FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

aS_Roma

Re: F.K.Buducnost Banovici

Post Postao/la aS_Roma » 14 maj 2011, 19:18

0-1 Haskic :D

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 14 maj 2011, 19:21

Cestitke na pobjedi :D
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 14 maj 2011, 19:47

Mi poceli pobjedjivat...znak da ne trebam vise ici na utakmice;) Cim ja ne idem bodovi dolaze,ali kasno Marko stize na Kosovo...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 maj 2011, 19:48

Zajebaste me na kladionici :lol:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 14 maj 2011, 19:57

Titova-Juga je napisao/la:Zajebaste me na kladionici :lol:
Mi ovo shvatamo kao igru...nista vise;)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 14 maj 2011, 20:00

neutralan__ je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:70 min drzimo see ! :D
Stvarno bolje igramo u gostima,znaci da je do terena.
Da se igra samo u gostima, vi biste se borili za vrh, ali eto mora se i kući igrati, valjda je veći pritisak u banovićima nego na strani...

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 14 maj 2011, 20:08

Sve cestitke ekipi Buducnosti.Tako se bori za svoj klub iako znas da si ispao.Vi sigurno niste zasluzili ispadanje .Zelim vam brz povratak...
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 14 maj 2011, 20:18

Iskrene cestitke na pobjedi.Zelimo vam brz povratak u Pl.

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 14 maj 2011, 20:26

I od mene cestitke.
Sa onakvom igriom sigurno ne zasluzujete ispadanje

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 14 maj 2011, 21:17

Hvala vam momci. ;)
Ne znam,ali zbog cega bolje igraju u gostima,vjerovatno taj pritisak.
Kako mi je samo drago sto smo pobijedili,nevjerovatno.Mozda i nismo zasluzili ispadanje,ali jbg sta je tu je,mozda se opet ubrzo vratimo.Samo momcima svaka cast,pokazali kako se bori i gine za svoj klub iako smo vec ispali. :)
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 14 maj 2011, 21:18

Hvala vam svima na lijepim zeljama i cestitkama, koje su donedavno postale pusti snovi. ;)
1947!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 maj 2011, 22:44

Ja tek sad vidio da ste uzeli puni plijen u Travniku. :)

Moze se reci da ste priredili iznenadjenje, jer je kod njih rijetko ko uzimao bod a kamoli sva tri.
Sad ostaje zal sto za onim izgubljenim tekmama u Banovicima, jer da je drugacija situacija Buducnost bi danas bila u sigurnoj luci.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 14 maj 2011, 23:24

Omerbavarac je napisao/la:Ja tek sad vidio da ste uzeli puni plijen u Travniku. :)

Moze se reci da ste priredili iznenadjenje, jer je kod njih rijetko ko uzimao bod a kamoli sva tri.
Sad ostaje zal sto za onim izgubljenim tekmama u Banovicima, jer da je drugacija situacija Buducnost bi danas bila u sigurnoj luci.
Jbg ostaje zal za propustenim.Mislim da je ovo 1. put da pobjedimo u Travniku.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 14 maj 2011, 23:27

@neutralan, imas pp
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 15 maj 2011, 09:41

cestitam na pobjedi poz iz gradacca
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 15 maj 2011, 11:00

Do sada je samo Chuck Norris pobijedio na Piroti,cestitke :D

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 15 maj 2011, 11:06

Ljumani_Banovici je napisao/la:Hvala vam svima na lijepim zeljama i cestitkama, koje su donedavno postale pusti snovi. ;)
yel bilo sta nasih tamo znas li??? tzv "LJumana" :D :D
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 15 maj 2011, 13:42

Na svakoj domacoj utakmici Buducnost ima izmedju 500-1000 navijaca koji su gotovo uvijek uz klub bez obzira o kojem rangu takmicenja se radilo. Eh sad ono sto dodje preko 1000 to su vecinom oni koji dodju samo kada je u pitanju PL. Kada neki od nasih igraca pogrijesi odmah krenu prozivanja igraca i psovke sa tribina,sto djeluje na same igrace i tako vise slusaju sta dolazi s tribina nego sto su koncentrisani na igru,dok je na strani drugacija stvar. Igraju bez ikakvog pritiska,ako izgube(to je ocekivano),a ako se sta iscupa dobro i jest. To je prva stvar,a druga stvar su igraci sredine terena koji nisu sposobni da povuku loptu i naprave visak igraca i gurnu loptu prema napadacima,dok se na strani igra vecinom na kontre. Gotovo svaka nasa domaca utakmica,razmijeni se nekoliko pasova,lopta vrati do stopera i stoper trazi napadace koji su u podredjenom polozaju na protivnickog stopera koji ima vise vremena da se postavi na loptu.....to je moje misljenje...

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 15 maj 2011, 21:50

Hodza_manLju je napisao/la:Na svakoj domacoj utakmici Buducnost ima izmedju 500-1000 navijaca koji su gotovo uvijek uz klub bez obzira o kojem rangu takmicenja se radilo. Eh sad ono sto dodje preko 1000 to su vecinom oni koji dodju samo kada je u pitanju PL. Kada neki od nasih igraca pogrijesi odmah krenu prozivanja igraca i psovke sa tribina,sto djeluje na same igrace i tako vise slusaju sta dolazi s tribina nego sto su koncentrisani na igru,dok je na strani drugacija stvar. Igraju bez ikakvog pritiska,ako izgube(to je ocekivano),a ako se sta iscupa dobro i jest. To je prva stvar,a druga stvar su igraci sredine terena koji nisu sposobni da povuku loptu i naprave visak igraca i gurnu loptu prema napadacima,dok se na strani igra vecinom na kontre. Gotovo svaka nasa domaca utakmica,razmijeni se nekoliko pasova,lopta vrati do stopera i stoper trazi napadace koji su u podredjenom polozaju na protivnickog stopera koji ima vise vremena da se postavi na loptu.....to je moje misljenje...
evo ja prvi kazem da pricas istinu, ovo znam jer sam ja jedno vrijeme SAM bio na stadionu prije nekoliko polusezona jos kad smo trebali ispasti iz Prve Lige, a sada ovi koji nemaju veze sta je fudbal da kazem doje*u se na stadion i dijele neprimjerene komentare na racun nasih igraca, sto direktno utice kao sto si ti rekao na koncentraciju.Da ne pisem dalje, ti si sve rekao
1947!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 15 maj 2011, 22:04

Jednim dijelom ste upravu,ali treba shvatiti i taj narod,oni dadnu za tu utakmicu 5KM,odvoje od svog grla i od svoje djece i normalno da ce biti iznervirani,to govore u ljutnji i afektu.Iako tako ne bi trebalo,kao sto ste rekli to utice na igrace i njihovu igru.
Oni koji psuju upravi i govore im razne neprikladne rijeci,ja ih ne krivim uopste.Evo zasto,nasim navijacima tj. Ljumanima su obecali sve i svasta,od buseva za gostovanja,do besplatnog ulaza i ne znam ni ja cega.Ti momci (Ljumani) su ih dobrili u Prvoj ligi,kad je bilo najteze.I tako jednu utakmcu,Ljumani su stavili svoj transparent na kojem pise Ljumani i zastavu BiH.Poslije 10-ak minuta dolazi obezbjedjenje (3-4 covjeka) i govore da skinu zastavu.Zasto??Ni oni sami ne znaju odgovor,to je smetalo ili jednostavno neko iz uprave nije zelio tu zastavu,zastavu nase drzave na stadionu.Ovo govorim iz razloga sto su sve navijacke skupine koje su dosle u Banovice stavljale kakve su zeljele transparente i zastave (najmladji primjer su Ultrasi kada su stavili zastavu Hrvatske) i tada se zastava nije skinula.Zasto?Vjerovatno zato sto je upravi u cilju da sto vise zaradi od gostujucih navijaca,tako sto im dozvoljavaju sve,a nasim navijacima prema kojima bi trebali biti takvi prave razno razne nevjerovatne stvari.Nekako su Ljumani preko toga presli.
Slijedeci primjer,pocela je PL,Ljumani su dosli na utakmicu protiv Drine,prije toga im je bio obecan besplatan ulaz,kada su dosli morali su platiti po 5KM.To je bio kraj.Svi su onda sacekali poluvrijeme i presli na zapad.
Ja ipak mislim da nasi igraci imaju dobru podrsku sa tribina sa obzirom u kakvom je stanju klub.
Ko je bio na utakmici protiv Zvijezde zna o cemu pricam,gubimo 3:1,ispali smo,a publika pruza podrsku nasim igracima kako bi dosli barem do izjednacenja koje nam nista ne znaci.Prosto nevjerovatno.
Jos jednom ponavljam da se slazem sa vama da ne treba tako reagovati prema igracima,jer onaj koji istinski voli ovaj klub,treba biti uz njega i kada je dobro i kada je lose,a takvih je malo.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski i 7 gostiju.