Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
- majestic24
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Ako ostane Murinho i sljedece sezone,ja mislim da ce biti konkurentni Barceloni u potpunosti. Real treba prave stopere dovesti i jednog pravog napadaca. Sve su ovo p.ickice sta imaju (benzema,adebayor,higuain)
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Vidi se da si JAKO iskompleksiran lik, pa lijeci svoje komplekse na drugom mijestu bolje..Hehehhe, gledam ja real skoro svaku tekmu, a ti pričaš gluposti, iduće godine opet slavite najboljeg strijelca, a mi ćemo prvenstvo, potpisujem do kraja života
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 16 maj 2011, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Los_Blanos2 je napisao/la:Vidi se da si JAKO iskopleksiran lik, pa lijeci svoje komplekse na drugom mijestu bolje..Hehehhe, gledam ja real skoro svaku tekmu, a ti pričaš gluposti, iduće godine opet slavite najboljeg strijelca, a mi ćemo prvenstvo, potpisujem do kraja života

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Bravo, brz si..Ad0 je napisao/la:Los_Blanos2 je napisao/la:Vidi se da si JAKO iskopleksiran lik, pa lijeci svoje komplekse na drugom mijestu bolje..Hehehhe, gledam ja real skoro svaku tekmu, a ti pričaš gluposti, iduće godine opet slavite najboljeg strijelca, a mi ćemo prvenstvo, potpisujem do kraja života![]()
![]()
![]()
![]()
Ko mu kaze hahahah
Jos jedan iskompleksiranog lik sa avatarom Messija, dite

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
hehehehh, kako istina boli hehhe, dalo bi se diskutirati tko je iskompleksiran heheh...ajd možda iduće godine ne bude prvenstvo gotovo 4 kola prije kraja, možda ce biti neizvjesnije...ali nek ronaldo opet bude najbolji stijelac, ko šiši prvenstvo...laku noć majstore!!!!!Los_Blanos2 je napisao/la:Vidi se da si JAKO iskopleksiran lik, pa lijeci svoje komplekse na drugom mijestu bolje..Hehehhe, gledam ja real skoro svaku tekmu, a ti pričaš gluposti, iduće godine opet slavite najboljeg strijelca, a mi ćemo prvenstvo, potpisujem do kraja života

- Los_Blanos2
- Kontakt:
Vidim, previse toga heheheh, hehehehe, zasto sluzi smilichehehehh, kako istina boli hehhe, dalo bi se diskutirati tko je iskompleksiran heheh...ajd možda iduće godine ne bude prvenstvo gotovo 4 kola prije kraja, možda ce biti neizvjesnije...ali nek ronaldo opet bude najbolji stijelac, ko šiši prvenstvo...laku noć majstore!

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Veliki rezultat Reala u ovoj sezoni osvojen kup i Ronaldo prvi strijelac ovo sve ste dobili za 260 mil . 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Di Stéfano
- Kontakt:
Ja bih doveo igrače na još dvije pozicije, stoper i napadač, a to bi bili, Vidić, Chiellini ili Toure, a u napadu Teveza ili Zaratea 

Real Madrid --- Željo --- Feyenoord --- Portsmouth
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Los_Blanos2 je napisao/la:Lik kostao 96 mill euraali.. gnjete
Torres 58 mill za 1g
Koliko ja znam Torres nije dosao u Augustu u Chelsea,vec u Januaru

Chelsea F.C.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Nije ti ovo PESDi Stéfano je napisao/la:Ja bih doveo igrače na još dvije pozicije, stoper i napadač, a to bi bili, Vidić, Chiellini ili Toure, a u napadu Teveza ili Zaratea

Prije ces dovesti Messija, Iniestu, Xavija nego Tourea, Muberak ga nebi prodo ni za 1milrd..
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Di Stéfano
- Kontakt:
Mašta može svaštaLos_Blanos2 je napisao/la:Nije ti ovo PESDi Stéfano je napisao/la:Ja bih doveo igrače na još dvije pozicije, stoper i napadač, a to bi bili, Vidić, Chiellini ili Toure, a u napadu Teveza ili Zaratea![]()
Prije ces dovesti Messija, Iniestu, Xavija nego Tourea, Muberak ga nebi prodo ni za 1milrd..

- Bane Madridista
- Kontakt:
Mislim da bi bilo dobro kada bi doveli Kompanyja,momak igra sjajno.Samo to je vrlo teško,pogotavo sada kada City igra Ligu Šampiona,ali pokušati,pa štaDi Stéfano je napisao/la:Mašta može svaštaLos_Blanos2 je napisao/la:Nije ti ovo PESDi Stéfano je napisao/la:Ja bih doveo igrače na još dvije pozicije, stoper i napadač, a to bi bili, Vidić, Chiellini ili Toure, a u napadu Teveza ili Zaratea![]()

Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
kad njegova ekipa javno izjavi da ide na to da on zabije sto vise golova do kraja sezone dovoljno je receno.dao 9 golova u zadnja 3 kola , a ta 3 kola Barcelona bukvalno nije ni igrala.Messi ono sto je igrao prosetao po terenu a ovaj ganjo neki rekord nesta.
- Bane Madridista
- Kontakt:
Odbranu sigurno pojačati,ali napad baš i ne mora.Možda dovesti nekog-da bude džoker ili tako neštoDi Stéfano je napisao/la:Ja bih doveo igrače na još dvije pozicije, stoper i napadač, a to bi bili, Vidić, Chiellini ili Toure, a u napadu Teveza ili Zaratea

Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
- Bane Madridista
- Kontakt:
Nije tebi lako,ali šta ćeš...Andres je napisao/la:kad njegova ekipa javno izjavi da ide na to da on zabije sto vise golova do kraja sezone dovoljno je receno.dao 9 golova u zadnja 3 kola , a ta 3 kola Barcelona bukvalno nije ni igrala.Messi ono sto je igrao prosetao po terenu a ovaj ganjo neki rekord nesta.

- Di Stéfano
- Kontakt:
Ma ja bi se riješio Adebayora, a Benzemu dati na posudbuBane Madridista je napisao/la:Odbranu sigurno pojačati,ali napad baš i ne mora.Možda dovesti nekog-da bude džoker ili tako neštoDi Stéfano je napisao/la:Ja bih doveo igrače na još dvije pozicije, stoper i napadač, a to bi bili, Vidić, Chiellini ili Toure, a u napadu Teveza ili Zaratea![]()
![]()

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- Los_Blanos2
- Kontakt:
ek0 je napisao/la:WTF ?
Di Stéfano je napisao/la: Ma ja bi se riješio Adebayora, a Benzemu dati na posudbu

Benzema kupljen za 30tak mill za posudbe, o mozda je on igrac koji dolazi iz Castille

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Di Stéfano
- Kontakt:

Znam jbg, al štaćeš kad ne igra puno, sigurno će Higuain biti Mouov prvi izbor
Mozda tako bude kao sto ti kazes(Nece igrati puno,te rezerve),ali opet Mou mora imati 1,2 rezerve za tog napadaca koji mu bude prvi izbor.Tako da je ne moguca ova opcija o kojoj ti pricas..Di Stéfano je napisao/la:![]()
![]()
Znam jbg, al štaćeš kad ne igra puno, sigurno će Higuain biti Mouov prvi izbor

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.