Također, treba Ajax - Twente pokušati sa duplim golom, te tući na Liverpool protiv Tottenhama i odigrati Villareal - Real 3+. To su moji parovi za danas.
Također, možda probati sa over gemova na Sharapovi.
Sretno svima
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

eh gotovo je sad...al ajde nema veze krenulo me opet kao i jucer...lagano sve prolaziharry_90 je napisao/la:Metalac - Indijija X ili 2
Mentalac i Indjija se bore za opstanak,pobednik u ovom mecu ce verovatno ostati u ligi,Metalac mali klub iz malog mesta koji nema svoj stadion,Indjija jedan od najbogatijih klubova u prvoj ligi,drzi ih Jesic,uticajan covek u srpskom fudbalu i naravno pun novca,poznat i po namestanju utakmica,ovo nece prepustiti slucaju!Metalc kompletan,Indjija bez Mladenovica,Trajkovica i Zivanovica.
zanimljivo,koliko imas ako pogodis 9???? koliko para...pintol_TM87 je napisao/la:
probati sistem 9/18

hmm uplatio sam 4,99 xD i ne vide se ovdje igrao sam neke fixeve koje sam gotov pa sve pogodio(celtic,rangers,achen dg,bochum dg cekam trabzon,fener i kahu)bayernn je napisao/la:zanimljivo,koliko imas ako pogodis 9???? koliko para...pintol_TM87 je napisao/la:
probati sistem 9/18
Pa neće pobjediti. Šta se nerviraš bezveze.haris10 je napisao/la:Meni treba Partizan da pobjediiiiiiiiii
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.