Tako mislis ti,ali ne i Evropa.Frutek je napisao/la:Ima naglasak ko Staljinneutralan__ je napisao/la:Vjerovatno zato je zavrsio na 6. mjestu.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- neutralan__
- Kontakt:
Re: Chat
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
neutralan__ je napisao/la:Tako mislis ti,ali ne i Evropa.Frutek je napisao/la:Ima naglasak ko Staljinneutralan__ je napisao/la:Vjerovatno zato je zavrsio na 6. mjestu.
Koja Evropa, Evropa je glasala za Azerbejdžan a za ans Srbi, Hrvati, Slovenci, Turci, Siptari, Makedonci i dijaspora jos po koji bod uboli od Evropljana
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- neutralan__
- Kontakt:
Jel mislis da bi dobio onoliki aplauz?Ma kakvi sve Bosanci bili u Njemackoj pa mu aplaudirali. 
- legenda reala
- Kontakt:
Hej ba dobili smo bodove od Austrije .Švicarske ,Njemačke ,Francuske ,Holandije ,Švedske ,Italije ,to su gospodske zemlje u Evropi i one nešta znače ,jbo Hrvatsku 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Aplauz, pa ako nisi primjetio i Španija je dobila aplauz al eto živite u Iluzijamaneutralan__ je napisao/la:Jel mislis da bi dobio onoliki aplauz?Ma kakvi sve Bosanci bili u Njemackoj pa mu aplaudirali.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- legenda reala
- Kontakt:
pa aplauz su dobili svi ,što će publika u dvorani nego da aplauziraFrutek je napisao/la:Aplauz, pa ako nisi primjetio i Španija je dobila aplauz al eto živite u Iluzijamaneutralan__ je napisao/la:Jel mislis da bi dobio onoliki aplauz?Ma kakvi sve Bosanci bili u Njemackoj pa mu aplaudirali.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- skyisthelimit
legenda reala je napisao/la:Hej ba dobili smo bodove od Austrije .Švicarske ,Njemačke ,Francuske ,Holandije ,Švedske ,Italije ,to su gospodske zemlje u Evropi i one nešta znače ,jbo Hrvatsku
i ja kazem, hvala njima a **** hrvate kad nauce engleski nek se pojave, a stani oni znaju engleski cim su pjevali na engleskom...i dokle dogurase
15.10 - 15.06 ...
- neutralan__
- Kontakt:
Jesu,ali kakav aplauz?Kiseli aplauz,kiseli.Dino je svoj dio zadatka obavio,ali sto neki traze 'dlaku u jajetu',sto su neki ljubomorni,eh to su vec druge stvari.Frutek je napisao/la:Aplauz, pa ako nisi primjetio i Španija je dobila aplauz al eto živite u Iluzijamaneutralan__ je napisao/la:Jel mislis da bi dobio onoliki aplauz?Ma kakvi sve Bosanci bili u Njemackoj pa mu aplaudirali.
U svakom slucaju Dini i ekipi svaka cast!
Nekim je očito lakše metar u guzicu nego MILIMETAR u glavu 
- skyisthelimit
Frutek je napisao/la:
Koja Evropa, Evropa je glasala za Azerbejdžan a za ans Srbi, Hrvati, Slovenci, Turci, Siptari, Makedonci i dijaspora jos po koji bod uboli od Evropljana
sto nisu srbi zavrsili ispred ili blizu nas, dijaspora puna srba,,,ajd ne blamiraj se bolje ti je
15.10 - 15.06 ...
- neutralan__
- Kontakt:
Ko li ti je to rekao?Frutek je napisao/la:Nekim je očito lakše metar u guzicu nego MILIMETAR u glavu
- neutralan__
- Kontakt:
Kao sto on rece nekima je očito lakše metar u guzicu nego MILIMETAR u glavu.Vjerovatno zato sto Bosanaca ima vise u dijaspori ili ipak samo njemu i Hrvatima nevalja pjesma ili Dinin engleski jezik,a ostatku Evrope valja?skyisthelimit je napisao/la:Frutek je napisao/la:
sto nisu srbi zavrsili ispred ili blizu nas, dijaspora puna srba,,,ajd ne blamiraj se bolje ti je
Umjesto da budemo ponosni na Dinu,mi ga prozivamo,sramota,da je bio pametan pa ostao u Sarajevu i bio bi rahat.
Kolko ti je metara izaslo kroz usta 2,3,4,5?
- neutralan__
- Kontakt:
Djecije fore.Blamiras se dzaba,ali ako cemo tako,pitaj nekog u porodici ko ti je preci ,pa ces dobiti odgovor.Frutek je napisao/la:Kolko ti je metara izaslo kroz usta 2,3,4,5?
- skyisthelimit
Frutek je napisao/la:Kolko ti je metara izaslo kroz usta 2,3,4,5?
upola manje nego tebi
15.10 - 15.06 ...
Vi nastavite lupetat sjajno vam ide, nemojte prestajat sutra možda ne budete imali inspiracije a ja odoh gledat NCIS
- skyisthelimit
Frutek je napisao/la:Vi nastavite lupetat sjajno vam ide, nemojte prestajat sutra možda ne budete imali inspiracije a ja odoh gledat NCIS
jedini koji lupeta si ti ovdje, i hajd postedi nas svojih nebuloznih komentara
15.10 - 15.06 ...
- spielführer_21
- Kontakt:
Imaju pametnijeg posla nego da sjede i gledaju eurosong i još troše pare na glupi TELEvoting..skyisthelimit je napisao/la:Frutek je napisao/la:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma legendo mi vama 12 vi nam 10,uh al ste zajebani narodlegenda reala je napisao/la:Hej ba dobili smo bodove od Austrije .Švicarske ,Njemačke ,Francuske ,Holandije ,Švedske ,Italije ,to su gospodske zemlje u Evropi i one nešta znače ,jbo Hrvatsku
e da cestitam na sjajnom sestom mestu Merlina...
Nadam se da ste sada shvatilispielführer_21 je napisao/la:Imaju pametnijeg posla nego da sjede i gledaju eurosong i još troše pare na glupi TELEvoting..skyisthelimit je napisao/la:Frutek je napisao/la:
Na eurosongu jedino što propratim je glasanje ne znam ni ja što,ali eto da vidim hoćel ikad postat normalno,a ne ovo na silu.Pa reakcija onog našeg voditelja turci imaju nove najbolje prijatelje(tako sam ja čuo da je bilo nisam na bht gledao) pa vi sada ovdje protiv rvata i šiptara kako rekoste
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.