A ljudi moji pa vama je Messi noćna mora, koji vam je jbtPortillo je napisao/la: Oduzmi Ronaldu penale, Messiju ostavi penale opet Ronaldo ima vise
Kažem ti, ne tražim to da uspoređujem njega i Messija, čisto informativno jbt
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
A ljudi moji pa vama je Messi noćna mora, koji vam je jbtPortillo je napisao/la: Oduzmi Ronaldu penale, Messiju ostavi penale opet Ronaldo ima vise
@Portillo objasniomandraX je napisao/la:Još samo ovo me zanima, 'ajd molim te ak' ti nije mrsko, nađi mi koliko je Ronaldo golova iz penala dao ove sezone (samo liga) i koliko je asistencija imao (također, samo liga)...ne uspoređujem ga u tome sa Messijem trenutno...(znam da je "vanzemaljac" barem duplo više ass. imao...) ...čisto informativno pitamLos_Blanos2 je napisao/la:Ovo je replika neboj se :A pogledaj to na slici, ljepota La Lige...samo strah me, neće im zar iz busa ispast'

To samo u vašim krugovima, pošto ne možete pricati o tituli....pa morate o necemuanonymousHD je napisao/la:O toj tituli će se pričati godinu dana, a o Ronaldovom rekordu narednih 50 godina.
31- 21grof je napisao/la:To samo u vašim krugovima, pošto ne možete pricati o tituli....pa morate o necemuanonymousHD je napisao/la:O toj tituli će se pričati godinu dana, a o Ronaldovom rekordu narednih 50 godina.![]()
Taj pičići Messia ne zanima uopšte cak i ne igra utakmice... vec je uzimao tu nagradu, dva puta zaredom proglašen za igraca i La Lige i Svijeta..tako da ga te individualne nagrade apsolutno ne zanimaju, to je za djecu i infantilne ego manijake poput Kristine.
Messi ima mnogo ozbiljnijeg posla da uzme titulu prvaka Evrope ponovo.
Uopste me to nezanima, bolje reci boli me qita za Ronaldovim individualnim uspjesima u Portugalu, ManU, Madridu..Rekoh ti vec da samog Messia više ne zanimaju njegovi individualni uspjesi, a niti navijace Barse (to pogotovu)....to je njegova licna stvar.
A pošto voliš da se baviš tuđim individualnim uspjesima i slaviš to kao svoje, onda evo ti lista i Messijevih individualnih dostignuca

Opet ti ponavljam ,njegova licna priznanja i nagrade me ne interesuju (ni u dresu Argentine ni u dresu Barce)...samo titule Barce su bitne svakom Culesu, jer Messi ce biti i proci jednog dana ali klub ostaje trajno.Los_Blanos2 je napisao/la:Uopste me to nezanima, bolje reci boli me qita za Ronaldovim individualnim uspjesima u ManU tj. Madridu, lik je potpiso 5 godina.Rekoh ti vec da samog Messia više ne zanimaju njegovi individualni uspjesi, a niti navijace Barse (to pogotovu)....to je njegova licna stvar.
A pošto voliš da se baviš tuđim individualnim uspjesima i slaviš to kao svoje, onda evo ti lista i Messijevih individualnih dostignuca
Kazes Messija nezanima njegov indivudalni uspijeh, ti to poznajes Messija bas dobro?
Navijace Barcezato broje svaki njegov gol tj. kad ce srusiti klupski rekord
![]()
Boli me..tako da necu ti ofirno ovako postavljati individualne uspijehe Ronalda, za koje kazes dase slovim.
I tata je sine..Opet ti ponavljam ,njegova licna priznanja i nagrade me ne interesuju (ni u dresu Argentine ni u dresu Barce)...samo titule Barce su bitne svakom Culesu, jer Messi ce biti i proci jednog dana ali klub ostaje trajno.
I sam Messi je izjavio (i to u više navrata) da ga ne zanimaju indivudualni uspjesi i nagrade niti je opterecen time, vec samo klupski tj. reprezentativni....tako da ga ne trebamo znati licno, da bi to znali.
Pa eto, fino od njihLos_Blanos2 je napisao/la:I tata je sine..Opet ti ponavljam ,njegova licna priznanja i nagrade me ne interesuju (ni u dresu Argentine ni u dresu Barce)...samo titule Barce su bitne svakom Culesu, jer Messi ce biti i proci jednog dana ali klub ostaje trajno.
I sam Messi je izjavio (i to u više navrata) da ga ne zanimaju indivudualni uspjesi i nagrade niti je opterecen time, vec samo klupski tj. reprezentativni....tako da ga ne trebamo znati licno, da bi to znali.![]()
Neznam koji je to igrac javno izjavio tako nesto??? Balloteli ???
![]()
Evo npr. Ronaldhino je vise puta izjavio da ga to nezanima, kao i Ronaldo

jesi lud ahhahahL_blancos je napisao/la:Samo sto ce to liciti na:
Qr
Fdn
Zbog sirine poprsja vasih igraca
ma svaki covjek koji je iole igrao nogomet, a posebno velikani tipa tih nabrojanih Maradone , Ronadlinha , Zidana,Tottija ,Capella,pa cak je i veliki Ferguson rekao da do sada nije vidio ni slicnog igaca poput Messija. Dovoljno je reci koliko je dobar.Bas sam i ja nedavno mislim na Areni gledao kada su ti sto si ih sam nabrojao dizali Messija i govorili koliko je samo dobar.Monolog je napisao/la:Wesley Sneijder, Arsene Wenger, Luis Figo, Ole Gunnar Solskjaer, Graeme Souness, Ronald Koeman...Nadam se da vam ova imena govore nešto. U svakom slučaju, svi oni govore da je Messi najbolji na svijetu, a samim tim i da je bolji od Ronalda. Naravno, neću ovdje navoditi one koji igraju sa Leom u Barceloni, niti u reprezentaciji Argentine, jer tada bih samo proširio ovu listu.
Ronaldo je sigurno drugi najbolji; a vala, mora se zadovoljiti i time, s obzirom kako igra Messi.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.