FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la geronimo » 16 maj 2011, 09:44

@Kosta, sitna slova jbga, ništa ne vidim. :D
Pa ništa posebno, vjerujem da je proglašen igračem utakmice i zato je postavljena njegova slika na analizi iste.

Bitnije je ovo što se dobro vidi :mrgreen: a to je da je postignut dogovor sa Boatengom i da se razmatra još oko obeštećenja.
Breno sada daje izjave kako želi ostati u Bayernu, da nakon nove povrede (i operacije - 4 sedmice out) želi ponovo zagristi i izboriti mjesto u početnih elf. Jedno vrijeme je razmišljao da se vrati u Sao Paolo i da nakon svega nema konkretnih ponuda od drugih klubova.
Bayern ga ne želi prodati, ako stvarno misli da će biti spreman da se bori.
Wenn Breno bereit ist, um seinen Platz zu kämpfen, dann kann er auch bleiben“, meint Christian Nerlinger zur tz. „Wir wollen Breno nicht loswerden, respektieren seinen Vertrag.“
slika

Bilal se raduje proširenju porodice. Dvije kćerkice će dobiti brata. Skoro je kupljena vila u južnom dijelu grada.

Bilal zauvijek. :P
Vom Jäger zum Gejagten

Cristiano Ronaldo 7
Kontakt:

Post Postao/la Cristiano Ronaldo 7 » 16 maj 2011, 13:58

geronimo je napisao/la: Bilal se raduje proširenju porodice. Dvije kćerkice će dobiti brata. Skoro je kupljena vila u južnom dijelu grada.

Bilal zauvijek. :P
:) :) :) :) :)

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 16 maj 2011, 14:33

Cristiano Ronaldo 7 je napisao/la: :) :) :) :) :)
God damn it. :x Ne moras citirati cijeli post ako ces samo smily stavit. Pravis slikovnicu od foruma. :!:

Sto se tice pojacanja izgleda da ce nam u odbranu prvo doci Boateng. Kad je odlazio u Man City nekako mi je bilo krivo sto smo propustili priliku da ga dovedemo. Sada je prosla godina dana i imam malo manje vjere u njega ali se ipak nadam da uz dobar rad sa trenerom moze dostici zavidan nivo. Koliko mi je poznato on moze igrati jednako dobro i na stoperu i na beku. Kad se to sagleda onda je on jako pametno rjesenje. Bez obzira na to nadam se da ce doci i neki klasicni lijevi bek. Neko ce se vise ukljucivati prema naprijed.
#divovi

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 16 maj 2011, 15:57

5. juna na Bernabeu utakmica između veterana Real Madrida i Bayerna, za pomoć Africi. Biće to odlična utakmica. ;)

slika

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 16 maj 2011, 17:28

anonymousHD je napisao/la:5. juna na Bernabeu utakmica između veterana Real Madrida i Bayerna, za pomoć Africi. Biće to odlična utakmica. ;)

slika
Samo im pravit penale :D
[youtube][/youtube]
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 16 maj 2011, 17:31

Radi se o utakmici veterana. Dakle, ukoliko bude branio Kahn, zna se ko ce skidati penale. :D
#divovi

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 16 maj 2011, 17:51

Deseta sekunda 0-1 radi furke
Thomas Müller - Fußballgott

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 maj 2011, 18:33

Paulaner Auswahlteam - FC Bayern Munchen
LIVE NA ****
Večeras od osam. 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 maj 2011, 19:38

bayern se dogovorio s boatengom, samo sto nisu spremni platit 12 miliona eura za njega koje man.city trazi....pregovori su u toku i sve se dobro cini...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 16 maj 2011, 21:04

effe_sa je napisao/la:bayern se dogovorio s boatengom, samo sto nisu spremni platit 12 miliona eura za njega koje man.city trazi....pregovori su u toku i sve se dobro cini...
moustapha je napisao/la:Koliko mi je poznato on moze igrati jednako dobro i na stoperu i na beku. Kad se to sagleda onda je on jako pametno rjesenje. Bez obzira na to nadam se da ce doci i neki klasicni lijevi bek. Neko ce se vise ukljucivati prema naprijed.
Smatram da je Boateng odlicno rjesenje za Bayernovu odbranu. Kao sto @moustapha kaze moze igrati i stopera i beka, u svakom slucaju univerzalni igrac odbrane.

Sto se tice klasicnog lijevog beka, sumnjam da cemo ga dobiti. Imam osjecaj da planiraju dovesti Vidala da bi ga mogli adaptirati na lijevu stranu, gdje realno moze i igrati (slicno kao sto su radili sa Pranjicem, koji je inace centralni vezni, samo sto njega smatram cistim promasajem). Citao sam da je neko spomenuo da ce ga prebaciti na desnu stranu, ali ne vjerujem da ce opet htjeti mijenjati Lahmovu stranu (sezonu desno, pa lijevo, pa opet desno...)

Mesut Ozil 23
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 23 » 16 maj 2011, 21:04

Joooooj zabave... Uzivam ovo gledat :D . Kud ovako nije i u ligi. 6-0 :lol: :lol: :lol:, u poluvremenu... :lol: :lol:

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 16 maj 2011, 21:11

Mesut Ozil 23 je napisao/la:Joooooj zabave... Uzivam ovo gledat :D . Kud ovako nije i u ligi. 6-0 :lol: :lol: :lol:, u poluvremenu... :lol: :lol:
imas li link za stream? nemam ****

Mesut Ozil 23
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 23 » 16 maj 2011, 21:13

Sta mislite koliki ce na kraju rezultat biti :D ? Kako je krenulo mislim 15-0... Iako su amateri protivnici, ovo je ipak za uzivanje, KOMEDIJA :lol: :lol:

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 16 maj 2011, 21:24

Da je ovaj stadion kod nas mogla mi reprezentacija piciti na njemu

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 16 maj 2011, 21:26

don_burza je napisao/la:Da je ovaj stadion kod nas mogla mi reprezentacija piciti na njemu
:D :D :D

cini mi se da je ovo u Burgahausenu, nisam siguran...

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 16 maj 2011, 21:45

Boateng je odlican igrac ali ja bi doveo jos jednog srednje godina a iskusnog i jakog stopera samo malo je takvih danas nazalost onda treba dovesti neke mlade nade al eto valjda i mi formiramo odbranu a mozda je i istina ona cinjenica da je Gall forsirao odbranu naprijed i te stvari vidjet cemo na pripremnim tekmama !

Ćitam Bayern sprema ponudu za Nasri-a iz Arsenala volio bi da je to samo patka jer neznam sto ce nam taj igrac ali , ako i dodze bit ce dobro odlican je mada male su sanse sigurno .

Šta si s Neurom : Jel potpisao on sta ?
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 16 maj 2011, 21:48

CoDe je napisao/la:Boateng je odlican igrac ali ja bi doveo jos jednog srednje godina a iskusnog i jakog stopera samo malo je takvih danas nazalost onda treba dovesti neke mlade nade al eto valjda i mi formiramo odbranu a mozda je i istina ona cinjenica da je Gall forsirao odbranu naprijed i te stvari vidjet cemo na pripremnim tekmama !

Ćitam Bayern sprema ponudu za Nasri-a iz Arsenala volio bi da je to samo patka jer neznam sto ce nam taj igrac ali , ako i dodze bit ce dobro odlican je mada male su sanse sigurno .

nanijetio je da potpise tako da je to 90% gotovo

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 maj 2011, 21:52

CoDe je napisao/la:Boateng je odlican igrac ali ja bi doveo jos jednog srednje godina a iskusnog i jakog stopera samo malo je takvih danas nazalost onda treba dovesti neke mlade nade al eto valjda i mi formiramo odbranu a mozda je i istina ona cinjenica da je Gall forsirao odbranu naprijed i te stvari vidjet cemo na pripremnim tekmama !

S Neuerom je stvar završena poslije finala kupa biće završen transfer odprilike od 23-26 Maja...što se tiče Nasrija Bayern je navodono ponudio 25 mil funti kako pišu engleski mediji..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 maj 2011, 22:02

Evo još nekih onako friških vijesti :D

Već u nedjelju kako prenosi TZ, Heynckes je s upravom Bayerna vršio razgovor. Prema izvješću, tri nova igrača su manje ili više gotova, a to su: Manuel Neuer (Schalke 04), Jerome Boateng (Manchester City) i Nils Petersena (Energie Cottbus). "Uz Neuera i Boatenga, stvari bi legle na svoje mjesto. Petersen je gotov", izjavio je Heynckes za Bild.

Što se tiče Neuera, prema riječima predsjednika Bayerna Hoenessa samo je pitanje vremena njegovog dolaska. "Više je psihološko pitanje, da li dolazi prije ili poslije finala kupa."

Tranfer Jerome Boatenga iz Manchester Citya u Bayern najavljen je već početkom maja. Danas, prema informacijama iz Kickera, Bavarci su s Boetengom već dogovorili četverogodišnji ugovor. Jedino što u svemu tome nedostaje je dogovor o transfer odšteti... Prošlog ljeta Manchetser City je Boatenga iz Hamburher SV-a doveo za 12. miliona eura, dok bi prema riječima sportskog direktora Bayena Christian Nerlingera dovođenje njemačkog reprezentativca bilo uz "znatno manju odštetu."

Međutim, dolazak Nilsa Petersena još uvijek nije završen, još uvijek su preostali pregovori koji će se održati u četvrtak u Münchenu.

Osim ova tri pojačanja, Hoeness je poprilično ofenzivno krenuo u dovođenje u četvrtog. "Zainteresovani smo za Artura Vidala. Ostaje da se vidi da li se transfer može ili ne realizovati", izjavio je Hoenesss za vikend.

Tu je i mali problem: Hoeness je sportskom direktoru Leverkusena Rudi Volleru prema informacijama iz ****, obećao kako će se držati podalje od Vidala. Ipak, informacije kakve nam donosi Kicker, s vremena na vrijeme o ovome će se uprava Bayena i Heynckes govoriti nešto više....zasad se ne spominje Coentrao :?
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 16 maj 2011, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Mesut Ozil 23
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 23 » 16 maj 2011, 22:09

Da vam javim da u srijedu Bayo igra protiv Zenita. Prenos ima na Sport 1 (prijasnji DSF) od 17:55-20:00H. 8-)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.