Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

RiNo
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la RiNo » 22 jun 2009, 02:45

U sjeni velikih transfera, u Bundesligu bi, na «mala vrata» mogao ući nekadašnji kapiten omladinske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Admir Aganović, koji je od januara član belgijskog FC Dendera. Njegove igre, te šest golova u proljetnom dijelu prvenstva i tri u baražu nisu ostali nezapaženi. Iskusni «lisac» Feliks Magat, novi trener Šalkea 04, navodno je pokazao ozbiljno interesovanje za ovog našeg fudbalera, ali nije i jedini. Aganović je «zapeo za oko» i novom treneru Bajera iz Leverkuzena, Jupu Hajnkesu. U Gelzenkirhenu i Leverkuzenu, niko nije mogao ili nije htio ni potvrditi niti demantovati tu vijest.
I sam Aganović je bio više nego zagonetan.
- Ja sam sad, napokon, na odmoru i ništa ne znam. Vidite to sa mojim menadžerom - kratak je bio Aganović.
U telefonskom razgovoru, Cvijan Milošević, Aganovićev menadžer, bio je nešto konkretniji, ali ipak nedorečen.
Čuo sam da se interesuju za njega. Pored pomenutih, pominju se još neki klubovi, ali ne bih o tome. Još uvijek mi se niko nije javio i sve je to nezvanično - rekao je Milošević.
Može se zaključiti da bi Aganović uskoro mogao krenuti Džekinim stopama i to kod Feliksa Magata na ''brušenje''.

jooj, sto bih volio da Aganovic dodje kod Magatha u Schalke :) :) :)
100% sportski i krajnje opušten potpis

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 22 jun 2009, 12:47

johnnyHZ je napisao/la:eno sad kodro i bola ganjali a ZELJKO izganjao ....al kad neko kaze igraci pobjedili a ciro zasluzan dijalom za to E ONDA NIJE..........
NERVIRA ME CINJENICA DA POKUSAVATE OD USPJEHA NAPRAVITI NEUSPJEH I OD DOBROG RADA TRENERA NAPRAVITI LOS RAD.....
KAZEM TO JER BIH JA DAO SVE NA SVIJETU DA JE POD KODRINOM PALICOM nasa repa igrala ovako ali ...NIJE....i zato daj mi svjetsko prvenstvo da se i mi vise jednom pocnemo KURCITI ovim susjedima ....uvijek smo bili DALEKO iza njih....a sad mole boga da ih nezapadnemo u barazu....kao i sve druge reprezentacije..
prvo ovi su zamolili da Zeljko to malo pogura, a oni su i njihovi pomocnici ganjali...a sto to ciro ne uradi sa Begovicem, nemora on cak ni guzicom mrdnuti ja bi reko ciro je izganjo Begovicu pasos, svak cast...

a sto se tice cire...
on je govorio svasta nesta poritv nase reprezntacije, dijelio bi on Bosnu, bio selektor hergeg Bosne i sa tim svaki pokusaj da ciro bude seelktor Bosne i Hercegovine bi trebo biti diskvaliikovan, makar on osvojio SP...ovaj rezltat je sad sasvim nebitan kad se zna da je cirogovorio protiv Bosne...moralni ljudi, casni i posteni bi trebali biti protiv toga, a ne podrzavati ga...a pogotovo ne trebaju da ga podrzavaju oni sto su ginuli u ratu, kad je ciro podrzavo tudmana koji je fakticki ubijo dosta, dosta ljudi na ovom prostoru, nekrscana...
sa ovom spoznajom svaki razgovor o tome da ciro bude selektor bi trebo biti prekinut ionda on dodje na mjesto selektora...bruka i sramota za citavu BiH
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 22 jun 2009, 12:55

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:eno sad kodro i bola ganjali a ZELJKO izganjao ....al kad neko kaze igraci pobjedili a ciro zasluzan dijalom za to E ONDA NIJE..........
NERVIRA ME CINJENICA DA POKUSAVATE OD USPJEHA NAPRAVITI NEUSPJEH I OD DOBROG RADA TRENERA NAPRAVITI LOS RAD.....
KAZEM TO JER BIH JA DAO SVE NA SVIJETU DA JE POD KODRINOM PALICOM nasa repa igrala ovako ali ...NIJE....i zato daj mi svjetsko prvenstvo da se i mi vise jednom pocnemo KURCITI ovim susjedima ....uvijek smo bili DALEKO iza njih....a sad mole boga da ih nezapadnemo u barazu....kao i sve druge reprezentacije..
prvo ovi su zamolili da Zeljko to malo pogura, a oni su i njihovi pomocnici ganjali...a sto to ciro ne uradi sa Begovicem, nemora on cak ni guzicom mrdnuti ja bi reko ciro je izganjo Begovicu pasos, svak cast...

a sto se tice cire...
on je govorio svasta nesta poritv nase reprezntacije, dijelio bi on Bosnu, bio selektor hergeg Bosne i sa tim svaki pokusaj da ciro bude seelktor Bosne i Hercegovine bi trebo biti diskvaliikovan, makar on osvojio SP...ovaj rezltat je sad sasvim nebitan kad se zna da je cirogovorio protiv Bosne...moralni ljudi, casni i posteni bi trebali biti protiv toga, a ne podrzavati ga...a pogotovo ne trebaju da ga podrzavaju oni sto su ginuli u ratu, kad je ciro podrzavo tudmana koji je fakticki ubijo dosta, dosta ljudi na ovom prostoru, nekrscana...
sa ovom spoznajom svaki razgovor o tome da ciro bude selektor bi trebo biti prekinut ionda on dodje na mjesto selektora...bruka i sramota za citavu BiH
i kakve to veze ima sa temom, tj reprezentativcima?
dokle više misliš svaku temu uništavati istom pričom?
kao što sam obećao, sad malo odmaraš.

ima li još mušterija koji na ovoj temi žele pisati o ćirinom patriotizmu ili o Begoviću??

miroslav blazevic
Kontakt:

Post Postao/la miroslav blazevic » 23 jun 2009, 02:22

LOPTA JE OKRUGLA I ZELJO DO GROBA-NISTA VAM VISE NE MOGU RECI OSIM DA MI SE NAPUSITE KURCA !!!!!!
Igrac koji puca on ce dat go, Igrac koji ne puca taj nece dat go.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 23 jun 2009, 02:24

molim admine da posalju na hladjenje i ove sto non-stop brane ciru po svim temama, fakat mi se ne cita o Ciri na svakoj mjestu... :!:
Jedni ga ne vole, drugi ga vole, ni jedni ni drugi nece promjeniti misljenje, bezzveze upropastavate teme sa pricama o tom ****
Zadnja izmjena: RiNo, dana/u 23 jun 2009, 02:36, ukupno mijenjano 1 put.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 23 jun 2009, 09:44

svakako.
počinjemo sa miroslavom blaževićem

kukurijek
Kontakt:

Post Postao/la kukurijek » 24 jun 2009, 13:37

Salihovic kandidat za najboljeg jokera BL
http://bundesliga.de/de/

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 24 jun 2009, 13:42

kukurijek je napisao/la:Salihovic kandidat za najboljeg jokera BL
http://bundesliga.de/de/

Hajmo glasajte za Salihagu nek pobjedi i on na nekoj anketi.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 24 jun 2009, 13:42

Zna li iko sta se desava sa Bajramovicem?
Joj ljudi kako mi je zao tog momka, Zlatan je jedan fudbalski dragulj i zaista je steta sto nikako ne moze da sanira tu povredu...
Juce je na sport.sport bila samo informacija da nije poceo trenirati, ali nista vise :?: :?: :?:
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 25 jun 2009, 13:06

Okanite se svega vam ovakvog nacina komuniciranja..samo svadje,uvrede..bez veze ikakve!

Kao sto @kukurijek rece:

GLASAJTE ZA SALIHOVICA!

http://www.bundesliga.de/de/
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 25 jun 2009, 13:14

Sto da glasamo sa Salihovica, da pobjedi pa da ostane vjecni joker sa klupe :?: ...neka hvala :mrgreen:

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 25 jun 2009, 17:28

zlatan je klasa,mislim da sad na balkanu ove tri repke(BiH,Srbija i Hrvatska)mogu realno do 1/4 finala SP2010 a ne samo da se kvalifiikujemo

Hasagic(Begovic)

Spahic Nadarevic Pandza

Berberovic Salihovic

Miske Muratovic Ibricic

Dzeko Muslimovic Klupa:Supic
Mravac
Jahic
Stilic
Pjanic
Muslimovic
Vasilic
Trivunovic
Zec
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 25 jun 2009, 17:35

NIje bas prikazano na najbolji nacin al evo:

Hasagic(Golman)
Spahic
Pandza i
Nadarevic(Stoperi)
Salihovic(Lijevi Bocni)
Berberovic(Desni Bocni)
Miske
Ibricic i
Muratovic(Sredina Terena)
Dzeko(Spic)
Muslimovic(Spic)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

HALA MADRID !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jun 2009, 17:37

A Vedo nema ga ni na klupi :D
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 25 jun 2009, 17:53

bilo bi super kad bi igrali ovu formaciju :

______________________________ Hasagić___________________________

___Berberovič ( Mujdža)_____________Nadarević____________Spahić_________________Jahić___

___________________________Muratović_________________________

__Ibričić__________________Misimović__________________Salihović_____

___________________Džeko________________Ibišević___________

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 25 jun 2009, 18:13

miralem pjanic ide na posudbu u okser..............i umjesto da gazi naprijed on se lagano vraca nazad.......steta....al haj valjda bude fit za armeniju ...nece bit lagan zadatak mijenjat misekta
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 25 jun 2009, 18:14

zehro je napisao/la:miralem pjanic ide na posudbu u okser..............i umjesto da gazi naprijed on se lagano vraca nazad.......steta....al haj valjda bude fit za armeniju ...nece bit lagan zadatak mijenjat misekta
Gdje si to pročitao?Može izvor?Evo sad sam gledao,nigdje to ne piše,Pjanić se čak šta više u francuskim medijima spominje kao igrač koji će imati veću odgovornost u ekipi iduće sezone.

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 25 jun 2009, 18:23

zehro je napisao/la:miralem pjanic ide na posudbu u okser..............i umjesto da gazi naprijed on se lagano vraca nazad.......steta....al haj valjda bude fit za armeniju ...nece bit lagan zadatak mijenjat misekta
ma nema od tog nista da su ga htijeli posudjivat posudili bi ga u prvoj sezoni dok je bio Žuninjo jos u timu a sad kad njega nema ko ce im igrat nemisle valjda kupit jos 2 igraca na istoj poziciji.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 25 jun 2009, 18:24

miky_hz je napisao/la:A Vedo nema ga ni na klupi :D
Vedo se moze oporavit al vise nikad nece bit u onoj formi sa pocetka sezone,zovi me skeptikom il kako god hoces al to je realnost!!! :cry:

HALA MADRID !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jun 2009, 18:29

raul-zakon je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:A Vedo nema ga ni na klupi :D
Vedo se moze oporavit al vise nikad nece bit u onoj formi sa pocetka sezone,zovi me skeptikom il kako god hoces al to je realnost!!! :cry:
Ma dobro to je i moje misljenje ali mora makar na klupu :D
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.