Golman im je "macka" : ) i onaj 10-ka je dobar..Night_Crew_Kakanj je napisao/la:Onaj golman je spasio Krajinu teskog poraza,ali solidan rezultat 2:0,penal cist ko suza,a drugi go akcija samo takvau srijedu Capljina pada kao kisa s neba
FK Rudar Kakanj
- L' Imperator
- Kontakt:
Re: FK Rudar Kakanj
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
On je jedan od najboljih golmana lige.L' Imperator je napisao/la:Golman im je "macka" : ) i onaj 10-ka je dobar..Night_Crew_Kakanj je napisao/la:Onaj golman je spasio Krajinu teskog poraza,ali solidan rezultat 2:0,penal cist ko suza,a drugi go akcija samo takvau srijedu Capljina pada kao kisa s neba
Sto se tice desetke, on nije bio ni najavljen za igru, rijec je o iskusnom Cahtarevicu, stvarno je dobar. Do prije par dana je imao povredu i trener mi je rekao da nece igrati pa se sad cudim da je igrao.
Ipak, Krajina je igrala bez donedavnog kapitena Palica zbog kartona, sjajnog krilnog napadaca Sisica, koliko vidim na Kakanjlive, nije bilo ni jednog od najboljih igraca Alberta Racica (osmica), ni Behe Becica. Ne kazem da bismo sa tim igracima iz prve postave dobili Rudar, ali sam siguran da bismo mozda malo vise prijetili i da ne biste tek tako lako dolazili do sansi jer vidim da pisete da nas je golman spasio teskog poraza. Vjerovatno bi opet Rudar dobio 2:0, 3:1, 2:1, ali sta je tu je. Steta sto nikad na gostovanjima ne mozemo racunati na sve igrace.
Citam da su Mirvic i Cahtarevic imali dobre sanse, oni su dosli iz Jedinstva na polusezoni, i vec su se sjajno uklopili kao igraci.
Cestitke Rudaru!
- L' Imperator
- Kontakt:
Hvala na cestitkama!Madridism je napisao/la:On je jedan od najboljih golmana lige.
Sto se tice desetke, on nije bio ni najavljen za igru, rijec je o iskusnom Cahtarevicu, stvarno je dobar. Do prije par dana je imao povredu i trener mi je rekao da nece igrati pa se sad cudim da je igrao.
Ipak, Krajina je igrala bez donedavnog kapitena Palica zbog kartona, sjajnog krilnog napadaca Sisica, koliko vidim na Kakanjlive, nije bilo ni jednog od najboljih igraca Alberta Racica (osmica), ni Behe Becica. Ne kazem da bismo sa tim igracima iz prve postave dobili Rudar, ali sam siguran da bismo mozda malo vise prijetili i da ne biste tek tako lako dolazili do sansi jer vidim da pisete da nas je golman spasio teskog poraza. Vjerovatno bi opet Rudar dobio 2:0, 3:1, 2:1, ali sta je tu je. Steta sto nikad na gostovanjima ne mozemo racunati na sve igrace.
Citam da su Mirvic i Cahtarevic imali dobre sanse, oni su dosli iz Jedinstva na polusezoni, i vec su se sjajno uklopili kao igraci.
Cestitke Rudaru!
Krajina se pokazala u vrlo dobrom izdanju. Da nije bilo tog penala(koji je zaista bio) ko zna sta bi bilo poslije.
O vasem golmanu ne treba previse rijeci trositi. Kod oba gola nista nije mog'o uraditi, a sve ostalo je maltene fatao
Cahtarevic je igracina! Kako covjek igra to je cudo jedno
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
U srijedu u Kakanj dolazi drugoplasirana ekipa Čapljine. Vrlo vazna utakmica za nas klub, jer za opstanak u ligi su nam potrebne pobjede kod kuce(Čapljina i Krajišnik).
#samoRudar #zauvijek
Nema Capljina sta traziti kod vas. Ako Rudar zabije gol to je kraj. Oni su ekipa koja najmanje daje golova na gostovanju, i koja igracki najmanje pruzi jer koliko sam vidio u Cazinu, znaju da ce primiti golove ali nesto rade u veznom redu i sa jednim isturenim napadacem ne bi li uspjeli zabiti gol da ne bude bruka na kraju sezone, ali ne smije se ni zaboraviti da su znali uzeti i bodove u gostima tako 
To cete vi lako uzeti, 100%, jos pogotovo jer Capljina ne moze i ne zeli u PL. U Visokom ce vam biti tesko jer se Bosna bori za opstanak i oni nece prosuti bodove kuci, ali sam 100% siguran da bez problema uzimate Capljinu i Krajisnik, a onda Gorazde, ko zna, ako osiguraju opstanak prije zadnjeg kola, i tu biste vrlo lako mogli uzeti bod ili cak tri, iako su oni iznimno jaki
To cete vi lako uzeti, 100%, jos pogotovo jer Capljina ne moze i ne zeli u PL. U Visokom ce vam biti tesko jer se Bosna bori za opstanak i oni nece prosuti bodove kuci, ali sam 100% siguran da bez problema uzimate Capljinu i Krajisnik, a onda Gorazde, ko zna, ako osiguraju opstanak prije zadnjeg kola, i tu biste vrlo lako mogli uzeti bod ili cak tri, iako su oni iznimno jaki
- L' Imperator
- Kontakt:
Ma Capljinu cemo glatko dobitiMadridism je napisao/la:Nema Capljina sta traziti kod vas. Ako Rudar zabije gol to je kraj. Oni su ekipa koja najmanje daje golova na gostovanju, i koja igracki najmanje pruzi jer koliko sam vidio u Cazinu, znaju da ce primiti golove ali nesto rade u veznom redu i sa jednim isturenim napadacem ne bi li uspjeli zabiti gol da ne bude bruka na kraju sezone, ali ne smije se ni zaboraviti da su znali uzeti i bodove u gostima tako
A sto se Bosne tice, mogu ti samo reci da ce nas(navijaca) dosta biti u Visokom. To su uvijek bile posebne utakmice za nas. Komsijski derbi!
Nadam se pobjedi i tamo pa da izbacimo Bosnu
#samoRudar #zauvijek
-
Night_Crew_Kakanj
- Kontakt:
Utakmica sa Capljinom ce biti jedna od najtezih utakmica Rudara ove polusezone,jer sve sto su uradili do sada u prvenstvu trebaju da potvrde pobjedom...Samo pobjeda dolazi u pitanje naravno...a subota zna se - idemo u kasabu,izvinjavam se u Visoko

Rudar 1920 Kakanj - Vjernost koja traje - Bosna je Svetinja,a svetinju niko ne smije da dira -
Uprave i igraci odlaze i dolaze,ostajemo samo Rudar i Mi
Uprave i igraci odlaze i dolaze,ostajemo samo Rudar i Mi
- L' Imperator
- Kontakt:
lud si miNight_Crew_Kakanj je napisao/la:Utakmica sa Capljinom ce biti jedna od najtezih utakmica Rudara ove polusezone,jer sve sto su uradili do sada u prvenstvu trebaju da potvrde pobjedom...Samo pobjeda dolazi u pitanje naravno...a subota zna se - idemo u kasabu,izvinjavam se u Visoko![]()
![]()
#samoRudar #zauvijek
- Free_shooteR
- Kontakt:
ma dobijAMo i capljinu i visocku bosnu.....ii sljedece godine premier Liga

Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!
- neutralan__
- Kontakt:
Nisam vam dugo smetao ovdje na temi.
Sad Capljinu dobijete i onda hlano uzeti i Bosnu.
Oni sad ostali i odma bi u PL,ne moze to tako cekajte svoj red.
Salim se,jel gusari navijaju i dalje ili?
Sjecam se jednom u Banovicima kad su bili,bilo je sra.nja,na srecu sve se dobro zavrsilo.
Sad Capljinu dobijete i onda hlano uzeti i Bosnu.
Sjecam se jednom u Banovicima kad su bili,bilo je sra.nja,na srecu sve se dobro zavrsilo.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- L' Imperator
- Kontakt:
Ma mi smo institucijaneutralan__ je napisao/la:Nisam vam dugo smetao ovdje na temi.![]()
Sad Capljinu dobijete i onda hlano uzeti i Bosnu.Oni sad ostali i odma bi u PL,ne moze to tako cekajte svoj red.
Gusari su na svakoj utakmici, al' ne navijamo(razlog se zna)
U Banovicima smo vise puta bili, i bilo je svasta
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Treba biti oprezan i privesti ovu sezonu kraju, a onda preko ljeta se jos pojacati i zavrsit onu tribinu viseFree_shooteR je napisao/la:ma dobijAMo i capljinu i visocku bosnu.....ii sljedece godine premier Liga![]()
![]()
A onda nam ne gine Premijer liga!
P.S Welcome
#samoRudar #zauvijek
- Free_shooteR
- Kontakt:
ima nas ii uvijek ce nas bit...a pa premier liga nas ceKa vec nekoLiko godinA..a sad kad je stadion pri kraju ima da se usetamo lagano u sami vrh ne samo bosanskog...negO evropskog fudbalaneutralan__ je napisao/la:Nisam vam dugo smetao ovdje na temi.![]()
Sad Capljinu dobijete i onda hlano uzeti i Bosnu.Oni sad ostali i odma bi u PL,ne moze to tako cekajte svoj red.
- neutralan__
- Kontakt:
L' Imperator je napisao/la:Ma mi smo institucijaneutralan__ je napisao/la:Nisam vam dugo smetao ovdje na temi.![]()
U Banovicima smo vise puta bili, i bilo je svasta![]()
Opet slijedece sezone derbi.
- L' Imperator
- Kontakt:
malo si preambiciozanFree_shooteR je napisao/la:ima nas ii uvijek ce nas bit...a pa premier liga nas ceKa vec nekoLiko godinA..a sad kad je stadion pri kraju ima da se usetamo lagano u sami vrh ne samo bosanskog...negO evropskog fudbalaneutralan__ je napisao/la:Nisam vam dugo smetao ovdje na temi.![]()
Sjecam se jednom u Banovicima kad su bili,bilo je sra.nja,na srecu sve se dobro zavrsilo.![]()
![]()
![]()
#samoRudar #zauvijek
- Free_shooteR
- Kontakt:
da...da...tako nekako.....L' Imperator je napisao/la:Treba biti oprezan i privesti ovu sezonu kraju, a onda preko ljeta se jos pojacati i zavrsit onu tribinu viseFree_shooteR je napisao/la:ma dobijAMo i capljinu i visocku bosnu.....ii sljedece godine premier Liga![]()
![]()
![]()
A onda nam ne gine Premijer liga!
P.S Welcome
P.S.
HVALA
- L' Imperator
- Kontakt:
Daa :]neutralan__ je napisao/la:L' Imperator je napisao/la:Ma mi smo institucijaneutralan__ je napisao/la:Nisam vam dugo smetao ovdje na temi.![]()
![]()
To su bile utakmice,a ne ove sad.
![]()
Opet slijedece sezone derbi.
Naravno, s vama ce Prva liga dosta jaca biti, ako vam ekipa ostane na broju..
#samoRudar #zauvijek
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
ima onih koji ne znajuL' Imperator je napisao/la:Ma mi smo institucijaneutralan__ je napisao/la:Nisam vam dugo smetao ovdje na temi.![]()
jel bi ja mogao znat zasto ne navijate, pitam nako cisto informativno
- neutralan__
- Kontakt:
Haha malo realnosti ti ne bi skodilo.Free_shooteR je napisao/la:ima nas ii uvijek ce nas bit...a pa premier liga nas ceKa vec nekoLiko godinA..a sad kad je stadion pri kraju ima da se usetamo lagano u sami vrh ne samo bosanskog...negO evropskog fudbalaneutralan__ je napisao/la:Nisam vam dugo smetao ovdje na temi.![]()
Sjecam se jednom u Banovicima kad su bili,bilo je sra.nja,na srecu sve se dobro zavrsilo.![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.