Saša Papac
Re: Saša Papac
Papac je od svih nasih reprezentativaca ubjedljivo u najboljoj formi! standardan je u svom klubu,osvaja titule,igra ligu prvaka,ne znam sta vise treba da ga selektor pzove!? Papac u zadnjoj liniji moze puno pomoci nasoj reprezentaciji,iskusan i provjeren igrac nam je neophodan ako zelimo na EP naredne godine! on je nase veliko pojacanje i svaki dobronamjeran covjek sa odusevljenjem ce primiti vijest o njegovom povratku u reprezentaciju BIH! ova reprezentacije ce s njim dobiti mnogo! Cestitke na osvajanju titule u Skotskoj,i na promovisanju nase drzave i zastave BIH! svaka cast patrioto! dobro dosao u svoju reprezentaciju,reprezentaciju BIH!
Kada je raja iz Mostara koja Sašu ili njegovog oca zna lično ili preko nekoga drugog na ovom forumu objašnjavala neke stvari u vezi Sašinog patriotizma i njegovog karaktera i odgoja,ta raja je bila popljuvana i ismijana.Svaka čast Saša bio si ljudina i ostao.
- kladionicar
- Kontakt:
Samo da dodam da su sad se sakrili ko pic.ke,nijedan se ne javlja.Lizite ono sto ste posr.alira1981 je napisao/la:Kada je raja iz Mostara koja Sašu ili njegovog oca zna lično ili preko nekoga drugog na ovom forumu objašnjavala neke stvari u vezi Sašinog patriotizma i njegovog karaktera i odgoja,ta raja je bila popljuvana i ismijana.Svaka čast Saša bio si ljudina i ostao.
Ja necu da govorim radi cega je,i da objasnjavam,vi vrlo dobro znate,ali ako nista drugo i ono sto jedino mogu da ucinim za taj grad,bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu,a znate sta se desava.Toliko
Sale je dijete Veleža, briga njega za politiku, on je jedini ostao dosljedan da neće igrati dok ovo rukovodstvo saveza ne ode, i bogami on je to i učinio, čovjek od riječi, a ne kao neki...
Ocekujem Papca u mecu sa Rumunijom,nadam se da ce selektor pozvati.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Sta reci za ovo. Koliko ja znam nije ovo prvi put da mu je ekipa nesto osvojila. Pa sto nije do sada pokazivao nasu zastavu? Sada hoce nazad u reprezentaciju i slavi sa nasom zastavom. E hoces qrac. Ima onih koji vise to zasluzuju od tebe, Papcino. 

- velez_mostar
- Kontakt:
Upravo tako, mislim da sam u vise navrata pisao o tome, ali ne mozes ti nekim ljudima to objasniti.ra1981 je napisao/la:Kada je raja iz Mostara koja Sašu ili njegovog oca zna lično ili preko nekoga drugog na ovom forumu objašnjavala neke stvari u vezi Sašinog patriotizma i njegovog karaktera i odgoja,ta raja je bila popljuvana i ismijana.Svaka čast Saša bio si ljudina i ostao.
Ovaj ispod napisa kako sada hoce u repku, pa je istakao zastavu, naivcina..mislim da je nick Bilal, pa sto ce njemu sada repka, nece ga nigdje prodati u 30-oj, jednostavno zeli covjek da igra za svoju zemlju, jer se stvari mijenjaju, i to je to.
-
- Kontakt:
to da mu istice ugovor sa rangerima i da mu ga ne zele produziti i da bi mu super dosao koji nastup ra reprezentaciju je jedna velika istina a i to da se prije nije slikavao sa zastavom je istina,ali ako ga usporedimo sa tamo nekim bunozama onda svaka cast za sasu
Nema potrebe da ga poredimo sa Bunozom, jer nam taj nikada nije ni trebao. A sto svaka cast za Sasu? Sto se sjetio odakle je kad mu je istekao ugovor? Nema tu casti.hercegovina je napisao/la:to da mu istice ugovor sa rangerima i da mu ga ne zele produziti i da bi mu super dosao koji nastup ra reprezentaciju je jedna velika istina a i to da se prije nije slikavao sa zastavom je istina,ali ako ga usporedimo sa tamo nekim bunozama onda svaka cast za sasu

Jest ti sjeo na volejPrincipatus je napisao/la:Aha malo morgen, koja sreca pa video snimci ne lazu. Pogodi ko je bio kapiten:Za_raju je napisao/la: ima dosta onih kojima je Susic patriota a Papac nije!!!
Kada je Papac u nezgodnom (zna se zasto) trenutku igrao za BiH Susic je izbjegavao sve sto je vezano za nasu zemlju
[youtube][/youtube]

P.S kapetan momcadi je bio Baba aj tinks

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovim gestom me kupio za sva vremena. Majstore respekt!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kod Papca je proradila Hercegovacka poslovnost .Valja traziti ''novo radno mesto''u potpisu Hakala.
Fakat toliko titula osvojio,a bas se sad sjetio.Slucajnost ili????
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- bosanac723
- Kontakt:
Mozda prije nije imao na sta da bude ponosan sto se tice fudbala u nasoj drzavi...jer su ga svi ziguli....harishp je napisao/la:Kod Papca je proradila Hercegovacka poslovnost .Valja traziti ''novo radno mesto''u potpisu Hakala.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Nismo mi Brazil da se odricemo igraca koji u svojoj karijeri ima vise titula nego neki nasi igraci utakmica u reprezentaciji! Papac jednostav o mora biti pozvan ,jer selektor sigurno nece prezivjeti njegovo nepozivanje u reprezentaciju! pa ljudi Papac vec 5 sezona igra u jednom od najvecih evropskih klubova,redovno osvaja titule,igra Ligu prvaka,zadnjih godina je igrao protiv svih vecih evropskih ekipa od Mancestera do Barcelone! i sad kao Susic razmislja hoce li ga pozvati,to moze uraditi samo idiot i najveci nesposobnjakovic! Susic ionako slabo kotira kod navijaca,novinara..jos nek ne pozove Papca,moze sam sebi odmah potpisati kapitulaciju! Rumunija ce u Bukurestu igrati na sve ili nista,i neophodni su nam iskusni igraci kao sto je Papac,ta nece Mravac biti nas kljucni igrac u odbrani,a svi znamo koliko je limitiran igrac! Ibisevic ce svakako poceti utakmicu sa klupe,zato treba pojacati odbrani ,a tu Papac vec ima rezervisano mjesto! Da je Ciro imao Papca protiv Turske u Istambulu,sigurno bi tamo pobjedili! Safet Susic je vec prekrizio Nadarevica,usudit cu se reci neopravdano,i sad da isto uradi sa Papcom,koji je zbog svog karaktera miljenik navijaca,e to mu niko ne bi oprostio,sigurno!
Nas narod je pun negativaca. Odma se dignu price 'ovo je samo uradio sto hoce nazad u repku' ovo ono.. fuj stvarno. Kako su neki Bosanci samo pesimistcni pa to nije normalno. Muka mi je od vas. Vazda mora biti kreten da trazi dlaku u jajetu.
Sasa je legenda. Covjek ima licni stav i treba se postovati. Nikad nije nista lose rekao protiv BiH i prema tome vi koji ga kritikujete mozete mu samo podudlati.
Sasa je legenda. Covjek ima licni stav i treba se postovati. Nikad nije nista lose rekao protiv BiH i prema tome vi koji ga kritikujete mozete mu samo podudlati.
Zadnja izmjena: reptile, dana/u 16 maj 2011, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.
shandrlike-tandrlike
Yebiga taj limitirani igrac nije imao problema oko pronalaska pasosa ili baterija u mobilnom,ali je imao problema u bolnici.Kad mu je glava bila u pitanju,i to sve zbog yebenog pimplanja lopte u BIH repci.bosnas_ je napisao/la:Nismo mi Brazil da se odricemo igraca koji u svojoj karijeri ima vise titula nego neki nasi igraci utakmica u reprezentaciji! Papac jednostav o mora biti pozvan ,jer selektor sigurno nece prezivjeti njegovo nepozivanje u reprezentaciju! pa ljudi Papac vec 5 sezona igra u jednom od najvecih evropskih klubova,redovno osvaja titule,igra Ligu prvaka,zadnjih godina je igrao protiv svih vecih evropskih ekipa od Mancestera do Barcelone! i sad kao Susic razmislja hoce li ga pozvati,to moze uraditi samo idiot i najveci nesposobnjakovic! Susic ionako slabo kotira kod navijaca,novinara..jos nek ne pozove Papca,moze sam sebi odmah potpisati kapitulaciju! Rumunija ce u Bukurestu igrati na sve ili nista,i neophodni su nam iskusni igraci kao sto je Papac,ta nece Mravac biti nas kljucni igrac u odbrani,a svi znamo koliko je limitiran igrac! Ibisevic ce svakako poceti utakmicu sa klupe,zato treba pojacati odbrani ,a tu Papac vec ima rezervisano mjesto! Da je Ciro imao Papca protiv Turske u Istambulu,sigurno bi tamo pobjedili! Safet Susic je vec prekrizio Nadarevica,usudit cu se reci neopravdano,i sad da isto uradi sa Papcom,koji je zbog svog karaktera miljenik navijaca,e to mu niko ne bi oprostio,sigurno!
Nasa raya zna biti veoma nezahvalna u nekim proracunima.
Ako Iljo opet ostane u sklopu saveza a sanse su ogromne.Onda rijec Papca i nije tako cvrsta kao sto na prvi mah djeluje.Iako smo godinama krpili i muku mucili sa lijevom stranom,ovaj je bio odmah pozvan ali olako je to odbio.
Sad cak imamo i viska na toj strani.
Idioti i nesposobnjakovici su oni ljudi koji olako zaboravljau neke stvari.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 16 maj 2011, 16:53, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Koliko smiješnih komentara, da je to za ne povjerovati. Eto, baš će se Papac prodati preko reprezentacije, kao što je to bio slučaj prilikom potpisivanja za Rangerse.
Čovjek je pokaz'o karakter kakav se rijetko viđa, a sada ga naši cijenjeni forumaši žele linčovati. Kako patetično. Moram priznati da pokazujete kakvi ste licemjeri.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- skyisthelimit
Sasa Papac se vraca u reprezentaciju, to je ocigledno... Na slatkim mukama smo, a to je gdje da igra 

15.10 - 15.06 ...
Nisi vala ni ti ništa manje licemjeranMonolog je napisao/la:Koliko smiješnih komentara, da je to za ne povjerovati. Eto, baš će se Papac prodati preko reprezentacije, kao što je to bio slučaj prilikom potpisivanja za Rangerse.Čovjek je pokaz'o karakter kakav se rijetko viđa, a sada ga naši cijenjeni forumaši žele linčovati. Kako patetično. Moram priznati da pokazujete kakvi ste licemjeri.

--------
Papac je donio bio odluku koju bi svi trebali poštovati, nebitno slagali se s njom ili ne. Jer je insan to zaslužio i igrom i ponašanjem u državnom dresu. Nadam se da će dobiti poziv za Rumuniju, Saša može igrati i stopera, a i biće odlična alternativa na lijevom beku, u defanzivoj postavci ekipe; dal u odpočetka, ili u trenutku akd treba zatvoriti utakmicu.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
kako vas nije stid reci da susic nije patriota?? stid da vas bude. isti ste kao oni politicari sa kamenjara koji daju certifikate koje sta. sramota da vas bude. igrao je i pape 1993. godine kad niko nije htio da igra za reprezentaciju. zato nemojte uporedjivati ko je patriota a ko nije. bolje sutite kad ne znate neke cinjenice. bitno je da lupetate okolo. svaka cas papcu na zastavi. patriotski cin al su vam glupe price da je on sad veci patriota od drugih. jel to postoji nacional detektor. nisu vam ovo nadrealisti.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.