Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
ovaj dinamo kanta izgleda, ubise ih ljudi
Ma samo nek zvjezdan igra dobro je čak šta više odlićno što je u ovom dinamu popravit če se i on ima fore nije ni kod njih sve tako crno tek je poćela sezona polahko samo je to dobro zbog misketa a naravno i za Repku jer če misimović u junu biti u top formi 
Pod prečku u devet banki.... :)
Grof dao ostavku na mestu trenera Dynama,a pretpostavlja se da ce im novi trener biti Kobelev,inace on je od 2005.ako se ne varam vodio Dynamo.
Nadam se da se istorija neponavlja jer i nakon smene trenera u Galati doslo je do tmurnih dana u njegovoj karijeri.
Inace ima u danasnjem "Zurnalu" kao jedan interviju sa njim i kaze da sigurno ostaje do kraja svoga ugovora u Dynamu i da nema nameru da ide iz njega.
Nadam se da se istorija neponavlja jer i nakon smene trenera u Galati doslo je do tmurnih dana u njegovoj karijeri.
Inace ima u danasnjem "Zurnalu" kao jedan interviju sa njim i kaze da sigurno ostaje do kraja svoga ugovora u Dynamu i da nema nameru da ide iz njega.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Guzonjin_sin
- Kontakt:
Ma bice to u redu,samo nek malo pripazi sa zvakom 
Joint Union je najbolji,on ce uvjek ostati!
Misimovic strijelac iz Penala u 88. minuti, prije toga usao u igru u 81. ! trenutni rezultat 2-2
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- L' Imperator
- Kontakt:
Misimović od početka igra, nadam se da ce dobro odigrati, ima super napadače, Kuranji i Voronjin
Miske zadnjeg veznog igra
..Zahirovic na klupi
jel miske ovo izasao ja sad tek poceo gledati ne vidim ga nigdje???delija je napisao/la:Miske zadnjeg veznog igra..Zahirovic na klupi
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Ima,ali sam je rekao u intervju koji je dao nekidan da ima nameru da ostane do kraja svoga ugovora u Moskvi,i da ce porodica uskoro da mu preseli tamo.Jaydoo82 je napisao/la:imali on pravo promjenuti klub sada na ljeto??
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma kakva Mosva,eto njega u Wolfsburgu vrlo uskoro.Miske je inace zimogrozljivDevil je napisao/la:Ima,ali sam je rekao u intervju koji je dao nekidan da ima nameru da ostane do kraja svoga ugovora u Moskvi,i da ce porodica uskoro da mu preseli tamo.Jaydoo82 je napisao/la:imali on pravo promjenuti klub sada na ljeto??
Magathu vec sad Diego nije sjeo.
Inace onaj Dinamo uopste nema odbrane.Onolike pare daju za napadace i sredinu.A defanziva ni Zvornickoj Drini ne moze parirati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- NoName
- Kontakt:
Up
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Miske u gostujucem remiju Dinama igrao 83 minute,veoma dobro! svaka cast Miske,polako ulazi u svoju pravu formu!
Dobro ga treneri ''tempiraju''.Izgleda da je u Rusiji bolji kvalitet zvake nego u Turskoj.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Megamon
- Kontakt:
Evo Misketa opet povezuju sa onom vukojebinom 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ja bi Magathu preporucio mladju kopiju, Štilića.
Ale ale ale Whats a Goal misimovic....
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Pod prečku u devet banki.... :)
[youtube][/youtube]
Jedan stari intervju Misketa i Baljica o problemima u Galati. (na Turskom je)
Jedan stari intervju Misketa i Baljica o problemima u Galati. (na Turskom je)
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Goalgetter
- Kontakt:
Imam nekakav osjecaj da ce Miske sutra zabiti u Bukurestu. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.