FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la geronimo » 15 maj 2011, 20:47

Mesut Ozil 23 je napisao/la:Sto nam ovo nema druga Gdje ronimo( Geronima)? :D
Šta treba Meša?
Cristiano Ronaldo 7 je napisao/la: gdje bre ronimo crnogorski ronilacki klub :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cristina, imaš pravo na posljednju želju. Reci, nemoj da se stidiš.
quälix je napisao/la:nego, imal dzegod enog poglavice :?
Evo me kolega, tu sam. Šta treba? Hoćeš malo da se kurčiš, ha? :lol:
Koliko vjerujem u tako nešto da sam spreman prihvatiti tvoj poziv da budem navijač portorikanskih/feliksovih ekipa do kraja života. Ako Nasri dođe u ovom prelaznom roku.
quälix je napisao/la: dodji, dodji, samo dodji.
fak :twisted: zasto mu se radujem kad ne navijam za yebeni bayern.
sta da radim, ponjelo me :evil:
Ponjelo te :?
Hajd živ bio, priznaj da si vatreniji navijač Baye čak i od jednog Klareta. :mrgreen: :D
Pošto je poznato da je Klare moj drug, i da se jedan na drugoga ne možemo naljutiti, meni se (sam od sebe) postavlja zadatak...kako pomiriti tebe i našeg Klaritosa.
Mada svađe i nije bilo. 8-)
quälix je napisao/la: najciganskiji nik, ha :lol:
Sad ti i nick smeta, je li, ti cigane sa sjevera? :twisted:
Priznajem, nije nešto lijep, ali nakon svega, ne bih ga mjenjao za sve (23 :mrgreen: ) tvoje. :lol: :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

quälix
Kontakt:

Post Postao/la quälix » 15 maj 2011, 21:30

geronimo je napisao/la:Evo me kolega, tu sam. Šta treba? Hoćeš malo da se ****, ha? :lol:
Koliko vjerujem u tako nešto da sam spreman prihvatiti tvoj poziv da budem navijač portorikanskih/feliksovih ekipa do kraja života. Ako Nasri dođe u ovom prelaznom roku.
nebitno hoce li doci ili ne, bitno je da sam, kao i uvjek, potrefio u sridu 8-)
naravno, ako su oni iz uprave pametni, tj. ako se imalo razumiju u posao koji obnasaju, dovesce nasrija pa taman usparali na stoperu ;)
uostalom, kojeg ces nam ti, covjek koji ne zna dal´ bi za ninbergasima ili, pak, za bavarcima :evil:
geronimo je napisao/la:Hajd živ bio, priznaj da si vatreniji navijač Baye čak i od jednog sikerijca
priznajem :!: bio sam mozda najvatreniji navijac bayerna iako je uli jos uvijek medju nama. kakva sikerija i kakvi bakraci.
bio al´ vise nisam 8-)
geronimo je napisao/la:Sad ti i nick smeta, je li, ti cigane sa sjevera? :twisted:
Priznajem, nije nešto lijep, ali nakon svega, ne bih ga mjenjao za sve (23 :mrgreen: ) tvoje.
hajde, mani mi dipr-ovanja. valjda ti najbolje znas koliko sam imao nikova i zasto sam ih registrovao.
jedan u bosni, jedan ovdje i to iz zayebancije, secer i sad kveliks. dobro znas da genetsko mekinje nije moj nik, inace kako bi objasnio postanje sece iz njemacke i njega iz bosne i to u razmaku od 2-3 minute.
uostalom bitno je da sam adminu najavljivao ama bas svaku akciju.
jah, ovo nije pravdanje, niposto. jednostavno, drug seco ne zeli biti los primjer ovoj divnoj omladini. 8-)
ps
sta ti ja mogu sto ti je nik gurbetski 8-)
pps
oooooo, vidim bistrik je tu.
pozdrav za bistrika, starog bavarca.
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 maj 2011, 21:36

Stvarno nakon ovih spamerskih postova čovjek izgubi vidik šta je ko od pravih navijača (najboljeg kluba na svijetu) napisao. :roll:
Effe stalno hvali Trubu i njegovu lanjsku sezonu. Ja jesam zaboravan, ali koliko znam, on je često tu krpio poziciju lijevog beka. Učinak - katastrofalan!
Ja sam ga također hvalio i mislio sam da će izrasti u pravu odbrambenu bombu, kad ono-međutim. :mrgreen:
Nisam zadovoljan sa njim i nemam neka prevelika očekivanja. Za manje utakmice se rodio i klupe, naravno. Sve iznad bi za mene bilo iznenađenje i rado bih pojeo svoje riječi.
Vidal je i prije bio Bayernova meta, Gaal i ekipa se odlučila u trgovinu sa Hoppom i nisu pogriješili. Sada se isti igrač stavlja u drugi plan i potežu se razne špekulacije. Čak i njegova prodaja.
Čileancu ugovor ističe naredno ljeto i njega ništa više ne može zadržati u Leverkusenu. Oni su poznati po tome (kako je otišao debeli Calmund) da prodaju igrače i kada im nije prijeka potreba.
Da bi podigli cijenu igraču (koji ne smije više koštati od nekih 10-13 mio) lansiraju se razne priče. Jedna od zadnjih je da je Barsa zagrizla za njega. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 maj 2011, 21:53

Ne zna raja ko je bio geronimo.
Zbog njega se skvo-kovke palile nebi li gero vidio pi...dim :mrgreen:
Hajde de.
Nego sta ono Nes'Eri treba da prihaja.Hajde makar on i Bilal mogu zajedno na djumu.
Mada nikako skontati da vi normalne odbrane nemate,i da tu treba citava skvadra nova da se ubaci.
Ni 100 Noji vas nece izvuci ako vam je defanzivni red kao sad.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 15 maj 2011, 21:54

quälix je napisao/la:nego, imal dzegod enog poglavice :?
quälix je napisao/la:riberi-------------nasri--------------roben
----------gustavo--------vidal--------------
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/bay ... rija/57003

moje znanje dominira :twisted: :twisted: :twisted:
Kad sam ovo citao, rekao sam ma ovaj seco 100% radi u Bayernu. :lol:

Mesut Ozil 23
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 23 » 15 maj 2011, 21:56

Hoce da kupe Vidala(veznog) iako nije nesto potreban, a odbranu(bek, stoper) ma ko ih sisa :x . Odbrana Bayernu je kao sito(suplja), jedini Lahm dobar, a i on popusta jer nema ko da ga zamjeni.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 maj 2011, 21:57

quälix je napisao/la:
geronimo je napisao/la: nebitno hoce li doci ili ne, bitno je da sam, kao i uvjek, potrefio u sridu 8-)
Pa normala, zato te i volim/o. :D
quälix je napisao/la: uostalom, kojeg ces nam ti, covjek koji ne zna dal´ bi za ninbergasima ili, pak, za bavarcima :evil:
Ne pravi se lud :twisted: zvao si me u par navrata i zato sam spomenuo tu okrutnu riječ. :lol:
Meni je Club lokalni klub (kako ovo divno zvuči :D ) i uvijek će biti dio mene. Šta ću ti ja kada si smješten negdje iza gelsenkiršerskog rudnika i što ti je pogled stalno bio usmjeren ka jugu. :D
quälix je napisao/la: bio sam mozda najvatreniji navijac bayerna iako je uli jos uvijek medju nama. kakva sikerija i kakvi bakraci.
bio al´ vise nisam 8-)
Jes', al' u qrcu. Ako bih za nekoga (na ovom forumu) mogao zasigurno reći da voli ovaj klub, onda si to ti.
Što prije prestaneš sa glumatanjem, biće manje posljedice. :D
quälix je napisao/la: sta ti ja mogu sto ti je nik gurbetski 8-)
pps
oooooo, vidim bistrik je tu.
Nije gurbetski, nego kaubojski :mrgreen:
Za tvoje nickove ne mari i nemoj se paliti, živ bio. Čika gero se samo šali i piše ono što mu prvo naupadne (čitaj budalaštine) :D

ps:gdje ti viđe bistrik-momka? :? :shock:

@Ostali, ako vam smeta naše citiranje, samo recite!
Sad ću ja Monologa pozvati da sve ovo obriše. :D :D

ps2 ili pps :lol:
slabo sam citirao, ali neka ostane ovako, neda mi se ispravljati. :mrgreen:
žurim, ali hari ne smije da nakrivi kapu. čekam te "ko nekad u osam". :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 15 maj 2011, 21:59

ma smeta

bolje rasprave se vrte po tevhidima sirom bosne nego na ovoj temi
Thomas Müller - Fußballgott

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 maj 2011, 22:06

Pa doprinesi onda boljoj raspravi, nemoj samo čekati iz prikrajka koristeći mudre rečenice.
Vom Jäger zum Gejagten

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 15 maj 2011, 22:09

geronimo je napisao/la:Pa doprinesi onda boljoj raspravi, nemoj samo čekati iz prikrajka koristeći mudre rečenice.

ma kako

eto danas udjem i konto nesto napisat kad ono ronaldo i ozil se trkaju ko vise postova napise

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 maj 2011, 22:13

don_burza je napisao/la: ma kako
eto danas udjem i konto nesto napisat kad ono ronaldo i ozil se trkaju ko vise postova napise
Jbg, ja sam tebe skonto da ti ja i šećer smetamo. Jer sam pitao smeta li kome naša (beskonačna) citiranja.
Ti si potvrdno odgovorio.
Ova dvojica su samo prolazni problem, nešto trenutno. To inače ne traje dugo.
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 maj 2011, 22:15

geronimo je napisao/la:Pa doprinesi onda boljoj raspravi, nemoj samo čekati iz prikrajka koristeći mudre rečenice.
Nemoj biti toliko okrutan. :lol:
Pokusava vam se dati do znanja da razgovor ne vodi nicemu, osim zaj.ebanciji. :D

Inace meni se svidjaju ova vasa prepucavanja, uzivam citajuci predvidjanja starih lisaca, koja u mnogo slucajeva budu ispravna. 8-)

Za Nasrija cu se malo nasmijati. Bilo je lijepo dok je trajalo (dok se citalo :mrgreen: ), ali iskreno nemoguce je da se on dovede.
Iz kojeg razloga, mrsko mi sad pisati, ali vecina bi trebala znati u cemu je kvaka? :D

Edit: prvi dio mog citata progledaj kroz prste. Sad sam procitao da ste nasli zajednicki jezik. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 15 maj 2011, 22:15

ma na tebe i secera sam se naviko to je standard

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 15 maj 2011, 22:33

Štrudler je u krizi od utakmice Elfa na minulom svjetskom protiv Srbije kad ga je Milos Krasni pravio budalom par puta,ne liči više na onog igrača iz prošle sezone.Treba mu dat još jednu šansu kao back-up štoperu.A za Nasrijov transfer i nemam neke nade,al' ko zna šta je Ulonja spremio.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 15 maj 2011, 22:42

[youtube][/youtube]

video pogledati samo zbog izraza lica Ulia

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 maj 2011, 22:43

Budemo li i naredne sezone gledali Brena,Badstubera i Buytena neće nas spasiti ni 5 Neuera..uprava treba da reaguje brzo i odlučno a ne da se natežu oko par mil zamisli puno **** dati za Coentra 25 mil a mogli su istresti za Brena 17 mil Pranjića 7 mil :twisted:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Klare

Post Postao/la Klare » 15 maj 2011, 23:23

geronimo je napisao/la:Stvarno nakon ovih spamerskih postova čovjek izgubi vidik šta je ko od pravih navijača (najboljeg kluba na svijetu) napisao. :roll:
Znaš li da sam hvalio Mariana :? , ili da krenem ponovo punom parom :D
@don burza, ko ti smeta :?: , ako imaš imalo želje da pišeš, Cristina i Mesut vjerovatno nisu uzrok :?, a baš se ljudi i na Realovoj temi dive njihovim probijanjima po bokovima :lol:
quälix je napisao/la:nebitno hoce li doci ili ne, bitno je da sam, kao i uvjek, potrefio u sridu 8-)
Prije bih rekao da si ovaj puta promašio cijelu metu. :D
qualix opasno griješi po pitanju Nasrija, a ne znam što to priželjkuje, da nije slučajno izgubio povjerenje u Kroosonju :?
Nickname Geronimo je super, neka da nađem finu usporedbu :arrow: extra kao....................kao............ kao Marianova frizura :lol:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 maj 2011, 00:15

Omerbavarac je napisao/la: Pokusava vam se dati do znanja da razgovor ne vodi nicemu, osim zaj.ebanciji. :D
Ih sad, eto mi nismo znali. :D Slabo da koja rasprava vodi nečemu, osim nadmudrivanja i branjenja vlastitih stavova. Kad se s nekim "nađeš" onda ta tkz. rasprava može ići u više tokova. Ova, između mene i šeće je nešto dublje od same zayebancije. Neki to prokuže, dok se drugi bogme. :lol:
Trudimo se da na svoj način pišemo o klubu koji volimo (da, da, šećkane, dobro si pročitao), da se između ostalog, malo i peckamo, da budemo zabavni, da.....
Ja bih isto tako pozdravio neki poduhvat od vas ostalih. Neki samo iznose svoje želje, pa po čitavu godinu crtaju svoje sastave (igrice su čudo), drugi opet šturo prenose informacije iz medija (često sa velikim zakašnjenjem, tj. bajata informacija ili još gore, iz tračerskih medija). Treći su letači (padobranci) kao što smo mogli vidjeti na prethodnim stranicama.
Helem, ima nas svakakvih. :mrgreen: U tome je i draž ovg svega, samo kritiku treba usmjeriti u pravom pravcu. Ma kakva god (i prema kome) ona bila.

Klare, kršni ero :D rado bih se s tobom kvotao, ali priznaj, bilo bi previše za danas. :lol:

Evo nešto vezano za temu (osim slika, spotova, čestitki i želja :D ). Da me ne optuže za oftopičarenje.

slika
Vom Jäger zum Gejagten

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 maj 2011, 00:28

Bayern je još uvijek u potrazi za novim pojačanjima u obrani. Bavarci su kako se čini zagrizli za dvojicu igrača iz Premier Lige.

Bavarci su odlučno krenuli u dovođenju novih pojačanja. Do sad su pred potpisom dva igrača: Manuel Neuer (Schalke 04) i Nils Petersen (Energie Cottbus).. Što se tiče obrane, dvojica igrača su na meti.

Sportski direktor Bayerna Christian nerlinger u subotu je dao svima jasno do znanja kako od dovođenja Fabia Coentrã'a nema ništa. "Coentrão neće doći. Zadnjih nekoliko mjeseci smo često razmišljali o ovom igrači, ali ne više", kao alternativa za obranu sve više i više se spominju Jose Enrique iz Newcastle Uniteda i Bacary Sagna iz Arsenala.

U nedjelju "L'Equipe" je izvjestio kako su Njemački divovi dovođenje Sagne stavili kao prioritet za moguća pojačanja na ljeto. Reprezentativac Francuske novčanom odštetom neće težiti više od 15. miliona eura.. Ipak, malo vjerovatno je kako će Francuz pristati preći u Njemačku, dok je s Jose Enriqueom sasvim druga stvar - on pristaje.... Međutim, nade Bavaraca u dovođenju ovog igrača nakon što je u Nedjelju Manchetser United obznanio interes za njega su malo potonule..

Neko vijeme kao kandidat za dovođenje 25-godišnjaka, kojem bi transfer odšteta trebala biti u vrijednosti od oko 15. miliona spominjali su se i Liverpool i AC Milan.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 16 maj 2011, 01:19

geornimo @ a da svarno budes od pomoci ? ili vec neko...

u dnu clanka,na meni nepoznatom jeziku pise nesto vezano za robbena...
e,sta mislis da meni,i kompletnoj temi na maternjem jeziku dostavis informacije koje su obradjivali novinari kickera :D ?

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Meha001 i 4 gosta.