FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Ајте $ " " ? , ' је & & , а не " " ...
% се " " , ' % " је ? ...
? за твојеее $ , ? за % поразе .
& % ¥ овај пораз је $ & , јер ' ? " ? , " овога ' се " , " у ? - постаје напета , ? ' 22 $ ' " $ & " $ је све " ..
Етоо ? $ , " Ај & !!
& % ¥ овај пораз је $ & , јер ' ? " ? , " овога ' се " , " у ? - постаје напета , ? ' 22 $ ' " $ & " $ је све " ..
Етоо ? $ , " Ај & !!
" " " , " " оне " !!!
" ", ? ' " $ " ? – $ ", прво, своје па $ $ ".Прпа ! je napisao/la:Ајте $ " " ? , ' је & & , а не " " ...
Етоо ? $ , " Ај & !!
' јесте & &, ? " госпон „"“ је $ те ' – & је " " о & са " ' " " – ? се то ' ? не.
" знања $ – " $: ''(Х)' " $ " $ & " $ је све "...''
" ''$'' " $ 3 $ ? у & " " $ је ''све готово''.....
? $ " ", " (Х)ај &!!
Bosno moja poharana....
У " се ? са & , $ је " $ ' о & .. ? " " , о ' ставу о тренеру & , ? $ су & ".. $ " се на " & ' " " $ се " , " " & , " " , о ' & је ? " " " , а не $ се ' & " $ & , о тренеру & ..Trigger je napisao/la:" ", ? ' " $ " ? – $ ", прво, своје па $ $ ".Прпа ! je napisao/la:Ајте $ " " ? , ' је & & , а не " " ...
Етоо ? $ , " Ај & !!
' јесте & &, ? " госпон „"“ је $ те ' – & је " " о & са " ' " " – ? се то ' ? не.
" знања $ – " $: ''(Х)' " $ " $ & " $ је све "...''
" ''$'' " $ 3 $ ? у & " " $ је ''све готово''.....
? $ " ", " (Х)ај &!!
Етоо то је ' " , ? & % ¥ $ ? . " " ¥ , јер & " своје ".
Ово " стварно $ & , па " те ? $ " " , ? у " & & " ? , $ ' $ % " !
" " " , " " оне " !!!
Ja sam bio jasan i vise nema pisanja o V.J.VozdraПрпа ! je napisao/la:Ајте $ " " ? , ' је & & , а не " " ...
Етоо ? $ , " Ај & !!
Zelim puno srece FK BORCU,,,,,veteran 1987 je napisao/la:pabizo se opet odjavio sa foruma pitam se koji put se pozdravlja sa nama i to bas sad kad je uprava i Jagodica uvrstila kao mogucu opciju za trenara u iducoj sezoni. Ali vratice se On jer je opsjednutost gadna bolest a i rijec mu je bas jaka
Dabogda izgubili sve do kraja
Po mom predvidjanju i raspletu situacije u FK Borcu najvjerovatnije novi sef st.staba bi trebao biti Zoran Curguz jer prema vjestima koje mi stizu iz BL a i od osoba koje su jako bliske klupskom rukovodstvu ovaj mladi covjek je za sada jako ozbiljan kandidat.No,da sacekamo sutrasnji dan------------------Buddy je napisao/la:Dabogda izgubili sve do kraja
-
casual1987
- Kontakt:
hocemo ne brini seBuddy je napisao/la:Dabogda izgubili sve do kraja
Plavo oko plakalo je mnogo snova nestalo je samo suze kapi kise i nista vise
Ovaj je ograijso, jel te to gospodin Gracic premiro da blatis Jagodica? Il te je napravio pa sutno iz zivota, treci razlog ne postoji.pabizo je napisao/la:Po mom predvidjanju i raspletu situacije u FK Borcu najvjerovatnije novi sef st.staba bi trebao biti Zoran Curguz jer prema vjestima koje mi stizu iz BL a i od osoba koje su jako bliske klupskom rukovodstvu ovaj mladi covjek je za sada jako ozbiljan kandidat.No,da sacekamo sutrasnji dan------------------Buddy je napisao/la:Dabogda izgubili sve do kraja
Cuva Bog Zelju svog!
" " ? , а он " је % стварmirzza je napisao/la:Ovaj je ograijso, jel te to gospodin Gracic premiro da blatis Jagodica? Il te je napravio pa sutno iz zivota, treci razlog ne postoji.pabizo je napisao/la:Po mom predvidjanju i raspletu situacije u FK Borcu najvjerovatnije novi sef st.staba bi trebao biti Zoran Curguz jer prema vjestima koje mi stizu iz BL a i od osoba koje su jako bliske klupskom rukovodstvu ovaj mladi covjek je za sada jako ozbiljan kandidat.No,da sacekamo sutrasnji dan------------------Buddy je napisao/la:Dabogda izgubili sve do kraja
зове се ? !!!
% & ствар
" " " , " " оне " !!!
Bolan,sta ti pises ovo----kakve veze ima g.Gracic sa mojim pisanjem.Ja sam napisao da vise necu spominjat covjeka i pozeleo mu uspjeh u Savezu tj.mladoj reprezentaciji i pre nego nesto zelis napisati malo razmisljaj,,,,,,,,mirzza je napisao/la:Ovaj je ograijso, jel te to gospodin Gracic premiro da blatis Jagodica? Il te je napravio pa sutno iz zivota, treci razlog ne postoji.pabizo je napisao/la:Po mom predvidjanju i raspletu situacije u FK Borcu najvjerovatnije novi sef st.staba bi trebao biti Zoran Curguz jer prema vjestima koje mi stizu iz BL a i od osoba koje su jako bliske klupskom rukovodstvu ovaj mladi covjek je za sada jako ozbiljan kandidat.No,da sacekamo sutrasnji dan------------------Buddy je napisao/la:Dabogda izgubili sve do kraja
- Бањалучанин
- Kontakt:
" $ ", то " се не ' "...pabizo je napisao/la: Po mom predvidjanju i raspletu situacije u FK Borcu najvjerovatnije novi sef st.staba bi trebao biti Zoran Curguz jer prema vjestima koje mi stizu iz BL a i od osoba koje su jako bliske klupskom rukovodstvu ovaj mladi covjek je za sada jako ozbiljan kandidat.No,da sacekamo sutrasnji dan------------------
' " је за & ? ово $.. " - % $,
Let's go, Fighter!
"!
"!
Curguz je trener tipa Dzimi Maric

& се & - ' & 20 ? ' " прогнозу $ " & & $ " 64 $ на & .
" наравно то је ? на ? $ ? , " су ' ? $ ? , ? , " ? .. е па $ ' ? & $ " 57 $ , $ $ " " & ? $ " то је 63 $ , " & $ % на гостовању $ / то је то ....
Етоо ' ? $ !
" наравно то је ? на ? $ ? , " су ' ? $ ? , ? , " ? .. е па $ ' ? & $ " 57 $ , $ $ " " & ? $ " то је 63 $ , " & $ % на гостовању $ / то је то ....
Етоо ' ? $ !
" " " , " " оне " !!!
-
Just do it.TM
- Kontakt:
casual1987 je napisao/la:hocemo ne brini seBuddy je napisao/la:Dabogda izgubili sve do kraja![]()
izgubite jednu i jednu nerijesenu
ne treba vise
pozzzzz realnim
:)
Стварно ? $ - те све 3 " $ ?Just do it.TM je napisao/la:casual1987 je napisao/la:hocemo ne brini seBuddy je napisao/la:Dabogda izgubili sve do kraja![]()
izgubite jednu i jednu nerijesenu![]()
ne treba vise![]()
pozzzzz realnim
" " " , " " оне " !!!
Sve zavisi od vas 
" се % ? . ? & " & ....Buddy je napisao/la:Sve zavisi od vas
" " " , " " оне " !!!
-
Just do it.TM
- Kontakt:
Прпа ! je napisao/la:" се % ? . ? & " & ....Buddy je napisao/la:Sve zavisi od vas![]()
![]()
![]()
![]()
Lopta je okrugla, kazu
tesko al..... za nadati se jos
:)
НаравноооJust do it.TM je napisao/la:Прпа ! je napisao/la:" се % ? . ? & " & ....Buddy je napisao/la:Sve zavisi od vas![]()
![]()
![]()
![]()
Lopta je okrugla, kazu![]()
![]()
![]()
tesko al..... za nadati se jos
$ $ " !
" " " , " " оне " !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.