johnnyHZ je napisao/la:eno sad kodro i bola ganjali a ZELJKO izganjao ....al kad neko kaze igraci pobjedili a ciro zasluzan dijalom za to E ONDA NIJE..........
NERVIRA ME CINJENICA DA POKUSAVATE OD USPJEHA NAPRAVITI NEUSPJEH I OD DOBROG RADA TRENERA NAPRAVITI LOS RAD.....
KAZEM TO JER BIH JA DAO SVE NA SVIJETU DA JE POD KODRINOM PALICOM nasa repa igrala ovako ali ...NIJE....i zato daj mi svjetsko prvenstvo da se i mi vise jednom pocnemo KURCITI ovim susjedima ....uvijek smo bili DALEKO iza njih....a sad mole boga da ih nezapadnemo u barazu....kao i sve druge reprezentacije..
prvo ovi su zamolili da Zeljko to malo pogura, a oni su i njihovi pomocnici ganjali...a sto to ciro ne uradi sa Begovicem, nemora on cak ni guzicom mrdnuti ja bi reko ciro je izganjo Begovicu pasos, svak cast...
a sto se tice cire...
on je govorio svasta nesta poritv nase reprezntacije, dijelio bi on Bosnu, bio selektor hergeg Bosne i sa tim svaki pokusaj da ciro bude seelktor Bosne i Hercegovine bi trebo biti diskvaliikovan, makar on osvojio SP...ovaj rezltat je sad sasvim nebitan kad se zna da je cirogovorio protiv Bosne...moralni ljudi, casni i posteni bi trebali biti protiv toga, a ne podrzavati ga...a pogotovo ne trebaju da ga podrzavaju oni sto su ginuli u ratu, kad je ciro podrzavo tudmana koji je fakticki ubijo dosta, dosta ljudi na ovom prostoru, nekrscana...
sa ovom spoznajom svaki razgovor o tome da ciro bude selektor bi trebo biti prekinut ionda on dodje na mjesto selektora...bruka i sramota za citavu BiH
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club