da bas imas smisao za humor, ili neki trolovski talenat, pa da si to fino napisao, ovako nista.Bane Madridista je napisao/la:Ovaj put sudije vam neće pomoći.Holivud vam neće upaliti.Braća iz Mančestera osvetiće Real.Glory Manchester UnitedDonnie Darko je napisao/la:mozda ce mu jaja osisat.Bane Madridista je napisao/la: Ošišaće njega Evra na terenu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
- Cristiano Ronaldo 7
- Kontakt:
Bane Madridista je napisao/la:Ošišaće njega Evra na terenu.catalonia je napisao/la:ma isti BešlijamandraX je napisao/la:
Sređivanje za WembleyNek' se vala odlučio ošišat', a Bogami i obrijat'
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Mesut Ozil 23
- Kontakt:
Rekao je da mu je Beslija uzor bio dok je bio dijete.catalonia je napisao/la:ma isti BešlijamandraX je napisao/la:
Sređivanje za WembleyNek' se vala odlučio ošišat', a Bogami i obrijat'
![]()
![]()
![]()

Ovaj put mesari ce gledat' finale iz mesniceBane Madridista je napisao/la: Ovaj put sudije vam neće pomoći.Holivud vam neće upaliti.Braća iz Mančestera osvetiće Real.Glory Manchester United![]()
![]()
![]()
![]()

ser del barça es el millor que hi ha !
Ljudi, jel znate hoce li igrati Messi i Alves veceras?
Igrali - neigrali, oni ce zijanit veceras obzirom da su u dobrim odnosima sa Deporom koji se bori za opstanak. Mada ne bi imao nista protiv da ih dobiju, bar da se rijesmo tog Depora, bar za jednu sezonu i gostovanja na RiazoruMadridism je napisao/la:Ljudi, jel znate hoce li igrati Messi i Alves veceras?

http://www.marca.com/marcador/futbol/20 ... 7/bar_dep/
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Ma pusti Marcu, Marca nije pogodila sastav ufatice se 5 sezona
Danas na magazinu LP rece da ce Barca biti u svlacionici u kojoj uvijek bude Engleska repka a da ce navijaci biti smjesteni na zapadnoj tribini. Koliko je zanimljiva tema u zadnjih 4-5 dana, ovo je udarna vijest

ser del barça es el millor que hi ha !
Valdes - Bartra Mascherano Fontas Abidal - Thiago Keita JonathanDosSantos - Jeffren Bojan Afellay
ofišl
ofišl

Don't hate what you don't understand.
Reko sam ja, mora Depor ostat u Ligi.xaviesta je napisao/la:Valdes - Bartra Mascherano Fontas Abidal - Thiago Keita JonathanDosSantos - Jeffren Bojan Afellay
ofišl
P i bio bi red da ostanu, veliki je to klub a i vazda grizu protiv RealaPortillo je napisao/la:Reko sam ja, mora Depor ostat u Ligi.xaviesta je napisao/la:Valdes - Bartra Mascherano Fontas Abidal - Thiago Keita JonathanDosSantos - Jeffren Bojan Afellay
ofišl

Zato i hocu veceras navijat za vasxaviesta je napisao/la:P i bio bi red da ostanu, veliki je to klub a i vazda grizu protiv RealaPortillo je napisao/la:Reko sam ja, mora Depor ostat u Ligi.xaviesta je napisao/la:Valdes - Bartra Mascherano Fontas Abidal - Thiago Keita JonathanDosSantos - Jeffren Bojan Afellay
ofišl

Forza Depor ! gospodski potez Barcexaviesta je napisao/la:Valdes - Bartra Mascherano Fontas Abidal - Thiago Keita JonathanDosSantos - Jeffren Bojan Afellay
ofišl

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Još ako ovaj B sastav pobjedi Deportivo, onda nisu ni zaslužili da ostanu u Primeri...i bod im je dovoljan da opstanu.
Barca je svakako obezbjedila titulu i ovom B sastavu ce biti revijalna utakmica...Pep im je izašao u susret maximalno jer ne igraju glavni igraci tipa Messi, Iniesta,Xavi,Pedro,Villa, Pique, Busquets...njihovo je samo da uzmu taj bod.
Barca je svakako obezbjedila titulu i ovom B sastavu ce biti revijalna utakmica...Pep im je izašao u susret maximalno jer ne igraju glavni igraci tipa Messi, Iniesta,Xavi,Pedro,Villa, Pique, Busquets...njihovo je samo da uzmu taj bod.
Daj postavite neki link da gledamo utakmicu ako postoji naravno ovaj na atdhenet nece da otvori. Hvala unaprijed
http://www.psn-sportstv.com/p/canal-1.html
aaaaaaaaaj ja putanje lopte kod suta Jeffrena :O ono nisam nikad vidio, nesto poput Juninha al duplo zahebanije
aaaaaaaaaj ja putanje lopte kod suta Jeffrena :O ono nisam nikad vidio, nesto poput Juninha al duplo zahebanije

Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Hvala drugDushi_Rob je napisao/la:http://www.psn-sportstv.com/p/canal-1.html

Sa drugim sastavom igramo identicno kao kad su tu Xavi,Iniesta... Posjed lopte 73:27 

Svaka čast!

- -Barcelona-
- Kontakt: