Saša Papac

ĆeMa
Kontakt:

Re: Saša Papac

Post Postao/la ĆeMa » 16 maj 2011, 17:16

i susic i papac su patriote
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 16 maj 2011, 17:17

ĆeMa je napisao/la:i susic i papac su patriote
tako je.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 16 maj 2011, 17:58

Kad je Medjunanin trebao zaigrati za nas, pojavili su se likovi na ovom forumu koji su bili protiv njega jer je igrao za Hoiandiju, pa nije htio tada za nas, i td, a kad se ustalio u prvu postavu, onda su ga zaboravili, i sramota ih napisati bilo sta negativno za naseg prvotimca.

Ovdje bi iskljucivo volio istaci Harishpa-sampiona u nebulozama, forumasa koji nosi laskavu titulu najstupidoznijeg, i osobu koja ce napisati bilo sta kako bi privukao paznju drugih, osobu koja napise 2 miliona postova, a nista ne kaze, i td..

Sasa Papac bi imao mjesta u svim reprezentacijama regiona, sto zbog iskustva, sto zbog ljubavi prema domovini, i to je dokazao puno puta, tako da ovi sto pisu protiv njega, pojma nemaju.
Koja koincidencija,bas oni koji Susicu nece prigovoriti mali milion stvari su isti koji Sasi zamjeraju, licemjerje na nivou, a i lokalizam je maksimalno izrazen, tako da..

Ako Safet Susic, kojeg smatram najlosijim trenerom nase repke otkako postojimo, ne pozove Papca, onda je stvarno kriminalan, onda mu treba javno svu nesposobnost sasuti u lice, ali mislim da ce svoje greske blago kompenzirati pozivanjem najboljeg igraca zadnje linije, iza Spahica naravno.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 16 maj 2011, 18:05

Svaka mu cast za ovaj potez,treba biti primjer i ostalima Bosancima i Hercegovcima.
Ali ne morate dizati toliku prasinu oko toga,nije ni prvi ni posljednji (nadam se) koji je uradio to.
Ocekujem da ga Susic pozove u reprezentaciju,jer moramo Rumune dobiti,a on nam moze biti od velike koristi.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 16 maj 2011, 18:26

Velez_Mostar - svaka cast!

I slazem se za Sasu. Mada i neznam ko je bolji igrac zadnje linije. Spaha je odlican i u formi ali ni Sasa nije nimalo losiji.

Samo sto neka raja ovde sto zamjeraju Sasi sto je napustio repku ocigledno ne znaju situaciju iza svega toga (ili nece da znaju), ali Sasa nije napustio repku nego je bojkotovao SAVEZ i napustio je onda kada su SAMI kriminalci bili u savezu i tad je stao na stranu navijaca koji su isto tako bojkotovali. Sasa jednostavno nije htio da gleda prodaju i ponizavanje BH repke od strane kriminalaca u savezu i da ucestvuje u blacenju svoje zemlje.

Sasa je jednostavno rekao - dok ovi lopovi su u Savezu ja ne igram - i bio je u pravu i ja ga postujem za to. I to je uradio zajedno sa grupom ostalih igraca - i svak ko voli BiH i ko zeli dobro reprezentaciji mora ga podrzat u njegovoj odluci i u istrajnosti da nastavi s bojkotom dok djubrad ne odu.

To sto sada Sasa hoce da igra za BiH - to je zato sto je savez napokon srusen - i sada naravno je pobjeda konacna i moze se krenuti dalje u neko bolje sutra. Zato je Sasa otisao iz repke, jer je bio na strani raje, a ne mafije.
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 16 maj 2011, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 16 maj 2011, 18:28

reptile je napisao/la:Nas narod je pun negativaca. Odma se dignu price 'ovo je samo uradio sto hoce nazad u repku' ovo ono.. fuj stvarno. Kako su neki Bosanci samo pesimistcni pa to nije normalno. Muka mi je od vas. Vazda mora biti kreten da trazi dlaku u jajetu.

Sasa je legenda. Covjek ima licni stav i treba se postovati. Nikad nije nista lose rekao protiv BiH i prema tome vi koji ga kritikujete mozete mu samo podudlati.
ma vidi se agenda ovi pljuvatora, sasa je hrvat iz mostara pa se naravno sumnja u njega na svaki korak, a da je bosnjo bila bi sasvim drugacija prica.. tako to ide kod pljuvatora koji moraju uvijek traziti dlaku u jajetu
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 16 maj 2011, 18:34

Nema logike da je nosenje zastave samo potez da bi se vratio u repku kako bi se na taj nacin prod'o.Pa pobogu nije mu 20 nego 30 god, afirmisan je igrac i iza njega je velika karijera.Msm da je i sam svjestan da je pred nama velika prilika da odemo na to neko veliko-cirkus takmicenje te ce svim silama pokusat da nam pomogne.Ja licno bih najvise volio da istrči na teren!
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 16 maj 2011, 18:40

Centre forward je napisao/la:Nema logike da je nosenje zastave samo potez da bi se vratio u repku kako bi se na taj nacin prod'o.Pa pobogu nije mu 20 nego 30 god, afirmisan je igrac i iza njega je velika karijera.Msm da je i sam svjestan da je pred nama velika prilika da odemo na to neko veliko-cirkus takmicenje te ce svim silama pokusat da nam pomogne.Ja licno bih najvise volio da istrči na teren!
Halo bola. Pa znas li ti uopste sta govoris?

Sasa nije napustio repku. Sasa je bojkotovao savez koji su koristili reprezentaciju TVOJE I MOJE DRZAVE da peru pare, da polovne momke guraju vani i prodaju na racun uspjeha NASE REPREZENTACIJE i da time ponizavaju reprezentaciju BiH.

Njegov akt nije akt izdaje nego akt patriotizma u smislu - necete vi moju zemlju ponizavat lopovi jedni... i ja ga za to cijenim.

Sasa papac NIJE NAPUSTIO REPKU I REKAO NECU IGRATI ZA BiH, nego cak NAPROTIV, Sasa je i tada rekao "kad ovaj savez ode onda" a nije im dozvolio da ponizivaju BiH preko njega i drugih momaka i da kradu od te reprezentacije a da on to nijemo posmatra i suti. Njegov odlazak iz repke je bio BOJKOT SAVEZA kada su Fanatikosi bojkotovali savez - i on se tome prikljucio.

Sasa znaci nije otisao negdje i rekao "necu vise" - nego je rekao "necu vise da ovim lopovima u NSBiH dozvoljavam da mi ponizavaju drzavu"... I ja ga stojim za to i svaka mu cast - i HVALA MU za to.

Jer evo ova suspenzija je dokaz da je SASA i svi ostali koji su tada stali uz bojkot - bili u pravu - a da ovih kriminalci nisu bili u pravu.

Zasto bi se on "trudio da vrati u repku" - pa Sasa je jednak ili skoro jednak Spahicu u kvaliteti odbranbenog igraca. On je klasa za nase pojmove.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 16 maj 2011, 18:42

MostaracVelezovac je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:Nema logike da je nosenje zastave samo potez da bi se vratio u repku kako bi se na taj nacin prod'o.Pa pobogu nije mu 20 nego 30 god, afirmisan je igrac i iza njega je velika karijera.Msm da je i sam svjestan da je pred nama velika prilika da odemo na to neko veliko-cirkus takmicenje te ce svim silama pokusat da nam pomogne.Ja licno bih najvise volio da istrči na teren!

Sasa nije napustio repku. Sasa je bojkotovao savez koji su koristili reprezentaciju TVOJE I MOJE DRZAVE da peru pare, da polovne momke guraju vani i prodaju na racun uspjeha NASE REPREZENTACIJE i da time ponizavaju reprezentaciju BiH.

Njegov akt nije akt izdaje nego akt patriotizma u smislu - necete vi moju zemlju ponizavat lopovi jedni... i ja ga za to cijenim.

Sasa papac NIJE NAPUSTIO REPKU I REKAO NECU IGRATI ZA BiH, nego cak NAPROTIV, Sasa im nije dao da ponizivaju BiH preko njega i drugih momaka i kradu od te reprezentacije. Njegov odlazak iz repke je bio BOJKOT SAVEZA kada su Fanatikosi bojkotovali savez - i on se tome prikljucio.

Sasa znaci nije otisao negdje i rekao "necu vise" - nego je rekao "necu vise da ovim lopovima u NSBiH dozvoljavam da mi ponizavaju drzavu"... I ja ga stojim za to i svaka mu cast - i HVALA MU za to.

Jer evo ova suspenzija je dokaz da je SASA i svi ostali koji su tada stali uz bojkot - bili u pravu - a da ovih kriminalci nisu bili u pravu.

Zasto bi se on "trudio da vrati u repku" - pa Sasa je jednak ili skoro jednak Spahicu u kvaliteti odbranbenog igraca. On je klasa za nase pojmove.
Ti bas znas sta je covjek govorio doslovno.Yebo wikipediju :?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 16 maj 2011, 18:45

I jos jedna stvar - biti Hrvat iz zapadnog Mostara i slaviti sampionat u Skotskoj sa BH zastavom - je isto biti Srbin iz Trebinja i slaviti sampionat Austrije sa BH zastavom.

Sasa je jako afirmisan i njemu netreba BH dres da bi se probio - on vec JESTE svjestski igrac. On nista ne dobiva od repke - to sto on zeli da igra za BH i ako je savez izdao i njega i ostale igrace a i sviju nas peruci pare preko BH saveza - je dokaz da on, i ako nema sta dobiti finansijski od BH repke jer je vec uspjesan, voli svoju zemlju i zeli da igra za nju.

Haj ti uzmi BH zastavu u zapadni Mostar i slavi prvenstvo.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 16 maj 2011, 18:46

I jos jedna stvar - biti Hrvat iz zapadnog Mostara i slaviti sampionat u Skotskoj sa BH zastavom - je isto biti Srbin iz Trebinja i slaviti sampionat Austrije sa BH zastavom.

Sasa je jako afirmisan i njemu netreba BH dres da bi se probio - on vec JESTE svjestski igrac. On nista ne dobiva od repke - to sto on zeli da igra za BH i ako je savez izdao i njega i ostale igrace a i sviju nas peruci pare preko BH saveza - je dokaz da on, i ako nema sta dobiti finansijski od BH repke jer je vec uspjesan, voli svoju zemlju i zeli da igra za nju.

Pa upravo sam to ja i napis'o ;)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 16 maj 2011, 18:49

Mislim da ce ga Susic pozvat, njegovo iskustvo nam je itekako potrebno protiv Rumuna

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 16 maj 2011, 18:49

Centre forward je napisao/la:

Sasa papac NIJE NAPUSTIO REPKU I REKAO NECU IGRATI ZA BiH, nego cak NAPROTIV, Sasa im nije dao da ponizivaju BiH preko njega i drugih momaka i kradu od te reprezentacije. Njegov odlazak iz repke je bio BOJKOT SAVEZA kada su Fanatikosi bojkotovali savez - i on se tome prikljucio.

Ti bas znas sta je covjek govorio doslovno.Yebo wikipediju :?

Pratio sam njegove izjave - nesjecam se doslovno ... ali rijec gore dole tu je negdje.

Sasa, kada je napustao repku, je to uradio u toku bojkota kad je bilo ono "Danas u Savezu Sutra u Kavezu" i kada je masa igraca reagovala protiv kriminala u FSBiH... I Sasa je tada izjavio nesto u smislu - dok su ovi ljudi na vlasti u FSBiH ja necu igrati...

A jeli to primjer izdaje ili primjer patriotizma - eto ti vidi sve stvari, ispitaj pa sam zakljuci.
Sve sto su tada igraci pricali da se desava u FSBiH ispostavilo se kao tacno. Velika je stvar da sebi igrac u svojim srednjim 20tim odreze granu na kojoj sjedi i sebe osteti da bi ostetio neprijatelje BH repke. Velika je to stvar uraditi da bi raja pljuvala po njemu, umjesto da mu zahvale sto je skrecao paznju na problem kad ostali nisu imali muda.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 16 maj 2011, 18:56

MostaracVelezovac je napisao/la: I jos jedna stvar - biti Hrvat iz zapadnog Mostara i slaviti sampionat u Skotskoj sa BH zastavom - je isto biti Srbin iz Trebinja i slaviti sampionat Austrije sa BH zastavom.

Stani malo,ne smije se zaboraviti da mu je repka pomogla da dodje do ovdje gdje je sad i kad je napotrebnije bilo.
Ustvari reprezentacija moze svakom igracu da pomogne,a to i radi.
Sto se tice ovih piskaranja novinara,mislim ohladite malo sa tim,zar vam nije dovoljno bilo ono od Osima,sto se izgovorio nasim"vrhunskim" novinarima. Eto Susic nema sta pametnije raditi,osim davati intervjue nasim ublehama od novinara.

@Velez_Mostar

Mozes li ti bar jednom doci na temu o fudbalu,a da se ne ispljujes na Susica?
Ako ovo ,ako ono,ako ono,ako ovo.
Mozda smo trebali postaviti pola Mostara,od saveza pa do reprezentacije,pa da budete zadovoljni. Ziv bio ohladi malo.Taj kojeg ti smatras najlosijem,ima najbolji start reprezentacije otkako postoji,to bi ti jelde preskocio.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 maj 2011, 19:19

Ovaj @velez Mostar je bas u par navrata pisao kako ima ''strogo povjerljivu informaciju iz licnih izvora''da ce Papac da zaigra za ponovo za BIH repku.Prije skoro nesto vise od godinu dana :roll: :lol: :mrgreen: Naravno nista od toga nije bilo,jos je navodno Papac izjavio da je prica o repci,zatvorena knjiga.
Kad je Cirkan stavljao Ibru na beka,onda se na kamaru slalo i Ibri i Cirkanu.Naravno pozicija nije prirodna za njega.
Salih koji je rodjeni ofanzivac isto tako morao krpiti tu stranu.
Dobro je poznato skepticnost i ismijavanje na racun Papeta a i Lulica.Kad je ovaj zaigrao prve tekme na toj poziciji.
Medjutim totalno i konacno nakon BP i Rumunije raja je definitivno usutila u vezi te lijeve strane.
Papac cjelo vrijeme igra na lijevom beku,stopera nije jos od Sirokog Brijega igrao.
Niko ne kaze da od ''glave visak ne boli'' :mrgreen:
Ali fakat nikako ne idu price da je Papac bio bas skroz dosljedan svoje rijeci.Kod Kodre je tu svoju rijec protiv Makedonije vec jednom pogazio.Ako Iljo a gotovo je sigurno da hoce,ostane opet u sklopu saveza.Onda tu nesto ne stima.Iljo i kompanija nisu reprezentacija i drzava.To je nekome trebalo biti jasno,a ne svoje licne razloge ganjati.Kada ga je Iljo javno prozvao ovaj se sjetio da ganja pravdu.Do tada je igrao kao da nista nije bilo.
Neka njega u repci,ali manite se price o karakterima i obrazima,sami sebe pobijate kao i Sasa
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 16 maj 2011, 20:11

Na ovoj temi sudarile su se dvije struje ,,kao i obicno bosanski totalno kontraski i traze "DLAKU U JAJETU" da dokazu tko je vise kriv ili tko je vise u pravu!!! nista nego da vam pozelim puno srece!!! :lol: :lol:

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 16 maj 2011, 20:14

Saša, kapa do poda !
Majstore vrati se sad u repku. On i Spaha stoperski par, BETON.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 16 maj 2011, 20:51

Ne vjerujem da ću mijenjati formaciju. Što se tiče Papca još ću malo razmisliti. Svakako mu čestitam na uspjehu i tituli sa Rendžersima. Lijepo je što se ogrnuo zastavom BiH, ali to me neće smekšati - kaže Sušić za San!

-Susicu,ako Papca ne budes zvao za naredne kvalifikacione utakmice,dani na mjesto selektora su ti odbrojani! to ti niti jedan navijac ne moze "halaliti"! Papac moze igrati u bilo kojoj reprezentaciji na Balkanu,covjek je zadnjih 5 godina mnogo napredovao,osvojio more titula,igrao Ligu prvaka svake godine,cuvao najbolje igrace danasnjice,sa velikim uspjehom,pa sta vise treba da bi ga ti pozvao!?ili je BIH Brazil pa sebi moze dozvoliti taj luksuz da igra bez svojih najboljih igraca! Papac igra u jednom od najpoznatijih klubova u Evropi,standardan je u svakoj utakmici,a gdje ti bolan igraju Mravac,Pandza,Hasagic!? odrices se Begovica,jednog od najboljih golmanaostvariti u Engleskoj,dvoumis se o Papcu koji je za mnoge nase reprezentativce izmislio nogomet! nego,neka si se ti nasekirao zbog Muniba,ebes Papca i Begovica,valja plakati za Usanovicem!? daj uozbilji se vec jednom,shvati da je fudbal u BIH nesto vise od sporta i da je ova nacija gladna pobjeda i velikih takmicenja,a to mozemo ostvariti samo sa najboljim igracima koje BIH u ovom trenutku ima!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 16 maj 2011, 20:55

Navijaci i bh Fanaticosi konacno su se rjesili bagre u Savezu,ali ako Susic ne pozove Begovica i Papca,izazvat ce bijes kod mnogih i Susicu sigurno nece dugo izdrzati na mjestu selektora! Navijaci su ga podrzali iako je Susic trenerski anonimus,sada on treba udovoljiti i navijacima i pozvati najbolje igrace koje ima BIH! samo jedinstveni i sa najboljim igracima mozemo nesto napraviti,pa mi smo mala drzava da ne bi zvali neke standardne igrace iz najboljih evropskih klubova!

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 16 maj 2011, 21:01

bosnas_ je napisao/la:Navijaci i bh Fanaticosi konacno su se rjesili bagre u Savezu,ali ako Susic ne pozove Begovica i Papca,izazvat ce bijes kod mnogih i Susicu sigurno nece dugo izdrzati na mjestu selektora! Navijaci su ga podrzali iako je Susic trenerski anonimus,sada on treba udovoljiti i navijacima i pozvati najbolje igrace koje ima BIH! samo jedinstveni i sa najboljim igracima mozemo nesto napraviti,pa mi smo mala drzava da ne bi zvali neke standardne igrace iz najboljih evropskih klubova!
nema tu udovoljavanja.....drugo bi bilo da navijaci traze da pozove nekog iz , sta ja znam, recimo, bugarske lige....nekog slabasnog igraca....pa hajde, udovoljiti im....ali sto se tice papca i begovica...pa covjece, to su prvoklasni igraci i on ih mora pozvati...sto rece, nismo mi brazil pa da se odricemo najboljih igraca....susica podrzavam kao selektora, al ako ne pozove ovu dvojicu (begovica ako izostavi, razumit cu ga donekle jer je begovic sve ukenjo zbog onih nedolazaka na okupljanja) , al papca ako ne pozove, jos ovaj rekao da ce se odazvat, ja ne znam.....
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.