FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
@monolog: pa ja mislio ti iskusan lisac, a s ovom izjavom za badstubera si me iznenadio...svoje kvalitete je prošle sezone pokazao, a ova sezona je za njega logički bila teža...povreda, psihicka uzdrmanost....svoj uspon badstuber nije najbolje podnio...naredne sezone ce ga jupp dići i uz jednog iskusnog stopera će on činiti taj stoperski par...i budi siguran sto posto će to odlicno da izgleda...znamo da će jupp na uigravanju defanzivnog dijela ekipe raditi više nego van gaal...o tome sam toliko puta trubio pa da se ne ponavljam...bek i jedan stoper će doci....više od toga sigurno ne...a gustavo bi svakako u slućaju dolaska vidala bio jedna alternativa za odbranu, sjajno on to zna odradit
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- kuman_@mel
- Kontakt:
ma po meni gustavo nikako nemoze da igra stopera,lijevog beka inekako,posto ima precizan pas i tehniku,ali za stopera definitivno nije,dolaskom vidala bio bi uz tymu odlicna zamjena u slucaju povrede schwajnija ili vidala...badstuber kao igrac mi se nikad nije svidjao,jos pogotov kad je igrao beka,taj nema muda da krene naprijed,nego jel dobije loptu ili vraca golmanu ili nekom od stopera,jednostavno mislim da on nije za bayern....
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Ako je Vidal potrebniji od Coentraa, onda stvarno...
Puno bolje bi bilo te noFce koji ce otici za Vidala potrositi na Portugalca. Al' ko zna, mozda tako i bude.
Nego, da cestitam Super Mariu na zasluzenom uspjehu. Kad je tata govorio da je on najbolji napadac Bundeske.
Slika govori vise n... Ma znate vec.

Puno bolje bi bilo te noFce koji ce otici za Vidala potrositi na Portugalca. Al' ko zna, mozda tako i bude.
Nego, da cestitam Super Mariu na zasluzenom uspjehu. Kad je tata govorio da je on najbolji napadac Bundeske.

Slika govori vise n... Ma znate vec.

Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- Centre forward
- Kontakt:
Od kad nisam piso na "nasoj" temi.Neki od Bavaraca su bolje upuceni ko nam dolazi aBd na ljeto. To sa Neureom haman 100 % sigurno.Imal' jos kakvih sigurica za dolazak tipa Ronaldo, Messi, Kaka? 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
http://www.express.co.uk/posts/view/246 ... asri-raid-
blago vama s kakvim igracima se povezujete ...
BvB Echte Liebe !!!
Neka, polako, smiri se bio nejadan.GAL je napisao/la:Klare od kud znas da def. bajern nece htjeti da platiti za coentra 30 mil. jeli imas li provjerene informacije ili nemoj napamet izmisljati meni

Geroslav ti je dao izvor, a ja sam pri mišljenju da nam je bek i najpotrebniji, mislim na Coentraoa, ostali me ne interesuju, mislim bekovska pojačanja, a sad najviše što možemo učiniti jeste da se nadamo do zadnjeg dana prelaznog roka.
Nadamo se, samo ne bi volio da uzmu jednog stopera, a Gustava zamisle kao trajno, redovno rješenje u odbrani. Nadmo se da Nerlinger samo lupa.effe_sa je napisao/la:ja mislim da bayern ide na to da uzme beka, golmana i jednog stopera plus vidal a onda bi gustavo pomagao u odbrani

Tako je to. Samo Bogami Holgerova forma nam ne ide u prilog.effe_sa je napisao/la:inače smatram da uz nekog iskusnog stopera može uvijek igrat badstuber, iako su ga neki ovde već otpisali...tako to brzo ovde ide, dižu igrace u zvijezde i nek je čovjek malo u krizi odmah ide pod noge

Misliš 10 stranica.effe_sa je napisao/la:a mogu mislit da je gomez jucer ko klose fulio onu šansu ovde bi o tome bilo jedno minimum 10 postova

Super Mario Mariano Gomez postade najbolji napadač u zadnjih 30 godina.

Damir_BvB je napisao/la:http://www.express.co.uk/posts/view/246 ... asri-raid-
tako ti je kada ne završiš kao šampiNJon i kada ti menaĐeri spekulišu sa svakim imenom -.-
Treba on fino ovo rastaviti i ovaj top dati Riberiju, a tockove Robbenu. Sebi moze ostaviti ovu podlogu.JetSet_Hantraga je napisao/la:Ako je Vidal potrebniji od Coentraa, onda stvarno...
Nego, da cestitam Super Mariu na zasluzenom uspjehu. Kad je tata govorio da je on najbolji napadac Bundeske.![]()
Slika govori vise n... Ma znate vec.![]()

ono juce sto kloze promasi nemoze ni gomez,,ja mislim da on treba da se polagano pokupi iz minhena ili da grije klupu kao jocker,,,,sve u svemu jedna solidna sezona naravno da je ovo za nas neuspjeh ali to su nam uprava i van gal poklonili za ljeto,,,ali dobro je i to sad makara nesto rade pa svako malo novi igrac je na transfer listi...hmm bojim se kako je krenulo da ce samo nojko i mali iz cotbusa biti mega pojacanja,,,,,,
VOLIM BAYERN
Ovo za Nasrija je lijepo čuti a sad koliko je moguće izvesti transfer ne znam no Hoeneß čini čuda kad zaželi
...za sad dva sigurna dolaska su Neuer i Peteresen Vidal 90%..Coentrao je druga velika operacija naše uprave nakon Neuera ono što Nerlinger govori da nisu zainteresovani za portugalca ne pije vode.. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Mesut Ozil 23
- Kontakt:
Bilo bi izvrsno kad bi Nasrija doveli, al mslim da je to nemoguce... Sto se tice ostali pojacanja Neuer ce biti najvece, a za Coentra mislim da je potrebniji i bolji od Vidala.
- Mesut Ozil 23
- Kontakt:
Sve je moglo bit drugacije da s doveli pojacanja prije sezone i da Gaal nije prodao Lucia Interu(iako se to dogodilo kad je tek dosao, do je najveca steta koj je Bayernu naprabvioisakovich je napisao/la:ono juce sto kloze promasi nemoze ni gomez,,ja mislim da on treba da se polagano pokupi iz minhena ili da grije klupu kao jocker,,,,sve u svemu jedna solidna sezona naravno da je ovo za nas neuspjeh ali to su nam uprava i van gal poklonili za ljeto,,,ali dobro je i to sad makara nesto rade pa svako malo novi igrac je na transfer listi...hmm bojim se kako je krenulo da ce samo nojko i mali iz cotbusa biti mega pojacanja,,,,,,

- Cristiano Ronaldo 7
- Kontakt:
dovesce ih sigurno haj nouera hoce al nasrija i coentraoa pa ljudi......Mesut Ozil 23 je napisao/la:Bilo bi izvrsno kad bi Nasrija doveli, al mslim da je to nemoguce... Sto se tice ostali pojacanja Neuer ce biti najvece, a za Coentra mislim da je potrebniji i bolji od Vidala.

Muller je igrao i kod Klinsmana.Mesut Ozil 23 je napisao/la:Sve je moglo bit drugacije da s doveli pojacanja prije sezone i da Gaal nije prodao Lucia Interu(iako se to dogodilo kad je tek dosao, do je najveca steta koj je Bayernu naprabvioisakovich je napisao/la:ono juce sto kloze promasi nemoze ni gomez,,ja mislim da on treba da se polagano pokupi iz minhena ili da grije klupu kao jocker,,,,sve u svemu jedna solidna sezona naravno da je ovo za nas neuspjeh ali to su nam uprava i van gal poklonili za ljeto,,,ali dobro je i to sad makara nesto rade pa svako malo novi igrac je na transfer listi...hmm bojim se kako je krenulo da ce samo nojko i mali iz cotbusa biti mega pojacanja,,,,,,. Al je prepoznao Mullera i zato mu se treba zahvalit.
)
- Cristiano Ronaldo 7
- Kontakt:
al nije igrao ko sad,odlicna sezona jes da je bio mladi ....ali momak igra fenomenalnoBilal je napisao/la:Muller je igrao i kod Klinsmana.Mesut Ozil 23 je napisao/la:Sve je moglo bit drugacije da s doveli pojacanja prije sezone i da Gaal nije prodao Lucia Interu(iako se to dogodilo kad je tek dosao, do je najveca steta koj je Bayernu naprabvioisakovich je napisao/la:ono juce sto kloze promasi nemoze ni gomez,,ja mislim da on treba da se polagano pokupi iz minhena ili da grije klupu kao jocker,,,,sve u svemu jedna solidna sezona naravno da je ovo za nas neuspjeh ali to su nam uprava i van gal poklonili za ljeto,,,ali dobro je i to sad makara nesto rade pa svako malo novi igrac je na transfer listi...hmm bojim se kako je krenulo da ce samo nojko i mali iz cotbusa biti mega pojacanja,,,,,,. Al je prepoznao Mullera i zato mu se treba zahvalit.
)

Zadnja izmjena: Cristiano Ronaldo 7, dana/u 15 maj 2011, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
- Mesut Ozil 23
- Kontakt:
Znam al ga je Gaal forsirao i napravio igraca od njeg. Mali je izvrstan.Bilal je napisao/la:Muller je igrao i kod Klinsmana.Mesut Ozil 23 je napisao/la:Sve je moglo bit drugacije da s doveli pojacanja prije sezone i da Gaal nije prodao Lucia Interu(iako se to dogodilo kad je tek dosao, do je najveca steta koj je Bayernu naprabvioisakovich je napisao/la:ono juce sto kloze promasi nemoze ni gomez,,ja mislim da on treba da se polagano pokupi iz minhena ili da grije klupu kao jocker,,,,sve u svemu jedna solidna sezona naravno da je ovo za nas neuspjeh ali to su nam uprava i van gal poklonili za ljeto,,,ali dobro je i to sad makara nesto rade pa svako malo novi igrac je na transfer listi...hmm bojim se kako je krenulo da ce samo nojko i mali iz cotbusa biti mega pojacanja,,,,,,. Al je prepoznao Mullera i zato mu se treba zahvalit.
)
- Mesut Ozil 23
- Kontakt:
Sta mislite o Reusu i Marinu?
- Cristiano Ronaldo 7
- Kontakt:
cetri rijeci mladi,talentovani,dobro igrajuMesut Ozil 23 je napisao/la:Sta mislite o Reusu i Marinu?
nego, imal dzegod enog poglavice
moje znanje dominira

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/bay ... rija/57003quälix je napisao/la:riberi-------------nasri--------------roben
----------gustavo--------vidal--------------
moje znanje dominira

ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''
ponosan sam na tebeeffe_sa je napisao/la:@monolog: pa ja mislio ti iskusan lisac, a s ovom izjavom za badstubera si me iznenadio...svoje kvalitete je prošle sezone pokazao, a ova sezona je za njega logički bila teža...povreda, psihicka uzdrmanost....svoj uspon badstuber nije najbolje podnio...naredne sezone ce ga jupp dići i uz jednog iskusnog stopera će on činiti taj stoperski par...i budi siguran sto posto će to odlicno da izgleda...znamo da će jupp na uigravanju defanzivnog dijela ekipe raditi više nego van gaal...o tome sam toliko puta trubio pa da se ne ponavljam...bek i jedan stoper će doci....više od toga sigurno ne...a gustavo bi svakako u slućaju dolaska vidala bio jedna alternativa za odbranu, sjajno on to zna odradit

zagondzijo, ja mislim da bi vidal mogao igrati desnog bekaJetSet_Hantraga je napisao/la:Ako je Vidal potrebniji od Coentraa, onda stvarno...

jos jedan link

dodji, dodji, samo dodji.
fak

sta da radim, ponjelo me

Bilal je napisao/la:Treba on fino ovo rastaviti i ovaj top dati Riberiju, a tockove Robbenu. Sebi moze ostaviti ovu podlogu.
jedna yebena rijec: kanteCristiano Ronaldo 7 je napisao/la:cetri rijeci mladi,talentovani,dobro igraju

najciganskiji nik, haMesut Ozil 23 je napisao/la:Sto nam ovo nema druga Gdje ronimo( Geronima)?

ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.