Nisam na tebe mislio,al nije mi jasno zasto si se pronasao.Nadam se da ce pobjediti bolji i tu je kraj price.Čelik ako ne dobije licencu sam je kriv,sto ne placa obaveze prema drzavi.Svi navikli raditi bez poreza a kunu se u ovu drzavu!!!starigrad je napisao/la:@sb.trn
ne znam da li i mene stavljas medju morone, a iskreno, i ne interesuje me. iz dva razloga bih volio da vas sarajevo otrese.
1. jer su mi, daleko i neuporedivo, drazi od vas.
2. jer bi, zbog vaseg ucesca u evropi, i mi lakse dosli do osvajanja kupa. mada mislim, i ako bi nas celik pobjedio, opet bi se vama nastimalo kroz neizdavanje licence celiku.
za ostalo, mislim da smo se razmjeli.
budi pozdravljen
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
<što se tiče Zakarića,za njega se interesirao i Anderleht i Salzburg,pa je možda bolje da su ga iduće sezone prodali tim bogatijim klubovima,sad je pitanje kako će Zakara odigrati ovu i iduću sezonu,pošto će mu u glavi već biti Dinamo,nezz kolika je odšteta,ali vjerujem da su to fini novci,jer smo Hajduku Barišića koji ima 28. god,prodali za 150.000 eura,onda smo ovog za puno više...i eto odakle nama pare
...znači ove godine se dobro zaradilo,i slijedi dominacija Širokog narednih godina,iako neki pričaju o nekom gašenju

mlatnut ce siroki sarajevo,sigurica
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
bez namjere bilo kakvih provokacija i sl... poslovno sam vezan sa par vlasnika firmi iz sb, koje su nosioci vaseg sponzorstva i znam da ste sa te strane potkovani, glava boli. ove prodaje igraca su extra prihodi i na osnovu tih cinjenica, s obzirom na okruzenje u kojem zivi (bolje reci zivotari) vecina klubova u BiH, u ogromnoj ste prednosti, sto se tice finansijske mirnoce. Kod mene nema zavisti po tom pitanju, ali mogu reci da bi, kada se sve sagleda, vi trebali, mozda, imati i bolje rezultate.Dabar je napisao/la:<što se tiče Zakarića,za njega se interesirao i Anderleht i Salzburg,pa je možda bolje da su ga iduće sezone prodali tim bogatijim klubovima,sad je pitanje kako će Zakara odigrati ovu i iduću sezonu,pošto će mu u glavi već biti Dinamo,nezz kolika je odšteta,ali vjerujem da su to fini novci,jer smo Hajduku Barišića koji ima 28. god,prodali za 150.000 eura,onda smo ovog za puno više...i eto odakle nama pare![]()
![]()
...znači ove godine se dobro zaradilo,i slijedi dominacija Širokog narednih godina,iako neki pričaju o nekom gašenju
![]()
![]()
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
- Megamon
- Kontakt:
Djaba pare djaba sve,pa necete valjda igrati za okolne sume i rijeku.Fudbal se igra za navijace,simpatizere a vi ih nemate uvrh glave 3000 da yebe rak raka.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Eto vidim u vas je stadion dupkom pun...Megamon je napisao/la:Djaba pare djaba sve,pa necete valjda igrati za okolne sume i rijeku.Fudbal se igra za navijace,simpatizere a vi ih nemate uvrh glave 3000 da yebe rak raka.
Ma nemas pojma koliko nas je strah vas,onako i igracki i navijacki. Samo pojacaj svoj TV prijemnik,posto garant neces doci na Kosevo, pa ces cuti navijanje i huk preko 3000 prestrasenih Hzljutinar je napisao/la:pa tome se vi nadate, znate da nas ne mozete pobjediti nikako, nismo vam mi Travnik i Leotar da vam pustamo, najljepše je pobjediti Sarajevo na Koševu, nervoza pere??Ovo ce vam biti prvi put onda. Jedino mozete boga moliti da Zeljeznicar pobjedi u kupu i da kao 4. Listica dobije pravo igranja u Evropi.
Što se tiče para,imamo i dobri sponzora,ali što jest daleko najbolje poslujemo u ovoj ligi...a što se tiče rezultata oni bi i mogli bit malo bolji,ali dosta se ulagalo u kamp Širokog(jedino Široki i Partizan na ovim prostorima ga posjeduju),tako da nam igrači i nemaju tako velike ugovore,osim Šilića i Wagneru koji su tu duž niz godina,većinom se dovode igrači iz J.Amerike ili okolnih mjesta,te naravno imamo jak juniorski pogon...starigrad je napisao/la:bez namjere bilo kakvih provokacija i sl... poslovno sam vezan sa par vlasnika firmi iz sb, koje su nosioci vaseg sponzorstva i znam da ste sa te strane potkovani, glava boli. ove prodaje igraca su extra prihodi i na osnovu tih cinjenica, s obzirom na okruzenje u kojem zivi (bolje reci zivotari) vecina klubova u BiH, u ogromnoj ste prednosti, sto se tice finansijske mirnoce. Kod mene nema zavisti po tom pitanju, ali mogu reci da bi, kada se sve sagleda, vi trebali, mozda, imati i bolje rezultate.Dabar je napisao/la:<što se tiče Zakarića,za njega se interesirao i Anderleht i Salzburg,pa je možda bolje da su ga iduće sezone prodali tim bogatijim klubovima,sad je pitanje kako će Zakara odigrati ovu i iduću sezonu,pošto će mu u glavi već biti Dinamo,nezz kolika je odšteta,ali vjerujem da su to fini novci,jer smo Hajduku Barišića koji ima 28. god,prodali za 150.000 eura,onda smo ovog za puno više...i eto odakle nama pare![]()
![]()
![]()
![]()
Tako je,jel ti sad lakše???ekii je napisao/la:Sta ste navalili na ljude, koda su oni krivi sto zive u kamejnaru i sto nisu vidjeli nekog drugog i drugacijeg od njih sami!!Vidis kako im je drago kad neko napise da osim Hrvata ima i poneki Brazilac,Argetinac i da nisu jedini klub bas na svijetu u kojem mora i smije igrati samo jedna nacija, i da osim fasisticki zastava oni vole i zastavu od nama prijateljskih susjeda.Vole kamejnari osim Mercedesa i mobitela i dobre lakovane cipelica sa bijelim carapama,vole poslusati dobru muziku naravno Tompsona, i onda se neko cudi sto su sami sebi dali ime Skripari.
Ljudi imaju rezultate, kamp, dobru ekipu, imaju sve. (p.s. Da meni Široki stvara komplekse kao tebi (što se vidi iz svega gore navedenog) razmislio bih da li bih ušao na ovaj forum, a ne pogledao neku utakmicu bilo koje ekipe iz PL BiH.
- Barney Stinson
- Kontakt:
Kako moćnih likova ima na ovom forumu, posebno mi se sviđa razmisljanje FCS.. Jer se vidi po tim njegovim nazovi ih postovima velika kolicina zavisti i ljubomore..
Sto se tiče Zakarića ccc šta uradi od sebe pa ode u Purgere
.. I naravno vjerujem da je odšteta barem 350-400 tisuca Eura..
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Stavi kucu na to ako si siguran,i zasto je tajna kolki je iznos transfera, to hocete da zakinete drzavu za porezRosas7 je napisao/la:mlatnut ce siroki sarajevo,sigurica
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
siguran sam da cemo dobro odigrat! kad smo mogli dobit u gostima borca i zeljezničara, zasto ne bi i njih 
[quote="Barney Stinson"]Kako moćnih likova ima na ovom forumu, posebno mi se sviđa razmisljanje FCS.. Jer se vidi po tim njegovim nazovi ih postovima velika kolicina zavisti i ljubomore..
.. I naravno vjerujem da je odšteta barem 350-400 tisuca Eura..[/quote]
apsolutno si u pravu, na koliko je on imao potpisan ugovor sa ŠB-om ? Ako mu je isticao ugovor onda je to odličan posao ali u protivnom bi se za.ebali i klub i igrač jer će teško on dobiti prostora u Dinamu kao u Širokom a sad mu je ključni period u karijeri.
apsolutno si u pravu, na koliko je on imao potpisan ugovor sa ŠB-om ? Ako mu je isticao ugovor onda je to odličan posao ali u protivnom bi se za.ebali i klub i igrač jer će teško on dobiti prostora u Dinamu kao u Širokom a sad mu je ključni period u karijeri.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
padobranac1978
- Kontakt:
ma on ce proci ko i mali Pandža sto ode iz Sarajeva,isti ugovor na 7 godina,pa na posudbu u Zagreb gdje je odigrao par tekmi i sad nemam pojma gdje je trenutno i igra li uopste...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
sve sto imadnemadnanhz je napisao/la:Stavi kucu na to ako si siguran,i zasto je tajna kolki je iznos transfera, to hocete da zakinete drzavu za porezRosas7 je napisao/la:mlatnut ce siroki sarajevo,sigurica
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
- theprodigy
- Kontakt:
ja se ne sjecam toga, to je mozda bilo odmah poslije tragicnog dogadjaja iz vaseg grada. sutra da dodji vjerovatno nista se ne bi desilo..ja ne opravdavam to ponasanje ako se desilo, ta djeca sigurno nisu kriva za nista kao ni igraciŠB.TRN je napisao/la: Ne znam koliko se sjecas kad ste nase juniore maltretirali i skidali im trenerke po Sarajevu.To u vas je normalno,sta li???![]()
Mali Zakarić odlican je igrac bar ono sto sam ja gledao par puta.Široki je ovim transferom napravio odlican posao,koliko znam on je dos'o iz Kozare za male pare...a sad ce fine pare na njemu uzeti.Odlican skauting bar sto se tice Zkarića.
Švabo rek'o : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
- Barney Stinson
- Kontakt:
Imao je jos sigurno 2-3 godine ugovora, ali eto ostaje jos (polu)sezonu tako da je to dobra vijest po meni vise za njega nego za Široki..brazzo je napisao/la:
19 - ђ - 11
- Barney Stinson
- Kontakt:
Kako lijepo od tebe sto pratis povijest NKŠB.. Tek si se prijavio na forum i odmah si dosao ovdje da glumis nekog pravednika sto li vec.. Logicno je, barem u normalnih ljudi, kada se tek prijavis na forum da odes na temu svog kluba pa nesto napises, a ne odmah na temu drugih klubova sa jednom namjerom a to je provociranje..
19 - ђ - 11
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.