Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

ĆeMa
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la ĆeMa » 15 maj 2011, 02:22

alfarouqaminu je napisao/la:
ĆeMa je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la:ma pokakim ti se ja na evroviziju,kada glasaju svi za svoje komsije.... bem ti kvalitet evrovizije,ne znam zbog cega se i odrzava kada se zna unapred koja drzava ce dati 8,10 i 12 poena :roll:
nije tacno...ocekivali smo od hrvata 12 ,a dobismo....po prknu......od ovog pobjednika azera sam ocekivao bar 5-6 bodova, ono - 0....a mi njima 10, al et....al su me iznenadili austrija i svica po 12

ma de mozes od hrvata dobiti 12,za to sam bio siguran da necete dobiti...de oni najvece stipse :lol:

al cema tako je uglavnom,sve zemlje glasaju za susede,to se moglo videti,aj ti stavljas hrvate,de od njih nema leba :lol:
ma znam....ja sam za dosta zemalja predvidio kome ce dati najvise bodova....cipar grckoj; slovenci i srbi nama; turska azeru; san marino italiji, ove skandinavske zemlje izmedju sebe itd....
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 15 maj 2011, 02:25

ĆeMa je napisao/la:
ĆeMa je napisao/la: nije tacno...ocekivali smo od hrvata 12 ,a dobismo....po prknu......od ovog pobjednika azera sam ocekivao bar 5-6 bodova, ono - 0....a mi njima 10, al et....al su me iznenadili austrija i svica po 12

ma de mozes od hrvata dobiti 12,za to sam bio siguran da necete dobiti...de oni najvece stipse :lol:

al cema tako je uglavnom,sve zemlje glasaju za susede,to se moglo videti,aj ti stavljas hrvate,de od njih nema leba :lol:
ma znam....ja sam za dosta zemalja predvidio kome ce dati najvise bodova....cipar grckoj; slovenci i srbi nama; turska azeru; san marino italiji, ove skandinavske zemlje izmedju sebe itd....
al to je tacno,od njih niste ni mogli da ocekujete... Nego mene iznenadi grcka,ja sam bio ubedjen da ce nam dati 10 ili 12 poena kad ono krivak,zaista ih ne kapiram :roll:

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 15 maj 2011, 02:27

al to je tacno,od njih niste ni mogli da ocekujete... Nego mene iznenadi grcka,ja sam bio ubedjen da ce nam dati 10 ili 12 poena kad ono krivak,zaista ih ne kapiram :roll:
i mene je iznenadila grcka kad je nama dala 3 boda, koliko ste vi dobili od grka, da je bilo lane moje bila bi 12 ali stvarno losu ste pjesmu imali
15.10 - 15.06 ...

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 15 maj 2011, 02:31

skyisthelimit je napisao/la:
i mene je iznenadila grcka kad je nama dala 3 boda, koliko ste vi dobili od grka, da je bilo lane moje bila bi 12 ali stvarno losu ste pjesmu imali
vi ste dobili 3,ali mi krivak 0 bodova.... ma buraz nije bila toliko losa pesma koliko je bila losa ova krestava.... Ovi grci su me prijatno iznenadili sa ovih 0 bodova.... :twisted:

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 15 maj 2011, 02:33

skyisthelimit je napisao/la:
vi ste dobili 3,ali mi krivak 0 bodova.... ma buraz nije bila toliko losa pesma koliko je bila losa ova krestava.... Ovi grci su me prijatno iznenadili sa ovih 0 bodova.... :twisted:
to sto ste popusili od grka, to ti otprilike dodje da mi ne dobijemo nista od turske,a dobijamo uvijek
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 15 maj 2011, 02:34

cuj 0 :roll: :lol: prijatno iznenadjenje :mrgreen:

iduce godine Azijasong :lol: :roll:
15.10 - 15.06 ...

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 15 maj 2011, 02:36

ĆeMa je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la: i mene je iznenadila grcka kad je nama dala 3 boda, koliko ste vi dobili od grka, da je bilo lane moje bila bi 12 ali stvarno losu ste pjesmu imali
to sto ste popusili od grka, to ti otprilike dodje da mi ne dobijemo nista od turske,a dobijamo uvijek

Ma gde isto... Daj mi kao braca kad ono prc 0 bodova...au bas su me razocarali
skyisthelimit je napisao/la:cuj 0 :roll: :lol: prijatno iznenadjenje :mrgreen:

iduce godine Azijasong :lol: :roll:
aj ba nije to toliko smesno, daj nabise nam noz u ledja :lol:

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 15 maj 2011, 02:41

ni mi nismo dobili od danske, belgije a redovno dobijamo,.od hrvata smo trebali najmanje 10 dobiti..noz u ledja, s tim bodovima bili bi peti :evil:
15.10 - 15.06 ...

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 15 maj 2011, 02:45

skyisthelimit je napisao/la:ni mi nismo dobili od danske, belgije a redovno dobijamo,.od hrvata smo trebali najmanje 10 dobiti..noz u ledja, s tim bodovima bili bi peti :evil:
haha,ja sam bio ubedjen da necete nista dobiti od hrvata... ali grci,a joj kave piche... Ma dobro vraticemo im mi... :lol:

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 15 maj 2011, 02:46

pa upravo to ti kazem....mi smo s turcima braca i da nam ne daju boda, naravno da bi bili razocarani....zato te razumijem sto si razocaran.....nista nam ne preostaje neg poslati asima bajrica po pobjedu

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 15 maj 2011, 02:59

ĆeMa je napisao/la:
pa upravo to ti kazem....mi smo s turcima braca i da nam ne daju boda, naravno da bi bili razocarani....zato te razumijem sto si razocaran.....nista nam ne preostaje neg poslati asima bajrica po pobjedu

ma hebem im ja svima mater... Ma osvojicemo sledece godine u Azerbejdzanu... :lol:
kad im bude otisla Marija Serifovic :lol:

dr. House
Kontakt:

Post Postao/la dr. House » 15 maj 2011, 07:56

Dobro jutroo narode ! :)
“Football's not just about scoring goals - it's about winning.”(Alan Shearer)

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 15 maj 2011, 08:11

Dobro jutro raja, dobro jutroooooo :D :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 15 maj 2011, 08:53

jutro raja :mrgreen: :D :D :D
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 15 maj 2011, 09:25

DAVID VILLA je napisao/la:jutro raja :mrgreen: :D :D :D
Sto ovako kasno ustajes, nema smisla :D :D
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 15 maj 2011, 09:28

Jimmy from the hood je napisao/la:
DAVID VILLA je napisao/la:jutro raja :mrgreen: :D :D :D
Sto ovako kasno ustajes, nema smisla :D :D
:lol: :lol: a zaspo sam u pola jedan :lol: gledo euroviziju :lol:
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 15 maj 2011, 09:29

Ja zaspao u pola 3, probudio se u 7:32. Telefon me probudio :?

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 15 maj 2011, 09:45

..jutro narode ;)

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 15 maj 2011, 10:51

Jutrooo... :D :D
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 15 maj 2011, 11:31

sto manje spavam, bolje se naspavam :mrgreen:

sinoc legao mozda oko 3, ustao jutros oko 9 sati, pravo dobro se naspavao :)

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.