hvala i tebi posluso sam ja,imal sta za sutra?TuborgGreen je napisao/la:Montpellier-Chambery 34:25 proslo glat,onako kako sam i rekao da ce ih karabatic i kompanija unistitTuborgGreen je napisao/la:Montpellier-Chambery
Montpelje sa karabaticem,giguom,kavticnikom izgleda premocno protiv Chamberija koji nema nekih imena al su drugi na tabeli..forma chamberija je u velikom padu sto pokazuju i 2 poraza za redom na strani i slabasna pobjeda protiv zadnjeg na tabeli kod kuce..Montpelje je nakon ispadanja iz lige prvaka dosao malo do zraka sto i pokazuju zadnje njihove utakmice u prvenstvu koje su se pretvorile u trening tekme..Jedini poraz je Montpelje dozivio upravo od Chamberija u novembru,mislim da ce zelit osvetu veceras a s tim i da odluce ovogodisnjeg prvaka francuske,tako da bi trebalo da im rascvjetaju pr.dare sa 5-6 razlike![]()
Osim naravno ak se ne opuste na kraju i puste im da smanje razliku na 3-4 razlike,mada mislim da trener nema razloga da stedi karabatica i ostale jer su im naredni protivnici pus.sy smoke..
Ovdje igram da ce montpelje dobit s hendikepom(sa 4 ili vise golova razlike) a za one opreznije cista 1
Sretno ko isprati![]()
Nadam se da je neko poslusao
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
-
- Kontakt:
Sutra ima teletine i cevapa na rostiljuharis10 je napisao/la: hvala i tebi posluso sam ja,imal sta za sutra?

Aham samo nek se roka ja ne mogu sutra radim ali jednom cemo se dogovrit i svi se skupit forumasi negdje hehe
Ajmo kladioničari opletite hehe dajte neki listić daprepišem 

-
- Kontakt:
Liverpul-Totenhem 1
Sampdoria-Palermo PS1
Bari-Lecce ZX2
Zaragoza-Espanjol 1
Atletik Bilbao-Malaga 1
Sampdoria-Palermo PS1
Bari-Lecce ZX2
Zaragoza-Espanjol 1
Atletik Bilbao-Malaga 1
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Sinoc skino 8 parova ukupne kvote 21, i ostane mi Milan calgari odigro 2-4 gola, za 320 marona , a oni odigraju 4-1. 

Kad nece nece.... SuosecamObsidian je napisao/la:Sinoc skino 8 parova ukupne kvote 21, i ostane mi Milan calgari odigro 2-4 gola, za 320 marona , a oni odigraju 4-1.

Ako te tesi ja sam juce sastavio 3 dobitna i uplate drugi ljudi te tikete. ja sastavim dva tiketa i padnem na jednu na oba

Ovo ide u...gornji desni. -E slusaj,ako ovo ode u gornji desni ti ides u gornji urgentni,si cuo!? Deteta mi mog. -Ti si lud covek - 'oces ti da te ludak malo projase kroz kraj,jel oces?Pa se ti posle pitaj da l' sam lud i koji mi je ****!
United, Man united,
We're the boys in red and we're on our way to Wembley!
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!
We're the boys in red and we're on our way to Wembley!
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Teška srca ovo pišem, al' mislim da bi se danas trebalo tući na Nadala. Jučer je im'o relativno lagan meč protiv Gasqueta, dok je Novak odigr'o preko 3 sata protiv Murraya i vidno se umorio. Ko je gledao meč, može to potvrditi. Kvota na Nadala je 1.55, tako da nije za baciti. Naravno, može se odigrati i over gemova, jer mislim da i umorni Novak može uzeti makar jedan set.
Također, treba Ajax - Twente pokušati sa duplim golom, te tući na Liverpool protiv Tottenhama i odigrati Villareal - Real 3+. To su moji parovi za danas.
Također, možda probati sa over gemova na Sharapovi.
Sretno svima
Također, treba Ajax - Twente pokušati sa duplim golom, te tući na Liverpool protiv Tottenhama i odigrati Villareal - Real 3+. To su moji parovi za danas.
Također, možda probati sa over gemova na Sharapovi.
Sretno svima

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Liverpool - Tottenham(s.t.) 15.5. 17:00 1X 1,18
Birmingham/gol - Fulham 15.5. 17:00 DA 1,25
Ajax - Twente 15.5. 14:30 1X 1,15
Roda - Heerenveen 15.5. 14:30 1X 1,12
Athl.Bilbao - Malaga 15.5. 21:00 1X 1,11
Wigan - West Ham 15.5. 17:00 1X 1,22
Nancy - Nice 15.5. 17:00 1X 1,17
Kvota: 3,01 ulog 10km
Birmingham/gol - Fulham 15.5. 17:00 DA 1,25
Ajax - Twente 15.5. 14:30 1X 1,15
Roda - Heerenveen 15.5. 14:30 1X 1,12
Athl.Bilbao - Malaga 15.5. 21:00 1X 1,11
Wigan - West Ham 15.5. 17:00 1X 1,22
Nancy - Nice 15.5. 17:00 1X 1,17
Kvota: 3,01 ulog 10km
Ovo ide u...gornji desni. -E slusaj,ako ovo ode u gornji desni ti ides u gornji urgentni,si cuo!? Deteta mi mog. -Ti si lud covek - 'oces ti da te ludak malo projase kroz kraj,jel oces?Pa se ti posle pitaj da l' sam lud i koji mi je ****!
Danas nema čega nema.
Nancy-Nice 1 1.90
AEK-PAOK 0-2 1.55
Vojvodina-Spartak 1 1.45
Getafe-Osasuna 1 1.80
Villarreal-Real Madrid 3+ 1.55
Oklahoma C.-Memphis 1 1.50
Panathinaiko-Olympiakos 1 1.65
191,5/Oklahoma City-Memphis z2 1.85
Peng/Zheng-V.King/Shvedova 2 1.70
------------------------------------------------
Nadal-Đoković preko 23 gema?
Sharapova-Stosur 2, ili preko 21 gema?
Nancy-Nice 1 1.90
AEK-PAOK 0-2 1.55
Vojvodina-Spartak 1 1.45
Getafe-Osasuna 1 1.80
Villarreal-Real Madrid 3+ 1.55
Oklahoma C.-Memphis 1 1.50
Panathinaiko-Olympiakos 1 1.65
191,5/Oklahoma City-Memphis z2 1.85
Peng/Zheng-V.King/Shvedova 2 1.70
------------------------------------------------
Nadal-Đoković preko 23 gema?
Sharapova-Stosur 2, ili preko 21 gema?

Evo jedan od juce (na 10KM), jos mi je LFC ostao (nadam se da me nece moj klub razocarati)

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- Liverpool.F.C
- Kontakt:
Arsenal - Aston Villa 1
Basel - Thun 1
Liverpool - Tottenham 1
Villarreal - Real Madrid 2
Bochum - Duisburg 1
Kvota 8,02
Basel - Thun 1
Liverpool - Tottenham 1
Villarreal - Real Madrid 2
Bochum - Duisburg 1
Kvota 8,02
Villarreal - Real M. 3+
Liverpool - Tottenham 1
Atl. Bilbao - Malaga 1
Zaragoza - Espanyol 1
Kvota: 6,86
SRETNO !
Liverpool - Tottenham 1
Atl. Bilbao - Malaga 1
Zaragoza - Espanyol 1
Kvota: 6,86
SRETNO !
Sumnjivo...
Fenerbahce - Ankaragucu 2/1
Trabzon - Buyuk 2/1
Basel - Thun 2/1
NISU DOJAVE

Fenerbahce - Ankaragucu 2/1
Trabzon - Buyuk 2/1
Basel - Thun 2/1
NISU DOJAVE

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- pintol_TM87
- Kontakt:

probati sistem 9/18
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Metalac - Indijija X ili 2
Mentalac i Indjija se bore za opstanak,pobednik u ovom mecu ce verovatno ostati u ligi,Metalac mali klub iz malog mesta koji nema svoj stadion,Indjija jedan od najbogatijih klubova u prvoj ligi,drzi ih Jesic,uticajan covek u srpskom fudbalu i naravno pun novca,poznat i po namestanju utakmica,ovo nece prepustiti slucaju!Metalc kompletan,Indjija bez Mladenovica,Trajkovica i Zivanovica.
Mentalac i Indjija se bore za opstanak,pobednik u ovom mecu ce verovatno ostati u ligi,Metalac mali klub iz malog mesta koji nema svoj stadion,Indjija jedan od najbogatijih klubova u prvoj ligi,drzi ih Jesic,uticajan covek u srpskom fudbalu i naravno pun novca,poznat i po namestanju utakmica,ovo nece prepustiti slucaju!Metalc kompletan,Indjija bez Mladenovica,Trajkovica i Zivanovica.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- pintol_TM87
- Kontakt:
eh gotovo je sad...al ajde nema veze krenulo me opet kao i jucer...lagano sve prolaziharry_90 je napisao/la:Metalac - Indijija X ili 2
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
zanimljivo,koliko imas ako pogodis 9???? koliko para...pintol_TM87 je napisao/la:
probati sistem 9/18

8/11
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.