Memic je bio tu mislim pola godine,bio je koliko se sjecam najbolji strijelac na polusezoni zabio i vama u onoj pobijedi od 2-0 kada ste podmladili tim.Otisao je u LASK,zeljo uzeo solidne pare,on potpisao dobar ugovor.Dozivio tesku povredu a sad radi kao trener-igrac u nekom austrijskom klubu u nizem rangu.to je ono koliko ja znam!Dirk je napisao/la:Na kojoj tekmi je Cosic prebacio sjevernu tribinu
P.S. Ima li neko video kada mislim Alihodzic zabija gol a Obad trci da ga proslavi pokazujuci da je on strijelac i odletio je pod sjevernu tribinu koliko se sjecam
Pade mi na pamet i jedan vas igrac u to vrijeme kao mladji sam isao na grbavicu cesto i zanima me sta je sa onim Memicem mislim da se tako prezivao, dosao iz nekog malog kluba mislim Radnik i postao strasan napadac
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
AMAR OSIM!!!
- CyberGhost
- Kontakt:
hahahahah sjecam se toga hahahahhaEdin TM87 je napisao/la:Joj imal ko link kakav onog ludog komentatora, prije kad smo igrali sa celikom i kaze sjedi mali picka ti materina![]()
![]()
Ja volim Želju ,za Njega sveeeee ,OOOooooo naprijed Željo do pobjedeeeee, u boj kad krenemoooo, sve pred sobom rušimoooo, Željo mi Te volimooooo, kako god završioooooo..... .....ooooo....
jel ima negdje emisija od subote o Osimu...mislim da je vec bilo pitanja i da je neko obecao postaviti pa ako je postavio...
...nisu mogli da te ugase!!!
- Blagoje Bratić
Dobar onaj napadač iz Sutjeske šuka kako li Neđo 3 gola zabi Modriči usred modriče iako druga liga
nije to za odbaciti vidi se da zna lopte,a 87 godište da li to iko od naših prati iz kafića
nije to za odbaciti vidi se da zna lopte,a 87 godište da li to iko od naših prati iz kafića
Sutra se ceka Nijemin potpis
?[/quote]
Izgleda iskoplikovalo se...pih **** mu majku[/quote][/quote]
pa imali kakvih novosti oko nijeme? ima li sanse da se dogovore?
Izgleda iskoplikovalo se...pih **** mu majku[/quote][/quote]
pa imali kakvih novosti oko nijeme? ima li sanse da se dogovore?
prelistaj par ovih zadnjih stranica, postavljeno jechichak je napisao/la:jel ima negdje emisija od subote o Osimu...mislim da je vec bilo pitanja i da je neko obecao postaviti pa ako je postavio...
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
Nema jos ovih ce dana biti razgovori...Ono sto sam cuo je da se za iducu sezonu najozbiljnije racuna na Zolu i Ramica sto je dobro za duzi period ali i da ce biti potrage za igracima pa eto vidjecemo...droba je napisao/la:pa imali kakvih novosti oko nijeme? ima li sanse da se dogovore?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Oni če več sljedeće sezone igrati značajnu ulogu. 
Sta se ovo suska oko Visce i Dinama??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Zola i Ramić su budućnost našeg kluba. Po meni će oni biti dobra 'pojačanja' za iduću sezonu. Još lijevog beka naći, Stanić ga ne može igrati, stvoren je za krila, dok je Radovanović često povrijeđen. Također se trebamo fokusirati oko produženja ugovora sa Nyemom.pile87 je napisao/la:Nema jos ovih ce dana biti razgovori...Ono sto sam cuo je da se za iducu sezonu najozbiljnije racuna na Zolu i Ramica sto je dobro za duzi period ali i da ce biti potrage za igracima pa eto vidjecemo...droba je napisao/la:pa imali kakvih novosti oko nijeme? ima li sanse da se dogovore?
Stole iz Bora je napisao/la:[youtube][/youtube]
Evo drug..
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Gdje se šuška ? Može ići Višća u Dinamo, ali neka nam daju milion za njegazeljocity je napisao/la:Sta se ovo suska oko Visce i Dinama??
Imao je vjerovatno najbolji udarac glavom od svih napadaca koji su se ikada pojavili na nasim terenima ... steta zbog povrede ali eto bar sada ima posaocsh je napisao/la:Memic je bio tu mislim pola godine,bio je koliko se sjecam najbolji strijelac na polusezoni zabio i vama u onoj pobijedi od 2-0 kada ste podmladili tim.Otisao je u LASK,zeljo uzeo solidne pare,on potpisao dobar ugovor.Dozivio tesku povredu a sad radi kao trener-igrac u nekom austrijskom klubu u nizem rangu.to je ono koliko ja znam!Dirk je napisao/la:Na kojoj tekmi je Cosic prebacio sjevernu tribinu
P.S. Ima li neko video kada mislim Alihodzic zabija gol a Obad trci da ga proslavi pokazujuci da je on strijelac i odletio je pod sjevernu tribinu koliko se sjecam
Pade mi na pamet i jedan vas igrac u to vrijeme kao mladji sam isao na grbavicu cesto i zanima me sta je sa onim Memicem mislim da se tako prezivao, dosao iz nekog malog kluba mislim Radnik i postao strasan napadac
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- the scouser
- Kontakt:
Mirko Kamenjasevic je komentator ako se ne varam...CyberGhost je napisao/la:hahahahah sjecam se toga hahahahhaEdin TM87 je napisao/la:Joj imal ko link kakav onog ludog komentatora, prije kad smo igrali sa celikom i kaze sjedi mali picka ti materina![]()
![]()
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- alan ford 26
- Kontakt:
Memic i Vazda, tandem za 10, obojica strijelci u tom derbiju, 2:0 za nas.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- pintol_TM87
- Kontakt:
Nego imal kakvih planova za Zenicu...Cijena uplata i te stvari...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Cijena prevoza će zavisiti od broja navijača, što je više navijača cijena manja, logičnopintol_TM87 je napisao/la:Nego imal kakvih planova za Zenicu...Cijena uplata i te stvari...
Ali ne bi trebalo biti skuplje od 12 KM, a cijenu za tekmu bi oni trebali odrediti, baš sam se sad tamo na njihovoj temi raspitivao, čekam odgovor
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- pintol_TM87
- Kontakt:
Aha znaci 20 km ce da bude sve to...nadam se da ce i nasa uprava platiti karte navijacima...jer znam dosta raje kojima su problem pare...Bianconeri1988 je napisao/la:Cijena prevoza će zavisiti od broja navijača, što je više navijača cijena manja, logičnopintol_TM87 je napisao/la:Nego imal kakvih planova za Zenicu...Cijena uplata i te stvari...![]()
Ali ne bi trebalo biti skuplje od 12 KM, a cijenu za tekmu bi oni trebali odrediti, baš sam se sad tamo na njihovoj temi raspitivao, čekam odgovor
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Pa mislim da procitah bas ovdje na sportx2.ba da postoji mogucnost da zavrsi u Dinamu poslije sezone. Nemam nista protiv da ode za jedno milion eura.Omar500 je napisao/la:Gdje se šuška ? Može ići Višća u Dinamo, ali neka nam daju milion za njegazeljocity je napisao/la:Sta se ovo suska oko Visce i Dinama??
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Neće otić za tolike pare sigurno, barem ne nakon ove sezone, ja mislim da bi bilo bolje da ostane još jednu sezonu, da "eksplodira" i da ga onda utrapimo Mamiću za masnu lovu...zeljocity je napisao/la:Pa mislim da procitah bas ovdje na sportx2.ba da postoji mogucnost da zavrsi u Dinamu poslije sezone. Nemam nista protiv da ode za jedno milion eura.Omar500 je napisao/la:Gdje se šuška ? Može ići Višća u Dinamo, ali neka nam daju milion za njegazeljocity je napisao/la:Sta se ovo suska oko Visce i Dinama??
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Trenutno korisnika/ca: antibot, LukavacBHF i 24 gosta.