Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Interista di cuore
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
aa Mire sta profulaaaaaa jbo ga ti...
dobro igra zasad.
dobro igra zasad.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Za one koji ne znaju, prenos ima na Eurosportu Njemackom. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Goalgetter
- Kontakt:
Jako interesantna tekma .. 3:2 zabi Cris, Pjanic izveo slobodni, i lopta se odbija do Crisa.
svaka cast Pjanicu na odlicnoj igri veceras i pobjedi Lyona! svih 90 minuta na terenu,napokon! mada bi za Pjanica najbolje bilo na ljeto otici u Liverpul!
Pjanic igra,,a LIon gubi 3-0!! i to glatko!!
-
- Kontakt:
Lovren kod 1-0 dobio crveni.Vrebac je napisao/la:Pjanic igra,,a LIon gubi 3-0!! i to glatko!!
Pjana imo dobar slobodnjak sa 30-tak metara,al golman izvdi ,isla pod precku.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Gdje nece,kad ih je Lovrenjas pojacao sa crvenim vec u 4o toj minuti.Vrebac je napisao/la:Pjanic igra,,a LIon gubi 3-0!! i to glatko!!
Plus postava im nije druga vec treca.Puel pukao ko' fosna.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ti sad kao neki vrsni kolumnista i novinar dajes feedbackNoName je napisao/la:domineysn je napisao/la:Dnevni Avaz, čitao u njihovoj "Sport" novini.NoName je napisao/la:Liverpool poslao ponudu u visini od 11 miliona eura (22 miliona KM) za Miralema Pjanića !
Izvor?

we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
Cudo kako se djek jos nije javio da komentiraharishp je napisao/la:Gdje nece,kad ih je Lovrenjas pojacao sa crvenim vec u 4o toj minuti.Vrebac je napisao/la:Pjanic igra,,a LIon gubi 3-0!! i to glatko!!

Jbg jest danas kikso, al taj isti Lovren je protiv Marseja bio njihov najbolji štoper na terenu.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Nemre zauzet je sa Zagrebackim sljivama ovaj Modrim.soko je napisao/la:Cudo kako se djek jos nije javio da komentiraharishp je napisao/la:Gdje nece,kad ih je Lovrenjas pojacao sa crvenim vec u 4o toj minuti.Vrebac je napisao/la:Pjanic igra,,a LIon gubi 3-0!! i to glatko!!

@basten samo dva je stopera inace na terenu u ekipi,plus jos kad znas da je Cris pred penzijom.Onda mu odmah treba strik podebljati,ako ne moze makar ponekad biti bolji od penzionera buduceg.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ponos Torina
- Kontakt:
Asistencija Pjanica
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Ponos Torina
- Kontakt:
Konacno da igra na svojoj poziciji Poluspic-a blize golu
odma se vidi napredak u igri

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Mesut Ozil 23
- Kontakt:
Steta sto ga ovaj "strucnjak" Puel nije ranije stavljao na tu pozicijuPonos Torina je napisao/la:Konacno da igra na svojoj poziciji Poluspic-a blize golu![]()
odma se vidi napredak u igri

Ali nesto ga strucnjak u zadnje vrijeme pred kraj sezone forsira ,, vjerojatno hoce da gadobro proda ili da ga prevari da ostane,, sve ostalo mi je kod strucnjaka za nepovjerovati!!!
Forsira ga jer drugih trenutno nema.Vrebac je napisao/la:Ali nesto ga strucnjak u zadnje vrijeme pred kraj sezone forsira ,, vjerojatno hoce da gadobro proda ili da ga prevari da ostane,, sve ostalo mi je kod strucnjaka za nepovjerovati!!!
Opet ce otici u LP.Ili su Pjanicevi golovi ili asistencije na kraju ti najveci uzroci.
Zasad jedna asstencija na ovoj tekmi.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Zamalo gol iz slobodnjaka
- skyisthelimit
-
- Kontakt:
Ovaj Puel je pravi idiot.Vadi Pjanica van igre umjesto da ubaci napadaca umjesto Gomisa
- Goalgetter
- Kontakt:
Uigrava ga za RumuneVrebac je napisao/la:Ali nesto ga strucnjak u zadnje vrijeme pred kraj sezone forsira ,, vjerojatno hoce da gadobro proda ili da ga prevari da ostane,, sve ostalo mi je kod strucnjaka za nepovjerovati!!!

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 9 gostiju.