Emir Spahić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Emir Spahić
ma kako ce naci klub... od PSG-a trazio 100.100 eura mjesecno....a on andrlehta 80.000 ..naravno...ti klubovi ga vise i ne spominju...te pare je mogao imati u Rusiji ...a ovako tesko...naravno klub koji ga uzme netreba obestecenje da placa...ali sto je puno puno je....100.000...
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Zasto je puno.Ako vrijedi toliko vrijedi.Meni licno Spaha je veoma drag igrac,covjek koji igra srcem 90 minuta,bilo gdje da igra.
BosnaE
dolina cupova je napisao/la:pa ti malo vise da pratis spahice je bio vrlo blizu poptisa za zelju u polusezoni sto to sad nebi...ali razumijem ja vas ipak vam je zeljo maticni klubjohnnyHZ je napisao/la:dobro ba ...nemoj vise majke ti...u ZELJU ....idete na titulu...cccc
sory za off topic al brate sto ovdje lupaju.....
pa prije b igrao u bilo kojoj ligi nego nasoj a pogotovo u prosjecnim klubovima...onako ispod 8 mjesta.
Nema Zeljo para toliko da ga placa.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Spahic ako vrlo brzo ne pronadze klub,mislim da nam nece biti od pomoci u narednim utakmicama,pa covjek je totalno van forme,kad je zadnji put odigro neku utakmicu za klub

Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!
- Cazinski-Vitez
- Kontakt:
---------- Nadarevic ----------Pandza ----------Jahic ----------
druge nam nema.. spahic i ako nadje klub, nece biti onaj stari.
druge nam nema.. spahic i ako nadje klub, nece biti onaj stari.
IGRAJO BOSNO NE DAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBEEEE !!!
kako stvari sada stoje, spahic je u kurcu. zna li itko kad je on zadnji put odigrao takmicarsku tekmu?
-
- Kontakt:
nemogu da vjerujem kako se Emir postavlja, pa zar je moguce da kapiten nase repke nema vise od pola godine klub, pa jeli njima svima ovo zajebancija?
ja neznam sta je njemu da dozvoljava sebi ovakve ispuste, mislim da nije trebao odbijati one klubova, bili to klubovi kakvi jesu posto jednostavno nema toliko kvalitetnih, ma uopste nema puno ponuda za tog igraca. Ja ovo sve oko Emira vise uopste neshvatam, na pocetku sam mislio da ce naci vrlo brzo klub ali ovo sada me vec jako zabrinjava, kako cemo samo sa ovom odbranom ja neznam...
i jos nesto, nemojete sanjati o formciji 3-5-2 bez spahica, tu bi bilo vise rupa nego na svajcarskom siru...
nebudeli mogao igrati Spahic, hem sto nije spreman hem sto nece biti isti i ako nade klub ili iz nekih drugih razloga, podhitno mjenjati formaciju na 4 odbranbena igraca jer mi nismo Brazil ni Argentina da se mozemo iza zajebavati sa 3 igraca. ono sa strana one nase letece igrace nebrojim uopste jer je ono smjesno, niti su ofanzivni niti defanzivni, mislim na Saliha i Berbera.
ah uzas je ovo...
ja neznam sta je njemu da dozvoljava sebi ovakve ispuste, mislim da nije trebao odbijati one klubova, bili to klubovi kakvi jesu posto jednostavno nema toliko kvalitetnih, ma uopste nema puno ponuda za tog igraca. Ja ovo sve oko Emira vise uopste neshvatam, na pocetku sam mislio da ce naci vrlo brzo klub ali ovo sada me vec jako zabrinjava, kako cemo samo sa ovom odbranom ja neznam...
i jos nesto, nemojete sanjati o formciji 3-5-2 bez spahica, tu bi bilo vise rupa nego na svajcarskom siru...
nebudeli mogao igrati Spahic, hem sto nije spreman hem sto nece biti isti i ako nade klub ili iz nekih drugih razloga, podhitno mjenjati formaciju na 4 odbranbena igraca jer mi nismo Brazil ni Argentina da se mozemo iza zajebavati sa 3 igraca. ono sa strana one nase letece igrace nebrojim uopste jer je ono smjesno, niti su ofanzivni niti defanzivni, mislim na Saliha i Berbera.
ah uzas je ovo...
Spahic je, u ovoj godine, odigrao tek 3 utakmice. Mora pod hitno naci novi klub i to dobar klub. 

Ma naci ce,ali nece bilo gdje i valjda je to razlog zbog kojeg i nema angazman...A stvarno ce nam biti gutavo u narednim utakmicama,vidjet cemo...Pominjali su neke Njemacke klubove i haman nista od realizacije...
- Cazinski-Vitez
- Kontakt:
Prije nekoliko mjeseci se spominjalo:
- Anderlecht
- Panathinaikos
- Wolfsburg
- Köln
- Schalke
- Hamburg
- Paris
Odustali do danas:
- Anderlecht
- Panathinaikos
- Paris
Nikakvih novih informacija (Odustali?)
- Hamburg
- Wolfsburg
Danas citam: Köln isto odustao..
Znaci ostaje: Schalke.
Tu ako ne predje, nece nigdje...
- Anderlecht
- Panathinaikos
- Wolfsburg
- Köln
- Schalke
- Hamburg
- Paris
Odustali do danas:
- Anderlecht
- Panathinaikos
- Paris
Nikakvih novih informacija (Odustali?)
- Hamburg
- Wolfsburg
Danas citam: Köln isto odustao..
Znaci ostaje: Schalke.
Tu ako ne predje, nece nigdje...
IGRAJO BOSNO NE DAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBEEEE !!!
Uh brate Salke ,ako je to alternativa to je odlicno...Volio bih da je s Dzekom i Misketom ali i Salke je extra rijesenje,uf...Mislim da je daleko od toga,mada je Spaha vrhunski igrac i uvjerili smo se u vise navrata...
- bistrikboy
- Kontakt:
Spahic valjda treba potpisati za monpelje
Quelle: France Football
Le défenseur du Lokomotiv Moscou, Emir Spahic, devrait prochainement s'engager avec Montpellier. Le joueur de 28 ans est capitaine de la Bosnie-Herzégovine.

Le défenseur du Lokomotiv Moscou, Emir Spahic, devrait prochainement s'engager avec Montpellier. Le joueur de 28 ans est capitaine de la Bosnie-Herzégovine.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
pa zar nije to klub u drugoj ligi Francuske ?bistrikboy je napisao/la:Spahic valjda treba potpisati za monpelje![]()

- MentalitaUltras
- Kontakt:
ahahaahaha pa ako to napravi onda stvarno nije normalan
otiči iz Lokomotive jednog boljih ruskih klubova u 2 Francusku Ligu
Al mislim da je ovo patka
..

otiči iz Lokomotive jednog boljih ruskih klubova u 2 Francusku Ligu

Al mislim da je ovo patka

вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-
-HzsA87-
- bistrikboy
- Kontakt:
Igraju ove godine u prvoj ligi,prvu tekmu igraju 9.8. sa PSG-om kuci...anlayan je napisao/la:pa zar nije to klub u drugoj ligi Francuske ?bistrikboy je napisao/la:Spahic valjda treba potpisati za monpelje![]()
Jednostavno on nije za vise,dobro je i ovako prosao...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ma francuska je prava liga , spoj mladih i iskusnih igraca. nakon ovoga prelaska malo ce se vise pratiti francuzi i uvidjeti kvalitet te lige
mogao je u njemockoj igrati...zasto nebi mogao...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
dobar je ovo njemu potez, ako je istina sto pisu. francuska liga je spora i vrlo defenzivna, odlicno za jednog defenzivca... samo da neispadne odmah montpellier.
ma nece on na kraju ni naci klub, svake sedmice je u drugom klubu
You are someone else I am still right here
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma pored tih Njemackih klubova koji su bili zainteresovani za usluge Emira, malo sam se razocarao kada sam procitao da odlazi u Montpellier, ali sta je tu je.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.