sta pri kraju....od zadnjih 15-tak zemalja nismo ni boda dobilialfarouqaminu je napisao/la:aj ba tako ti to....ĆeMa je napisao/la:ma svejedno mi, ionako bi opet zavrsili sesti....al su ispali veliki supci, sto jest, jest...al et..alfarouqaminu je napisao/la:a da znam,nije valjda da ti jos zao sto vam hrvati nabise noz u ledja
nego dobro vam islo,ali odjednom pri kraju ne dobiste ni jedan glas... to mi bilo bas cudno![]()
nego gde je legenda? Cudo ga nema?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Donnie Darko
- Kontakt:
Monoloze dobar ti avatar, ako smijem primjetit 
- alfarouqaminu
- Kontakt:
da to mi bilo cudno previse... aj ba vazno da smo vam mi dali...a vi ni hvalaĆeMa je napisao/la:sta pri kraju....od zadnjih 15-tak zemalja nismo ni boda dobilialfarouqaminu je napisao/la: aj ba tako ti to....
nego dobro vam islo,ali odjednom pri kraju ne dobiste ni jedan glas... to mi bilo bas cudno![]()
nego gde je legenda? Cudo ga nema?![]()
![]()
![]()
Frutek je napisao/la:Otišo u Slovenijualfarouqaminu je napisao/la:aj ba tako ti to....ĆeMa je napisao/la: ma svejedno mi, ionako bi opet zavrsili sesti....al su ispali veliki supci, sto jest, jest...al et..
nego gde je legenda? Cudo ga nema?
Ma ne sigurno je otisao u Hrvatsku da ih potamani zbog evrovizije
To mu je usput 
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- legenda reala
- Kontakt:
prvo ću malo do Tuzle tebi i HaryuFrutek je napisao/la:To mu je usput
Šta ću u Sloveniji i Hrvatskoj ,jbt koda su to kake države ,nigdje ja iz Bosne ne idem ,Švicarska ,Austrija ,Njemačka ,Francuska ,Italija ,e to su već gospodske zemlje moglo bi se tamo navratiti nekad
Ovi Hrvati i Slovenci hoće nazor da su naki evropljani e pa ne može nazor
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja bi **** Slovenkulegenda reala je napisao/la:prvo ću malo do Tuzle tebi i HaryuFrutek je napisao/la:To mu je usput![]()
![]()
![]()
Šta ću u Sloveniji i Hrvatskoj ,jbt koda su to kake države ,nigdje ja iz Bosne ne idem ,Švicarska ,Austrija ,Njemačka ,Francuska ,Italija ,e to su već gospodske zemlje moglo bi se tamo navratiti nekad![]()
Ovi Hrvati i Slovenci hoće nazor da su naki evropljani e pa ne može nazor![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- legenda reala
- Kontakt:
i ja bi svaku iz one ekipe ,ma i hrvaticu bi ,a alfi bi dao onu njegovu kreštavuFrutek je napisao/la: Ja bi **** Slovenku
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma ko ne biFrutek je napisao/la:Ja bi **** Slovenkulegenda reala je napisao/la:prvo ću malo do Tuzle tebi i HaryuFrutek je napisao/la:To mu je usput![]()
![]()
![]()
Šta ću u Sloveniji i Hrvatskoj ,jbt koda su to kake države ,nigdje ja iz Bosne ne idem ,Švicarska ,Austrija ,Njemačka ,Francuska ,Italija ,e to su već gospodske zemlje moglo bi se tamo navratiti nekad![]()
Ovi Hrvati i Slovenci hoće nazor da su naki evropljani e pa ne može nazor![]()
Zaljubio sam se
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
šta bi bolan ti ,čuj gaaaaaaLBJ MVP je napisao/la: Ma ko ne bi![]()
Zaljubio sam se
legenda reala je napisao/la:šta bi bolan ti ,čuj gaaaaaaLBJ MVP je napisao/la: Ma ko ne bi![]()
Zaljubio sam se![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
..meni je i Lena dosta,eto vama slovenki

Da li mi iko moze napisati tekst sevdalinke "U mostaru cudan mekteb kažu"??
Pls..hitno mi je..moram sutra u skolu ponijet...ajde Mostarci..
Pls..hitno mi je..moram sutra u skolu ponijet...ajde Mostarci..
- spielführer_21
- Kontakt:
Čestitke mod i adm na brzo obavljenom poslu 
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Lena <3muhovic je napisao/la:..meni je i Lena dosta,eto vama slovenki![]()
![]()
![]()
Nego raja koji je vama najbolji eurokrem , a da ga i mi ostali smrtnici mozemo sebi priustiti ?
Nusa i onaj milkent (srbija) nisu loši ...volim eurokrem vise nego 10 KM.Samo F.K.S !! je napisao/la:Lena <3muhovic je napisao/la:..meni je i Lena dosta,eto vama slovenki![]()
![]()
![]()
![]()
Nego raja koji je vama najbolji eurokrem , a da ga i mi ostali smrtnici mozemo sebi priustiti ?Meni licno onaj barpeh i takovo
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nutella je pojam eurokrema, sve ostalo su lose kopije.
Ne slazem se sa tim da je skupo uvijek najbolje, ali u ovom slucaju je izgleda bas to slucaj
P.S
Steta da nema bijela nutella
Ne slazem se sa tim da je skupo uvijek najbolje, ali u ovom slucaju je izgleda bas to slucaj
P.S
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Slažem se ,ali ja onu malu teglicu od 4-5 KM pojedem za dva dana ...Titova-Juga je napisao/la:Nutella je pojam eurokrema, sve ostalo su lose kopije.
P.S
- Titova-Juga
- Kontakt:
nime_tm87 je napisao/la:Slažem se ,ali ja onu malu teglicu od 4-5 KM pojedem za dva dana ...Titova-Juga je napisao/la:Nutella je pojam eurokrema, sve ostalo su lose kopije.
P.S
Tu je nedje i moj prosjek, ne vise od 2 dana sigurno.
Nekada i u 24h, zavisi, ako se nije prethodno jelo puno slatkog.
A hvala Bogu i ja i sestra ne mozemo bez slatka
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
eurokrem je eurokrem,nutella je nutella,dva različita pojma
@titova juga de mi ovdje fino objasni sto sam nacionalist, da znam
ako mislis na to sto sam mozda sinoc nesto rekao protiv hrvata (uostalom cijeli forum je govorio, opravdano) neka sam nacionalist, ali su hrvati ispali supci, majmuni i daBogda vise nikad ne usli u finale (uostalom, vecinu finala su i propustili)
ako mislis na to sto sam mozda sinoc nesto rekao protiv hrvata (uostalom cijeli forum je govorio, opravdano) neka sam nacionalist, ali su hrvati ispali supci, majmuni i daBogda vise nikad ne usli u finale (uostalom, vecinu finala su i propustili)
Zadnja izmjena: ĆeMa, dana/u 15 maj 2011, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.