ih da hoceMesut Ozil 23 je napisao/la:Da hoce Ronaldo jos 2 dat. Sto bih voio da ih deklasiramo.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
ih da hoceMesut Ozil 23 je napisao/la:Da hoce Ronaldo jos 2 dat. Sto bih voio da ih deklasiramo.
opet ova 2-icaCristiano Ronaldo 7 je napisao/la:ih da hoceMesut Ozil 23 je napisao/la:Da hoce Ronaldo jos 2 dat. Sto bih voio da ih deklasiramo.![]()
![]()
viljice haj caooooooooooDAVID VILLA 7' je napisao/la:opet ova 2-icaCristiano Ronaldo 7 je napisao/la:ih da hoceMesut Ozil 23 je napisao/la:Da hoce Ronaldo jos 2 dat. Sto bih voio da ih deklasiramo.![]()
![]()
![]()
Jbg,trudi se momak,hoce da zabije 1 gol u prvenstvuMadridism je napisao/la:Nek neko ode na rezultati|com nek vidi Barcu:
Ibrahim Affelay je uputio udarac prema golu
el majstorDi Stéfano je napisao/la:Cristiano !
kad smo vec kod hamita rece on :Odlazak u Madrid mi je san jer je to klub najveće kvalitete, ali moram reći kako još ništa nije sigurno jer nisam ama baš ništa potpisao. Postoje mnoge špekulacije, ali ja u ovom trenutku nemam ugovor sa Realom. Moja budućnost će biti van granica Njemačke i nadam se da će sve biti jasnije naredne sedmice", rekao je Altintop za Marcu.Madridism je napisao/la:Evo i sluzbeno je.. Altintop
Gdje to procita?Madridism je napisao/la:Evo i sluzbeno je.. Altintop
Los_Blanos2 je napisao/la:Jeste naivni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.