Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nutella i to ona od kilu i kad zaredaš palačinaka 
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
haha...a koliko ta nutella kosta od kiluFrutek je napisao/la:Nutella i to ona od kilu i kad zaredaš palačinaka
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:

moj prijatelj kad je bio u swedskoj
Ja dobijem često tu kilu od rodice ona kupuje u NjemačkojĆeMa je napisao/la:haha...a koliko ta nutella kosta od kiluFrutek je napisao/la:Nutella i to ona od kilu i kad zaredaš palačinaka![]()
![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
ĆeMa je napisao/la:@titova juga de mi ovdje fino objasni sto sam nacionalist, da znam
ako mislis na to sto sam mozda sinoc nesto rekao protiv hrvata (uostalom cijeli forum je govorio, opravdano) neka sam nacionalist, ali su hrvati ispali supci, majmuni i daBogda vise nikad ne usli u finale (uostalom, vecinu finala su i propustili)
shvataš li da ti ovkavim pisanjem rizikuješ ban?
- legenda reala
- Kontakt:
Izgleda Štefan otišo na put po Evropi ,a Magice nema nigdje da postavi kolumnu koju sam zahtjevoMonolog je napisao/la:Jesu li to @Devil i @MaGiCa na medenom mjesecu?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Al zivis jbtFrutek je napisao/la: Ja dobijem često tu kilu od rodice ona kupuje u Njemačkoj
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- spielführer_21
- Kontakt:
Prvi je čini mi se u Bel(e)giji, a drugi ...Monolog je napisao/la:Jesu li to @Devil i @MaGiCa na medenom mjesecu?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
?harry_90 je napisao/la:Al zivis jbtFrutek je napisao/la: Ja dobijem često tu kilu od rodice ona kupuje u Njemačkoj
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Kako je jaka ova stara audicija, 
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
SkontajFrutek je napisao/la:?harry_90 je napisao/la:Al zivis jbtFrutek je napisao/la: Ja dobijem često tu kilu od rodice ona kupuje u Njemačkoj
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Barca u srcu
- Kontakt:
Aha. Al' Đuro je legenda, džaba sve.Jimmy from the hood je napisao/la:Kako je jaka ova stara audicija,
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Je l bio on??Barca u srcu je napisao/la:Aha. Al' Đuro je legenda, džaba sve.Jimmy from the hood je napisao/la:Kako je jaka ova stara audicija,![]()
![]()
![]()
Meni je Bogoljub Saulic strasan
Jimmy from the hood je lud.
- spielführer_21
- Kontakt:
Ne kontam ja želi li onaj ministar ukinuti vjeronauku skroz ili samo ocjene da ne ulaze u prosjek učenika??kakavdanakneiskustvu je napisao/la:http://protest.ba/v2/peticija-uvedimo-v ... ne-centre/
U svakom slučaju zeznuta tema
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Kuchter mijenja Sheen-a, u Two and a half man ...jel jos neko mozda ovo negdje procitao?
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Goalgetter
- Kontakt:
Nisam znaoAdinjo je napisao/la:Kuchter mijenja Sheen-a, u Two and a half man ...jel jos neko mozda ovo negdje procitao?
Ali ja mislim da serija nece biti ista kao sto je bila sa Sheenom
EDIT : Evo sad citam
Nece preuzeti ulogu tetka Charlija, nego nekakvu drugu ulogu.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 15 maj 2011, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Vidio na tv-u najavu. Već je potpisan ugovor (sa Charliem je raskinut prije mjesec dana), tako da...Mislim da su producenti usr*li motku ovim potezom. Koliko god da je Sheen sklon nekim "vannastavnim" aktivnostima, sa Cryerom ima nevjerovatnu hemiju još od filma Hot Shots. Ne znam kako će ovo izgledati, al' ja nisam optimista.Adinjo je napisao/la:Kuchter mijenja Sheen-a, u Two and a half man ...jel jos neko mozda ovo negdje procitao?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Goalgetter je napisao/la:Nisam znaoAdinjo je napisao/la:Kuchter mijenja Sheen-a, u Two and a half man ...jel jos neko mozda ovo negdje procitao?![]()
Ali ja mislim da serija nece biti ista kao sto je bila sa Sheenom
EDIT : Evo sad citam
Nece preuzeti ulogu tetka Charlija, nego nekakvu drugu ulogu.
Ode serija u qrc.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.