NK Krivaja - Zavidovići

neutralan__
Kontakt:

Re: NK Krivaja - Zavidovići

Post Postao/la neutralan__ » 09 maj 2011, 23:02

L' Imperator je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:
L' Imperator je napisao/la:je l' u Zavidovicima igrate??
Valjda,sad su igrali u gostima. :D
Ma pobjedit' ce ih ;)
Trebali bi.Kad su uzeli bod u gostima,mogu i 3 kod kuce.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 09 maj 2011, 23:20

L' Imperator je napisao/la:
Valjda,sad su igrali u gostima. :D
Ma pobjedit' ce ih ;)
Trebali bi.Kad su uzeli bod u gostima,mogu i 3 kod kuce.
Bez problema :D Da, igramo kod kuće :D

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 14 maj 2011, 20:52

Koji seljakljuk, ne mogu da vjerujem šta se desilo. Vodi Famos 1:0. U 70. minuti 1:1, u 82. 2:1 za Krivaju. 90. minuta centaršut sa centra i gol za 2:2. Kako golman gostiju slavi i još se nije vratio na gol, sudija svira da se krene sa centra, igrač krivaje šuta sa centra ali "grba" skrene loptu. Jedan od mladića koji dodaje lopte, dodaje golmanu gostiju loptu a on je nabija, nakon toga opet taj isti "mali" donosi u rukama loptu golmanu a ovaj ga nabija u glavu. Nakon toga tuča igrača (po meni opravdano). Koji seljak, dijete od 15. godina štosom "odgulit", pa ja bi mu doživotno zabranio bavljenjem bilo kojeg sporta. 2:2 na kraju, e sad će baš biti teško opstati. Makar sutra igraju pioniri polufinalnu tekmu doigravanja za prvaka ZE-DO kantona. U finalu je već Čelik koji je dobio Natron 2:0, nama sutra dolazi Rudar iz Kaknja i igra se samo jedna tekma. Ako tu prođu igraju dvomeč u finalu sa Čelikom. Ko tu prođe ide na državno. Makar nešto fobro da se čuje.

VOLIM TE KRIVAJOOOOOOO!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 14 maj 2011, 21:02

NK/RK Krivaja je napisao/la:Koji seljakljuk, ne mogu da vjerujem šta se desilo. Vodi Famos 1:0. U 70. minuti 1:1, u 82. 2:1 za Krivaju. 90. minuta centaršut sa centra i gol za 2:2. Kako golman gostiju slavi i još se nije vratio na gol, sudija svira da se krene sa centra, igrač krivaje šuta sa centra ali "grba" skrene loptu. Jedan od mladića koji dodaje lopte, dodaje golmanu gostiju loptu a on je nabija, nakon toga opet taj isti "mali" donosi u rukama loptu golmanu a ovaj ga nabija u glavu. Nakon toga tuča igrača (po meni opravdano). Koji seljak, dijete od 15. godina štosom "odgulit", pa ja bi mu doživotno zabranio bavljenjem bilo kojeg sporta. 2:2 na kraju, e sad će baš biti teško opstati. Makar sutra igraju pioniri polufinalnu tekmu doigravanja za prvaka ZE-DO kantona. U finalu je već Čelik koji je dobio Natron 2:0, nama sutra dolazi Rudar iz Kaknja i igra se samo jedna tekma. Ako tu prođu igraju dvomeč u finalu sa Čelikom. Ko tu prođe ide na državno. Makar nešto fobro da se čuje.

VOLIM TE KRIVAJOOOOOOO!
Znači Famos se skoro spasio ispadanja?

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 14 maj 2011, 21:45

I sta sad?Hocetel ostati? :roll:
Sami ste sebi zagorcali zivot.

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 14 maj 2011, 22:33

AlemC85 je napisao/la:
NK/RK Krivaja je napisao/la:Koji seljakljuk, ne mogu da vjerujem šta se desilo. Vodi Famos 1:0. U 70. minuti 1:1, u 82. 2:1 za Krivaju. 90. minuta centaršut sa centra i gol za 2:2. Kako golman gostiju slavi i još se nije vratio na gol, sudija svira da se krene sa centra, igrač krivaje šuta sa centra ali "grba" skrene loptu. Jedan od mladića koji dodaje lopte, dodaje golmanu gostiju loptu a on je nabija, nakon toga opet taj isti "mali" donosi u rukama loptu golmanu a ovaj ga nabija u glavu. Nakon toga tuča igrača (po meni opravdano). Koji seljak, dijete od 15. godina štosom "odgulit", pa ja bi mu doživotno zabranio bavljenjem bilo kojeg sporta. 2:2 na kraju, e sad će baš biti teško opstati. Makar sutra igraju pioniri polufinalnu tekmu doigravanja za prvaka ZE-DO kantona. U finalu je već Čelik koji je dobio Natron 2:0, nama sutra dolazi Rudar iz Kaknja i igra se samo jedna tekma. Ako tu prođu igraju dvomeč u finalu sa Čelikom. Ko tu prođe ide na državno. Makar nešto fobro da se čuje.

VOLIM TE KRIVAJOOOOOOO!
Znači Famos se skoro spasio ispadanja?
Ma nije još ništa gotov, kakav je raspon bodova i 5. na tabeli može ispasti. Ima još puno da se igra, sve je moguće.
neutralan__ je napisao/la:I sta sad?Hocetel ostati? :roll:
Sami ste sebi zagorcali zivot.
Ma trebali bi, ali nekad se čovjek naživcira, znaš valjda kako je to. Vjerovatno znaš i na kakvoom je nivou ova liga gdje se Krivaja takmiči, tako da ti je sve jasno. Svega ima više osim lijepog fudbala.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 14 maj 2011, 22:36

Nazalost znam. :roll: Vise se fudbal ne igra zbog publike,nema onu draz.Tako da niko ne vodi racuna o svom obrazu i postenju,najbitnije je pobijediti pa kako god to bilo.Zao mi je sto niste dobili,nadam se da cete ostati,ja mislim da sad bjezite bod Famosu?
Ako bi mogla tabela i raspored do kraja.

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 14 maj 2011, 22:41

http://www.nsfbih.ba/index_drugaligacentar.html

Imaš tu raspored i tabelu, mada nije ubačeno zadnje kolo što je odigrano. imamo "lagan" raspored do kraja, ali... :roll:

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 14 maj 2011, 22:46

NK/RK Krivaja je napisao/la:http://www.nsfbih.ba/index_drugaligacentar.html

Imaš tu raspored i tabelu, mada nije ubačeno zadnje kolo što je odigrano. imamo "lagan" raspored do kraja, ali... :roll:
Hvala.
Mozda i nije lagan raspored,vidjeli ste danas da ste izgubili 2 boda protiv predposljednje ekipe.Morate se uozbiljiti i uzeti sta na strani.Mozda bi ste mogli jednoj Mladosti uzeti koji bod posto vidim oni su osigurali opstanke,a ne mogu u visi rang.
Dobro je zadnje kolo igrate kuci,mislim ipak da cete ostati.

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 14 maj 2011, 22:51

NK/RK Krivaja je napisao/la:http://www.nsfbih.ba/index_drugaligacentar.html

Realno slaba ste ekipa. Dobili ste bodove od nas ( Borac) i mi smo mozda tu i izgubili sezonu, al nema veze.. Imate fin raspored do kraja.. Natron se vec pomirio sa kantonom, e sada tu je Zupca i DK, mozda 1 bod negdje dobijete i onda zadnje kolo rudar i 7 bodova, to je to.. Sretno u svako slucaju! Borac danas u Semizovcu s Ozrenom 0:1 :D Zanimljva liga ove sezone.. Fkt mislim da je Borac jedina ekipa u ovoj lo0doj ligi sa kojom se moze igrati fudbal bez seljackih fora bilo gdje...
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 14 maj 2011, 22:57

Kada pogledaš i vidiš da za Krivaju nastupaju uglavnom juniori sa par izuzetaka onda i nismo tako loša ekipa. Da smo odigrali prvo polusezonu kao ovu sad sigurno se ne bi borili za opstanak, ali eto. Kako su igrali Bosna i UNIS, imate li šanse da budete prvaci?

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 14 maj 2011, 23:08

UNIS slobodan ovo kolo, Bosna sutra igra.. borcu nije inperrativ 1. liga, no medjutim, stav uprave je ove sezone plasman iznad 5. mijesta.. Ako se ukaze prilika iskoristit cemo je, ali prioritet u naredne dvije do tri godine je izgradnja tribina i stvaranje uslova za stabilnog prvoligasa.. Jer znam kako su nase komsije iz Tesnja izgubile dosta ulaskom u prvu ligu, od iskljucivanjem vode i struje u klubani do nekih dugova i svega, al nebitno... Ja znam sigurno da ce borac kroz skorasnje vrijeme postati prvoligas! Vama sretno u nastavku.. Nije ni Borac nesto dobra ekipa, koliko je ove sezone slaba liga.
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 16 maj 2011, 17:46

1. Borac 25 15 5 5 35:21 50

2 . Bosna 24 15 4 5 56:18 49

3. Unis 24 14 6 4 57:29 48

4. Mladost (DK) 24 11 4 9 27:29 37

5. TOŠK 24 10 6 8 31:29 36

6. Ozren 24 10 3 11 34:31 33

7 Rudar 24 9 4 10 36:37 31

8. Usora 24 9 4 11 23:27 31

9.Vratnik 24 9 4 11 26:42 31

10. Mladost (Ž) 25 10 1 14 25:49 31

11. Biser 24 9 2 13 32:37 29

12. Natron 24 8 4 12 22:31 28

13. Pobjeda 25 8 4 13 29:40 28

14. Krivaja 24 7 6 11 27:31 27

15. Famos 25 8 3 14 32:40 27

:roll: :roll: Eto sad ste predzadnji.Morate uzeti sta u gostima ili cete u kantonalnu.

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 16 maj 2011, 18:06

koliko klubova ispada iz ove lige sto ju igrate???

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 16 maj 2011, 18:10

gospodin Seljakovic je napisao/la:koliko klubova ispada iz ove lige sto ju igrate???
Valjda 2. :roll:
Neka me neko ispravi ako grijesim.

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 16 maj 2011, 20:01

gospodin Seljakovic je napisao/la:koliko klubova ispada iz ove lige sto ju igrate???
Koliko klubova ispada zavisi od toga koji će klubovi ispasti iz prve lige, ako ispadnu dva kluba koja teritorijalno pripadaju našoj ligi onda se povećava i broj onih koji napuštaju ovu našu "kukuruz" ligu, a bez obzira na to sigurno ispadaju dva kluba! ;)
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 16 maj 2011, 20:09

krivajaš je napisao/la:
Koliko klubova ispada zavisi od toga koji će klubovi ispasti iz prve lige, ako ispadnu dva kluba koja teritorijalno pripadaju našoj ligi onda se povećava i broj onih koji napuštaju ovu našu "kukuruz" ligu, a bez obzira na to sigurno ispadaju dva kluba! ;)
ahaa .. to sam i kontao, tako je u svim nizim ligama .. a u ovu ligu se sigurno vraca famos, dakle mijenja se sa prvakom, a ne znam koliko kantona ima i koliko klubova treba uc .. mislim da broj kantona ove sezone odredjuje broj klubova koji ce ispast

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 16 maj 2011, 20:16

VOLIM TE KRIVAJOOOOOOO!
Ako si bio na utakmici a čini se da jesi, onda dobro nisi vidio, golman prije svega nije štosirao dječaka iza gola nego mu je samo otrgnuo loptu iz ruku i malo ga odgurnuo što naravno nije smio uraditi, ali ni to ne opravdava igrače Krivaje, znaš koga da ne imenujem što su golmana izudarali, jer bi golman u svakom slučaju dobio crveni zbog toga, ovako je samo još gore učinjeno, jer se nadaleko ukaljao ugled kluba a i igrač je dobio direktan crveni i nema ga 3 utakmice, što je veliki nedostatak s obzirom na ekipu koju imamo. Očigledno je da smo u zadnje dvije godine postali prava seljačka ekipa, ganjajući sudije po terenu, udarajući i njih i protivničke igrače, a nekada je to bio dobar, respektabilan klub. Sve govori reakcija pomoćnog trenera koji sudiji govori, "Ako izgubimo, ubit ću te na mrtvo" Ma bruka i sramota, zato i jesmo u rangu kantonalaca Nemile i Šehera, i zbog takvih zaslužujemo da igramo kantonalnu.
Jedina svijetla tačka kluba sada su pioniri, koji postižu fantastične rezultate s obzirom na uvjete u kojima treniraju! A dobit ćemo Mladost u gostima, već je dogovoreno(plaćeno), tako da je opstanak siguran! Nažalost ili na sreću, nije ni bitno!
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 20 maj 2011, 11:46

Mladost Župča - Krivaja Zavidovići 1-0

Majko moja, sad nas i sela pobjeđuju. Stid me majke mi, od kluba odakle je izašao jedan Sušuć, pa i njegov brat da nas sad sela pobjeđuju. Sad smo zadnji, sutra dolazi Natron, to ako ne pobjedimo, ne gine nam igranje sa mjesnim zajednicama....

romaaaa
Kontakt:

Post Postao/la romaaaa » 20 maj 2011, 11:52

Žao mi ako vi ispadnete a jedna Pobjeda ostane :(

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.