FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Mohikanac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Mohikanac » 16 maj 2011, 16:59

Rudar Kakanj te godine kad smo igrali Ligu prvaka,i to Faćo Žeric nam ga uvalio sa 16 metara :cry:
Švabo rek'o : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 16 maj 2011, 17:03

Sjećam se tog poraza od Rudara, to je bilo pred put u Englesku čini mi se. Znam da je Baho pitar radio intervju s Amarom i na kraju kaže "kad je Rudar mogao iznenaditi Želju na grbavici, zašto Željo ne bi mogao Newcastlea?". :mrgreen: Lafo ista razlika u kvaliteti. Šteta samo što Amar nije odgovorio na to pitanje.

A za Nyemu, može li pojašnjenje šta se iskomplikovalo? Ima li ponude drugih klubova, ili su mu slabi uslovi kod nas ili oboje? :roll: Može i na pp.. Hvala

Edit: Mohikanac, biće da je Rudar Ugljevik :?
Zadnja izmjena: spielführer_21, dana/u 16 maj 2011, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 16 maj 2011, 17:04

@sekretaru :mrgreen:

Ma ok to, oni govore o toj tekmi sa Rudarom i prvim porazom na Grbavici, nakon dvije godine mislim...i na kraju se ispostavilo da je taj kiks Zelju kostao titule....to ejs ezona kada je Leotar bio prvi...

Sjecam se i kad vas je Borac pobjedio prije par sezona, frajer je opalio sa 30. metara :lol: golcina prava...

E sad mi dvojba jel protiv Rudara primljen gol u 90. ili protiv Borca...znam da su oba evrogola bila.... :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 16 maj 2011, 17:06

sarajlija89 je napisao/la:@sekretaru :mrgreen:

Ma ok to, oni govore o toj tekmi sa Rudarom i prvim porazom na Grbavici, nakon dvije godine mislim...i na kraju se ispostavilo da je taj kiks Zelju kostao titule....to ejs ezona kada je Leotar bio prvi...

Sjecam se i kad vas je Borac pobjedio prije par sezona, frajer je opalio sa 30. metara :lol: golcina prava...

E sad mi dvojba jel protiv Rudara primljen gol u 90. ili protiv Borca...znam da su oba evrogola bila.... :mrgreen:
E taj sa 30m je bio protiv Borca kad smo zijanili. Sjecam se branio onaj neki golman sto nije mogao prebaciti loptu preko centra pri ispucavanju i sto je jedva precku mogao dohvatiti kad skoci. Ne sjecam mu se imena :lol:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 16 maj 2011, 17:08

zlaya_tm87 je napisao/la:

E taj sa 30m je bio protiv Borca kad smo zijanili. Sjecam se branio onaj neki golman sto nije mogao prebaciti loptu preko centra pri ispucavanju i sto je jedva precku mogao dohvatiti kad skoci. Ne sjecam mu se imena :lol:
hmm Baotic,Kruzik ko bi jos tad mogao da brani??al mislim da su oni bile klase golmana i ne vjerujem da je neko od njih dvojice...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 16 maj 2011, 17:09

Kružik je primio taj čuveni gol od Rudara iz Ugljevika prije utakmice na Koševu protiv Newcastlea!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 16 maj 2011, 17:10

mislim da se zvao Faris nesto,dobar golman za bajramskog :D
svoj ti pos'o !

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 16 maj 2011, 17:11

evo nasao sam u ovoj knjizi, Becirovic Kenan se zvao :mrgreen: edit: ili Eldin Hasanspahic :roll: ne znam fkt sada koji od ta dva
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

atomski mrav
Kontakt:

Post Postao/la atomski mrav » 16 maj 2011, 17:12

pintol_TM87 je napisao/la:

hmm Baotic,Kruzik ko bi jos tad mogao da brani??al mislim da su oni bile klase golmana i ne vjerujem da je neko od njih dvojice...
Hasanspahic je branio protiv Borca , a to je utakmica poslije Litexa

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 16 maj 2011, 17:13

zlaya_tm87 je napisao/la:evo nasao sam u ovoj knjizi, Becirovic Kenan se zvao :mrgreen: edit: ili Eldin Hasanspahic :roll: ne znam fkt sada koji od ta dva
Kao kroz maglu ga se sjecam :mrgreen:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Mohikanac
Kontakt:

Post Postao/la Mohikanac » 16 maj 2011, 17:16

spielführer_21 je napisao/la:Sjećam se tog poraza od Rudara, to je bilo pred put u Englesku čini mi se. Znam da je Baho pitar radio intervju s Amarom i na kraju kaže "kad je Rudar mogao iznenaditi Želju na grbavici, zašto Željo ne bi mogao Newcastlea?". :mrgreen: Lafo ista razlika u kvaliteti. Šteta samo što Amar nije odgovorio na to pitanje.

A za Nyemu, može li pojašnjenje šta se iskomplikovalo? Ima li ponude drugih klubova, ili su mu slabi uslovi kod nas ili oboje? :roll: Može i na pp.. Hvala

Edit: Mohikanac, biće da je Rudar Ugljevik :?
Na Grbavici prije tekme sa Newcastleom dobio nas Rudar Kakanj...Žeric ga uvalio milon %
Švabo rek'o : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 16 maj 2011, 17:19

Ma nije bolan, tad Rudar Kakanj nije ni igro 1. ligu, nego Ugljevik... :) ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Mohikanac
Kontakt:

Post Postao/la Mohikanac » 16 maj 2011, 17:27

sarajlija89 je napisao/la:Ma nije bolan, tad Rudar Kakanj nije ni igro 1. ligu, nego Ugljevik... :) ;)
U pravu si,godinu prije..samo znam da ga je Žeric uvalio ;)

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 16 maj 2011, 18:03

djale je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
djale je napisao/la:Bogicevic produzio ugovor! Sutra se ceka Nijemin potpis :!: ?
Izgleda iskoplikovalo se...pih **** mu majku
Ma znam i ja da se zakomplikovalo, sad je najlakse osuti po igracu. Ovdje je po meni Amar jedini krivac, mjesec dana ga vozao po Puli i na kraju potpise na 6 mjeseci. :(
Da li smo u stanju takvog igrača zadržati duže od 6 mjeseci. :?
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Mohikanac
Kontakt:

Post Postao/la Mohikanac » 16 maj 2011, 18:05

Znaci svi ste se primili na Piletovu zayebanciju :mrgreen:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 16 maj 2011, 18:15

Na kojoj tekmi je Cosic prebacio sjevernu tribinu 8-)

P.S. Ima li neko video kada mislim Alihodzic zabija gol a Obad trci da ga proslavi pokazujuci da je on strijelac i odletio je pod sjevernu tribinu koliko se sjecam :D

Pade mi na pamet i jedan vas igrac u to vrijeme kao mladji sam isao na grbavicu cesto i zanima me sta je sa onim Memicem mislim da se tako prezivao, dosao iz nekog malog kluba mislim Radnik i postao strasan napadac :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 16 maj 2011, 18:20

Joj imal ko link kakav onog ludog komentatora, prije kad smo igrali sa celikom i kaze sjedi mali picka ti materina :lol: :lol: :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 16 maj 2011, 18:27

Ma transferi su naslabiji dio Amarovog menadzerskog rada.Nece Nijema biti ni prvi ni posljedni koji zbog njegove arogancije i nepromisljenosti umaci mu ispred nosa. Mozda Nijema i nije toliko dobar koliko nam se cini, ipak dok su ostali igraci fizicki ispuhali kroz sezonu on je svjez al svakako da ima mjesta medju 18. Uzme li se u obzir da je neke uzimao i davao im dobre ugovore a da ih uzivo nije ni pogledao, Nijemu je imao skoro mjesec u Puli, cak ga je i Ivica gledao i pohvalio. Ne ocekujem od Nijeme da bude lud za Zeljom i da posto-poto potpise, jedno je voliti i navijati za Zelju a drugo ziviti od Zelje. I ako potpise Amar mu je dobro podigao cijenu stavljajuci ga u ekipu. Nisam ni ja od onih koji napadaju Amara al ne zato sto Amar sve zna, vec sto je Amar najbolje od realnih rjesenja za Zelju

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 16 maj 2011, 18:58

djale je napisao/la:Ma transferi su naslabiji dio Amarovog menadzerskog rada.Nece Nijema biti ni prvi ni posljedni koji zbog njegove arogancije i nepromisljenosti umaci mu ispred nosa. Mozda Nijema i nije toliko dobar koliko nam se cini, ipak dok su ostali igraci fizicki ispuhali kroz sezonu on je svjez al svakako da ima mjesta medju 18. Uzme li se u obzir da je neke uzimao i davao im dobre ugovore a da ih uzivo nije ni pogledao, Nijemu je imao skoro mjesec u Puli, cak ga je i Ivica gledao i pohvalio. Ne ocekujem od Nijeme da bude lud za Zeljom i da posto-poto potpise, jedno je voliti i navijati za Zelju a drugo ziviti od Zelje. I ako potpise Amar mu je dobro podigao cijenu stavljajuci ga u ekipu. Nisam ni ja od onih koji napadaju Amara al ne zato sto Amar sve zna, vec sto je Amar najbolje od realnih rjesenja za Zelju
Ma dobar je Nyema, bez obzira i što je svježiji od ostalih, ima on prirodno tu fizičku konstituciju a uz to i brzinu koju naši drugi štoperi nemaju. Uz to može igrati i lijevog i desnog beka, takav igrač nam treba za Evropu pogotovo.. Takvog igrača teško da ćemo opet naći, jer moramo biti pravi srećkovići da nam u godini dana dođu dva takva igrača za džabe. Zato ga moramo zadržati.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 16 maj 2011, 19:00

kakanjski rudar nas je uzeo 1998. u prvom kolu na grbavici, zeric je uvalio golcinu... to je sezona kada smo uzeli rajvosa 4-0 u kupu... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, BosnianLevi, Cwirek, Paromlinac i 36 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []