cestitke na pobjedi i na ovomeŠB.TRN je napisao/la:Gledam danas igrači Mladosti idu kroz grad,poslije igrači Slavije idu oko stadiona,prate rezultate,sjede na picu,nitko nista ne dobacuje.Stvarno smo odlicni,negdje igrači ni na terenu nisu sigurni !!!![]()
![]()
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Uhapsen Andrej Vucimic

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
LudLo 4 je napisao/la:Uhapsen Andrej Vucimic![]()
![]()
- theprodigy
- Kontakt:
pa sta treba tu biti cudno, zar nisu vasi igraci bili u hotelu na ilidzi dan prije utakmice sa skretnicarima i normalno hodali okolo, blaz sliskovic sjedio sto do mene u kaficu, zar to ne bi trebalo biti normalno??Rosas7 je napisao/la:cestitke na pobjedi i na ovomeŠB.TRN je napisao/la:Gledam danas igrači Mladosti idu kroz grad,poslije igrači Slavije idu oko stadiona,prate rezultate,sjede na picu,nitko nista ne dobacuje.Stvarno smo odlicni,negdje igrači ni na terenu nisu sigurni !!!![]()
![]()
Nadam se da dobijamo Hrenovčice.Utakmica je na televiziji a njima se noge odsjeku kad s nama igraju.Ocekujem 0-3!
Nadam se da se svi igrači vracaju i bude li sve posteno vracamo se i mi s bodovima!!!
Nadam se da se svi igrači vracaju i bude li sve posteno vracamo se i mi s bodovima!!!
Ne znam koliko se sjecas kad ste nase juniore maltretirali i skidali im trenerke po Sarajevu.To u vas je normalno,sta li???theprodigy je napisao/la:pa sta treba tu biti cudno, zar nisu vasi igraci bili u hotelu na ilidzi dan prije utakmice sa skretnicarima i normalno hodali okolo, blaz sliskovic sjedio sto do mene u kaficu, zar to ne bi trebalo biti normalno??Rosas7 je napisao/la:cestitke na pobjedi i na ovomeŠB.TRN je napisao/la:Gledam danas igrači Mladosti idu kroz grad,poslije igrači Slavije idu oko stadiona,prate rezultate,sjede na picu,nitko nista ne dobacuje.Stvarno smo odlicni,negdje igrači ni na terenu nisu sigurni !!!![]()
![]()
nece biti normalno i bice sudija kupljenŠB.TRN je napisao/la:Nadam se da dobijamo Hrenovčice.Utakmica je na televiziji a njima se noge odsjeku kad s nama igraju.Ocekujem 0-3!
tako da mi je fakat zao sto FK KLADIONICA nece ni ove god vidjeti europu
Bolesnik napada opet, pa naravno da necete vidjeti Europu klosaru, kad ju Široki zadnji put nije vidio?FCS-FCS je napisao/la:nece biti normalno i bice sudija kupljenŠB.TRN je napisao/la:Nadam se da dobijamo Hrenovčice.Utakmica je na televiziji a njima se noge odsjeku kad s nama igraju.Ocekujem 0-3!
Nadam se da se svi igrači vracaju i bude li sve posteno vracamo se i mi s bodovima!!!![]()
Ovo ce vam biti prvi put onda. Jedino mozete boga moliti da Zeljeznicar pobjedi u kupu i da kao 4. Listica dobije pravo igranja u Evropi.ljutinar je napisao/la:Bolesnik napada opet, pa naravno da necete vidjeti Europu klosaru, kad ju Široki zadnji put nije vidio?FCS-FCS je napisao/la:nece biti normalno i bice sudija kupljenŠB.TRN je napisao/la:Nadam se da dobijamo Hrenovčice.Utakmica je na televiziji a njima se noge odsjeku kad s nama igraju.Ocekujem 0-3!
Nadam se da se svi igrači vracaju i bude li sve posteno vracamo se i mi s bodovima!!!![]()
pa tome se vi nadate, znate da nas ne mozete pobjediti nikako, nismo vam mi Travnik i Leotar da vam pustamo, najljepše je pobjediti Sarajevo na Koševu, nervoza pere??Ovo ce vam biti prvi put onda. Jedino mozete boga moliti da Zeljeznicar pobjedi u kupu i da kao 4. Listica dobije pravo igranja u Evropi.
Mamić završio posao oko Zakarića i ubrzo postaje Dinamov igrač. 
...što je više lome to je volim jače...
Koliko para zna li se, kakav je ugovor imao sa Sirokim?jacky09 je napisao/la:Mamić završio posao oko Zakarića i ubrzo postaje Dinamov igrač.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Steta , jos jedan minus za bh fudbaljacky09 je napisao/la:Mamić završio posao oko Zakarića i ubrzo postaje Dinamov igrač.
-
felix123
- Kontakt:
Decki iz ŠB ne vrijedi se prepira s ovim iz glavnog grada ,to su kompleksi i tesko je preko toga prijeci meni je njih zao al boze moj
I kad udemo mi u europu opet ce biti price da je za okruglim stolom odluceno
Prije 5 godina je bila prica:Nece od vase seledndre nista ostat za 5 godina pa vidimo kako je stanje i u kosarci i nogometu
Pozdrav glavnom gradu
I kad udemo mi u europu opet ce biti price da je za okruglim stolom odluceno
Prije 5 godina je bila prica:Nece od vase seledndre nista ostat za 5 godina pa vidimo kako je stanje i u kosarci i nogometu
Pozdrav glavnom gradu
Neznam kolika je odšteta.tanzla je napisao/la:Koliko para zna li se, kakav je ugovor imao sa Sirokim?jacky09 je napisao/la:Mamić završio posao oko Zakarića i ubrzo postaje Dinamov igrač.
Evo osvanuo je i na sportskim članak, brzi su. http://sportske.jutarnji.hr/goran-zakar ... mo/946330/
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Za BiH uvjete previše love, igrat ce u Širokom još godinu dana (na račun ovoga Široki će od Dinama dobiti kojeg igrača) i od idućeg transfera će opet Široki dobiti lovu.jacky09 je napisao/la:Neznam kolika je odšteta.tanzla je napisao/la:Koliko para zna li se, kakav je ugovor imao sa Sirokim?jacky09 je napisao/la:Mamić završio posao oko Zakarića i ubrzo postaje Dinamov igrač.
Evo osvanuo je i na sportskim članak, brzi su. http://sportske.jutarnji.hr/goran-zakar ... mo/946330/
Nikad nije previse love. 
On igra za BiH U19 ?
On igra za BiH U19 ?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Da, evo baš čitam da bi trebao ostati u Širokom pola i cijelu sljedeću sezonu. Ionako bi prvo na kaljenje u Lokomotivu.ljutinar je napisao/la: Za BiH uvjete previše love, igrat ce u Širokom još godinu dana (na račun ovoga Široki će od Dinama dobiti kojeg igrača) i od idućeg transfera će opet Široki dobiti lovu.
- spielführer_21
- Kontakt:
Igrao je, sad ga je Jagodić pozvao za U21..tanzla je napisao/la:Nikad nije previse love.
On igra za BiH U19 ?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Marokanci58, Tempero, Uprava i 26 gostiju.