Real Madrid uopšte nije optužio Barcelonu i Busquetsa za racizam. Informiši se prvo, pa nešto pričaj.ZOI84 je napisao/la:da je ovom bananom Edin udario Balotelija optužili bi ga za rasizamdoduše nema tu Reala da s....
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
pa koje optužio UNICEF,:D sudije, porke?anonymousHD je napisao/la:Real Madrid uopšte nije optužio Barcelonu i Busquetsa za racizam. Informiši se prvo, pa nešto pričaj.ZOI84 je napisao/la:da je ovom bananom Edin udario Balotelija optužili bi ga za rasizamdoduše nema tu Reala da s....
- anonymousHD
- Kontakt:
REKO SAM ZA RASIZAM!ZOI84 je napisao/la:pa koje optužio UNICEF,:D sudije, porke?
- skyisthelimit
Edin je još jednom pokazao koliko voli našu domovinu i da se ne stidi ničega. Majstore svaka čast !
“Football's not just about scoring goals - it's about winning.”(Alan Shearer)

"Yaya moj dobar drugar"
Tiocfaidh ár lá
Da i ja to napisem jednom hehehe
svaka cast dzeksone na promovisanju bih na najbolji moguci nacin...
meni se cini da su samo dzeko i tevez nosili zastave svojih zemalja !!!
svaka cast dzeksone na promovisanju bih na najbolji moguci nacin...
meni se cini da su samo dzeko i tevez nosili zastave svojih zemalja !!!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Goalgetter
- Kontakt:
- JuveSissoko
- Kontakt:
ovaj Yaya Toure,jos malo pa nece bit klupskog trofeja kojeg nije osvojio 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- skyisthelimit
JuveSissoko je napisao/la:ovaj Yaya Toure,jos malo pa nece bit klupskog trofeja kojeg nije osvojio
Barca se dobro zayebala sto ga je prodala, najbolji je igrac City-a
15.10 - 15.06 ...
cudo, miracle....prvi intervju, a da nije rekao "like i said before"
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Nije ispunjavao Barcine kriterijume za visinuskyisthelimit je napisao/la:JuveSissoko je napisao/la:ovaj Yaya Toure,jos malo pa nece bit klupskog trofeja kojeg nije osvojio
Strasan igrac licno meni ismedju prvih 10 trenutno u svijetu. Moze Edu staviti u zube i sprintati tako po terenu koliko je jak
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ajd da Barca nije osvojila ligu i da nije u finalu LP (a bila i u kupu) pa da kazes da se zayebalaskyisthelimit je napisao/la:JuveSissoko je napisao/la:ovaj Yaya Toure,jos malo pa nece bit klupskog trofeja kojeg nije osvojio
Toure jest predobar igrac, ali za duplo manje pare su doveli mascherana, so....
ser del barça es el millor que hi ha !
Ok sve to ali je i Yaya Toure duplo bolji igrac od Maskerana.
PS: Imate temu o Manchester Cityu i tamo diskutujte o treneru,Silvi,Tevezu,Kolarovu.....ovo je samo za naseg dijamanta
PS: Imate temu o Manchester Cityu i tamo diskutujte o treneru,Silvi,Tevezu,Kolarovu.....ovo je samo za naseg dijamanta
RIP SALE VILENJAK
I od Busquetsa !RKO je napisao/la:Ok sve to ali je i Yaya Toure duplo bolji igrac od Maskerana.
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
-
Necromacer
- Kontakt:
Gledam klip slavlja u slvalčioni i nigdje Dzeke..izgleda da se sjajno uklopio u ekipu. 
ionako svi nisu tu, vidjeli smo dovoljno klipova dosad iz kojih je očito da se i više nego dobro uklopio i da je jako sretan bez obzira što nije igrao, to se ne može glumitiNecromacer je napisao/la:Gledam klip slavlja u slvalčioni i nigdje Dzeke..izgleda da se sjajno uklopio u ekipu.
Sto nece,iako se nije previse naigrao niti previse golova zabio.Necromacer je napisao/la:Gledam klip slavlja u slvalčioni i nigdje Dzeke..izgleda da se sjajno uklopio u ekipu.
Ko god je pratio ovu njegovu polusezonu,zna da zabio par izuzetno vaznih golova.U kupu ih fakticki izvukao od ispadanja a u prvenstvu gol protiv Blackburna je bio izuzetno vazan za konacan put u LP.
A kad ni Baloteliju onakvom nije padalo tesko sto sijedi na klupi,zadnja dva meca.Nece ni Dzeki,bit ce tu rotacija koliko hoces..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
[youtube][/youtube]
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: napapijri1987, Proximic, Tracy3McGrady i 38 gostiju.