ma znam....ja sam za dosta zemalja predvidio kome ce dati najvise bodova....cipar grckoj; slovenci i srbi nama; turska azeru; san marino italiji, ove skandinavske zemlje izmedju sebe itd....alfarouqaminu je napisao/la:ĆeMa je napisao/la:nije tacno...ocekivali smo od hrvata 12 ,a dobismo....po prknu......od ovog pobjednika azera sam ocekivao bar 5-6 bodova, ono - 0....a mi njima 10, al et....al su me iznenadili austrija i svica po 12alfarouqaminu je napisao/la:ma pokakim ti se ja na evroviziju,kada glasaju svi za svoje komsije.... bem ti kvalitet evrovizije,ne znam zbog cega se i odrzava kada se zna unapred koja drzava ce dati 8,10 i 12 poena
ma de mozes od hrvata dobiti 12,za to sam bio siguran da necete dobiti...de oni najvece stipse![]()
al cema tako je uglavnom,sve zemlje glasaju za susede,to se moglo videti,aj ti stavljas hrvate,de od njih nema leba
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- alfarouqaminu
- Kontakt:
al to je tacno,od njih niste ni mogli da ocekujete... Nego mene iznenadi grcka,ja sam bio ubedjen da ce nam dati 10 ili 12 poena kad ono krivak,zaista ih ne kapiramĆeMa je napisao/la:ma znam....ja sam za dosta zemalja predvidio kome ce dati najvise bodova....cipar grckoj; slovenci i srbi nama; turska azeru; san marino italiji, ove skandinavske zemlje izmedju sebe itd....alfarouqaminu je napisao/la:ĆeMa je napisao/la: nije tacno...ocekivali smo od hrvata 12 ,a dobismo....po prknu......od ovog pobjednika azera sam ocekivao bar 5-6 bodova, ono - 0....a mi njima 10, al et....al su me iznenadili austrija i svica po 12
ma de mozes od hrvata dobiti 12,za to sam bio siguran da necete dobiti...de oni najvece stipse![]()
al cema tako je uglavnom,sve zemlje glasaju za susede,to se moglo videti,aj ti stavljas hrvate,de od njih nema leba
- skyisthelimit
i mene je iznenadila grcka kad je nama dala 3 boda, koliko ste vi dobili od grka, da je bilo lane moje bila bi 12 ali stvarno losu ste pjesmu imalialfarouqaminu je napisao/la:
al to je tacno,od njih niste ni mogli da ocekujete... Nego mene iznenadi grcka,ja sam bio ubedjen da ce nam dati 10 ili 12 poena kad ono krivak,zaista ih ne kapiram
15.10 - 15.06 ...
- alfarouqaminu
- Kontakt:
vi ste dobili 3,ali mi krivak 0 bodova.... ma buraz nije bila toliko losa pesma koliko je bila losa ova krestava.... Ovi grci su me prijatno iznenadili sa ovih 0 bodova....skyisthelimit je napisao/la:i mene je iznenadila grcka kad je nama dala 3 boda, koliko ste vi dobili od grka, da je bilo lane moje bila bi 12 ali stvarno losu ste pjesmu imalialfarouqaminu je napisao/la:
al to je tacno,od njih niste ni mogli da ocekujete... Nego mene iznenadi grcka,ja sam bio ubedjen da ce nam dati 10 ili 12 poena kad ono krivak,zaista ih ne kapiram
to sto ste popusili od grka, to ti otprilike dodje da mi ne dobijemo nista od turske,a dobijamo uvijekalfarouqaminu je napisao/la:vi ste dobili 3,ali mi krivak 0 bodova.... ma buraz nije bila toliko losa pesma koliko je bila losa ova krestava.... Ovi grci su me prijatno iznenadili sa ovih 0 bodova....skyisthelimit je napisao/la:i mene je iznenadila grcka kad je nama dala 3 boda, koliko ste vi dobili od grka, da je bilo lane moje bila bi 12 ali stvarno losu ste pjesmu imalialfarouqaminu je napisao/la:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- skyisthelimit
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ĆeMa je napisao/la:to sto ste popusili od grka, to ti otprilike dodje da mi ne dobijemo nista od turske,a dobijamo uvijekalfarouqaminu je napisao/la:vi ste dobili 3,ali mi krivak 0 bodova.... ma buraz nije bila toliko losa pesma koliko je bila losa ova krestava.... Ovi grci su me prijatno iznenadili sa ovih 0 bodova....skyisthelimit je napisao/la: i mene je iznenadila grcka kad je nama dala 3 boda, koliko ste vi dobili od grka, da je bilo lane moje bila bi 12 ali stvarno losu ste pjesmu imali
Ma gde isto... Daj mi kao braca kad ono prc 0 bodova...au bas su me razocarali
aj ba nije to toliko smesno, daj nabise nam noz u ledjaskyisthelimit je napisao/la:cuj 0![]()
prijatno iznenadjenje
iduce godine Azijasong![]()
- skyisthelimit
ni mi nismo dobili od danske, belgije a redovno dobijamo,.od hrvata smo trebali najmanje 10 dobiti..noz u ledja, s tim bodovima bili bi peti 
15.10 - 15.06 ...
- alfarouqaminu
- Kontakt:
haha,ja sam bio ubedjen da necete nista dobiti od hrvata... ali grci,a joj kave piche... Ma dobro vraticemo im mi...skyisthelimit je napisao/la:ni mi nismo dobili od danske, belgije a redovno dobijamo,.od hrvata smo trebali najmanje 10 dobiti..noz u ledja, s tim bodovima bili bi peti
pa upravo to ti kazem....mi smo s turcima braca i da nam ne daju boda, naravno da bi bili razocarani....zato te razumijem sto si razocaran.....nista nam ne preostaje neg poslati asima bajrica po pobjeduMa gde isto... Daj mi kao braca kad ono prc 0 bodova...au bas su me razocarali
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ĆeMa je napisao/la:pa upravo to ti kazem....mi smo s turcima braca i da nam ne daju boda, naravno da bi bili razocarani....zato te razumijem sto si razocaran.....nista nam ne preostaje neg poslati asima bajrica po pobjeduMa gde isto... Daj mi kao braca kad ono prc 0 bodova...au bas su me razocarali
ma hebem im ja svima mater... Ma osvojicemo sledece godine u Azerbejdzanu...
kad im bude otisla Marija Serifovic
Dobro jutroo narode ! 
“Football's not just about scoring goals - it's about winning.”(Alan Shearer)
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Dobro jutro raja, dobro jutroooooo

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
- DAVID VILLA
- Kontakt:
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Sto ovako kasno ustajes, nema smislaDAVID VILLA je napisao/la:jutro raja![]()
![]()
![]()
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Jimmy from the hood je napisao/la:Sto ovako kasno ustajes, nema smislaDAVID VILLA je napisao/la:jutro raja![]()
![]()
![]()
![]()
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Ja zaspao u pola 3, probudio se u 7:32. Telefon me probudio 
..jutro narode 
Jutrooo...

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sto manje spavam, bolje se naspavam
sinoc legao mozda oko 3, ustao jutros oko 9 sati, pravo dobro se naspavao
sinoc legao mozda oko 3, ustao jutros oko 9 sati, pravo dobro se naspavao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.