo Robijasi na temu Celik ispisali vise stranica nego i mi na nasu, pa je onda Celik veci klub i od vas i od nas. :mrgreen:
Hajd' ba odj.ebi više i ti. Ko tebe za šta ovdje pita. Znamo i napisali smo sve o vama i zapamti dalje od Lješeva nikog ne zanimate. Rekao sam vam more puta ne mašite vi na Želju, niste vi za toga niti je Željo za takve levate. Možete se upinjati 100 godina, ali nikad nećete biti Željo. Malo nas ufatila kriza i odmah se nešta vi pomamili. Niko vas ne je.be ni zašta, nema više režima i udbe. Pitarskog nakota će biti sve manje. Čim plava mašina krene niko vas više neće ni spominjati.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 23 jun 2009, 09:56

SINE je napisao/la:Zna li iko kad će izači (i hoče li uopšte) u javnosti ta Amarova lista pojačanja, ovu su za sada, čini mi se sve špekulacije.
Naravno da su spekulacije sve dok ne potpise neki igrac izgleda da su nam interesantni sledeci igrici sta ce biti od toga vidicemo:
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 23 jun 2009, 10:12

Meni se cini da cemo aBd zelju gledati sledece sezone u 3 pretkolu Lige prvaka...kako igra sa Liverpolom ili mozda cak protiv nekog drugog velikana...za zelju od malih nogu navijam...al nisam neki vatrreni navijac zbog ovih silnih desavanja, postji mogucnost da se i ja vratim na tribina aBd...koliko je godisnja :?: :D
mB!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 23 jun 2009, 10:15

SABUR! 8-)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Har3
Kontakt:

Post Postao/la Har3 » 23 jun 2009, 11:26

Bešlija: Nema govora o prelasku u Čelik
Mirsad Bešlija je u razgovoru za Oslobođenje rekao da je vijest o njegovom prelasku u Čelik obična dezinformacija.
Trenutno sam na odmoru i pojavit ću se na prozivci Željezničara, rekao je Bešlija.

Imam ugovor na još godinu i pol dana i zaista ne razmišljam o odlasku, kaže Bešlija i dodaje da je sretan zbog povratka Osima na mjesto trenera Željezničara.

izvor : sportin ba

:D

Pitari, pitari, bas ste cudna raja nekad ste bili qrac, a sada ste jaja. Hahha :) Fol Europa, fol elita, fol vrh a na grbavici dvica :) Znam da boli...

fanatikos
Kontakt:

Post Postao/la fanatikos » 23 jun 2009, 11:47

Novoimenovani predsjednik Fudbalskog kluba Željezničar Sabahudin Žujo na današnjoj pres-konferenciji kazao je da je primarni cilj konsolidacija kluba i stvaranje uslova za dobre rezultate, čime će se vratiti sponzori i publika.

Žujo je predstavio najbliže saradnike i novo Predsjedništvo, koje će brojati 23 člana.

Prva sjednica novoizabranog Predsjedništva bit će održana u utorak u 18 sati, kada bi i zvanično Amar Osim trebao stupiti na funkciju šefa stručnog štaba, umjesto dosadašnjeg trenera Demira Hotića.

"Amar Osim još uvijek nije imenovao svoje najbliže saradnike, a u kombinaciji je Milomir Odović. Pitanja kao što je izgradnja stadiona, privatizacija i slično za novo rukovodstvo bit će u drugom planu", istakao je Žujo.

Osim je već vodio tim Grbavice u periodu od 2001. do 2004. godine, kad je Željezničar osvojio dva naslova prvaka BiH, kao i dva nacionalna Kupa.

Prozivka igrača Željezničara i početak priprema trebala bi biti obavljena 26. jula, a trenažni proces mogao bi biti obavljen na Kupresu. Žujo je najavio i pregled kompletne dokumentacije. Poslovne knjige bit će otvorene 1. jula, nakon čega bi mogla uslijediti i revizija određenih ugovora.

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 23 jun 2009, 11:56

Har3 je napisao/la:Bešlija: Nema govora o prelasku u Čelik
Mirsad Bešlija je u razgovoru za Oslobođenje rekao da je vijest o njegovom prelasku u Čelik obična dezinformacija.
Trenutno sam na odmoru i pojavit ću se na prozivci Željezničara, rekao je Bešlija.

Imam ugovor na još godinu i pol dana i zaista ne razmišljam o odlasku, kaže Bešlija i dodaje da je sretan zbog povratka Osima na mjesto trenera Željezničara.

izvor : sportin ba

:D

Pitari, pitari, bas ste cudna raja nekad ste bili qrac, a sada ste jaja. Hahha :) Fol Europa, fol elita, fol vrh a na grbavici dvica :) Znam da boli...
j.ebali vas pitari vise sta ih spominjete na ovoj temi

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 23 jun 2009, 12:05

trebalo bi pogledati malo i tosunovica on je slobodan igrac.Sad da li je realno ocekivati Hrgovica to nezz.
:?

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 23 jun 2009, 12:39

Mukiol je napisao/la:Meni se cini da cemo aBd zelju gledati sledece sezone u 3 pretkolu Lige prvaka...kako igra sa Liverpolom ili mozda cak protiv nekog drugog velikana...za zelju od malih nogu navijam...al nisam neki vatrreni navijac zbog ovih silnih desavanja, postji mogucnost da se i ja vratim na tribina aBd...koliko je godisnja :?: :D

polusezonska za jug cvancika redovno, sjever 40 :)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 23 jun 2009, 13:11

.
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 10 feb 2012, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 23 jun 2009, 13:12

zna li iko kolko bi mogao Zeljo dobiti od eventualnog transfera Štile, postoji li opcija da dobije Zeljo 5% od ukupnog transfera ona varijanta ko za Dzeku.
P.S Kolko mogu uzet repa za polovan SonyEriccson K800i, super stanje, full oprema (kablovi, punjac, slusalice) + originalni je, nije sa neke mreze pa odkljucavan (npr. Vodafon i sl.)
Volim te Zeljo!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 23 jun 2009, 13:16

-
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 13 jul 2013, 00:26, ukupno mijenjano 2 puta.

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 23 jun 2009, 13:19

lenovo je napisao/la:
SINE je napisao/la:Zna li iko kad će izači (i hoče li uopšte) u javnosti ta Amarova lista pojačanja, ovu su za sada, čini mi se sve špekulacije.
Naravno da su spekulacije sve dok ne potpise neki igrac izgleda da su nam interesantni sledeci igrici sta ce biti od toga vidicemo:
Hajde ove pitare i da provarim, iako im ne bih nikad skandirao, ali Hrgovića kao što neko spomenu da dovedu pa ranio bih se majke mi...

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 23 jun 2009, 13:23

LICNOST DANA!!!

Amar Osim, jedan od najuspješnijih mladih trenera u BiH, jučer je i zvanično imenovan za novog šefa stručnog štaba posrnulog Fudbalskog kluba Željezničar.

Novoizabrani predsjednik i prvi čovjek ovog kluba iz njegovih najslavnijih poslijeratnih dana Sabahudin Žujo zna šemu po kojoj će vratiti Želju tamo gdje mu je mjesto - prvo je trebao vratiti Osima.

Amar Osim zapravo je sociološki fenomen. U nemogućim uvjetima, posebnim stilom ponašanja, prvi je doveo jedan bh. tim do trećeg pretkola Lige prvaka, u kojem su, uz dužno poštovanje, igrali pojedini fudbaleri koji su sada ko zna gdje i čime se bave.

Osim je otjeran 2003. jer je Željo izgubio od "nekakvog" Hartsa, samo zato što je navikao navijače na konstantne pobjede i protiv mnogo zvučnijih ekipa.

Stoga je šest godina prokletstva na Grbavici zaista realna cijena njegovog nezasluženog otpuštanja. Sada, kada se u Željezničar vratio čovjek koji je svoju stručnost dokazao i u Japanu osvajanjem Kupa te zemlje sa Džef junajtedom, možda nam i čitava liga bude bolja.

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 23 jun 2009, 13:25

zlatandr je napisao/la:zna li iko kolko bi mogao Zeljo dobiti od eventualnog transfera Štile, postoji li opcija da dobije Zeljo 5% od ukupnog transfera ona varijanta ko za Dzeku.
P.S Kolko mogu uzet repa za polovan SonyEriccson K800i, super stanje, full oprema (kablovi, punjac, slusalice) + originalni je, nije sa neke mreze pa odkljucavan (npr. Vodafon i sl.)
Nemojte, više o tim procentima ispisano več 10 strana, o tome hoče li Željo dobiti i koliki procenat od prodaje Džeke, Štile i sl.
SAMO ŽELJO

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 23 jun 2009, 13:27

zlatandr je napisao/la:zna li iko kolko bi mogao Zeljo dobiti od eventualnog transfera Štile, postoji li opcija da dobije Zeljo 5% od ukupnog transfera ona varijanta ko za Dzeku.
Ma sigurno ga mozes zamjeniti za dva polovna fudbalera, jednog veznog i jednog napadače, al gledaj da nisu puno prešli,hahahahaha
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 jun 2009, 14:46

kupovina,prodaja,mijenjanje itd.ubuduce na temi predvidjenoj za to.Tema postoji u podforumu "Diskusije"
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

enzo
Kontakt:

Post Postao/la enzo » 23 jun 2009, 20:32

nick je napisao/la:mah samo da mi je docekat da pogodim 2 na kladionici :D
prva gostujuca je 2
ja bih volio da bude prvo kolo pa da ide 10 autobusa,a onda drugo pod reflektorima protiv nekog jaceg ;) kad ce se znati imena pojacanja

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Orvel, ristagrad, SarajevoAC, Saurman, WeekendOffender i 92 gosta.