Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Sto poredite uspjeh Eduarda i Misimovica, razlika izmedju njih je 5 godina vise iskustva na Misketovoj strani.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Carlosa Eduarda vs MISKE da razjasnimo situaciju to bi bilo mozda kao da poredimo ovu dvojcu Mauro Camoranesi vs Luis Figo.
Miske je mozak,smiren,kreativac,asistent igrac poteza....spor frajer nesto kao otprilike Luis Figo napad :9.5 odbrana 4
Carlos Eduardo je veliki radnik,zilav,temperamentan,igrac kontre,jak,brz.... nesto kao otprilike Mauro Camoranesi napad :8 odbrana 8
U mom timu obadvojca bi imali mjesto!
Miske je mozak,smiren,kreativac,asistent igrac poteza....spor frajer nesto kao otprilike Luis Figo napad :9.5 odbrana 4
Carlos Eduardo je veliki radnik,zilav,temperamentan,igrac kontre,jak,brz.... nesto kao otprilike Mauro Camoranesi napad :8 odbrana 8
Ti onda Misketa nisi posmatrao pa cirka jedno godinu i jos nesto kad mu dajes tako nisku ocijenu u odbrani.Hastor je napisao/la:Carlosa Eduarda vs MISKE da razjasnimo situaciju to bi bilo mozda kao da poredimo ovu dvojcu Mauro Camoranesi vs Luis Figo.
Tip je duplo napredovao u defanzivi.Vraca se na svoj dio,uklizava,bori se za loptu kao da je stoper.
A u napadu je bas za bocu ofalio.Prije je duplo vise golova dao ali to je razlog sto nije mogao doci na red od one dvojice i sto ih je hranio loptama.
Carlos je totalno nekonstantan i vrlo prgav.Jednu odigra odlicno drugu se ne vidi.Upropasti sa crvenim sad pa sad.Nebi Hoffenhaim tako lako gledao da ga se rijesi da je tako sjajno kao sto napisa.
P.S Za @dzenimd kad Salihovica nije bilo u igri Carlos je se samo mogao uhvatiti za usi i primat samare od olica i co.
Od 28-29 tekmi Carlos je cirka odigrao 4-5 tekmi da valja.Ostalo je Salihovic drzao a ne carlos.Cuj carlos
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 jun 2009, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma nece pustit Misketa, bundes liga boljet kreativca i mozga nema...Miske je dokazao a to sto se Miske se upitao ,s razlogom ...Klasa je i vjerovatno da ne pomislja sjedit na klupi ni u snu...
- rob do bagro
- Kontakt:
ma ne mogu ga pustit nisu toliko ludi,pa on je najvise doprinio ka osvajanju tituli i ovo im je sad zahvala
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Evo kaze Miske da se u subotu prikljucuje pripremama Wolfsburga, znaci trebalo bi da ostane u Wolfsburgu, valjda ce se i za Dzeku do tad sve znati, ostaje li ili ide.
I taj Eduardo sto ste govorili da ce zamjeniti Misketa najverovatnije ce u Zenit.
I taj Eduardo sto ste govorili da ce zamjeniti Misketa najverovatnije ce u Zenit.
Izjave , haha, ja tako je i kaka izjavljivo da neće nikad Milan da napusti. Opet kažem nisu ista pozicija. Ko je pratio detaljno Hoffenheim zna tačno gdje igra Carlos Eduardo.
Evo citam da je Real skoro pa kupio Riberija. S obzirom da Wolfsburg trazi "zamjenu" za Misimovica, mozda to znaci da Misimovic ide u Bayern umjesto Riberija?!?!
Bilo bi lijepo, Misimovic u Bayern, a Dzeko u Milan
Bilo bi lijepo, Misimovic u Bayern, a Dzeko u Milan
Cuj tebe gdje
vijest je objavio Avaz a u potpisu je nj. ekskluzivka-Azira(kasikara)

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- rob do bagro
- Kontakt:
ja sa tim novinama perem guzicusecer je napisao/la:Cuj tebe gdjevijest je objavio Avaz a u potpisu je nj. ekskluzivka-Azira(kasikara)
![]()
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
haha, valjda brises...rob do bagro je napisao/la:ja sa tim novinama perem guzicusecer je napisao/la:Cuj tebe gdjevijest je objavio Avaz a u potpisu je nj. ekskluzivka-Azira(kasikara)
![]()
![]()
![]()
- rob do bagro
- Kontakt:
jbga pogrijesio,ma da brisemRiNo je napisao/la:haha, valjda brises...rob do bagro je napisao/la:ja sa tim novinama perem guzicusecer je napisao/la:Cuj tebe gdjevijest je objavio Avaz a u potpisu je nj. ekskluzivka-Azira(kasikara)
![]()
![]()
![]()
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ma ko je budala pustit Misketa 
- rob do bagro
- Kontakt:
haman ovi iz wolfsburgaahmic je napisao/la:Ma ko je budala pustit Misketa
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- miralem444
- Kontakt:
pa ako ovaj ziani vrijedo 10 miliona eura,onda miske vrijedi 100 miliona eura....oj jest glup ovaj veh moze za 10 miliona dovest kvalitetnog odbranbenog igraca ..on se navodno pojacava tamo gdje najbolje stoji...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
ma ko bi shvatio onog Veha.vidjet ces da ce uzeti nekog neprovjerenog stopera za 1-2mil.Boga mi ja sve vise sumnjam u ovog Veha,a samim tim i Wolfsburg
ma neka samo Miske i Dzeko igraju svoju igru od prosle sezone i neka se lagano "Opare",a boli me sta ce biti sa Wolsburgom
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!
cuj boli te briga sta ce biti sa Wolfsburgom.pa problem je sto oni i jesu Wolfsburg..gazija87 je napisao/la:ma neka samo Miske i Dzeko igraju svoju igru od prosle sezone i neka se lagano "Opare",a boli me sta ce biti sa Wolsburgom
nisi me skonto "delija",meni su vazniji Dzeko i Miske od Wolsburgadelija je napisao/la:cuj boli te briga sta ce biti sa Wolfsburgom.pa problem je sto oni i jesu Wolfsburg..gazija87 je napisao/la:ma neka samo Miske i Dzeko igraju svoju igru od prosle sezone i neka se lagano "Opare",a boli me sta ce biti sa Wolsburgom
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.